Jump to content

Именни и рождени дни


Recommended Posts

@b0rahae, от здраве, късмет и верни приятели да не се отървеш. И нека Музата на вдъхновението да ти бъде постоянен спътник и ти помага във всяко начинание! 

rojdende3.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честита да си @b0rahae. С пожелания за много здраве, успехи, положителни емоциии и много поводи за радост и усмивки. :beer:

 

И на едни големи патерици искам да поздравя всички, онези от семейството на Eastern Spirit, които празнуваха наскоро, а аз не успях да честитя !@lenazai, @meri2003, @mariela82, @kitket, @Кева, @eowina, @t_lozeva, @skofiild, @Borean, @milkyni, @Blue_Moon, @Рали, @Tonet_KA, @lady of the lake, @maira, @hiazma, @Matrim, @JoJolina@ftisland, @merisa, (дано не съм изпуснала някой)  Честити да сте! Бъдете здрави, щастливи и нека ви спохождат само приятни емоции, красиви мигове с най-любимите ви хора и моменти на уют и топлина! 

И така като съм тръгнала, нека пожеланията бъдат за всички съфорумци. Бъдете здрави, мислете само добро и Весели празници! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден, @Indira! Здраве, щастие и прекрасни хора около теб ти пожелавам! Разбира се, и много вдъхновение за още повече преводи :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Indira, бъди здрава, щастлива и обичана! Нека на крилете на вдъхновението, духът ти покорява всички върхове, към които се стремиш!

dbf4fd21.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...