Jump to content

Big Bang

Yuki

Recommended Posts

Нахъсаните от4 от корея поведоха кампания за репортване на инстаграма на малкия, към която, разбира се, се присъединиха и международните от4, плюейки омраза като някакви лунатици. 

В резултат от многото докладвания, инстаграма на Сънгри е спрян. Как, защо и докога, не знам. 

В отговор на което Дракона изпадна в мания за лайкване. Мина през нови, стари и всякакви (предимно от5) фен акаунти последните дни и изпонахареса масово постове с него, бенгите като 5ма, с него и с малкия заедно. 

Да ви кажа честно, тези от4 не ги признавам за фенове. Да пращиш от толкова омраза, при положение, че знаеш, че тези 5та са като братя от десетилетия и знаеш какво им причиниха медиите и конкурентите през тези години, е просто толкова грозно. :dunno:

• Like 2
  • Sad 5
  • Upvote 2

Минаха пет години от излизането на много любим за мен албум /и песен/ на Джи. :wub: 2017г. отново не беше лесна за групата и лично за Топ, но и тогава успяха по някакъв начин да преминат. 

G-DRAGON - '무제(無題) (Untitled, 2014)' M/V

Според мен, не случайно, точно днес Джи е решил да отбележи годишнината - 5 - 5. 

5 years have passed since then

• Like 9

Тамън чета какво са казали нетизените, след като днес са излезли кориците с GD за юлския брой на Vogue Korea.

Абе прави са, то и аз останах доста впечатлена. Той, че е шарен и уникален, спор няма, ама с напредването на годините сякаш повече младее, вместо обратното. Страшен е.

Чак ме кара да се замисля коя ли ще е щастливката да стане неговата булка някой ден...

1655144113-image.png

Off Topic

1655144109-image.png 1655144116-image.png

• Like 8

Радва ме, че прави каквото му е на кеф. Последно време е доста активен в инстаграм, което ме навеждаше на мисълта, че може би вече е приключил окончателно договорът му и е свободен, но след този кавър почти съм убедена в това. 

• Like 6
  • Upvote 2

Честит рожден ден на единствения и неповторим G-Dragon.

Човека, който не следва, а създава, човека който е вдъхновение

и пример за поддражание от цялата к-поп индустрия.

Твореца, гения, причината голяма част от хората по света

да научат за к-попа и да започнат да го слушат. 

Да е жив и здрав и да продължава да ни радва с творчеството си.

Чакаме го, чакаме цялата група, имаме нужда да ги чуем и видим петимата отново.

spacer.png

spacer.png

Днес, в чест на Гошо и момчетата ще се слуша Fantastic baby до откат :).

• Like 12
  • Upvote 1

1 hour ago, Ko_Erin said:

Днес, в чест на Гошо и момчетата ще се слуша Fantastic baby до откат :).

Тъкмо ти чета поста и на заден фон ми звучи точно FANTASTIC BABY:D

Иначе жив и здрав да ни е лидерчето и скоро с нови проекти да ни зарадва 

• Like 7

19880818 

Специален и неповторим Джи!

Неподправен, талантлив, креативен, искрен, чувствителен. Артист, творец, вдъхновител. 

Няма друг артист, който да следвам и да очаквам толкова много години.

Възхищавам се на креативността му, на вниманието, което отдава на детайлите, на скромността му, на личността, която е. 

Пожеланието ми към него винаги е било да бъде в мир със себе си и да си позволява да бъде себе си.

Знам, че ще се върне с нова музика, когато е готов. 

Fantastic Baby all day. 

:wub:

• Like 9
  • Upvote 2

Поздрав на всички, по случай рождения ден на  ONE OF A KIND- G-DRAGON. Да е жив и здрав и да дочакаме нови песни! Вярвам, че ще имам шанс ,  да го гледам отново на живо и приключението в Берлин няма да остане  единственната проява на лудостта ми.

Edited by Lawandula
  • Like 7
  • Haha 1

1662094424-c0c3a7dc-9a57-4a6c-893d-d33e41662094424-52c28f77-0e99-4da0-b428-19e681662094424-f2d3c44f-8e34-4b58-898e-be345

allkpop:

G-Dragon е звездата на арт събитието „Chanel“ x „Frieze“ в Cheongdam-dong.

Докато присъства на арт събитието „Chanel“ x „Frieze“, G-Dragon от BIGBANG показа продължаващия си статус на топ звезда.

Арт събитието, което се проведе на 1 септември във водещия магазин на Chanel в Cheongdam, Сеул, привлече вниманието на младите корейски съвременни художници като част от глобалния фестивал на изкуствата „Frieze Seoul“.

Дългогодишният партньор на Chanel G-Dragon стана звездата на събитието със стилната си визия.

Нетизените са възторжени за аурата на суперзвездата G-Dragon:

- Моля, върнете се със солови дейности ㅠ Просто пропилявате таланта и красотата си ㅠㅠ
– Той изглежда зашеметяващо ㅠㅠ
– Това е най-доброто изображение на G-Dragon, което съм виждал. Късата коса наистина му отива.
– Ето я – аурата на знаменитост OMG
– G-Dragon е буквално единствен по рода си идол
- Е, най-накрая, великолепен GD!
– Никой не може да се мери с неговата аура
Кога ще е соловото му завръщане...
„Той изобщо не се е променил.
– Той е най-стилният човек в Южна Корея
Той изглежда перфектно и в момента единственото нещо, което трябва да направи, е да се върне с нова музика.

1662094424-43fb01cb-4b4d-450b-8b8b-0dec4

Джи е толкова  чаровен и красив, когато се усмихва:P:tongue:
Наддал малко килограми и изглежда здрав:es:

Edited by alexssandra
  • Like 6
  • Upvote 3

Fd2xbI3UYAAKJC7?format=jpg&name=900x900

" G-Dragon изглежда толкова добре", "Свали си очилата, за да можем да видим лицето ти", "Начинът, по който е облечен е толкова сладък," " Начинът, по който се усмихва е възхитителен“, „Изглежда щастлив“, „Върна се към здрав вид“, „Сакото му е сладко“  и „ Модните сетива на G-Dragon са страхотни. Той изглежда добре!“:P

• Like 7

G-Dragon на корицата на юбилейния брой за 30 ноември на списание ELLE Korea.

„GD, който се превърна в икона за много поколения, се присъедини към нас, за да отпразнуваме 30-ата годишнина на ELLE Korea. Вижте неговата твърда увереност и смелост, невероятна енергия в ноемврийския брой на ELLE Korea. Очаквайте още фотосесии и интервюта на G-Dragon!“

2TCCl03PUNk.jpg?size=1080x1350&quality=9g8ujTEBgFYk.jpg?size=1080x1348&quality=9

Edited by alexssandra
  • Like 8
  • Thanks 1
  • Upvote 2

Честит Рожден Ден!

35 е блестяща възраст, предстоят му още много ярки и интересни неща.

С пожелания да  живее щастливо и винаги здрав, щастлив, обичан и обичащ! ❤

MuiCvOVNAiM.jpg?size=1000x1500&quality=9

„Всъщност щях сериозно да спра да правя музика и да спра да бъда музикант. Но в лоши времена, в трудни моменти от живота, моята мотивация да продължа напред беше само музиката. Написах над сто песни през последните пет години. Това беше моята мотивация, един вид желание да напълня лавицата с моя труд. Това беше моята страст. Разбрах колко е смислено да се отплатя за полученото. Чувствам се сякаш съм роден отново ”Топ

• Like 9
  • Upvote 2

Публикация на T'SPOT Wine, в която съобщават, че от декември 2022-ра ще можем да си поръчваме винцето на Бингу ДОРИ В БЪЛГАРИЯ!!! :es::inlove::yes:

Как мислите, на каква ли цена ще го пусне? Ще си го поръчате ли? :rolleyes:

• Like 1
  • Upvote 1

Само да вметна, че Джитко тренира яко във фитнеса, сякаш ще пуска нов албум, Таби ще ходи на луната...

Единствено Слънчо ще ни огрее през януари с нов албум. 

Ще има песен с Джимин, много съм любопитна и нямам търпение :rofl:

• Like 8
  • Upvote 2