Jump to content

Recommended Posts

Не знам нататък, но първата трета е истинско забавление. А дори още не съм стигнал до Сяо Джан, каквото и да играе тук. Отдавна не бях гледал такъв сериал. Тази роля отива на Джан Жуо Юн дори повече от сините очи и крилете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам дали се води спойлер, но Сяо Джан се появява съвсем накрая. Завърши доста неочаквано с намек за втори сезон. Аз дори не знаех, че участва и се изненадах когато се появи. Великолепен е Жуо Юн.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темата е много интересна: всеки съжалява за нещо в този живот. Ако имаш втори шанс, но имаш и бонус- помниш първия опит, докъде ще я докараш втория път. Вярно-нямаш право на избор и можеш да се озовеш на невероятно място.  Много забавно и интересно се заплитат случките. А има и не малко лек хумор,което допълнително ги освежава. Различен е от The Wolf, но за гледане след него не е лош. Спокойствието в началото е малко объркващо, но после нещата се подреждат и става интересно. Аз съм още на 16 епизод и  се надявам да не ме разочароват останалите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да влезнеш в играта "Голяма власт+ големи пари" трябва да заложиш живота си. Много е сложно и много отчайващо. Текстът на песента в началото моли за милост, но там милост няма. Започвам да съжалявам Пепеляшка за мечтата й да се ожени за принца. Използва си връзките( лелята -магьосница) за това , а къде-къде щеше да и е по-лесно да си вземе някое момче-богаташче. Човек не винаги оценява ситуацията правилно.За това е хубаво да имаш втори шанс, но това е само във филмите.Е, поня някъде го има.

Много сложни интриги, много тайни, много хубава игра, много ми  хареса, но свърши  първият сезон. Дано излъчат по-скоро и втория и не сменят артистите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

През 2024 ще се излъчи втория сезон. Чакам го с нетърпение. Надявам се да задържат атмосферата на първия сезон. Втория сезон ще е продължение на първия със същия актьорски състав и персонажи.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...