Jump to content

Именни и рождени дни


Recommended Posts

@felicyti, @VanchelaЧестит да ви е рождения ден! На хубава дата сте се родили да сте здрави и силни, и щастливи, и горди Българи!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря много момичета, страхотни сте :wub: 

Честит празник на всички :) Нека сме горди, че сме българи :happy:

 

@Vanchela  сестроооо, не мога да се развихря с пожелания в другите социални мрежи, ама тук няма как да не те поздравя с нещо азиатско :D 

Пожелавам ти да наблегнеш повече на сериалите, които ти препоръчвам, концерт на BTS (някой ден), среща с Такеру Сато, и мъжът ти да излъчва аурата като на Пак Со Джун :ilovethis: :wub::kissy:

21345.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха, @eowina уцели в десятката с картичката! :D Изненада ме! Благодаря ти много за милите пожелания! Благодаря на @bealonenomore, @cucyta, @felicyti !!! Прекрасни сте! Хубаво е, че ви има, че има Eastern Spirit! :kissy:Не ме бива много в писането на коментари, затова аз лично си пожелавам смело да драсвам по някой ред след всеки изгледан филм (и не само), не заради ранга "глупаче", който влача вече почти две години :D, а заради труда на всички модератори, преводачи и съфорумци!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ElenaTae, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти още едно посещение на концерт на BTS, защото както казва известният мъдрец (и любител на меда) Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече!"!!! :wub:

 

giphy.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден, @bond  ! С пожелания за много здраве, щастие, късмет, много пътешествия, положителни емоции и постигане на всички цели :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

888910.jpg

 

Мисля, че тази тема е най-подходяща, защото преди 10 години в мен се роди любовта към историята, културата, музиката, киното и изкуството на Източна Азия. Така че: Честит 10 годишен рожден ден на bond, който е роден и съществува тук!

Искам да благодаря от сърце на Eastern Spirit и всички негови потребители. През всичките тези години бяхте добри и внимателни към мен и ми дадохте място, в което да се чувствам у дома си. Тук намерих много приятели, прочетох много интересни неща, заедно с вас гледах и обсъждах много филми и сериали. Бях и още съм щастлив с добри събеседници като вас. Надявам се това да продължи още много по 10 години. Искам да мога като английските джентълмени да казвам с гордост: Това е клубът, който посещавам всеки ден. А примерно SD е клубът, в който кракът ми няма да стъпи. Наздраве приятели за този прекрасен сайт!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, bond написа:

888910.jpg

 

 

Ето веднага пристига моят подарък. Не спирай да се забавляваш, да обичаш Азия, киното, приятното общуване и всичко, което те прави щастлив

Прикрепяйки се към компанията, не смятам скоро да се разделим

(замислих се за броя на моята годишнина...)

 

feb53bc5507b9ee2.jpg

(търсих някоя нова снимка на Сяо Джан, ама съм в друг фендъм и трудно ще я изровя, тия китайки всичко крият, но ако намеря, веднага ще ти я подаря)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...