Jump to content

Recommended Posts

Много сладък филм, успя да ме очарова. Идеалното филмче за разпускане - свежо, забавно, на моменти и малко тъжно. Незнам защо не съм го изгледала досега, стоеше ми в компютъра близо година. Чудесна актьорска игра, страхотни песнички, абе препоръчвам с две ръце. С кеф ще го изгледам поне още веднъж. :yes: :yes: :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това беше първият корейски филм за мен. Определено ми беше някак странно в началото да гледам филм с ,,дръпнати очи" изцяло... Останах много приятно изненадана. Филма си заслужава! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Със сестра ми гледахме този филм, мнението ми за филма не е лошо, но можеше още. Като цяло идеята е добра, но на някои места беше тъпичък. Става за губене на време :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

200-паунда незавършеност?!?

Като цяло хубава идея за филм, но половината време премина в лутане къде да ги дянат тия 200 паунда/килограма. Нашето момиче нямаше никаква идея какво иска да постигне - да бъде себе си или просто да бъде старата Хана, която да натрие носа на всички, които не я харесват. А всъщност те това уловиха, че тя си беше готина дебеланка /особено танца с пропадането от сцената си беше доста показателен/, мечтаеше, танцуваше и беше щастлива с това, което има. Това за мен беше и по-готината част от филма, беше ми много забавно да я гледам.

Виж другото и Аз беше съвсем друго нещо, голямо лутане и маене на красавицата падна, какво да прави  и какво иска да постигне и така загуби от очарованието на Хана, която харесах преди това. Тя сама си зададе въпроса: Толкова болки изтърпях и за какво? то и аз това се чудя :(

 

Моята оценка е 6 от 10 :)

 

 

Сигурно е било част от комедийната нотка, но на мен ми прозвуча много тъпо на срещата с доктора: Дай сега очите на еди си коя си, носа на другата и т.н. по каталог, дори и това не беше решило нашето момиче, какво иска да коригира. Идеше ми да извикам Еййй това си ти!
Не знам, идеята за красотата заради самата красота не ми допадна.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Останах доста разочарована от финала. Съжалявам, че го гледах. В крайна сметка ни показаха още веднъж, че само красотата движи света, и че най-важно е как изглеждаш. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък мисля че такиа филми тпябва да се правят колкото и банално да става това за някои и неоригинално може би.Дори и позната до безбожие история направена както хората може да прикове вниманието на чове ки да му се наслади от началото на края както беше този филм.Такива истории трябва да се показват на жените и надявам се след края на филма да се отакжат да правят каквото и да е било само и само за да се впишат в някакъв кръг да се харесат на хората губейки своята иденчиност меко казано това се случи с Хана тук не ме разбирайте погрешно след операцията беше сладка лол но това беше доста драстично .Ако исакше промяна можеше да спортува да не се тъпче толкова с храна да се подържа повече чертите и не бяха никак зле само килограмите и бяха проблема и лепсата и на подръжка.

Главният герой според мен той си я харесваше в началото то се вижда по реакциите му  в началото просто той кажа тия неща които дочу тя ей така без да слага някакъва лоша мисъл той просто обобщаваше тъжната истина и каза за капак не че го каза в прав текст че не я харесав но се подразбираше уж за да я остави Еми на мира но нашата разбра нещата погрешно радвам се че не го направиха типичиня меркатилен идиот който да я преоткрива впоследтвие.Това неизбежно лутане и промяна на поведението и възгордяването последтвие беше просто неибежно да се случи.Тя е била толкова време потискана тъпкана взимане за присмех че се глъвозамайва когато хората почват да и се възхищават да ахкат и да и обръщат внимание за я забелязват и обсипват с комплименти това е нормално да се случи и се сепна когато приятелката и кажа истини навярно тя си мисеше че и завижда или нещо такова хубавото че се съвсе и накрая риагиа по-найправилния начин .Хана нее Хана но не е и изуквествената Джени мисля че тя стана нова версия на себе си по-силна вече знаеща кой тя ккаво предавява тя не би се подхлъзнала и така нататък което е наситина чудесно да се види.Много момичета се лутат като нея за разберат кои са те и къде им е мястото под стълпицата.Депресирам се когато виждам такива истории таланта трябва да се оценява независио от каквито и да е било фактори независимо за каква сфера говорим но за жалост нее така надявам се нещата да почнат бавно да се променят в тази насока.Холивуд е брутално място но бих казала че Южна Корея никак не отстъпва на Холивуд да не кажа че е още по-брутално място да бъдеш актьор или певец или каквто и да е било дурго.Това не ми е първят филм първият ми филм беше екшън трилър за жалост забравих името и след това ужаси и въобще не ми е било странно да гледам азиатските филми а напротив е в началото не имах добро мнение за тях както и евройпеското филми тъй като бях зомбирана от амеракансите нещо но ги преодкрих и им се радвам сега .Мразя когато цчета че те не стават за тази сфера само защото не са свикнали да гледат нещо различно иди ми да удуша човекът.Съгласна съм с по-горен коментар че по някое време филма има привкус на амераканска романтиче филм няма лошо в това но и аз усетих нещо подобно.Не съм съгласна с верила окято каза че красотат има значение покажаха че красотата върти света за жалос треалността и колко трудно а на някои с обикновен външен вид за някои хора да пробие но ни казаха че не е важното това и че не бива да се промянаш заради това не знам как да се изкажа.Аве мария след малок ще се спукам да я слушам има такава енергия в тази песен макар че за някои от нашите скъпи съфорумци е страшно дразнеща.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...