Jump to content

Big Bang


Recommended Posts

Едно допълнение към горната тема на kasanova за слушалки и...още нещо- техните РЕКЛАМАТОРИ, разбира се! :panda-145::es:

 

 

46881859.jpg

021bce.jpg

49279536.jpg

makingpicture1.jpg

022ku.jpg

023qo.jpg

024yn.jpg025jg.jpg

 

Ето нещо ново от LOtte Concert :P :

 

 

0332o.jpg

1418k.jpg

1613z.jpg

img6261v.jpg

img6454z.jpg

img6198y.jpg

img6262tf.jpg

gdragonball.jpg

onlyonevi04.jpg

onlyonevi06.jpg111002eba1afeb8db0eba9b.jpg111002eba1afeb8db0eba9b.jpg

 

Искам да отбележа, че Джи ди е ФЕНОМЕНАЛЕН с подбора на дрехите си!Този пуловер и тази шапка тип "ушанка"...направо ЦЕПИ МРАКА в пълния смисъл на израза! :blink::282: Цвета и прическата на Т.О.Р , лично на мен ми харесват много, и тези очилца...МОДНА ИКОНА!Пандата си е панда до второ нареждане.! :D:rolleyes: Тае ако можеше щеше сигурно и гол да излезе, но той си пада по тези неща! :lol:Друго няма да пиша, понеже в тези късни часове... кой знае каква простотия още ще измисля! :asian::unsure: :i love this:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Слушалките много ме кефят! Искам! Ама за 69 до 299 долара :( - явно ще си ги гледам на картинка, че както унищожавам слушалки, ако ги прецакам, ще си направя харакири с тях...

 

Затова поне ще ги гледам на хубави момци.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Слушалките много ме кефят! Искам! Ама за 69 до 299 долара :( -

 

Затова поне ще ги гледам на хубави момци.

 

Има и по-скъпи от лимитид едишън-а, Леоне, и аз страдах онзи ден за слушалките, но Емо ме същиса..и ми мина :lol:

 

Иначе на момците, всичко им ходи..факт, факт, факт!

 

Тъй като нашите са много на "ти" с новите технологии, тръпна да видя дали ще докарат този екран и ефектите утре на Hallyu Dream Concert-a и колко народ ще изстрелят в космоса по време и след края на лайфа си?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Когато Господ и някой в YG Ent..ни обичат... :P

 

Кратката, малка и сладка версийка на I'm Sorry (japan), излезе току що, сигурно да ми замаже мъката, че не съм на концерта в Кьонджу..

(версията я слагам тук..защото ..така)

 

Обещавам голям ъдейт, като му дойде реда на нашото комбо, поне снимчоци днес се надявам от изпълнението ще видим, защото гледам и се чудя как никой не е хванал Джиджи и Топ на червеното килимче.. Лоши фотографи, лоши :lol:

 

__________________

Когато Джи и Топ са на сцена, сигурно и Господ ги гледа...

 

Непотъващото, дабъл комбо на всичко е способно..

 

thehug.jpg

topgz.jpg

13826296.jpg

 

top3yt.jpg

tabiz.jpg

top2u.jpg

gd1xefpc.jpg

80153859.jpg

43775619.jpg

pp11100300073.jpg

 

 

И да не продължавам в рима как бих написала една статийка с подобно заглавие в корейската или в нашата преса :lol: ... Пресилено за някой, но за мен, самата истина..

Толкова добър и криейтив експеримент са те двамата, че е препоръчителен за гледане от всеки соло или всички бъдещи групи, искащи да се впуснат в шоу индустрията, не само в Корея..

Може днес да съм в лека носталгия, но тези двамата са вдъхновение за отминали и настоящи радости и мечти...Да, мечти, не случайно този вид концерт е с това име.. :)

Начинът по който се забавляват на сцената, личи от километри и само поглед от първите снимки в пресата ми стига да кажа..и стига ми тази награда, без да съм там, че ги има, и музиката им стига до нас...

Хубав празник за очите и въздействие, минимум на душите, предполагам са направили и днес на Халлю концерта, но не вярвам и някой да се е съмнявал в това..

Тяхната естественост, изразена в неподражаемото им поведение и харизма с присъствие, просто да "тресат" сцената и публиката, без дори да танцуват и спазват някаква заучена хореография, е най-голямата и трайна награда и наслада за феновете...

А стилът им и днес е доказателство че "коват" тенденциите в модните среди. Защото видимото ретро усещане, което прокарват напоследък с карираните си фитчета и любими цветни акценти е хит в момента, и тепърва ще лъсва по други гърбове...

Както беше с техни предишни модни закачки, дето виждам още айдоли поносват яко..

 

Определено чакам с жадно сърце, едно коментарче от първа ръка....и снимки, доволно набъбващи колекцията ми, не само за GD & TOP, а от цялото концертче :kissx: .

 

T.e. гарантирам още поне едно включване по темата :lol2:

Редактирано от blacky80
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано, ако клипа беше публикуван в друга тема едва ли щях да го забележа толкова бързо. Много ми хареса, с нетърпение очаквам да го видя и чуя целия. Много харесвам японските версии на повечето песни. Интересно ще е да чуем Хару-хару на японски, че вместо нов албум от Дракона, сборен на японски май ще получим.

Друга тема са слушалките, страхотно изглеждат. Много харесвах предишните и още точа лиги и се чудя по какъв повод да отделя някой лев, че да си ги купим? Не само защото те ги рекламират, просто дизайна им е много красив, а кой не обича красиви неща.

А колкото до червения килим, аз очаквах Блеки да направи един по обстоен коментар кой, какво, как на поредните награди. А нали се задават и едни други награди(за които също очаквам коментар с нетърпение). Май интересното тепърва предстои. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде, започва се...отново...

 

Да живеят сензациите в Корея!

 

А Джиди, и да не иска толкова, все е обект на някаква..

 

Бла-бла-бла и смях.....и тъга..

 

Гадно ми е...каквото и да си говоря...пиша..

 

Прочетох няколкото статии реещи се в пространството..и въпреки бързайки за работа, ще драсна от душа...

Пушил през май в Япония, тестван през юли, а извинете..днес октомври..в Сеул излиза „новината”..

Мирише на каша, от любимата Корея наша...

Толкова ли се страхуват от момчето, ако изкарва албум, скоро..и това ми мина през главата? Как пък уцелиха момента?

Какъв е този каръшки късмет? Кой "плаща" за тази реклама?

Не знам дали да се смея, тъжа или просто да ударя по масата...не знам дали има и смисъл да коментираме...

 

Аз лично не съм изненадана, сори, че го казвам, но чисто и просто, за никой не е изненада, че звездите си позволяват това и онова, дори и там, и не само той..А, за човек, като Драгона, с малко по-забързано и артистично ежеднение, и момче, което ако има време обича да излиза, няма начин, да не е пробвал...трева.

 

Не че ще го защитавам, нито, ако беше пред очите ми сега, щях заради това да му се карам...Не, че не заслужава един як пердах...

Дразня се на факта, че знае, че е „пример” за младото поколение в Корея, и чисто и просто, всеки чака негова проява и издънка, за да го „подпалят”...

А, уж, е умно момче...и не от година е в светлините на прожекторите..

Знам колко обича да е плод на медийно внимание, пък и да не обича, медиите го обичат толкова много да го пишат, коментират и разнищват, за хубаво и за не толкова, а пък за феновете и анти-тата, той е идеален пример, как може за секунди да раздвижи кръвта и обичта на едните, и ненавистта на всички останали..Той е един от айдолите, който е понесъл най-много критика от корейското общество, и въпреки всичката такава, продължава да е „обожаван”, навярно и заради личното си качество, че издържа на нея..

 

Сега да кажа - разбира се, че съм против ..наркотиците, въобще, какъв е точно случая тук с марихуаната, не е ясно, каквото и да публикуват - нито е хванат... той сам е признал, че е пушил...но проблема в Корея, знаем, че е на съвсем друго обществено и психологическо ниво..

 

А, най - жалкото е, че тожно сега на ВИП-овете им се изсипва това..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно напоследък никой с никого не се е развеждал и всички са си плащали съвестно данъците, та опряха до Джи-Драгона.

Бил пушил някога, някъде… Алооо! А да знаете какво е правил миналото лято… ;)

И какъв е този тест. През юли?!? <_< Те да не им правят периодично профилактични тестове? :slap: Или пък Драгончо е бил тайната им надежда за злато в спринта на 100 м. на Световното в Тегу, ама на ви сега.

Ако не беше безумно, щеше да е смешно.

Сигурно е единственият, който е пушил! Не че одобрявам, (по принцип съм против пушенето на каквото и да е), но те вече прекаляват.

Блеки май ще се окаже права, че се страхуват от него. Но пък не мога да отрека, че са си избрали да сочат с пръстче идеалната мишена.

Силно се надявам, че това е поредното „чудо за три дни”.

Обаче успяха да ме ядосат. :mad2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Глупости на търкалета. Историята отвсякъде си лъха на набеждаване. Как са разбрали, че Дракона е пушил трева, че и да го тестват и то няколко месеца по-късно. Освен това, защо не публикуваха историята през юли, когато се твърди, че са го хванали? Не одобрявам взимането на каквито и да било стимуланти, но в случая чак ми стана смешно. Тия сериозно ли си мислят, че хората от развлекателния бранш са света вода ненапита. И защо пък да трябва да са такива? Те са артисти, а не кандидати за президенти. Освен това млад човек с много пари, който се скъсва от скитане по клубове и разни други такива развлечения, няма начин да не пробвал нещо по-така. Явно някой сериозно се е заел да ги съсипе, макар че се съмнявам да успее. Жалко само за успешната година. Започна толкова обещаващо, а от май насам се сипят само нещастия.

Очаквам с нетърпение да проследя как ще завърши годината, предвид събитията които предстоят. Каква ли ще е поредната "бомба" която ще ни сервират? Всички знаем, че те са черните овце в Корея, така че вече нищо не може да ме изненада.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е вече нещо не може да ме учуди. К'ъв е тоя тъп сценарии не разбирам. Първо, пушил бил Май месец,, тествали го Юли и са открили минимални количества вещества, следи от употреба на марихуана. Е, как аджеба ще останат от Май месец тия следи... Цялата история е толкова абсурдна и жалка, че дори не си струва да се коментира. Тва голяма работа било, пушиш веднъж през Май и те държи поне до Юли...... :282: Абсурдна история, хората да не пасат трева... :slap: Това, че GD е популярна личност е факт. И иска или не, той е пример за подрастващите (най-вече, защото ние, по-големичките, можем и сами да вземаме решения без да сме подвластни на сляпа фенщина.) Това, обаче, не означава, че и той няма нужди, желания, предпочитания или каквото и да било. Преди да е някакъв айдъл, той е човек, той е буден младеж, на който очевидно кръвта му кипи. В никакъв случай не мога да го обвинявам или упреквам за постъпката. Ми така е решило момчето, така е направило. Пафнало малко трева - голяма работа. Хубаво е хората да са малко по-широко скроени. Пък и е трева за бога, трева пушат/са пушили много много хора на неговата възраст. Ама да, вярно е, че някои от тях не са известни. При това напрежение и всичко което им се трупа на плещите, ми не го обвинявам. Съгласна съм, че има и други начини, но той така е преценил. Голям проблем за едната трева... а оправданията дето ги изкараха са супер нелепи :D Сякаш е направил престъпление срещу човечеството.Mисля си, че който и да е скалъпил тая жалка история, можеше да бъде малко по-креативен :D

 

Както и да е, това е Корея, там всеки е виновен, защото се дели от общата утопия.

 

Изявлението от YG Entertainment:

 

We would like to sincerely offer our deepest apologies to all the fans and to everyone who appreciates Big Bang’s music.

 

G-Dragon underwent an investigation for smoking marijuana last July. Because G-Dragon had never smoked marijuana, we cooperated with the investigation confidently and proceeded as usual with scheduled events. However, according to the hair strand test, G-Dragon tested positive for minuscule amounts of marijuana, which shocked us.

 

While we were contemplating what the reason could be, we thought of the event that occurred in May during their Japan tour. There was a drinking event to celebrate a successful concert with various Japanese associates who visited us at the concert location. When G-Dragon went to use the restroom, a young person who seemed to be a Japanese fan recognized G-Dragon and offered him a cigarette as he greeted him. Out of courtesy, G-Dragon took two or three puffs, but upon feeling that it was different from normal cigarettes, he flushed it down the toilet right away.

 

We thought it to be a trivial event, and soon we were unable to remember that it ever happened. However, when we began to ponder over the reason for this positive test, that night’s event returned as the likely cause. We contacted the prosecution right away and related the event exactly as it happened.

 

Although there was no legal penalty issued, the guilty conscience and responsibility for causing everyone pain is a weight that G-Dragon and the company must now carry upon our shoulders, and it is heavier than any penalty.

 

As celebrities who have received a lot of interest from the public, and as a company who is supposed to thoroughly manage them, we sincerely regret the emergence of this situation, and have been self-reflecting on our carelessness. We deeply bow our heads as we apologize for causing you to worry once again, and we will try our best to make sure this type of event does not occur again.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имало е разследване и положителна проба към средата на Юни. Той обаче си е признал и не се е стигнало до по-сериозно наказание. Kwon Ji Yong e изказал съжаление за случилото се и обещал, че повече няма да пуши марихуана. Поради това, че е още студент, а не възрастен, това му е първо провинение и откритото количество в пробата е минимално, се е разминал човека. Това е заявил главният прокурор от Сеулската прокуратура. На въпрос, защо чак сега случаят става ясен, прокурорът отговаря, че понеже Kwon Ji Yong е публична личност, случаят не е трябвало да се оповестява. Всичко е станало ясно обаче, поради слухове, които са набрали голяма скорост за отрицателно време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама да им имам обясненията и оправданията! :282: „Извинете, другарко, повече няма да правя така!” И хайде по живо – по здраво.

Това ли беше?! :unsure: Мислех, че ще го раздуват три дни, а той балонът се спука. Чак ме разочароваха. :P

Май на някой му светна, че Драгона не е лъжица за всяка уста. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еее, голяма работа! Пушил-пушил! Все едно пък другите от групата не са пробвали?! Въобще има ли значение?! Но пък това ме вдъхнови да направя малко колажче! Лек базик, но без никаква лоша умисъл!f2rsr9071.jpg:lol2::282: Намерих нещо из скромните ми архивчета, и по специално за blacky80!unledslb.png:bow: Мое произведение! :asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сладурче Нанду, добре дошла..и искрено ти благодаря, защото ме разсмя.. :)

 

Иначе, хора, много ме радвате с постове си и самата нагласа, дори чист интерес да е, към лидерчето на Биг Бенг! :thanks: & You!

 

Всъщност май всички се вълнуват за съдбата на групата и на ДжиЙонг в частност, след това "безумно" изписване и "изкарване" на толкова новини вчера.

А, аз си мислех, че Бареков е само един, но се убедих в противното, в Корея (пък и гледам и в Япония) - Бареков до Бареков, щом има нужда от сензация, измислица, нагласа, пари, власт, политика и сие..както и да е... Темата е дълга, и във всички нива - вълнуваща, минимум за роман бестселлър, пък даже и филм, с продължение...

Но така, има хора, които са винаги актуални - главни екранни образи, дори да не са безгрешни, и някои хора, трябва да го приемат...За едни ще има лица и събития, които винаги ще вълнуват, ще разпалват искри и ще имат последователи, за други ще бъдат реална опасност или съобразителна мярка, за трети...ах, дано тези третите си гледат работата....

 

Но да не се отплесвам, Драгона и Биг Бенг са голяма хапка за доста усти, колкото и големи да са те. .Нещата при тях, са доста по-различни, каквито ги поднасят..никога не са били супер лесни и чудесни. Но пък само времето и успехите им, са нещата които доказват какви са, какво правят и какво оставят за всички нас!!!

 

А, Джиди бейби, бейби, дано, отново попарен, издържи и на този реалити формат, защото първо е участник в него (малко или много виновен), и второ трябва да продължи да прави това, което най-много и той, и ние обичаме - музика!!!

Трудности и последствия и тук, след това избухване, ще има..годината им е на половин по-успешна, отколкото се опитват да я съсипят, много хора...

Шштт, да не им казвам, че по китайският календар, годината на Дракона предстои...ако маите не познаят по тяхният....ама тъй, да се надяваме, че което не може да ги убие, ще ги направи по-силни!!!

 

Сега, нещо светлинни бийта по-яко и весело..GD&TOP/ HALLYU DREAM CONCERT 2011, или накратко последното мега комбо шоу от концерта в Кьонджу:

Евала на MNet, че не резна изпълнението, да не са луди...Жал ми е за онази шепа негодуващи и гледащи, как Джи-то им плесва "шамар", колко е хай хай.. :lol2:

GD&TOP - OH YEAH

GD&TOP - HIGH HIGH

 

П.с.Като излезе и торент..ще сложим

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

П.с.Като излезе и торент..ще сложим

Слагаме ::

 

2271l1317656749horz.jpg

::★ HAllyu Dream Concert 2011 ★:: » 1 2 (450p) <-- torrent --> 720p или right this way » (cuts)

 

gdragon-hiphop.jpg

 

G-Dragon's 1st Look Magazin Interview - за модата&музиката&мечтите на Джи (такива,каквито бяха преди разразилата се медиина буря)..

 

Да си призная,колкото и смешна&нелепа да ми се струва цялата тази MJ история,последиците от нея ще се окажат повече от смазващи,както за самия GD,така и за групата&GD&TOP юнита..

Новината за някогашното тревно прегрешение на Джи предизвика след себе си лавиноообразна вълна от отменени предстоящи събития :

 

- дебюта на GD&TOP в Япония ..

- пускането на клипа към японската ''Oh,yeah'' ..

-изтеглянето от пазара на дебютните версии на комбото,които до преди броени дни бяха достъпни&се радваха на завиден приордър-интерес..

- има слухове за отлагане рилииза и на бенгския японски ''THE BEST'' албум,които се очакваше да се появи във втората половина на ноември (23.11 ако не греша)..

 

Въпреки,че от YG изрично заявиха,че отлагането е по тяхно собствено желание,породено най-вече от факта,че макари дребно,провинението на Джи се е случило именно в Япония,където далеч не се гледа с добро око на звездите,по някакъв начин свързани с употребата или злоупотребата на наркотични вещества,това вероятно е най-адекватната реакция&най-правилната постъпка,която компанията е наложително да направи,в опита си да излезе и от тази извънредна ситуация..

Едно е повече от сигурно,лошия късмет и несполуките преследват взривоопасните от втората половина на годината,което обаче в никакъв случай не трябва да ни кара да преставаме да ги подкрепяме&да вярваме че всичко най-хубаво&най-добро им предстои ..

 

Единственото ,което ни остава е да се заредим с огромно търпение,вяра&надежда&да продължаваме да следим ходовете от лагера на YG..

tumblr_lsnmlq85b01qetjfgo1_500.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джи Ди пее в страхотната си откровенна и вдъхновяваща песен Oh, Boy: 'GD- YOUR CHOICE! DROP IT ON ME!' Изглежда, че от тогава освен, че са избрали невероятния Джи Ди за най-очарователния и популярен айдол, някои са го нарочили и за лошото момче. Но не разбират ли, че ако изобщо има някакъв ефект това безумство, то е положителен? Просто му правят още реклама/ нали сте чували, че и лошата публичност е публичност?

 

Друг е въпроса, че много отдавна съм ЗА легализиране на тревата, по примера на Холандия, който показва, че броя на пушачи на трева намалява с нейното легализиране, а и здравословните ефекти са много по– лесни за наблюдение, защото има елементарен контрол на тревата която се продава. Така, че вместо да се извиняват като че ли са от виновни по–виновни, да вземат да кажат, че евреме да легализират марихуаната. (Това само, че е в сферата на научната фантастика за Корея, като се има предвид, че сега глобата е до 50 хиляди долара и до пет години затвор за такова провинение).

 

А сега, много моля, уважаеми прокурори и обвинители, оставете феноменалния Джи Ди да диша, да живее и да твори на спокойствие, защото, честно казано, никак нямам време за излишни разправии!

 

g-dragon-180258.jpg

 

Редактирано от ForEverRain
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо, обръщам се с молба към горния потребител да си оправи поста, защото едвам разчетох на места какво е искала да каже... (не за друго, ами да не го трия аз)

 

Второ, по темата... Ако е пушил, то е направил голяма глупост. Много добре знае в коя страна се намира и как реагират там хората на подобни неща... още повече, че е звезда... Призванието му като такъв е да дава пример на по-младите... а това определено не е за пример! Да, за някои от вас реакцията на корейците е прекалено преекспонирана, но това е КОРЕЯ, а не нашата мила родина, където всеки си прави каквото си иска... В КОРЕЯ нещата стоят по много по-различен начин... а в случая става дума и за СУПЕР известна звезда... Пак казвам, АКО го е направил, то е допуснал грешка. Смятам, че няма да я повтори. Най-важното е, че му се размина доста леко и феновете му ще могат да му се кефят на макс ;)

 

А сега, много моля, уважаеми прокурори и обвинители, оставете феноменалния ДжиДи да диша, да живее и да твори на спокойствие, защото, честно казано, никакнямам време за излишни разправии!

Трето... не знаех, че прокурорите и съдиите в Корея четат този форум, че да им се молят разни потребители тук... А още повече, че влизат в разправии с потребителите ни... ОМГ!!! :lol: :lol: :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...