Jump to content

Big Bang


Recommended Posts

От три дни се чудя дали да напиша нещо и какво да бъде. Най-накрая се реших. Слушахме ги вкъщи в продължение на почти един час. Когато чух за пръв път новите песни се замислих дали ми харесват. Да бива ги горе-долу, но не са някакви шедьоври. Просто нови песни на любима група. Може би затова има разочаровани. Аз не съм. Много им се радвам. Вероятна всички са свикнали да очакват някакви изключителни изпълнения, но няма на света изпълнител, било то група или соло на които да са хитови всички нови песни.

Някой замислял ли се е за близо четири месеца с колко нови песни ни затрупаха? Аз ги сметнах приблизително 20 и нещо. Визирам самостоятелните албуми на Дракона и Топ, Сънг-ри, общия и продължението му, защото каквото и да пуснат аз все още ги възприемам като едно цяло. Това е защото почти всички песни са техен продукт текс, музика, композиция. Точно поради тази причина ги харесвам и аз. Обикновено момчешките групи са сбор от добре изглеждащи момчета които горе-долу могат да пеят, а Big Bang са съвкупност от музиканти(всички свирят на някакъв инструмент) пишат невероятни текстове(особено двама от тях), могат да пеят и то доста добре, могат да танцуват и полагат невероятно много усилия да се задържат на върха. Освен това са и доста добри актьори. Уважавам ги за къртовския труд който полагат, за да бъдат №1. Някой да знае друга такава формация? Спирам с коментарите, за да не досадя на четящите.

И няколко думи за песните. Любовната ми хареса още когато я пускаха по парченце. Лъжеца не ме впечатли на първо слушане, но след няколко поредни слушания продължаваше да звучи в главата ми. Лека, мелодична, танцувална предназначена за дискотека. Така и не мога да разбера защо продължавам да я слушам. Колкото до соловата на Десунга тук вече не знам до колко съм обектива(ако някой не е разбрал той е любимец №1) невероятно изпълнение. Каквото и да пее той все ще ми хареса, просто защото го може. Само не доумявам къде се били ушите на всички досега. Преди никой не го забелязваше колко е талантлив, а като го изтупаха, пуснаха една креватна сцена и изведнъж всички забелязаха колко е добър. Вярно е, че другите изглеждат по-добре, но по дяволите той е певец не манекен. Най-добрите вокали в корейския шоу бизнес далеч не изглеждат като кукли. Някой са откровено грозни, но това не ги прави по-малко слушаеми.

Спирам, защото не знам дали няма да изръся някоя глупост.

Поздрави на всички :kissx: и се радвам, че има хора с които да коментираме и споделяме мнения.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна съм с Дането. Не можем да искаме непрекъснато да са най-най-. Може би се получи така, защото Таби и Драгончето много вдигнаха летвата с техния аблум.

А тези песнички хич не са зле. Може и да е, защото харесвам Биг Бенг, но това е положението.

В личната ми класация /поне засега/ на първо място е Лъжеца. Просто ми харесва. Грабна ме и толкова. После Бейбито на Де. Въпреки че не ми е любимец, не мога да си изкривя душата - като гласови данни момчето е първо в групата. И може, и пее. А красотата няма никакво значение. И Любовната песен е трета. Гласецът на Таби ми гали ушенцето, какво да направя :rolleyes: .

Така е след няколко слушания. Впоследствие местата може и да се разменят, но ще продължавам да ги слушам.

Защото това е групата! Заради всичко, което правят. B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мацки,нямате равни...JC_ThankYou.gif&YOU..

Тъй като аз вече минах по реда си&споделих своето мнение за песновките,мисля да посветя днешният пост на нещо забавно&полезно wub.gif

unleddp.png

 

 

Ето така се казва най-новата виртуална утеха,за всички,на които липсва Kpopflash,които затвориха врати на връх първи април,далеч не по първоаприлски&никак не на шега..

 

Споделям го,именно тук&за тези,който имат желание да слеят на живо изявите на ВВ 5-рката,в следващите 3-седмици...{а и занапред,ако следите изкъсо изявите на любимите си к-поп-айдъли или просто обичате да гледате подобни предавания}

 

Сладурите стиимват всички музикални вараяти-предавания,известни вам&още редица,други ~> К-POP-STREAM ONLINE

 

 

unledcz.png

 

 

 

BiG BanG ще режат лентата &ще поставят начало на втория промо-цикъл @ Inkigayo,утре @ 15:50 KST SBS ..

 

А сега,с риск да ви досадя съвсем,ще споделя няколко великолепни fanart-а,на които попаднах тези дни&които определено заслужават вниманието ви..

 

273305737.png

 

 

 

 

 

f00500704d9f16b8a598f.jpg

 

 

 

viewimagej.jpg

 

А за тези mobile-wall-p-та&колажчето на Дае, е отговорна моя милост..laugh2.gif

 

29071243.jpgbbabstract.jpg

 

 

 

Специално за Daneto...431204.gif

 

184359_1741515629070_1574096767_31607855_5752532_n.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кеф ми е да виждам, когато се споделят мнения...още повече различни...супер сте! :thanks::kissx:

Хайде и те да ни благодарят:

 

След преслушване на Love Song (доста пъти) се моля за скорошен дует на Таби и Десонг! Гласовете са много уникални, като тембър, а стилово могат доста изненади да сътворят. Стискам палци за нещо подобно и нестандартно, защото тези двамата се разбират с поглед, повече от чудесно.

 

Хайде да идва 10-ти, да видим концепцията на любовната песен, защото много ми харесва вече....“I’m scared, this world is meaningless. Take me to where you are,

a place with the moon and stars”

 

Снимките от снимачната площадка са готини, вижда се ведрото настроение и желанието за екипност, доста усмивки и закачки, също видях. Освен потъмняването на косата на Темпо, видима промяна с визиите не виждам. Изчистените и семплите дрехи (костюми) ми направиха впечатление първо, разбира се. Класически, секси шик вплетен навярно в идеята за простотата на чувствата(държа на драматична нишка в клипа :P ). Времето на черно и бялото никога не отминава, а времето за любов е винаги актуално. Като вечни тенденции са! Така че за мен, момчетата като "носители" на добрия стил и ведрото настроение, "преминават" през времето, а с музиката си, искат и да останат и в съзнанието ми/ни...в моето, завинаги, а и виждам и не само в моето, което ми е още по-голямо удовлетворение!

И после защо предизвикали отново критици, фенове -анти фенове, зависливите, обичащите ги, или онези, дето веднага им намират ред и място в страничките, на всяка (онлайн) корейска медия, за това, което правят.

Най-малкото, Биг Бенг не обичат да седят мирно, когато са казали, че ще работят....

По този повод, турнето в Япония си остава, името се променяло..За точно това, не знам какво да мисля и пиша, та ще замълча....

Но ще кажа за една от най-хубавите новини в края на миналата седмица, дето зарадва мен, надявам се всички вас, и всички адиктед Корея фенове по света. Едни от най-големите и известни компании - KeyEast, AMENT, Star J Entertainment, SM Entertainment, YG Entertainment и JYP Entertainment ще обединят усилия и опит в една обща агенция - „United Asia Management“. Главната цел е разширяването и развитието на развлекателната индустрия и промяна на влиянието от „Халлю” вълната към „Азианлю” вълна. UAM ще представлява и подкрепя всички артисти от изброените агенции на световния пазар в обща база, за защита и управление на интелектуалните права.

Ноовата система ще се използва както за филми, драми, така и за останалите медии и събития. UAM ще подкрепя всички артисти, които решат да промотират в чужбина.

Създаването на агенцията предстои през април, а любимите ни имена, като Чанг Донг Гон, Хьон Бин, Шин Мин А, Ха Джи Уон, Пе Йонг Джун, Ким Хьон Джунг, БоА, И Йонг Хи, Ко Хе Сон, Big Bang, Rain, 2PM, 2AM, miss A, Wonder Girls и много други ще присъстват в листата.

 

Остава да ви поздравя с нещо старичко и прекрасно!

http://www.youtube.com/watch?v=f-prgK09RA0&feature=player_embedded

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така,да си дойдем на думата,Big bang спят ли въобще?За толкова кратко време ни заляха с толкова музика(Броя и соловите проекти,някак не мога да ги деля от 'общите'')

Съгласна съм с daneto,при мен албума на Джи и Т.О.Р. вдигна летвата страшно много.На първо слушане на новия албум само Cafe ми допадна(въпреки/заради фалцета на Дракона и на Таби ''That chair'').А Десонг хич не ми беше симпатичен,но таланта си е талант(то в началото бях така за всички,освен за Т.О.Р.и готиния,му дълбок глас :blink: )Радвам се че толкова си промених първоначалната представа.

Даже след GD&TOP на съвсееем първо слушане Теянг и Малчо ми се губеха,На Де няма как да не му призная невероятния глас-за един музикант външния вид въобще.ама въобще не бива да е от значение,за какъвто и стил да става въпрос.(От това последното изречение излиза,че е грозен-нищо му няма на момчето. :D )

Но след първото слушане съм на мнение,че всеки си има място,не са ги събрали случайно.Теянг държи припевите,това че е танцьор на групата-ами,аз и на роботските подобия на танци на Таби се радвам

tumblr_ljd4ijqEbA1qh34edo1_100.gif,top12.gif2627919411_748943bbd6_o.gif TOP,този гений на корейската денс сцена :panda-145:

не ми е толкова важно дали ще има танци на сцена.

На Джи косата,роклята-така де,килта,също са бонус,стига да не троши нищо неподозиращи невинни китари на сцена.Гласът му не мисля че трябва да коментирам,не съм и много адекватна по темата.

Stupid liar-неее,не мога да си изкарам припева от главата,не мога и да си спомня други части от песента,освен Джи,който явно държи да зарази всички с неговото: ''I'm so stupid,I'm so stupiiiid liar liar......''Прилепчива песничка,тип вдетиняване на публично място(Пак визирам факта,че не мога да спра си припявам Дракона колко е глупав,което предизвиква определени реакции наоколо :D)

Love song-какво има да казвам,ТОР ми пее ми за любов...Харесва ми и чисто като звучене.

Но фаворит ми остава песента на Десонг ''Baby don't cry''.Звученето хем ме изненада,защото не съм обръщала много внимание на соловите му изпълнения,едновременно с това ми се стори някак позната,много емоционална.Като саундтрак на някоя сълзлива драма.

Абе,не може само хитове да правят,колкото и да се опитват.Дори и да можеха,да вадят хит след хит е невъзможно да се харесва от всички.

Хубаво,любима група,но е нормално да има песни,които да обожавам,и такива които да ''минават''.

Все пак,''Big bang is VIP''(Даже едното ''В'' май не ги удовлетворява вече-VVIP :D)

Kasanova, :thanks: & You задето ни държиш в течение с всичко ново oколо наш'те хора

gif.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какъв ден, какво начало? :P

Ако има по-доволен човек от мен, и лъжец да не е ....! :D

amazing.gif

 

Няма такова завръщане, фенското пише в мен, простете, и ако искате, не ме четете...Очаква ни една незабравима пролет....за тези, които няма да четат надолу!

Поне гледайте!

http://www.youtube.com/watch?v=AZ-B1bF1J9Q&feature=youtu.be

Oбичам когато мъжете „крадат” от женските тенденции. Но, спокойно дами, нашите имат индивидуалност, и жънат по свой собствен начин победоносно житата от тенденциите! Тях често ги крадат, но...всички ме кефят и тогава, не мога да си кривя душата. Аз мирисът на ярък цвят, го усещам всяка пролет, но тази като всички му обръщат внимание, ще кажа само, че е заслужено...но да се върна към мисълта си...

Нашите сладури, тъй като не се страхуват от мечката, ходят яко в гората и смесват всичко любимо в щури, наситени комбинации и музикални стилове. Защото могат и защото са Big Bang. Разчупват едноцветните дрехи и кей попа..с още цветове, аксесоари и сцени, или поне ако акцентът е във силен цвят, тушират с...хубавата си музика.

Браво за съчетанието по братски с новия тенд - каре и рок, тежкарско пречупен през харизматичната призма на всеки един от петимата. Бунтари, но мъже, знаещи какво искат..Ако, не сте разбрали акцентът е BIG BANG! А моята любима Stupid Liar бе уникална!

Гащите на Таби, косата на Де, шапката на Джи, гласа на Те, физиономиите на Ри, отличителни и весели!!! Обичам ги, казах ли?

 

Черно-бяла елегантност на една любовна песен...бе продължението на удоволствието ми!

Изглеждаха отново страхотно, както казах с тези изчистени костюмите, сякаш са направили пролетно почистване, и всичко ненужно е изчезнало от фитовете им. Струи една лекота, свежест и опит. Сякаш са осъзнали онова, което са постигнали със собствените си усилия, хората са повярвали отново в тях, знаят и чувстват огромната любов на феновете, и сега единствено могат да бъдат себе си, да се забавляват и да творят нова неща, като зрели музиканти.

Тази видима промяна с чистотата и гласовете им (Таби, нали каза, че няма да има опушен грим), е нужната промяна и дано повече кпоп айдоли, забележат това....

Хубаво е когато като принцове пристигат величествено на фона на хубава музика, хубаво е когато се заражда нещо, все пак пролет е на вън, хубавото е когато хората се обичат, а съчетаването на ефектите във визията и музикаат им, е новото усещане, че всичко хубаво предстои.

и краят на Инки-то беше добро, моят...предстои, ако пусна пак Лъжеца! :lol2:

 

Благодаря!

Казанова, ти си..че аз...излизам да дишам!!! Имам нужда... :282:

tumblr_ljfcvvNQSU1qaoi8q.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Казанова, та Казанова...Останалите хора не сме, а?

 

Аз пък не съм чак толкова във възторг, но не е като да не съм доволна. Това, че Лъжеца като изпъленние и сценично поведение мяза на 5 членното Κnock out няма да го коментирам. Трябваше ми малко време да намеря ТОП и да се усетя, че човека е с черна коса вече, а не с неопределен човек. Иначе лайвчето направи песента поносима, но далеч от добра. За мен звздата е Десонг, който преоткри звездата в себе си и в момента блести повече от всеки друг на тази сцена. Евала на младежа. За сметка на това Сънгри и Теянг са ми толкоз чат от пейзажа, че е срамота. Ама мноо ги обичам тез якенца бе, и кат се правят на тежки, мноо ма кефят, мноо ме радват...

 

 

Любовната песен си беше идеална, макар че Драгона официално е лидерката на корейското Джемини. Заклевам се, с тея шалвари и бижутерия (каквато аз носех на 12) е просто ка бесна лесбийка...А иначе толкоз хубаво стои на сцената, че думи нямам. Иначе много семпли, почти скучни, но проятни за окото и ухото, па и за фенската душа.

 

Като цяло на днешния ден му липсваше блясък,ама пък имаше душа, което ми хареса много поиче...Някак доста неглиже бе всичко, което явно трябва да е и концепцията, което прави песните по-близки, а феновете по-надъхани. Браво от мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

n3xem1.gif

 

 

 

BiG BanG @ Inkigayo {HD} Download ~

 

'' a nostalgic story of a woman who died longing for love..'' ~ така звучи една от интерпретациите на '''любовната'' на фантастичните..

 

''a realistic story of a couple who keeps lying. The lyrics were written impressively...'' ~ a така звучи резюмето на ''лъжеца''..

Какво обаче споделят самите ВВ за новите песновки,както и по-горещите теми за Японското им турне,преподписването за още 5-годинки-заедно&бъдещите им планове ,можете да разберете на един клик разстояние в поредното ексклузивно интервю,в което ще намерите уникални изцепки & признания ~> BiG BanG - Interview Series on Star NEws

Иначе татко YG не пропусна възможността да сподели радостта си от главоломния успех на своите отрочета,при това от трибуната на личния си блог,споделяйки screen-cap-ове на всички известни нам online класации,където триумфално се подвизават под #1 с Любовната ~> Double -title songs-all-kill

А що се отнася до днешните изпълнения ..

tumblr_ljfgv5pnrZ1qgixu6o1_r1_500.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За Love Song мисля, че е хубава песен. Най-много ми харесва в началото с гласа на Топ :)

Заедно с Tonight шестте трака са на върха на музикалните класации!!!

И на мен ли се причува или пеят "I hate this love song"

musiccharts.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Йобо, може Джи да е като бясна лесбийка, ама пък Топ с това шапо е като председател на садо-мазо клуб, така че добре са се комбинирали. На мен лично ми харесват и в двете песни. На Драгъна розовото много му тича върху пепеляво русото. Харесват ми много и пънк-рок костюмите, дори съм склонна да прежаля насраните гащи на ТОП.

 

Съгласна съм с йобото, че Де покигайна всички и в двата пърформанса. Другите леко надират, докато се мъчат да пеят, а той пее на един дъх всичко, все едно за да им покаже как става номера. И това е мнението ми и за записаната версия на песента - просто там блесва само гласът на Де (аз в един момент дори бърках Те с Джи). Единственото, на което му се дразня е на сценичното поведение. Много ми е еднообразен с това приклякане - навсякъде само него прави, явно не е свикнал на внимание и затова не дава зор да го промени. Ма, аз те видях, Десонг, видях те! :lol:

 

ТОП изглежда много добре със садо-мазо шапката, трябва да му го призная.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора, аз пък нищо садо-мазо и лесбо не виждам в един от най-семплите им фитове (Love Song), а смених диоптъра, уж... :lol2:

Нито шапето на ТОП (дето подобно една от Соньошиде-то, също някога лансираше), нито Дракон бой ми беснее женско. Просто пънк рок-а, в днешно време като мода и характер е доста по-женствен. Отново тенденциозно, те показват посоката....за радост или не, винаги гледат да са на гребена на вълната....

Красота!

tumblr_ljfob8y8ca1qb9m6ro1_500.gif

credit: nicoletty

 

Хехо Зенитчо, не го приемай лично.

Всички поддържате лудостта ми жива...какво да ви се обяснявам?!

Теб, направо поздравявам :kissx: :

http://www.youtube.com/watch?v=ErilbZ2Q0y0

 

Сега понаситила се малко на хубавото слънце и свежият въздух, пак заподскачах на един крак, след като гледам и слушам днешните изпълнения. Не, щъркел още не съм видяла, но трезвият ми мозък се върна и сега се лута да проумее, как с толкова прости стъпки и блъсканици, буквално като хореография, тези петимата, владеят сцената. Необяснимо е...и това и нефен го признава, в нас например...

Харесва ми когато фитовете им преливат в женски силуети и без да го коментирам повече това, казвам, че начина по който се държат на сцената обаче е като истински мъже с поведение. Няма лъжа, че бунтарският стил им отива, както и почти всички откачени комбинации с които предизвикват себе си и останалите, но способността им свободно, без реална хореография, да владеят цялото пространство си е реално обаяние. На мен пък, малчо днес много ми беше отличителен, като почна от неговата част в Лъжеца - How could you be so? и после солото в Любовната, много сериозно представяне и глас показа, защото той обикновено малко гласи с високите...

Като отличавам, да кажа добра дума за камера мен-а, днес почти супер фокусираше върху всеки член и неговата част от песента и на припева заедно, пак визирам Love Song, защото иначе знаем, колко обича да се увлича по ДжиДжи.. :28558:

Последно, ТОП не знам как го прави, но много ми израства в очите, оставям това, как изглежда и колко го обичам, гласово говоря...има някаква промяна, как варира гласа му в Love Song, и колко много искам да го чувам да пее...нещо от Oh, Mom, има желание да се усеща гласа му, а не само да се чува...

За Десонг, какво да потретя, след вашите думи, момичета - глас за чудо и приказ и надявам се, все повече оценяван.

 

Сега, отивам да полегна...и да се наслаждавам, на нещо по-скаричко, да си припомня колко много са пораснали и колко бързи крачки правят напред. За разлика от доста и мои харесвани айдолчета, дето малко се прекопирват в новите си проекти и ползват едни и същи дребни нещица от старите си хитове в новите, тези бушуват, като пробват все повече гласовете си...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва е пънк-рок, колкото аз съм корейска аджума, Драгона е много лесбо тъй и точка. Па и е една трога, за кво се бута в шалвари? Ама го харесвам де, на него му е в кръвта да е нелеп до болка.

 

Понеже тоя човек ме изпълва докрай.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Попаднах на едно видео, което още повече ме затвърди като Десънг фенка :) Не видях да е поствано, а определено е ценно :) Признавам, че се справя с пеенето не само в студиото, а и на живо.

Е няма как да не му направя евала на т'ва момче. Сега с малко риск, ще си изкажа мнението, че това момче има гласови данни за всичките в групата на куп. Не че имам нещо пртив възможностите на другите, всеки си има чар. И като се замисля, признавам, че Дракона ми е любимец като творец, но повече предпочитам да го гледам :D, защото не разполага с кой знае какви гласови данни, въпреки че не мога да му отрека страшния фалцет ;) Как да е. Аз от едно тръгнах и се отклоних в съвсем друга посока....ама пуста му фенщина...:D

 

P.S.StУpid Liar колкото повече я слушам, толкова по-не ми харесва, а най-лошото е че така се забива в съзнанието, че чак не осъзнавам колко пъти съм я слушала вече.... Ужас, ужас ви казвам .... :unsure::)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това с щастливата фенка не го бях гледала. Много се смях. Обичам да ги гледам какви оръфляци са били като малки и в какви страхотни мъже са се превърнали. Съпоставката преди/след е много приятна. Невзрачните момчета са се превърнали в тузари. Е тук пръст имат парите, но поне знаят как да ги използват по предназначение.

Аз пък нещо не харесах днешното изпълнение, стори ми се, че не беше на нужното ниво. Макар че ги харесах в червено/черната гама.

 

И малко оф :D , я долу лапите от Десунга. Какво започнахте да го харесвате всички :mad2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Слушах новите песните отново и отново, но този път на слушалки и със затворени очи и "Love Song" звучеше съвсем различно - сякаш съм под вода и наблюдавам как слънчевите лъчи си играят. Започвам да си променям мнението. Песента е много добре балансирана. Но "Baby Don't Cry" си остава най-добра от трите за мен. Попаднах на нейно концертно изпълнение :wub:

 

http://www.youtube.com/watch?v=QDW29SFgDJA&feature=player_embedded

 

И нещо на което се смях много - "уплаши приятелче" :rofl:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Oтбележете си датата 12 Април...

 

 

защото BB TV се завръща,с поредната порция BTS - непринуден смях&закачки - които е успял да улови обектива на камерата зад кадър & много повече...

 

 

dx6yrhorz.jpg

Това не е новото попълнение на BiG BanG,но има тясна връзка,както с групата,така и с YG...

 

Tака нереален&чаровен,като излязал от хитова к-драма, изглежда дяволски талантливия художник,стоящ зад невероятните рисунки,приложени в Special-едишъна на ВВ,които неимоверно привлякоха вниманието & спечелиха сърцата ,не само на випчетата...

 

Кой е той,каква е връзката му с ''фамилията'' ~> The Artist behind the BB'Special Edition Photobook

 

Но това,далеч не е всичко...

 

20110411_gdragon_1.jpg?w=450&h=617

 

Запознайте се с новия ''styling mentor'' на Superstar K3“! - G-Dragon,който със своите модни съвети и насоки,че напътства учасниците в света на модата...

 

 

А за тези който разкритикуваха choreo-то на двете песни...вчера стана известен главния виновник...който ИЗНЕНАДА отново е Shaun Evristo...

Toй направи своето признание&пое отговорността от трибуната на twitter 282.gif

 

98303831.png

48529923.png

 

 

След което випчетата го затрупаха с благодарствени посланиица,които той удостой със своето ''Благодаря'' & побърза да си изпроси линкчетата от вчерашните изпълнения...{типично в негов стил}

 

Лично за мен,той за пореден път направи повече от впечатляваща&атрактивна хореография...и за пореден път успя да ме спечели,както с креативния си подход,така и с невероятния си професионализъм JC_ThankYou.gif&YOU

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не свърши скоро света...може и това да се случи?!

Страницата в бука фейски, мой любим...загрява!

gc9RT.png

 

credit:

http://www.facebook.com/BIGBANG

 

A, новината за Господин fashionista като моден ментор на ‘Superstar K3′, е като цип за почти всяка уста... :lol:

Точката е за край, а той тепърва започва... май още не се е появил този, дето ще сложи точката баш на Джи Драгон... :rofl:

Не знам дали да съжалявам участниците в шоуто, ма да си призная искам да мога да съм там, да го гледам отстрани и да се забавлявам...

 

За хубаво настроение, сутринта видях това и споделям..NAN,продължават с веселбата - Secret Garden, няма омръзване явно...

image_from_blogbooster7.png?w=584

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Йейй..на 14 април ще излезе клипът на Love Song.

music_video_lovesong.jpg

А за новите им песнички..,наистина са доста нестандартни.

Love Song може би ми е любимата..и то само заради Таби ..,този глас направо ме влудява.Stupid Liar –за тази песен наистина очаквах много повече..,харесва ми начина по който започва.А за солото на Де ...,нямам думи..страхотна песен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днешният ми пост,е посветен на всички настоящи&бъдeщи изповедници на най-новото ''религиозно'' течение - Seung-Ri-sm - зародило се в последните няколко месеца като феномен,който продължава да вълнува & очарова десетки хиляди Ri - последователи..

7xSeX.gif

 

Потопете се в

panda-145.gif

 

Kак се прави мини-албум за една седмица..

 

V World - Interview-Part {1} {2} {3} {4}

 

 

Как протичат разговорите с най-близките му приятели&кои попадат в неговата ''VVIP best friend'' графа ..

 

Seungri talking with his friends

 

 

Панда Ri в една различна светлина

&

 

 

 

Неговия свят събран в минута и половина ::

 

Everybody Seung-Seung-ska !!! thbblollipop3.gif

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...