Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Changing Partners (2007)


Произход: Южна Корея
Година: 2007
Жанр: Комедия/Романтика/Драма


Участват:

Eom Jeong Hwa (Yu Na)

Park Yong Woo (Min Jae)

Lee Dong Geon (Young Jun)

Han Chae Young (So Yeo)

 

Сюжет: Йонг Джун и Со Йо са млада двойка с относително стабилен брак. Когато техен общ приятел отваря собствен бар, те срещат Мин Дже и Ю На, доста различна от тях двойка. Йонг Джун става клиент на модната консултантка Ю На, докато хотелиерът Мин Дже се съгласява да помогне на Со Йо да резервира стая в претъпкания Хонконг за бизнес пътуването си. Со Йо среща Мин Дже случайно в Хонконг, докато между Йонг Джун и Ю На прехвърчат искри след жестока словесна (и не само smile.gif) битка по време на модната консултация. Тази нощ всеки от четиримата намира в чуждия партньор това, което му е липсвало в собствената му връзка...

Лично мнение: Изключително свежо и забавно филмче. Като почти всяка корейска романтична история, и тази не претендира за кой знае какво, но доброто настроение е гарантирано smile.gif

Внимание: Филмът съдържа еротични сцени и не се препоръчва за лица под 18 години!

:essub:


С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ :subs:

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2 :subs:

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ :subs:

С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ СУБТИТРИ

ОНЛАЙН С РУСКО ОЗВУЧАВАНЕ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмa го гледах миналата година, но сега пак го изгледах и пак ми хареса.

Има особено сладко-флиртско усещане..но в никакъв случай не е пошло поднесено.

Интересен сюжет и това което ме грабна е самата тема..как всеки може да се "заплесне"

и да стане "жертва" я на връзката си...я на любовта.. ;)

Музиката е чудесна, а гласчето на Lee Dong Gun е много приятно, ще се радвам,

ако някой сподели с нас OST-а на филма..че нещо не го намирам

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ммм, предизвика усмивка у мен

 

Бих го нарекла интелигентен, ако един филм би могъл да бъде наречен по този начин.

 

Предполагам, че това е филм "доказателство" за всички,

които се крият зад независимостта си и проклинат брака..

които вярват във вечната любов...

които смятат, че биха спрели да усещат привличане по команда...

А май всичко е въпрос на избор! Така че, гледайте този филм и вижте какво избраха главните герои

 

Благодаря на екипа предо-реда

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да го карам толкова време само на корейски драми и мозакът ми се е промил. Не знам колко пъти се изчервих на този филм . Много е хубав, не очаквах да ми хареса толкова. Интересно беше представено привличането между различните характери. А и имаше някои реплики по отношение на секса, на които доста се смях, чак си ги записах

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като ми се пригледа малко по-горещо корейско си търся филми и случайно попаднах на това и съм адски доволна.

 

Лично аз симпатизирах на изневярата на Юна повече и исках тази връзка да се случи. Дали заради И Донг Гън или защото не харесах жена му, но у тях намирах много повече химия отколкото у другата, по-слабата, част от браковете. И начина, по който мадамата действаше преди, повереме и след ме накара да й симпатизирам още повече, а господина няма да коментирам, чак ми се прииска апартамент да си строя.

 

Иначе филмът е ужасно приятен и най-важното-показва, че дори една любов да се е изчерпала това не значи, че трябва да бъде захвърляна и забравяна. Всяка любовна история си има своя край, на някои той е смъртта, а на други новата любов.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз снощи го изгледах.. , всъщност го издърпах заради Lee Dong Gun, харесвам си го..

Мацки, благодарности за препоръката!!!

Наистина и аз вече съм на мнение, че филмите са съвсем различни и с различни послания.. Ако изгледам още 2-3 толкова хубави, колкото последните , сигурно сериалите ще започнат да ми се струват съвсем бозави..и без друго напоследък трудно намирам истории, които да ме разтърсят както преди,.. а повтарящите се сцени и образи чак започнаха да ме дразнят.(.

Въпреки всичко си оставам луда фенка на корейското, а и след този филм мнението ми се още мъничко се попромени.. към по-добро, естествено..;)))

 

ами всъщност те и корейците можели да бъдат нормални хора.. И да изневеряват, та чак да им е хубаво;). И на мен ми хареса повече двойката Lee Dong Gun & Jeong-hwa Eom.. Мацката е много яка, във всяко отношение - тяло, облекло всичко.., а жена му.. много красива, но с тези тъжни физиономии, като че ли е края на света, на моменти изкуствена изглеждаше, на всичкото отгоре и те първи започнаха..

Lee Dong Gun.. много готин в тази роля на уморен бизнесмен, костюма му стои страшно добре, а и на него тъгата наистина му отиваше, чак го разбирах.. На пръв поглед арогантен, но като вникнеш в персонажа какво виждаш всъщност?! Един очарователен самотник, живеещ .. със собствените си страхове и комплекси,.. вътрешно много мил и грижовен.. И според мен в сцените между тях имаше много повече страст.. Страшно секси излъчване имат и двамата.. Една двойка да видя..заформени добре физически..прекрасни просто.. сцената на ринга ме изкефи.. Музиката също в тон.. Адмирации за филмчето! Тематиката.. всеки да си интерпретира както си иска.. финалната сцена с колите също много ми хареса..и също с послание..

 

Искрени благодарности на преводаческия екип!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмът е доста добър :)

Интересно е, че се отнася за иневярата в брака, а изобщо не се акцентира върху това и не се дава никаква оценка за изневярата между съпрузи.

Остава усещането, че щом любовта похлопа на вратата, света се променя.

 

В едната съпружеска двойка нямаше живец, а в другата мъжът и жената бяха доста различни един от друг, но всички се промениха след като срещнаха своята по-подходяща половинка :rolleyes:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бях песимисично настроен към филма.Не бях сигурен дали ще ми допадне.И ей така реших да го гледкам един ден.Радвам се,че го направих. ДОста добре направен филм.Интересен сценарий,актьорите ми допаднаха много. Още един азиатски филм ,който си ми тива в колекцията за преглеждане някой ден.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обожавам този филм! Lee Dong Gun излъчва страшна харизма, как да не иска да съгреши с него човек!? :D Въобще каста като цяло е много добър и идеята ми допада.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как съм пропуснала да коментирам един от най-любимите ми филм?

За първи път ми се случи да гледа филм 3-4 пъти и да не ми омръзне. Със сигурност ще го гледам отново.

 

За какво става на въпрос ли? За онзи момент от брака, когато се чудиш струва ли да живееш с човека до теб цял живот, когато ти се иска леко разнообразие и чуждата кокошка патка ти се струва.

И после осъзнаваш, че

от омагьосания кръг изход няма.

 

Това е поднесено толкова истински и приятно, че се чудиш дали и съседите ти не са забъркани в подобна каша.

Моментът, когато

двойките падат във водата и всеки грабва чуждата съпруга , винаги ме докарва до смях.

 

Невероятно много ме впечатли и краят на филма.

Обичам подобни "отворени" завършеци.

 

Актьорската игра също е впечатляваща. Всеки един от тях играе ролята си перфектно.

 

С една дума: гледайте, няма да съжалявате! :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този филм много ме заинтригува след като видях, че трейлъра му е гледан над 20, 000, 000 пъти в ютуб. След като го изгледах,честно очаквах друго да видя, но в никакъв случай не останах разочарована. Напротив много ми хареса: как бяха съчетали музиката с атмосферата, странността на цялата ситуация, меланхоличния романтизъм. Lee Dong Gun и Uhm jung hwa си паснаха страшно добре, другитe двама нещо не ме впечатлиха. И колко се смях на общият им приятел с бара, шашнаха го горкия! :D

7/10 :asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се решавах да го гледам, но ето, че тази вечер му дойде редът. Като цяло останах леко изненадана, предвид доста добре предадените любовни сцени :blush: Определено има какво да се види, и от двата пола :wub:

Земята не спира да се върти...сезоните идват и си отиват...Същото би трябвало да е и с любовта, дали...!?!

 

п.п.Мерси на екипа за буквите! :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз освен да се включа към хубавите коментари, друго кой знае какво едва ли ще кажа. :) Много приятен за гледане, нищо че темата е доста деликатна. Не те ангажира с никакви внушения, просто представя историята от гледна точка на всеки герой. Въпреки че ставаше въпрос за изгубена любов, нямаше никаква тъга или поне не в този смисъл. Лъхаше доста на оптимизъм и финала ме изненада. Допадна ми и какво каза Zenith, това че всяка любовна история си има своя край и ако животът не е свършил, идва нова. Една любов може да се изпие бързо като бутилка вино, а друга да е неизчерпаема като необятен океан. :) На мен ми допадна и другата двойка - най-вече заради Хан Че Йонг. Въпреки че по мое мнение това тяхното си беше точно изневяра и едва ли ще се случи нещо повече. За другата двойка мисля същото, нямат потенциал. Първоначалните двойки бяха много по-добри. :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятен филм, който повдига едни такива физически въпроси и страсти. Реален, случващ се, поддържащ интересът, а именно за моментите на отегчение, еднообразието, новата страст, хубавият с*кс, предизвикателствата - и сега накъде, докога и тра ла ла...Това което ме изненада е, че всъщност най - здраво стъпилата се оказа модната дизайнерка, която изглеждаше най - лесна...да не кажа...направо чиста*****, но тц - за сметка на нея -  ела виж  аристократката  :slap:  Хареса ми разликата във възприемането на изневярата - така е, хора разни. При едните всичко бошуваше, емоции, заяждане, страст, его, а при другата двойка всичко стана така лесно и естествено, като по вода егати  :28558:  Сигурно щото не бяха така  емоционални и горделиви. За разтоварване е супер, то па не може само ''уникални'' филми да гледаме  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип НЕ гледам филми с такъв сюжет. Само и единствено заради вашите коментари го направих. Ако беше само резюмето - нямаше да отделя и минута за филма, но прочитайки толкова положителни коментари веднага го свалих и вече го изгледах. :)

 

Много ме впечатли моментът, когато двете съпруги паднаха в басейна и всеки съпруг скочи да спасява чуждата жена.

 

По техническата част - ами малко скучен и муден ми беше.

И все пак двойката - строител + моден консултант, повече ми хареса от другата двойка и някак си ми станаха симпатични, защото показваха страст и защото бяха изтъкани от противоречия. С две думи - харесах ги. Макар, че реално нищо не направиха докрай. Тяхната връзка така и не беше разгърната. А другата изневеряваща двойка пък я подкараха целеустремено и решително - оказаха се тихи води, но опасни. Странно, но някак не им симпатизирах, по-скоро лекичко ги съжалявах на моменти.

Това, което не ми хареса е режисурата, филмът, не знам защо, не ме докосна толкова силно, а очаквах повече заради прочетените тук коментари. Обаче, много ми  хареса как са показани различните взаимоотношения, без осъдителност и без упрек, без да се вменява вина и без пристрастие.

Отвореният край не ми показа с нищо дали ще има развитие на взаимоотношенията и в каква посока. Само се загатва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей този филм съм го гледала на живо с нашенци. Участвах като страничен наблюдател, но на първия ред. Просто бях част от приятелски кръг в който се случи нещо подобно. При нас беше по-цветно, по-емоционално и доста по-шумно все пак сме балканци. И падането на булките във водата познато ми прозвуча, защото научихме за размяната на партньорите точно на реката.  Но и корейците си ги бива - браво, хубав филм са спретнали. Гледах го с удоволствие, а краят ми хареса. Ако някой се интересува как свърши  историята на моите приятели, ще му я разкажа на лично или тук някъде. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...