Lawandula Posted January 6 Share Posted January 6 Много новини много нещо.На 13 януари очакваме и TAEYANG – VIBE (Feat. Jimin of BTS) 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted January 6 Share Posted January 6 Нямам търпение да излезе песента. Двама различни по стил изпълнители,правят страхотна музика. Ето и вълнуващият и интересен тийзър. 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted January 7 Share Posted January 7 Пак новинка. Кралете са си крале! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted January 13 Share Posted January 13 Песента излезна. Изгледах я и останах много доволна. Както се очакваше от Теянг се завърна с целият си блясък,супер танци и глас. А мога да кажа само,че гласът му много си подхождаха с този на Джимин. Двамата и по танците се допълваха.Много добра комбинация. Ако Теянг е избрал Джимин,знае кой да избере Клипът ми хареса и песента също,бърза и весела е.Поздтавления за двамата 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted January 13 Share Posted January 13 Не ми особено хареса, колкото и напън да вложих да я харесам- песента. Клипът и него. Джимин си сбъдна випската мечтата. Слънцето не разбрах к'во е решил да доказва- може би , че може всичко. Резултатът за мен- бъркотия. Не ангажирам никой, лично мнение. 1 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urban Posted January 13 Share Posted January 13 И аз мисля, че е боза. Особено за такива можещи като тях. Теянг не за пръв път се кълчи гол до кръста около няква кола, изтъркано. Клипът е много тъп. Джимин, чийто глас ми е топ оф дъ топ на всички групи, си е супер, но някак нито се развалнувах, пък едва ли да я слушам. Лежат на слава. Този "хит", изпят от някви новаци, ще бъде гледат и слушан на кукуво лято. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted January 13 Share Posted January 13 (edited) Преди 4 часа, Urban написа: И аз мисля, че е боза. Особено за такива можещи като тях. Теянг не за пръв път се кълчи гол до кръста около няква кола, изтъркано. Клипът е много тъп. Джимин, чийто глас ми е топ оф дъ топ на всички групи, си е супер, но някак нито се развалнувах, пък едва ли да я слушам. Лежат на слава. Този "хит", изпят от някви новаци, ще бъде гледат и слушан на кукуво лято. И като имаш предвид, че Теянг, като една майка Тереза, какъвто имидж вечно е поддържал, е дал по-добрата част на песента на Джимин. За кълченето баш същото си помислих, но викам ай да не плюя наред, само дето с нова прическа. Да си кажа в прав текст, липсва усетът на Джитко при правенето на песни за тях и онова, дето само той го може- да твори различно и мощно запомнящото се, шот другите от кюпа са си там. Edited January 13 by Lawandula 3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted January 13 Share Posted January 13 Аз като заклет вип от толкова години, с мъка на сърце казвам, че не ми хареса изобщо. Визията на Слънцето е супер, но клипът беше скучен и претупан. Песента беше все едно плесната на две, на три и айде. Изобщо не представи възможностите на гласовете им. Наистана ми липсваше професионализма и таланта на Джито да прави песните с дълбочина и нива, и емоции. Или който и да е професионализъм в правенето на песни. Просто не беше довършена тази. Но пък Теянг каза, че ще има още много музика, така че си чакам следваща. 2 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koizora Posted January 13 Share Posted January 13 И на мен не ми хареса особено. Липсваше ми.. душа и автентичност сякаш. Накрая ме остави с усещане за някаква смесица от нещо. Хареса ми Те, макар че показа позната част от себе си - като мелодия, хореография, заснемане. Независимо от това, страхотно е, че се завърна. Ще видим следващите парчета. По отношение на Джимин нямам наблюдения и това е първата негова песен, която слушам /с изключение на някои от първите парчета на групата му/. В интерес на истината ми хареса, гласовете им с Те добре се блендираха. Присъствието му ми напомни на визиите на Джи. Изобщо липсва ми Джи и това е! 2 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted January 16 Share Posted January 16 Стахотно интервю на "светецът" И реакцията на Десонита за новото творение И за двете видеа има автоматични субтитри, напълно разбираеми на няколко езика. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted January 20 Share Posted January 20 Още една версия 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuryG Posted January 28 Share Posted January 28 Харесвам песента и колкото повече я слушам все повече ми харесва. Гласовете им си пасват идеално. Толкова време чакам някой от тях да пусне песен, зажадняла съм за нови неща от нашите пораснали момчета. Клипа е семпъл и също ми харесва, като изключим полуголия Теянг, нищо не ме разсейва от музиката и танците. Мисля, че Теди правилно е избрал преди две години Джимин и песента. Гледах реакции в Тубата, има много добри отзиви, но това което ме радва е, че хора които не са чували за Теянг го харесват и почват да гледат старите му клипове. Той каза, че албум ще пусне между април и май. Май ще има и друга песен преди албума. Поне се надявам 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuryG Posted February 1 Share Posted February 1 GDragon Chanel Гласът му е станал още по-секси или на мен така ми се струва? Оф, да пуска там някаква песен и да тръгва по шоу програми като Теянг и Десонг. Като го знам какъв е.... Едва ли.... Мистър #NoPromotion 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted February 1 Share Posted February 1 (edited) Джитката е сраснал със Шанел. Заради малоумната фенщина на изток френската мода просперира и не загива. Пак заради тях, се налага да ходим окопчани до гушата и с дълги ръкави. Да не говорим за миниджупите и късите гащи.Отделно, че цените се вдигат пак заради тях. Та, те хубаво рекламират всички звезди брандовете, но родителите си скубят косите. Ако го сложа при друга група или звЕзда, може да има сърдити, та по тая причина си го мятам тук, при най- широкоскроените - цък Edited February 1 by Lawandula 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuryG Posted February 1 Share Posted February 1 Да му мислят корейците Ама брандовете наистина прекаляват. Деца с още неоформен моден вкус развяват модни дрешки и аксесоари Колко са като Джитко? Не могат да го стигнат изобщо 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexssandra Posted February 9 Share Posted February 9 (edited) Днес Seungri е освободен от затвора 2 дни по-рано Поздрави за Сънни и всички нас , ВИПове! Той може да се завърне на сцената дори и след подобен удар ! Сила и успех ! "Съвпадение" днес Yang Hyun Suk официално възобновява поста си като главен продуцент на YG Entertainment Edited February 9 by alexssandra 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexssandra Posted February 9 Share Posted February 9 (edited) Пореден лайк на Джи в истаграм Радвам се, че Джи не казва или пише нищо за скандала и за Seungri като цяло, но в същото време го подкрепя и позволява на ВИП-овете да разберат, че са точно като преди- семейство Edited February 9 by alexssandra 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted February 11 Share Posted February 11 На 9.02.2023 г. at 13:14, alexssandra написа: Днес Seungri е освободен от затвора 2 дни по-рано Поздрави за Сънни и всички нас , ВИПове! Той може да се завърне на сцената дори и след подобен удар ! Сила и успех ! "Съвпадение" днес Yang Hyun Suk официално възобновява поста си като главен продуцент на YG Entertainment Малко вероятно да се върне. Продължават да изкарват кирливи ризи. цък Но пък Джитко и Теянг са във вихъра си 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexssandra Posted February 12 Share Posted February 12 (edited) На 11.02.2023 г. at 2:24, Lawandula написа: Малко вероятно да се върне. Продължават да изкарват кирливи ризи. цък Но пък Джитко и Теянг са във вихъра си Съни ,за съжаления е жертва и мишена ,както ВВ ,заради целта YG . Причината е ,че HYBE се лансира ГЛОБАЛНО с всякакви средства да остане едиствена , геополитически правилно ориентирана. Трите JYP, SM и YG ,които желаят независимост или имат интереси и работят с Китай ще бъдат унищожавани . Edited February 15 by alexssandra 3 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexssandra Posted March 11 Share Posted March 11 Докато се подготвя за мисия до луната ,ТОП ни изненада като много елегантен и малко див модел на Версаче 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts