Jump to content

Именни и рождени дни

Recommended Posts

Чудя ви се понякога... На кого ги честитите тези рождени дни? Ако сте толкова близки - ще им звъннете, ще им пишете лично... Тук - за пред всички - симулира се някаква привързаност, но толкова фалшиво стои. Хората неактивни от месеци/години, вие сте тръгнали да ги поздравявате. :lol: Същото и в темите на изпълнителите. За кого ги пишете тези честитки? Никой от тези изпълнители няма да ги види. Отидете, драснете им едно пожелание в официалните им канали и акаунти, ако сте толкова фенки... Там, въпреки че е малък, пак има някакъв минимален шанс. Но тук? Детинска работа честно казано. :rolleyes: Както и да е--- Продължавайте, дерзайте!

Edited by Erutan
  • Haha 1

Ха, някой се е събудел на криво май :D. Мислех на Кидо, да честитя рожденият ден на друго място, но някак ме предизвика :icon_sunny:.

@Kiddo, бъде все така пряма и откровена , много обичана и много, много щастлива :)

• Haha 2

@bealonenomore честит ти рожден ден! Благодаря, че винаги се отзоваваш и разрешаваш, и оправяш моите проблеми и въпроси тук във форума!

Пожелавам ти обич, светлина, вяра, любов и твърдост! 

aa3064f91a4ab227.jpg

• Like 1

Присъединявам се към наздравицата и поздрава към @bealonenomore:)

Бъди жива и здрава!
Радвам се, че имаме възможност да общуваме, макар и задочно. Нека е дълго!

Честит празник!

• Like 1

На 9.08.2022 г. at 8:10, Erutan написа:

Чудя ви се понякога... На кого ги честитите тези рождени дни? Ако сте толкова близки - ще им звъннете, ще им пишете лично... Тук - за пред всички - симулира се някаква привързаност, но толкова фалшиво стои. Хората неактивни от месеци/години, вие сте тръгнали да ги поздравявате. :lol: Същото и в темите на изпълнителите. За кого ги пишете тези честитки? Никой от тези изпълнители няма да ги види. Отидете, драснете им едно пожелание в официалните им канали и акаунти, ако сте толкова фенки... Там, въпреки че е малък, пак има някакъв минимален шанс. Но тук? Детинска работа честно казано. :rolleyes: Както и да е--- Продължавайте, дерзайте!

:) Мога да говоря за себе си.

С повечето хора в Спирита не сме толкова близки и си нямаме телефоните, но пък искрено се радвам да общувам с тях, макар и задочно. Толкова ли е чудно? 
Отбелязвайки нечий празник се надявам, че ще им стане приятно, както на мен, когато някой ме поздрави или ми пише. Значи някой е забелязал, че нещо си там поствам/драскам с желанието да споделя своите мисли и емоции или просто да съм полезна.  

За артистите. Да, фенка съм голяма и на години, и по страст.
Когато пиша в темата на някой не е за да го види лично. Просто искам да споделя радостта/любовта си със себеподобни. И това ли е странно?

Ами такава съм си, простичка.
Ако някой ми допада искам да му честитя празника.
Ако съм фен искам да се знае, че се радвам за артиста.
И най-вече се надявам макар и с малко да допринеса положителното около нас да се множи. Честно казано, писнало ми е от всичкия негативизъм, потушаване на ентусизъм или чисто и просто хейтване за нещо, което не е "нашето".
Толкова от мен.

Хубав ден и поздрави на всички рожденици!

п.п. и по социалките честитя на любимците си, може да си сигурен.:D

• Like 6

Честита да си @bealonenomore. С пожелания за много здраве, сбъднати мечти и много поводи за радост и усмивки. Страхотна част от екипа си и винаги с интерес чета всеки твой коментар за филм или сериал.:happy: Наздраве! :beer:

• Like 1

@bealonenomore, честит рожден ден :). Бъди много щастлива, обична и ценена . Всеки ден да имаш поводи за широки усмивки и да си обградена от хора, които ти носят радост.

Off Topic

Юнайтет, да премине във възход, че да се сборим на върха :D, че и финал в Европа да видим  между нас:ph34r:

Майтапа на страна, но съм сигурна, че не само аз, а и много хора тук ти дължат благодарност. Едва ли чуваш благодаря, толкова често колкото го заслужаваш, но знай, че си даваме сметка какво правиш всекидневно за форума :).

Не съм забравила помощта , която ми оказа в първите ми форуми дни :icon_sunny:. Весел празник днес - изпъстрен с много изненади :D .

П.П. Лято е , на мнозина може и да им е скучно, но дайте да не превръщаме темата за празниците в поредната с безсмислени спорове. То е ясно, че това е форум и много от хората общуваме задочно тук, па макар и от години :D

П.П.2 @Erutan, куртоазията  е лошо нещо, поти толкова колкото и моето - винаги да казвам каквото мисля :blush:. Баланс трябва, ама е много трудна тая работа :)

• Like 1

А аз ще дойда последния вагон на последния влак, но се нареждам с честитка за всеотдайната @bealonenomore!

Пожелавам ти слънчеви дни и свободно време за релакс. :beer:

• Like 1
  • Haha 1

Аз съм с последния влак, в последния вагон, на последната седалка, Честит Рожден Ден!!!:icon_sunny:@bealonenomore

Бъди здрава и нека само хубави емоции да има в душата ти! :icon_sunny: 

• Like 1
  • Haha 1

Няма последни влакове, последни вагони и последни седалки – аз и без това бях пратена на пикник, така че и поздрави и пожелания, пристигащи с отменени полети, приемам :P

Благодаря ви за милите думи и за това, че споделихте деня ми! Надявам се дълго да сме заедно във форума и дано повече теми са така раздвижени, както е тази през последните няколко дни :)

• Like 6