Ko_Erin Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 @ftisland, ти дето си толкова добронамерена и никога не забравяш да честитиш рожденните ни дни, сега е наш ред да те обсипем с честитки - Честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана! От всичко най-хубаво ти желая по-много. Приятно изкарване на празника днес, с много подаръци и наздравици. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 Честит рожден ден, @ftisland! Здраве и добро настроение! Весело изкарване на празника! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 @ftisland, бъди здрава, щастлива и много обичана! Нека късметът и успехите са ти постоянни спътници! Да ти спорИ във всичките ти начинания и да бъдеш винаги удоволетворена от постигнатите резултати! Наздраве! Честит рожден ден! ---------- На всички празнували личния си празник през изминалата седмица - да сте живи и здрави на патерица. Нека и Лошото тъй да ви пропуска и подминава... /преди часове се върнах в цивилизацията и не мога да насмогна с пропуснатото/ 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 @Ko_Erin, @kandala , @asha @ashaОт все сърце ви благодаря искрено за милите пожелания.Много ме трогнахте,честно чак ме разплакахте @asha как разбра че това ми са единствените любими цветя? Ето ви да се почерпите и вие,макар и виртуално само от тук,за сега.Наздраве и от мен 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kat Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 @ftisland честит рожден ден! Бъди здрава, упорита в делата си, благословена, имай спокойно и мирно сърце! Приеми един малък подарът от мен 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 @Kat Страшно много ти благодаря,за прекрасните и мили думи,оценявам жестът ти Ето почерпи се с едни корейски сладки 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 (edited) Честит рожден ден приятелко моя @ftisland Надявам се да си прекараш този единствен специален ден страхотно и най-вече да получиш страхотни подаръци и после да ми се похвалиш с тях Бъди жива и здрава и винаги толкова забавна приятелка ,някой ден ще ти дойда на гости,за да видя къде ще ме водиш да ме черпиш (шегувам се) след 30 е новото 20 и аз догодина ще навляза в 30 живей живота си както искаш и с когото искаш не обръщай внимание на хорското мнение ако се харесваш такава,каквото си просто бъди щастлива и се усмихвай напук на всичко както се казва живота е такъв какъвто си го направиш .Happy Birthday my lovely friend Honki ти е купил торта и ти я праща виртуално Edited September 3, 2022 by Snowpanda_MSS 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 @Snowpanda_MSS Зиз мила страшно много ти благодаря,адски много ме трогна,много мило ми стана от прекрасните ти думи Много ме зарадва с Оппа откъде я намери не знам П.П Ще ти пиша на лично когато имам време 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 @ftisland, Честит рожден ден! Бъди много щастлива. За твое здраве! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 И от мен поздравления. Нека се сбъдне всичко, за което мечтаеш и да си здрава! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rino Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 Честит рожден ден @ftisland! Нека младостта бъде с теб в мислите, душата и сърцето ти, и бъди здрава, успешна и щастлива! Наздраве! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baioretto Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 @ftisland Честит Рожден Ден! Много щастие и любов ти пожелавам! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 @Baioretto , @Rino , @Lawandula , @bond Страшно много ви благодаря за милите поздрави. Много исрено съм ви благодарна,много ме трогнахте Всичко които ме поздравиха благодаря ви приятели,благодаря ви че ви има Нека всички бъдем здрави и още дълги години да сме тук заедно в форумът. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Честит рожден ден, @ftisland, и прощавай, че малко на опашката 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 @seal_reinforce Много ти благодаря искрено и на теб за прекрасните и мили думи,наистина Не е важно дали е ден след датата важно е жестът 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_ana Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 @ftisland Благодаря за пожеланията! А на теб, макар и със закъснение, много здраве, вълнуващи мигове и интересни приключения! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 @alex_ana Сърдечно благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 (edited) @Кева Честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие, любов и много късмет в живота! Edited September 10, 2022 by ftisland 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Здрава и щастлива бъди, @Кева! От всичко хубаво – по много! Честит рожден ден! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Честит рожден ден, @Кева! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts