Jump to content

Big Bang


Recommended Posts

- ...are you serious?

Само толкова малко мнения?

-..come on trolls, come on VIPs… :lol:

 

Добре, хайде да съм честна – този албум го искам и ще го имам! Имам нужда от приятел с Р само да го донесе.... :blush:

GD е артист със свободен дух и се е постарал за мини-то, и смело заявявам, че албума е добър. Даже, повече ми харесва от Heartbreaker-a.

"Crayon", чак днес започна да ми харесва, но няма да стигне "One of a kind", примерно. Но достатъчно ме радва да кажа, че е зараза и ще расте и расте..за слуха ми,

след клипа (а, клипа най-вероятно след, по-време на Инки-то). Но, имам но-та, малки..Теди трябва си почине от клубинга, че ще го мятам в джаза..ДжиДи, ще не ще,

слуша Папа, който искал лесно припевче за повторение, но текста ми е плосък, а мелодията мешавица. Нещо като yg-elecrtroll-hip-pop. Шантаво звучи, нали? :lol2:

Но не мога да излъжа, че не очаквах нещо подобно за заглавна песен с това "заглавие", като си знам изпълнителя и афинитетата ми към заглавните песни..

Още я преживям за title песента, но някак усещам, че клипа много ще допринесе народа, не само моя милост, да лудне по нея. Лайв сцената утре, също.

Двамата с Те се оляли със закачливи „снимки” и подробности, накефили феновете наживо, защото участието на Инки-то е вече записано.

 

6f141e2aff3311e1bacf1231380f8dc9_7.jpg

 

Inkigayo-то утре става още по-задължително за гледане. Начален час за нас 9:00 (3PM KST).

 

Албумът е супер сполучлив, както казах. Много, ама много на сърце ми е „Missing You”. Песента е точно за корейски класации, мелодията носи страхотно настроение,

а текста е чудно-тъжен за посланието на песента. Контрастът в двата гласа, също е класен.

Бонус тракът “Light it up” е другото чудо, дето застопорява слуха ми от раз и кеф. Онова дете Док-и ..го меля, Бло-бло (и рус) е хапка, добра на вкус. Както знаете тази песен

я няма в дигиталния албум, а ще бъде във „физическия” носител ака CD-то, дето излиза на 18 септември. Ето свежото..за зарибявка, че не го видях.

http://www.youtube.com/watch?v=joVZYRAu1Xc

"Today” ме изненада музикално лирично, т.е. също приятно. Тепърва й се радвам, защото G-Dragon буквално "си играе" с някое девойче..с този текст и игрива мелодия.

Само песента с детето от новата женска група ми е ..тъпичка. Опитвам се да й дам трети шанс..

За желаещите

с англ.превод на песните от дигиталния албум ONE OF A KIND!

 

Последно, снимките от албума са великолепни. Всяка със уникално-различна и интересна концепция!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Луд?! Направо е психопат! ;) Луд до гениалност! :)

Едно, че песента ме кефи отвсякъде, второ, че сцената беше мега яката (мега цветната) за тази луда песен, трето, драконището е уникално! ;)

Нямам търпение да гледам клипа!

 

П.П. Пак някой ВИП ми е седнал на компа... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

П.П. Пак някой ВИП ми е седнал на компа... ;)

 

Да, другото ми аз..седи на твоя комп или ти седиш на моят лап-ТОП! :lol:

 

Напълно следвам концепцията "don't think too much it's simple”..КРЕЙЗИНЕС.

Т.е. реди съм да се наслаждавам се на всичко, което това същество прави и ще прави за нас, тази година. Очакваното за мен тепърва предстои...а, артистизмът на Драгона от километри ме зарежда.

Това лайв бе цветното шоу-завръщане на годината. Що пари са вложили (и ще дават) за това изпълнение, браво YG, не пестете, златното ви пиленце в жълто и шарено ще снася..тепърва златни яйчица. Шантав стрийт G-Dragon, уникални сцени, чак очите да ти се наелектризират от цветове, смяна и въртене на камерата..

С две думи неговите сцени ще са като седмица на модата. Събитие. Т.е. ще чакаме с интерес да видим всички лайв сцени до последната. Той ще показва посоката и тенденциите, ако щете и на лудоста си, а ние VIPs и другите ще „кланяме” глави в знак на (не)любов, разбиране и неразбиране на неоспоримият факт, че е супер откачен и сладък като cotton candy сладурче, или като моден повелител, или като нестандартният соло властелин от к поп сцената..

Човекът си върви по своя път...

 

OOAK беше badass, и си е моят jam, тази песен. Хареса ми, че запазиха всичко от клипа. Танц, симетрия, контраст, дори YB и Lydia бяха супер рандъм, въпреки, че малко Джитката беше "извън" звука, хехехе...

Докато на Crаyon беше цвят и заряд, както е и самата песен. Дано цветната дъга не плаче, след излизането на клипа, а очите ми си останат на мястото.. :lol:

 

П.с.Последно мило ми мишленце GD, Таби ли ти липсва толкова, че ми мязаш все по мъжествено на него, или наистина ти харесва един от любимите му дизайнери? :P

Нуна, знае, че я "четеш"? :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aaa, мола, мола, само прическата е в стил Таби, дрехите са стил Теянг!

 

 

ООАК нещо не ме грабна - да, като клипа е, ма просто ужасните "плитки" много повече се набиват на очи.

 

 

 

Крейън песента не ми е влязла под кожата още, но концепцията е страшна - парти от ставане до лягане! Кефи ме ;). За съжаление обаче този албум не ме грабва така като предишния.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно е сигурно, всички луди са ги пуснали за този клип! :lol:

tumblr_mag7cmpXzc1qfrbeqo1_500.gif

У Н И К А Л Е Н е..!Н Я М А равен GD на корейската шоу действителност!!!

 

 

..а, че Таби липсва на всички ни това две мнения НЯМА! :P

tumblr_mag77u9JN71robgtdo1_500.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aх,това хлапе ще помете всички....

Не спрях да се смея,сигурно са ме чули и на детската площадка :28558:

Не очаквах да видя "мис" ДжиДи :282:

Хареса ми и това,че не се притеснява да се майтапи със собствената си персона.

Надявам се да включи няколко песни в турнето на бенгите.

 

 

ЕDIT:

Някой може ли да ми обясни какво става в тубата,че нещо се обърках..... :blink:

 

5281477g.jpg

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Иначе добре се справя :)

 

5281479s.jpg

 

 

5281487C.jpg

 

 

 

EDIT:

Проверих в търсачката и се успокоих :P

 

5281531D.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде и малко пикантни новини около макнето: Seungri. Тайванския Apple Daily е побликувал фотографии и видео, на които Сеунгри целува японския модел и актриса Анна Кубо, която също е известна като бивша приятелка на сина на Джеки Чан, Джейси Чан. Сеунгри и Анна в момента се намират в Хонг Конг за снимки на японска телевизионна драма. Съгласно съпбщението на Apple Daily, те излезнали с няколко свои приятели след снимките в ранното утро на 18 септември. Забавлявали се в караоке бар където в 3.00 сутринта Сеунгри и Анна били засечени да се държат за ръце. Чакайки такси те се прегръщали и целували:

itsie.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=W0kb1i1xyIQ&feature=player_embedded#t=2s

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо си казах : Да не е поредният fanfic със заглавие "Зор за дъжд, че нема кал"? :lol:

Много му се насъбраха "скандалите" на малкият (казва се СънгРи, даже правилното е СънгНи ;) ), чак "скандал бой" стана, но като знаем колко опит е "насъбрал"

вечерите, след 12:00.. :lol: , хич не се притеснявам за него! Мисля, че вътрешно е доволен дори, че се мери по скандали с ДжиДи (ма колко бой ще изяде от Джитката и хьонгове си, само да мине границата)

 

Но имам въпрос? Всъщност, отговора..го знам! Защо всяка глупост корейците я "превръщат" в сензация, знам..ма и тук ли - "пикантни ли"?

Смея се с глас..ела ме вижте! :lol: Всяко нещо, свързано с Big Bang, е сензация, това е ясно като бял ден...но има къде, къде..по важни неща за "съобщаване", мисля...

Кой знае каква е истината в случая, обаче?! Както винаги прибързаните заключения заваляват бързо..а, аз лично от видеото и снимките, нищо супер пикантно, дори романтично не виждам. Даже нашият любовчия и целувка не "върна", и мацето не я е изпратил до хотела (а тя е видимо пияна)..се разбра, направо е за оплакване,

а не за многосерийни драми. Дори и да има нещо между тях, пак лошо не виждам. Но.."драма" снимат двамцата, малко реклама и "зрелище" не е излишно..

Да ви кажа, KVIPs..страдат, най-много от всичко това, не знам дали знаете колко бранят "честта" на петимата си идола (и не само те като фендъм в Корея)...и колко неща "крият" от останалия свят :P . Но те страдат сега, и от факта, че не могат да си "опазят" момчета и от knetizens и от папараците..които са също не малко опасни. Хехех..

YG, да не повярваш, казали няколко думи, по въпроса : "Скандал" няма и ни е обидно от тези зловредни статииi".

Да не очаквахте нещо друго? Все пак е редно maknae-то да получи яко смъмряне и запор мине ли летището, може и железен девствен колан! :lol2:

 

Я, малко сериозни неща..моля.

Дългото чакане, си струва на макс!

Light It Up

Свали mp3

( с това качество засега)

И трите гласа са добре координирани и flow-то ме радва, въпреки, че не съм фен на гласа на Dok2, както си казах отдавна, рапа му става! Табло е железарка тук, Джитката и речитатива му са готини. Ако я "мажеше" тази песен с ТОП и Табло, дали нямаше да ми е любима, а?! :P Искам лайв, YG, ако ще и YG on Air, да е..

Руменчеееее, ще бъда добричка!!!

 

BIGBANG JAPANESE SALES UPDATE:

 

Japanese Edition of Alive: 177,012 copies sold overall

 

GD, пръв и в Хантео-то, за два дни. Браво!

 

 

 

Ето и първият лайв каунтдаун за мина-албума на GD - One of a kind, с англ.превод.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо всяка глупост корейците я "превръщат" в сензация, знам..ма и тук ли - "пикантни ли"?

Скъпа, изпревари ме, цял ден се чудя дали да драсна няколко изречения, но щерката ми озапти етусиазма, пък и чак сега се докопах до компа :D

-" Не влизай вика в излишни спорове."

Не че щях да пиша нещо кой знае какво, но ми писна да ги дъвчат на всяка крачка.

Какво му е пикантното, че млад мъж има личен живот и се среща със жени??? Че и спи с тях, а ма ха. Откъде на къде. Не ги защитавам, няма за какво.

Виж ако го бяха заловили с мъж щеше да е къде, къде по-интересно :lol2:

ма колко бой ще изяде от Джитката и хьонгове си, само да мине границата
и на мен ми мина същата мисъл през главата. Направо си ги представих на меле в общежитието :lol2:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надявам се че нямате нищо лично против моя пост, аз просто споделих какво съм видяла. Наистина всеки си има личен живот и няма нищо лошо някой да му отпусне края дет се вика и да разчупи малко стереотипа. И дано на малкия му се размине леко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това драконче е голям сладур значи! Заради него по цял ден само се усмихвам като идиот:) Албумчето е страхотно, а той, още повече:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето на, снимки, новини на кило, интервюта с персоната на Джи Йонг, в цялата онлайн преса, ма явно не са толкова пикантни. Това беше майтап, разбира се :lol:

..но не се радвам на факта какво се предпочита да се споделя основно.

Постът ми ще е посветен на G-Dragon, въпреки, че ми липсват всичките петимца. Факт. Но закономерно сега той е в обектива на светкавиците.

Не в последователен ред, малко от всичко последните дни, набързо споделям..

“Who is the most Gangnam-styled man among stars?” :lol: , попитали от музикалният сайт Monkey 3, а корейците знаете, че правят класации за всичко..

Не се съмнявате кой е #1, нали?- G-Dragon

За мое огромно удоволствие, номер 2 е Со Джи-Соп. Трети - Сънг Хон, оппа.... :P. Гън-Сок, Донг-Гон и Уон Бин довършват класацията.

*В поредната класация на шоуто на MBC - ‘Weekly Idol‘, Драгона е избран за "the idol most likely to succeed as a producer". Що за въпроси и класации имат в това предаване, но знам кой е избиран за почти всичко "най", в опитите им да са интересни.. :lol:

*Албумът One of a kind се настанява под номер 1 във Billboard World Album Chart.

*Crayon” MV hits #10 on iTunes MV chart

*Не се чудете на рекламите мащабни, самата политика на айдол агенциите е голяма -

, по линията Shin Bundang Line.

*Вчера бе "премиерно" представянето на "“AMBUSH x GD Collaboration" и парти по случая. Медийният шум и вниманието към G-Dragon е запазена марка на всички

събития на които присъства или участва.

boon7.jpg

 

Порадвайте се..на блясъка и харизмата на Джитката, аз на Vans-ките му и на косицата на бебе Йонг Бе :lol: Кой ли на партито е гледал 'бижутата", само се чудя...

tumblr_mandlvGExk1qb2yato4_500.jpg

tumblr_maojtnaxcc1qi4ofwo1_1280.jpg

tumblr_maofd0dp2t1qb2yato3_1280.jpg

tumblr_maoe25aufn1qb2yato4_500.jpg

tumblr_maogjpbMog1qb2yato2_500.png

!!!

tumblr_mantfpkb1W1qbzul1o1_r1_500.png

 

*На гости на Ю Ин На и нейното радио шоу по KBS "Turn Up The Volume"! Сладури!..и лайв на Missing you..Chuaaa!

 

 

*ДжиДи е снимал и соло участие за първото предаване(за новия сезон) на 'Infinite Challenge'. Макар и сам..шоуто няма как да не е гарантирано,

и заради познатите ни откачалки там.. :P Очаквам подробности.

*На Inkigayo (в неделя 23.09) ще изпълни две песни, този път Crayon и That XX, а за всеобща радост последната с Jung Sung-ha.

*Разкошнo интервю (с анг. превод) за 10asie - GD's Joker Card Part 1 и Part 2

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...