Jump to content

Big Bang


Recommended Posts

Новият им албум вече е излязъл...има страхотни песнички.. :panda-145:

bigbang-4th-mini-album.jpg

1.Intro(Thank you & you)

2.Hands up

3.Tonight

4.Somebody to love

5.What is right

6.Cafe

 

 

Мен лично най-много ме радва Tonight :panda-145:

А за концерта ..мега якия... :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз все се заричам, че когато съм развълнувана няма да пиша(защото често ръся глупости), но пусто сърце не трае....Блекчо мерси мила, знаеш ми слабото място :kiss2: :kiss2: Само искам да кажа, че напредъка на технологиите страшно ме радва. За пръв път гледам толкова фен камери. Качеството на някои беше доста прилично. Почти почувствах атмосферата на концерта. Направо ме заболя сърцето като видях Дракона да плаче. Златната пола обаче ще я запомня за цял живот. Стори ми се отвратителна колкото и златното сако на Топ. Обаче Топ с червеният панталон и половината килт направо накара сърцето ми да прескочи няколко удара. Толкова стил и класа не бях виждала скоро. Не мога да повярвам, че този човек ми е изглеждал страшно при първите ми впечатления от него. На места направо очите му се смеят. Става все по-лъчезарен. Почти колкото Десунга. А той Дае направо е невероятен с новата визия, толкова е секси. Няма и помен от срамежливото момче което гледах в първите епизоди на "Фемилито".

Накрая ще споделя колко пораснали и възмъжали ми се сториха. И дано да продължат да ни радват с такива прекрасни лайфове.

Кафето е новата ми любима тяхна песен.

 

 

А сетих се още нещо Трябва някой да постне пародията в темата на градината. Така де, да и се порадват и не феновете на Бенгите :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Mерси, Блеки, ама сигурно му е "зле" в тая количка в ЛА, а? :)

 

Хаха, туй за Дането, предполагам :):

 

tumblr_lh7o5w3NPu1qgcocho1_400.jpg

 

Но ТОП как ги целуна и Сънг Ри и ГД, направо не е истина :D. Те нали после го бъзикаха, че му е харесало.

 

Но като ДжиДи няма друга такава мацка. И к'во си гледаше "циците".:D

 

 

Хареса ми, че и ТеЯнг обясняваше, че не бил жена.:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Охх колко ме зарадваха с този концерт.. :es:

Най-много ми хареса изпълнението на Cafe. Песента, дрехите им, сцената - всичкооо беше перфектно. От вчера насам не съм спряла да си въртя точно тази част xD

И Tonight също ми хареса, но пък тия подобния на поли, които бяха навлекли Seungri и GD ме дразнеха много.

Феновете изглеждаха толкова развълнувани и щастливи.. Не мога да опиша колко много им завиждам, че са ги видели наживо..

 

А пародията на Secret Garden беше чудесна. Толкова много им се смях, а дори не разбирах какво казват :D

kwnL7.gif

Това е любимия ми момент от пародията :lol:

А ТОП тоолкова спокойно ги раздаваше тия целувки :D Извъобще не се притесни човека :D GD обаче се засрами като показаха целувката.. Как си скри лицето :D Мнооого сладка реакция :lol:

Впрочем Джи изглеждаше супер симпатично като момиче. Много му ходеха тия полички, в които си го представяше Топ :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

GD Тва момче е много лудоо..Много си го харесвам..

Благодаря за линкчето към албума му..Още щом си го свалих почнах да го слушам..Много свежи песнии .. Аз от своя страна ще дам малко снимков материал ..

 

снимка 1

снимка 2

снимка 3

снимка 4

На същото мнение съм с теб.Лудо е,но и пък за това супер готино,яко и дори нямам думи да го опиша.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

G-Dragon e като хамелеон! :blush: Само си сменя визиите. Много ми хареса и пародията на Secret Garden :yes: Невероятни са! Малко ме притесни това, че Топ раздава спокойно целувки :lol2: Както и да е... BIGBANG 4ever! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оооохххххххх, изгледах Сикрет Биг Бенг /няколко пъти/! Ама няма толкова луд народ! :282: Смяла съм се със сълзи.

Много готини всичките. Обаче Драгончето ми скри топката! Подозирах аз актьорските му заложби, но показаното надмина всичките ми очаквания!

И мноо яка мацка бе! Той за момиченце ще да е правен :28558: ! Ако някой гледа, без да знае за какво става дума, ще го сбърка от воле. Браво!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е видеото си е мега яко, не може да се отрече!!!! Дае в тая светлина не го бях виждала и в момента съм леко зашеметена от това колко очарователен е smile.gif Даже първата ми реакция беше "Къде, по дяволите, е бил Дае до сега!?!" Още повече заобичах песента, след това видео. Мацката внася интригата, жестоко направо!

....... тотално и безвъзвратно загубих ума и дума при вида на TOP с онова невероятно секси и магнетично "Goodnight" .... wub.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде сега и аз :)

Видеото не е нищо особено, няма да се лъжем. Обаче в добавка с песента си е супер. Харесва си ми и това е. Поне Де има по-голяма роля във видеото, отколкото в песента :lol:

 

Иначе голямото шоу си беше голямо шоу. Просто забавляват, няма как да им се отрече. Сега отивам да си пусна и голямата тайна градина със англ. субки, за което благодаря :kissy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уаааа Десонг ме разби! Ей така гледах екрана - :blink: Много се е променил, чак не мога да повярвам.

Иначе за Голямото шоу ще изчакам да изгледам истинската "Тайна градина", за да не ми се разваля изненадата после от сериала. :D Определено сега имам още един стимул да го свърша по-бързо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Концерта беше изключителен: присъствие,стайлинг, хореография - БРАВО!!! Не можех да си намеря място от щастие,докато го гледах. И аз не можех да отлепя поглед от Дракончето, нереално красив. А на пародията много се смях,всички си изпълняваха прекрасно ролите, Дракончето беше по-красиво от момиче даже и с тази рокля и това червено червило направо ме разби :lol: ТОР, както винаги беше много добър, SeungRi толкова добре се превъплати в Оска,че отначало даже човек може да се заблуди и да си помисли,че е истинският актьор, Taeyang беше много смешен с тази коса :D А Daesung в ролята на майката ми докара болки в стомаха от смях, съседите сигурно са си помислили,че съм луда,няма такъв смях, толкова добре се представи, а с това неговото Smell.. Ah let's smell... Smell for you, too ше остане в историята :lol: :lol: :lol: Тази пародия е #1 за мен :)

Обожавам клипа на Tonight, Дракончето е толкова хубаво и стилно, ТОР елегантен,както винаги и с последните му думи,направо ме праща да спя веднага :P Daesung толкова много се е променил и разхубавил, SeungRi е порастнал за мен, а Taeyang си ми е все същия кеке ^^

И честити 100 000 продадени копия от албумчето им! Пожелавам им още много по 100 000 :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Концертът няма да го коментирам, беше наистина хубав.

 

Искам обаче да си излея душата за това колко много ме разочароваха ББ с този мини албум, с този клип и въобще с тези промоции.

 

Обожавам Биг Бенг по няколко причини...Първо, защото те са, или по-скоро бяха, уникални, запазвайки това, което все пак ме кара да слушам корейски поп, а не американски. Противно на мнението на много хора, не се кефя на к-попа само заради факта, че половината изпълнители искам да ги заключа в мазето си и да и храня с домашно приготвени мъфини, а другата да заключа в мазето си, за да не се качат на сцена никога вече. Поп индустрията е най-лесния и добър начин да разбереш нещо за едно общество. Корейския поп е различен от японския, американцкия, британския и който друг и това ми харесва. Харесват ми идеите, начина, по който са изпълнени....Докато в един клип мога да видя нещо корейско, все ще го гледам поне още веднъж. И все пак, колкото и да харесвам идеята, малко се изтърка и ББ бяха оня светъл лъч. Хем много повлияни от Америка, хем запазили SWAG-a, за който ДжиДжи нон стоп пее, ама уви в тоя албум не демонстрира. И това се хареса не само на мен, заради което ББ са тук. И при отсъствието на моята любов, те са тези, които поемат короната на най-добрата група в Корея. Щото над тях все още няма никого.

 

Само дето тука идва основния минус на корейската индустрия. Фенщината. То това е и основния плюс. Просто след един момент идеализирането става толкова безкрайно, че феновете не се интересуват и 4 минути мълчание на черен фон да се пусне, защото е пуснато от изпълнителя Х, заради което изпълнителя Х спира да се интересува какво пуска. И, за да не е зян си измива ръцете.

 

Казаха, че след Хару Хару ББ са се изчерпали за корейската сцена, просто, защото мини албума беше наистина адски добър, а 2008- една твърде силна година. Същото казаха и за ДБСК. Доста е гадно, когато е вярно. Но докато на едните мога да им простя не само от обсесия, но и защото в момента се опитват да съберат парчетата от срутения им свят, то за другите извинение нямам.

 

Стигам и до втората причина, поради която обожавам ББ. Те са 5 напълно различни, бликащи от индивидуалност кретена, които си скъсаха четирибуквията от работа. Дори оня дет фризьора му не го пита кво да прави, а пренася нечия интимна прическа на главата му, си заслужава всички адмирации и уважение за тва колко много бачка. Много ги псуваха, много ги критикуваха, ама те създадоха огромен взрив. Те направиха всичко, за да знаят кои са.

 

Тва обаче им е и минуса. Те са познати, а явно и по-добри, по-отделно, отколкото заедно. Теянг да подмокря ученичките, Темпо и ДжиДжи да се гаврят с модата и да го играят бедас, Сънгри и Десонг да разсмиват аджумите. Всеки по своя начин. Всички ги знаят по-отделно, обаче заедно сякаш им угасва светлината, Не знам, ама сега единственото нещо, с което вокалите изпъкват пред двамата рапъри е сцената на Де с мацката. Иначе е като GD&TOP и приятели.

 

Та какво не ми харесва в албума...Еми да му се не види, слаб е. Това е някакво полурециклирано подобие на албум, в което това което е оригинално, гледайки композитора и текстописеца, явно е излязло изпод напъните на драгона в тоалетната да се разправи с лошия си стомах, потропвайки по тръбите. Сериозно, не може с НИЩО не запомнящи се, в най-добрия случай приятни, песнички да се нарекат добър албум. Добре де, запомнят с с това, че някои са доста досадни. Дори не мога да се насиля да повярвам, че трябва да им знам имената. Освен на Кафето, която ми харесва, заради Де, но не и заради стиснатия за орехчетата Драгон. Много малко вокали. Вярно, че рапърите им са доста колоритни, ама да му се не види, за кво им се плаща на другите трима, ако не за да пеят. Ако ше я караме така...Що и аз да не ида в ББ, явно много ни се ще да се насочим към американската, сцена- ще ви помогне да имате някой, който вижда, когато се усмихва.

Тва едно на ръка, ама то и рапът не струва. Във всичките песни ритъма е едни и същ, овен когато не фалцетим, тонът е един и същ, да не говорим за скапания autotone в редките моменти, когато разбираме, че ББ имат вокалисти.

 

А клипът…Има само една дума за него. С-К-У-К-А.Пълна скука. Сериозно, не можах да го изгледам целия, щото ми клюмна главата на трийстата секунда. После се сепнах, защото у мен се породи въпросът ”Защо ДжиЙонг изглежда като оглавяващ корейското Джемини от женската му страна, обаче?!?!?!?!”, а после „Защо операторът снима все едно това е партито за рождения ден на дъщеря му?”, „Защо Де няма един кирлив кадър?”, „Защо Драгона пак има някаква сцена, я която е много съкрушен?” „Ква е тая ала Backstreet boys’ Incomplete сцена, в която Топ е като застаряващ каубой” и „Как така това е първата сцена, в която ТОП се забелязва”. Тоя клип е по-зле и от албума. Не знам защо, но не май решиха, че е нужно само да облекат малко безумни дизайнерски дрехи , да се покажат по телевизията и да се изкашлят с модифицираните си гласове, за да им паднем на колене. И то не за други, ами щото тишината и черния екран са мноо демоде за тях. Да не говорим, че корейско в тоя клип има доколкото се виждат дръпнатите очи .

Сцената с мацката в хотела беше яка и напълно неуместна.

 

И съм толкова бясна първо не за друго, ами заради тази безумно, безкрайно мощна промоция, която насади у нас идеята за големия взрив, за завръщането на принцовете (кралете са други, дами), за нещо епично, а какво получихме…Не може да се влеят толкова пари в промоции на нещо, в което ОЧЕВИДНО не са вложени усилия. С тия пари можеше да се наеме някой текстописец или композитор. Вярно, гордостта на ДжиДжи можеше да е малко наранена, ама поне щеше да има музика. Хората няма да подминат завръщането им, ама щеше да е хубаво да покажат, че за могат да се справят по-добре от едни бивши величия.

 

Но най-много съм бясна, защото твърде много г харесвам. По отделно и заедно. И ми е адски криво, че това, което очаквах, дори да е било твърде много, не се сбъдна и на 10 процента.

Нямаше да е толкова гадно, ама се чувствам излъгана. Особено след като така хубаво ни надъхаха със солотата си. Не съм обаче фен, който се кефи даже и на оригванията на ТОП. Каквото си струва харесвам, каквото не…Достатъчно ги уважавам, за да не лъжа и тях и себе си, че продуктът е боклук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предлагам да охладим малко страстите и Да си направим една разходка из щаб-квартирата на YG ...
apJbW.jpgJyMYR.jpg

Коя е умопомрачителната мацка,която се подвизава в клипчето към пилотната ''Tonight'' ?!

chloe_wang_01.jpg


Тя се казва Chloe Wang ...За нея казват ,че е китайският двойник на Lindsey Lohan .
Тя е певица с смесен произход (баща китаец,майка американка) ,която за отрицателно време успява да покори Китай с издаването на първия си дебютен сингъл на мандарин.
Повече за нея,можете да научите от самата нея @ нейната фейсбук страничка.


1zwn136.jpg




Поредното ВiG BanG състезание този път от страниците на фейса ви очаква на един клик разстояние .. :: Tonight Event @ facebook ::

70838788.jpg




Big Bang Dominates Music Charts of Korea & iTunes International - за тези,който искат да знаят как се движат момчетата 1 седмица след излизането на мини-то + дебют през лятото в Америка ?!...

5481611264_1fd1edc3f8_o.png



While it was expected that Big Bang's new album would make it tao the top of many of Korea's music charts, the hip hop group has established dominance on Mnet's singles chart, placed on the top ten of iTunes' worldwide album chart, and sold an estimated 100,000 albums on its day of release!

Big Bang's comeback album was certainly anticipated by many, but few would have been able to predict the whirl of albums sold and charts topped within a day of its release. A Korean music store reported first-day sales of Big Bang's fourth mini album to be 58,000, making it very likely that over 100,00 albums were sold in total on its first day.


In addition, the group's first single from the album, "Tonight," has topped Mnet's weekly chart for February 21-28. Once the entire album was released, all six of its tracks established themselves in Mnet's top ten single's chart by taking all 1-6 positions!

Finally, Big Bang has broken an important record by placing #6 on iTunes Top Ten albums chart. While other Korean artists had managed to chart on iTunes under their respective genres, Big Bang is the first to break into the iTunes' top ten total album sales. Making the feat even more impressive, Big Bang has never officially promoted in America!

As Big Bang is expected to debut in the United States this summer, we can predict them to be very successful if their current iTunes sales are any indication!

P.S : To debut in The States , Big Bang is going for International.




Gil Raim vs. G-Raim ~ Откриите разликите ?! :282:


tumblr_lheb9xzllt1qeew1po1_500.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчетата са невероятни! И сериозни,и смешни. Просто от където и да ги погледнеш са таланти. Хубаво е че въпреки че всеки се развива като отделна звезда се стремят да задържат Big Bang като едно цяло и правят нови албуми.

Пародията на Secret Garden беше уникална!!! :28558: Направо не е истина Дракончето в каква сладка девойка се превърна! :i love this: То е ясно че момчето е неизчерпаем талант ама чак да е по-яка мацка от Ха Джи Уон! Топчо милия целувки раздаваше наляво, надясно, апък Сънгри беше одрал кожата на Оска :282:

Най-много си ме радва моята голяма слабост,Де. Първо, как не се осмърти с тоя спрей незмнам. Но като оставим настрана комедийните му заложби, момчето най-после блесна! Тая секси визия много му приляга. Все чакам да му спретнат и на него едно самостоятелно албумче, ама на...Дано да е дошъл неговия час, защото има страхотен глас :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kpopflash се сбъгяви, за мое огромно съжаление!!! Днес съм по - късно на работа, чудесно се получи просто, успешно започна излъчването и изведнъж off Air ... Умрях си от яд!!! :no: (а като гледам и чата - много други хора също .... )! Да се надяваме, че ще го има в ютубето :)

 

То го имало, ама кой да види .... B)

Редактирано от f_lora
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...