Jump to content

Big Bang


Recommended Posts

Тая схема по-сложна от схемата на моя мозък :28558: Да го пита човек как се оправя Сънчо.

За туй, че ги снимали нонстоп, хич не ги жали! Който се захваща със шоу бизнес си поема последствията да е винаги в светлината на прожекторите, но и си получава съответните големи кинти за причинените неудобства.

А за телефоните, дали са нови или не може да бъде доказано доста бързо. Ако и да не помнят какво точно са приказвали преди 4 години, все пак си спомнят, че не им е била чиста съвестта и затова трябва да се отърват от доказателствата. Ако няма какво да крият, за какво сменят телефони тогава? Искам да знам само кой е оня балък, който си е дал стария телефон :slap:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си ме разбрала явно. Може да бъде доказано, че са нови, но къде пише, че не можеш да си хвърлиш стария и да си купиш нов телефон и ,че е подсъдно. Та е трудно доказуемо унищожаването на улики, като телефоните , също ,че той казал да си ги сменят и за това разпит  за  унищожаване на улики.Да не им е опрял пистолет до главите  я!Самата полиция заявява, ако е вярно, че е трудно доказуемо.Ама брифинг да става- да има  действие и да дадат нова кръв и зрелище на тълпата, след заявлението предния ден, че май нищо не са доказали за Сънгри и някои от обвиненията са снети и вече е само свидетел.Може да не е ангел, но не  е  и по-черен от дявола, какъвто се мъчат да го изкарат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никъде не пише, ама пък какво съвпадение - всичките накуп си сменят телефоните точно по време на следствието за Пьонтето. Ние не пасем трева все пак - много ясно, че гузен негонен бяга. Били са съвсем наясно в какви чатове участват, че не са просто някакви си дребни хвалби между мъжки. Изобщо не ми ги оправдавай! По тази точка Сънгри е виновен, без значение дали официално ще го осъдят. Пьонтето си призна, така че съдържанието на чатовете не е под въпрос. Участието на Сънгри и сие в тези чатове също не е оспоримо. Пък кой на кого казал да си смени телефона е все тая. Крайният резултат е налице. И не, не е само Сънгри виновен, всички, участвали в чатовете на Пьонтето са виновни. В началото като пуснаха новината за тия чатове не ми се сториха нещо кой знае какво, но сега колкото повече се разкрива по тоя случай за главния виновник, разбирам колко е сериозно всъщност. Изобщо не ми се струва, че са попаднали случайно в тези чатове въпросните участници, без да са проявили никакъв интерес.

А конкретно за Сънгри, сигурна съм, че ще се измъкне от всякаква отговорност за всички обвинения - имаше един повратен момент, след който от тотален спек изведнъж пак почна да показва арогантно държание и ми стана ясно, че е успял да задейства големи връзки и ще го отърват. Може всичко това да е димна завеса за големи клечки, но използваните за прикритие известни личности във всеки случай не са невинни агънца.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чингу, за пореден път избирателно преведени статии в soompi и необосновани статии в корейските СМИ.Не нахАраниха се!

Когато фактите говорят...

А те са

Off Topic

Хотим сообщить, что сегодня у Soompi вышла очередная статья о том, что участники чатов KakaoTalk якобы подтвердили, что они поменяли свои телефоны по настоянию Сынни, и его вызвали в полицейское управление на очередной допрос по поводу уничтожения и сокрытия улик.

Хотим разложить по пунктам, почему данная статья является ложной и содержит недостоверные факты:

1) Как всем известно, обвинения об уничтожении улик в сторону Сынни являются не новыми. 28 марта журналисты Joongang Ilbo опубликовывали идентичную статью, где указали, что Сынни «приказал» всем участника чата немедленно удалить улики и избавиться от телефонов. Но ещё до этого, 15 марта, вышли статьи о том, что все три телефона Чон Джунёна были переданы следственным органам. И по поводу Сынни было сообщено, что он передал полиции телефон, которым пользовался 4 года назад.

Кроме того, 19 марта новостной журнал Sisa опубликовал эксклюзивный репортаж с интервью Сынни, в котором тот отрицал обвинения в предоставлении услуг проституции и путешествиях за границу для азартных игр. Согласно статье, 16 марта в час ночи Сынни отправил журналисту фотографии своего старого телефона с открытой перепиской в KakaoTalk. Сынни утверждал, что генеральный директор Ким, с которым он обменивался сообщениями, является «мошенником», и для прояснения ситуации он лично отправил фотографии своего телефона с перепиской прессе.

И после этого СМИ сообщают, что Сынни приказал остальным участникам чата Чон Джунёна избавиться от своих устройств и сам замёл все следы, сменив телефон? Он лично предоставил новостному изданию свой старый аппарат и даже показал переписку за 2014 год (что свидетельствует о том, что телефон не форматировали).

2) В самом начале, когда Чон Джунёну предъявили обвинения, было известно, что он передал полиции только новый телефон. Но в ходе обыска было найдено и изъято ещё два устройства. И сам Джунён дал полиции официальные показания по этому поводу, что на данное действие надоумил его не Сынни, а некий господин Пак, который так же состоял в этом чате и сказал ему поменять телефон. Чон Джунён в это время находился на съёмках шоу в Лос-Анджелесе, где и купил себе новое устройство. Стало известно, что это Пак Санхёк, который является управляющим одним из филиалов Aori Ramen.

Самое интересное, что ранее данная статья тоже была опубликована на Soompi с ссылкой на официальное заявление от полиции, и сейчас они утверждают, что это Сынни приказал всем уничтожить телефоны?

Это явная и грубая несостыковка фактов. В глаза бросается посредственное отношение новостного портала к фильтрации и анализу материала, который они сами же и переводят.

Корейские СМИ от безысходности и отчаяния пытаются уже по очередному кругу выпускать одно и тоже. Каждое утро выходит куча статей с новыми обвинениями, где якобы полиция уже подтвердила все факты против Сынни, но спустя примерно два-три часа проходит пресс-конференция, где полиция сообщает: «На данный момент нет конкретных улик. Мы продолжаем вести расследование. Мы проверяем данные». Каждый пытается неким образом преподнести любую информацию, связи и отношения, происходящие в Корее, впутывая имя Сынни.

Поэтому мы, как и Сынни, его адвокат и близкие друзья, просим вас: «Дождитесь результатов расследования и официального ответа полиции. Не верьте всему, что пишут СМИ».

 

Копирано от тук

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ясно значи кой бил балъка, дето си предал стария телефон :28558:

Корейската преса лъже, а руската казва само истината.

Spoiler

Точно за факти ти говоря. 

1. Пьонтето е поствал пикантни видеота в един куп чатове - доказано, признал си е, съдят го за това.

2. Сънгри е участвал в един от тези чатове - факт, не го опровергава.

Повече нямам какво да добавя. Всеки сам да си прави изводите.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 7.04.2019 г. at 0:50, Чингулинка написа:

Ясно значи кой бил балъка, дето си предал стария телефон 

Корейската преса лъже, а руската казва само истината.

  Скрий съдържанието

Точно за факти ти говоря. 

1. Пьонтето е поствал пикантни видеота в един куп чатове - доказано, признал си е, съдят го за това.

2. Сънгри е участвал в един от тези чатове - факт, не го опровергава.

Повече нямам какво да добавя. Всеки сам да си прави изводите.

 

Относно лъжите в  пресата :

Рускините  публикуват   изявленията на полицията  и коментират таблоидите

А е трудно  дори да  се преброят колко слухове и компромати са публикували от  sbs   !!

1.-От началото- това  ,че Сънчо  наема проститутки за Mr.Lim (тази "новина" се разпиля .....)

2.-Техният репортер KKY не само редактира чата, но и променя статута си 3 пъти!

3.-Рождения ден на Сънчо (,че  наема екскорт , но  не дават  никакви доказателства за проституция)

4.-Че използва "щастлив" балон (въпреки ,че  е преминал   3 теста за наркотици)

5.-Относно наркотиците  и изнасилванията в BS (няма жени оплакали се  в полицията или медиите, за да се проведе разследване и доказателства !!)

6.-За г-жа Лин казаха , че тя е свързана с наркотици и триадите  ( оказа се ,че тя ръководи уебсайт за хазарт)

7.-Шок от цени на напитки в BS (очаквали са  цени като в магазина,  от който пазаруват може би!)

8.-Обявиха ,че Сънчо  не  си  е дал телефона (той го е  дал веднага)

9. -Това ,че има  снимка ,на която ,носи истинска полицейска униформа (доказано  е като компромат)

10.-Те все още не са дали пълния  чат на Сънчо, а само редактират един в exel form

- Искаш ли още??

...................................

Относно  признанието за публикацията на Сънчо

- Той е публикувал снимка на голо момиче снимано с нейно разрешение от друг

/-В чата на Сънчо не е имало МОЛКА / секс видеа/. /

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Внимавайте ! Ако пред корейската полиция кажете, че сте си хапнали бонбони можете да бъдете обвинени в употреба на екстази ! :lol2:

....и с месото по внимателно !

 

 

еееее....нееее....просто нямам думи !!! Махнаха статията- смешка ! Просъществува само няколко часа !

 

Затова пък има нова смешка !

 

Не мога да спра да се хиля на всенационалните корейски глупости ! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

 


Sisa Journal  /сериозен Корейски  седмичник/ 

  " Медиите продължават да преследват Seungri, като публикуват необосновани обвинения "   

 

.........................................................................

 

 

 Рождения ден на Great Seungri ще стане нарицателно в Азия
 /Няма как Гетсби вече да е мерило там/

 

0f69019b-ebb6-4707-afef-d8d2e81372bd_169

 

   

Индонезийска  кино звезда  и много богата наследница Raline Shah  в интервю за CNN относно рождения ден на  Сънчо : 

 

"Това беше  много голямо събитие, в което участваха много известни личности, от много страни, имаше и много филмови звезди, които не мога да спомена ,защото имат много фенове . Мисля  ,че това беше  напълно законно събитие,организирано по специална  програма за рожден ден, на което  присъстваха и  негови много близки приятели и  семейството му "

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ВЕЧЕ и в България..................

 

Днес в 10ч по БТВ дадоха специални новини  за скандала на Сънчо  и допълнително общи разяснения за КПОП фенове

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно стана ясно на 100%, покрай скандала на Сънгри- в Корея, освен проститутки, други жени няма.

Събиране в ресторант  от 2015- жените проститутки, рожден ден- жените проститутки, снимки със Сънчо- жените проститутки,, парти в клуб-жените проститутки, снимки в чатове- жените проститутки, фенки-проститутки,  студентките проститутки и т.н и т.н, че и актрисите и те.:896767:

Бедна ми Корея, де що е жена, се издържа от най-древната професия!:lol:

 И  я кажете ся, отде да я изнамери Сънгри непорочна девственица, та да се показва с нея? Освен да осинови някоя при раждането и да я държи под ключ и редовно да и вади медицински.Пък най-добре да осинови момиченца от детски дом, да ги израсте и да излиза само с тях, пак със щампи от доктора на ръцете- непорочно девствена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

tMsrzyogifg.jpg

 

 

 Обновление на инстаграма peaceminusonedotcom

«2019.04.19. 1:00PM»

 

PEACEMINUSONE съвместно с бренд на японски дизайнер  «Fragment Design» пускат ограничена  колекция дрехи  и аксесоари

 

 

GD X HIROSHI FUJIWARA

 

PrLgj5L45p4.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Yu Ying Sok признава, че през 2015 г. е платил за проститутки , Сънчо отрича да  e знаел за това

 

 25 април 2019 г. Ю Юнг Сок , бившият главен изпълнителен директор на Yuri Holdings и бизнес партньор на Сънчо , признава в полицията, че проститутките са били наети за японски инвеститор [през декември 2015 г.], и че има плащане за сексуални услуги . 

 

До 23 април Сънчо и Ю Ин Сок твърдят, че е нямало  плащане на услуга за проституция  Когато обаче полицията показала на Ю Сок запис за сделката между него и жената, която управлява проститутките, той признал  обвиненията.  за проституция.

 

Когато полицията  е заявила, че Сънчо е платил( около $ 25,900) за хотела, където инвеститорът е бил настанен

с проститутки с картата на YG Entertainment, Сънчо отрича :" Не знаех, че има проституция ",

 

Източник от YG е заявил , че Сънчо е използвал карта на компанията, за да плати за хотел на японски инвеститор,

като  " Личните разходи "

 тук
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Полицията потвърди ,че инвеститори от Япония са поръчали проститутки

 

Японският инвеститор " г-н А ", който е обвинен в използването на проститутки, предоставени от Сънчо, е писал  в Instagram./ за да защити себе си колегите , както и Сънчо/, като заявил, че обвиненията са неоснователни

.Заявява,че цялата група от Япония са били с жените си и не са ползвали проститутки

 

D5lbPNzWkAAwW9z.jpg

 

Сънчо напуска Полицията след продължителен :slap:16 часа разпит  №17 пореден :282:

Изглежда  ми уморен,но не и отчаян:rolleyes:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

„K-media“ ли е новият съдия за Seungri?

 

sounds02-050519-696x463.jpg

 

.........................................................

 

 

 

Очаква се тази седмица да има развитие  след като разследването е приключило и полицията ще поиска арест за Сънчо.

Съдът ще постанови арест или ще  го оставят да влиза в казармата ?

тук

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Два месеца разследване и 17 разпита по найсе часа всеки и нямат нищо на мегдан, с което да поискат заповед за арест.

Полицията, между  специално и преднамерено раздутата вина от медиите и повярвалите на глупостите тъпи корейци от една страна и прокуратурата от друга.

Интересно! Защо няма доказателства? Вариантите са два- или Сънгри е  чист, или има толкова високопоставени, замесени в помията, че не е добре да има. Ами, всеки да си отговори сам.А защо тогава въобще раздуха скандала?! Пак интересно.

От две седмици са  затръбили за тая заповед за арест и едновременно, че нямат достатъчно доказателства. Коя нормална прокуратура ще издаде такава заповед, без налична вина.

Жал ми е направо за бенгите, че живеят в такава малоумна държава, дето няма проституция, но всеки може да си поръча проститутки, дето няма наркотици, но във всеки клуб има дрогирани, дето мъжете могат да правят всичко с жените, в дома и извън него, но инак те са "моногамни" и прекрасни всичките, дето в тоалетните и по хотелите  бъка от скрити камери, с които после изнудват хората, но когато иде реч да докажат нещо, камери няма и т.н и т.н.

 

Много съм разтревожена едновременно.И ся кво ще правят  седемнайсетте проститутки! Ох горките, живи ги ожалих- никой няма вече да ги кани по вечеринките.Пардон, то нали няма проститутки, тия пък отде се появиха и заявиха в полицията.Че и клиенти японци се оказа, че нямало, всички били с жените си.Те такава ми ти работа, хем ги викнали, хем им платили, хем  не ги  съвкуплили( уважили ;))Чак сега разбрах що се жалват.:896767:

 

Чудя се, как има все още  съфорумци, които гледайки  флинтифлюшковите им сериали за морала им, извисен до небесата, го възхваляват, барабар с псевдовъзвишените им ценности и 30+ девствените във всеки втори сериал от двата пола. Направо ми се драйфа вече, като загледам нещо такова.

 

Какво мисля, какво не мисля за Сънгри, е без значение.От значение са само фактите. А те са, че на този етап,   той продължава да отрича всички обвинения,  достатъчно доказателства, явно  липсват за доказване на  обратното и продължава да е невинен, до доказване на противното.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не искам да обиждам никого, но трябва да си доста *#**#, за да вярваш в глупостите от сериалите за девствениците. Лав и мен ме очудва как може да има хора, които вярват на подобни неща. 

Моето мнение е, че просто са си леко калпави като нация, има нещо сберкано при тях. Някои скандали ги правят от чиста проба злоба други, за да отвличане на вниманието. Тука според мен са намесени много неща и ние никого няма да разберем, каква е истината кой прав, кой крив. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лав,

Нали имаше някаква статия, не помня къде, в която пишеше, че сериалите с девствениците ги правят за възпитателна цел, тъй като масово населението, което е многомилионно, следи ТВ-каналите? Също пишеше, че има стандарт утвърден за облеклото на артистите /например това че, са навлечени със сто ката дрехи едно върху друго на пластове, че гърдите са скрити, че ръцете също са покрити в повечето време /с изключение на героините на проститутките, естествено/, че крака може да се показват, но ръцете са покрити поне до лакътя и т.н.....Подобен стандартизиран речник също имат, например определини изрази са клише и се повтарят в почти всички сериали /например изръзът "Защо не те разпознах по-рано?", "Как си живял досега?" го има в поне 25 сериала. Също прочутото им "Ще поема отговорност." - то също се повтаря и сякаш е въплъщение на много мисли и внушения в една дума, а те си я разбират очевидно./ Но нека се върна на девствениците - пишеше, че всички сериали давани в дневно време, тоест можещи да се гледат от семействата на обикновените аджуми-домакини, както и от подрастващите хлапетии, са с определена цензура за целувки и секс.... Затова толкова често се държат за ръце, целуват се само по челото, прегръщата се от зад през кръста /ах, какво клише/ и т.н., просто за тях това е възможността в рамките на ограничението, което е наложено, да изиграят чувствата. Цензура няма за игралните филми и сериалите, които се дават след определен час /нощните/, както и онези които са 18+, но тях не ги дават в прамтайма....Подозирам, че и продукциите за износ също са цензурирани.  Останала съм с впечателението, че има канали, които сякаш са само с възпитателна цел - за шоупрограми и сериали, както и такива за новини и сериозни филми..... Нямам идея в мномилионна ЮК, в която е най-гъсто населения грлад в света, колко са ТВ-каналите, но това за превъзпитанието чрез телевизията често съм го чела/чувала.

:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

24 minutes ago, aria said:

Лав,

Нали имаше някаква статия, не помня къде, в която пишеше, че сериалите с девствениците ги правят за възпитателна цел, тъй като масово населението, което е многомилионно, следи ТВ-каналите? Също пишеше, че има стандарт утвърден за облеклото на артистите /например това че, са навлечени със сто ката дрехи едно върху друго на пластове, че гърдите са скрити, че ръцете също са покрити в повечето време /с изключение на героините на проститутките, естествено/, че крака може да се показват, но ръцете са покрити поне до лакътя и т.н.....Подобен стандартизиран речник също имат, например определини изрази са клише и се повтарят в почти всички сериали /например изръзът "Защо не те разпознах по-рано?", "Как си живял досега?" го има в поне 25 сериала. Също прочутото им "Ще поема отговорност." - то също се повтаря и сякаш е въплъщение на много мисли и внушения в една дума, а те си я разбират очевидно./ Но нека се върна на девствениците - пишеше, че всички сериали давани в дневно време, тоест можещи да се гледат от семействата на обикновените аджуми-домакини, както и от подрастващите хлапетии, са с определена цензура за целувки и секс.... Затова толкова често се държат за ръце, целуват се само по челото, прегръщата се от зад през кръста /ах, какво клише/ и т.н., просто за тях това е възможността в рамките на ограничението, което е наложено, да изиграят чувствата. Цензура няма за игралните филми и сериалите, които се дават след определен час /нощните/, както и онези които са 18+, но тях не ги дават в прамтайма....Подозирам, че и продукциите за износ също са цензурирани.  Останала съм с впечателението, че има канали, които сякаш са само с възпитателна цел - за шоупрограми и сериали, както и такива за новини и сериозни филми..... Нямам идея в мномилионна ЮК, в която е най-гъсто населения грлад в света, колко са ТВ-каналите, но това за превъзпитанието чрез телевизията често съм го чела/чувала.

Да,всичко това е от ясно по-ясно. Въпроса е как може някой да му вярва на тоя образ, създаден от цензура и лицемерие? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, Yoyo_ko написа:

Да,всичко това е от ясно по-ясно. Въпроса е как може някой да му вярва на тоя образ, създаден от цензура и лицемерие? 

 

Това имах предвид- лицемерието , разминаването на действителността и това, което се мъчат да втълпят, че са.Вмъкнах го между другото и не и е мястото тук на такава дискусия,.

 

Де и Те, пеят и служат и видимо се забавляват. Няма фестивал и мероприятие без тях.Топ продължава да изхвърля всеки ден боклука, задължително документирано( още два месеца им остана да го причакват и снимат), а Драконът продължава да не излиза от окопа.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...