Jump to content

Big Bang

Yuki

Recommended Posts

В последно време съм малко встрани от Кпопа, затова почти не знам какво се случва с когото и да е, но се зарадвах когато тия дни във фейса видях новата фотосесия на Дракончето за Harper’s Bazaar. Не за друго, ами явно ми е залипсвал. Пък и като цяло не е /са/ много активни. Пък и се споменава и нов проект /най-накрая/. Та викам да вляза и да драсна два реда колко съм доволна. Даже досега четох как са реагирали и феновете, и различните мемета от тях, изразяващи колко дълго са чакали G-Dragon да направи соло завръщане. Това най ми хареса, между другото. :P

1679070902-image.png

G-Dragon е на корицата на Harper’s Bazaar на априлският брой на списанието.

Участвайки във фотосесията като глобален посланик на Chanel, G-Dragon изважда стилно пролетно-лятната колекция Ready to Wear на Chanel за 2023 г.

В интервю, направено преди снимките, G-Dragon намекна за възможен нов албум, казвайки: „Исках да ви кажа, че в момента се подготвям за проект, който кара сърцето ми да трепти по много начини. Въпреки че не мога да навлизам в подробности за текущото състояние на проекта… мога да ви кажа, че няколко неща са в ход. Работя върху това стъпка по стъпка.“

Абе, красивото си е красиво, спор няма.

g-dragon3d8113fe13470ed85.jpeg TRAPEZEN-KT-V-KUKNYTA-58.jpeg

Off Topic

g-dragon2.jpeg

• Like 6
  • Upvote 2

Вчера беше годишнина от излизането на Still Life.

04/05, 05/04 или 05/05. Оставаме си с надеждата. 

Скоро в разговор ми обърнаха внимание колко много неща са се случили (като цяло и по отношение на мен) през времето, през което не издаваха музика по различни причини. Предполагам, че насред всички промени, очакването към тях си остана непроменено, дори и в глобален план. 

At sunset next year, A blooming spring
A midsummer night’s dream
Feeling fall, then winter’s snow
Spring summer fall winter

Four season with no reason.

• Like 6

Ами, вдругиден ще се зарадваме на нова музика от Теянг. Радва той наистина, пуска нови неща.

Новият самостоятелен албум “Down to Earth” на Теянг ще излезе на 25 април в 18:00 часа тяхно време, като беше съобщено също, че и Лиса от BLACKPINK ще участва в песен от албума,наречена “Shoong”. Няма да качвам всички тийзъри излезли около завръщането, тук може да се видят, по-важното е да се настроим и още малко да изчакаме крайният резултат. :es:Щастлива. 

taeyangcf514bbfe679f5e7.jpeg

taeyang..jpeg Taeyang-Lisa-2.jpeg 

TAEYANG - ‘나의 마음에 (Seed)’ M/V TEASER

TAEYANG - ‘Shoong! (feat. LISA of BLACKPINK)’ PERFORMANCE VIDEO TEASER

• Like 7
  • Upvote 1

Ах, не сме постнали песните/албума на Теянг, които излязоха на 25.04, две седмици вече се въртят. :)

Дългоочакваното видео на песента с Лиса "Shoong!". 

Ако трябва да съм откровена (мога ли?) тази песен не ми направи никакво впечатление т.е. за мен лично е незабележима. Ако не бяха големите имена едва ли някой щеше да й обърне внимание.

Виж "Seed" е друга бира.

Много красива и лична песен, хареса ми.

Албумът му 'DOWN TO EARTH' в Spotify и YouTube Music.

• Like 4

И на сватбата на  Se7en' и И да Хе светата троица

spacer.pngspacer.pngspacer.png

Опата, без малко да си изпусне излизането на сцената, забавлявайки се да се снима с Теянг 

JLwJPQnJDZM.jpg?size=1080x810&quality=95

Междувременно Топчо в Щатите, отнесен със своята Луна и вино.

• Like 5
  • Upvote 1