Jump to content

Big Bang

Yuki

Recommended Posts

Трети тийзър от Бенгите:

"Пролетта разцъфва в залеза на следващата година."

Може и да бъркам в превода - по-запознатите с корейския, помагайте.

IMG_20220402_202824.jpg

• Like 2

@Sladurska,  "Следващата година пролетта, когато цветята разцъфтят"

Псалмът от евангелието пък е .псалм 30 на Давид  от Песен при освещаване на храма  "Ти превърна тъгата ми в ликуване,

сне от мене вретището и ме заобиколи с веселие."

И кралете, както винаги с рекорди, което  си е нормално, направо са като природно явление.

Най-продаваните международнни сингли на  QQ Music

1. BIGBANG «Still Life»-480 000 предварително продадени копия, от вчера до днес.

2. BIGBANG «Flower Road» - 2.59 миллиона копия

Чакаме си утре четвъртият тийзър на Де и то не остана,  вдругиден песента в 18 часа бг време.

Както винаги на нокти с техните хрумки. Виповете гадаят всяко милиметърче и буква от картинките. За край или начало иде реч, скоро ще разберем. Те бенгите и поради това са ми любими. Винаги са различни, винаги със скрити послания във всяка една дума от песните си, а пък преди излизането им съвсем.

Надписът, предизвикал  випския ужас, поне вече го изяснихме :28558:

spacer.png

И една любима снимка

spacer.png

Edited by Lawandula
  • Like 8

На China Music Data  сингълът е поставил също рекорд по предварителни продажби, 480 000 за  8 часа. Това е рекорд за всички продавани песни за годината на китайски и чужди изпълнители.

Трябва да се отбележи, че на китайските платформи, преди е можело и повече от един път предварително купуване, но сега само един път, так че няма измами.

2018: Flower Road (2,59 млн)
2022: Still Life (480 тыс. за 8 часа)- най-продаван чужд изпълнител  за последните  две години

• Like 4

Все още няма групова снимка. Мисля, че StillLife ще бъде - всеки член индивидуална история за техния живот и кариера. Самостоятелните декори и тийзърите са колекция от истории, а не групова песен. А групова снимка ще има когато са 5:up:

BIGBANG – БРОЯЧ

dummy.jpeg?s=900x600&e=t

Edited by alexssandra
  • Like 5
  • Upvote 1

Пет часа до събитието. 

Защо ли нямаше тийзър на Десонг?

Като се замисля и като един оптимист реших, че зимата пролетта и  лятото на бенгите минаха. Видяхме ги в реала, припомнят ни ги. Есента тепърва предстои и надявам се днес да е началото. Та и поради това няма тийзър за есента.

Де, обаче не пропуска да ни обясни, какво да очакваме в канала си:D

• Like 4

преди 5 минути, bealonenomore написа:

То не е ли утре, на 5 април?

0:00 на 5 април, но корейско време.
Тук е в 18:00 часа днес. :)

• Like 1

Много е зряла и мелодична песничката. Нашите момчета са порастнали и имат какво да кажат /изпеят. Текста е пълен със загадки, които явно ще се разплитат с времето. За първите 18 мин има 43000 гледания. Добрееее :-) 

Edited by diant
  • Like 5

А кажете де!

Черно бял край.Тъжно!

Начало, или край?! И със субтитрите, както винаги е пълно със скрит смисъл.

Драконът в инстаграм  стори за сефте

spacer.png

04.05- код. Демек, четири от пет днес.:(.Но все пак 5 ленти в края на песента. Значи пет завинаги.

Edited by Lawandula
  • Like 3

Общо взетo било квот било. Разочаровани някак, но такъв е животът. Всички разбрахме мисля постоянното “четири". Интересно ще ми е руснаците с интерпретациите. Хареса ми че няма напън и показност.

• Like 1
  • Upvote 1