Jump to content

Big Bang


Recommended Posts

 

 

И малка светлинка в тунела

 

 

 

А днес по "новинарските" портали на Корея, бяха публикувани  статии за Сънни, където този път е обвинен, че е  бил твърде красив по време на разпита

.Обсъждат се  дори облекло,стил,походка,прическа ! 

OJVThp2hDS4.jpgB3z4u88-D7Y.jpg

Off Topic

 



 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Корейската малоумщина не ме впечатлява вече,  отдавна ѝ свикнах.И Топ отнесе ураган критики, че много красив се е явявал на разпитите.

Угодия за стадото няма да има. Убедена съм, че ако беше смотан, щяха да блеят овцете, че не  е уважително към институцията, или направо пренебрежително.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Медиите живеят на  гърба  БИГБЕНГ.Драконът им е постоянното присъствие,   миналата година Топ ги хрантути, тая година Сънгри вече два месеца пълни времето и страниците ежеминутно.

После не били крале! Айде де!

А макнето крал на кралете- -Крал Сънчо! Изхранва сите журналя, та чак го докараха до там,полицията да проверява журналистическите клюки.Голямо падение.

Пет дена нищят една фотография, дето в началото на статиите е снимка, после става видео и за край не се знае въобще има ли гола или не на нея, още повече, че Сънгри не я е снимал.

Адвокатът даде обяснение, което бе изтрито от статията след това и така, да може стадото да е дезинформирано и да вика смърт, за да замазват важните проблеми.Всички клубове на същия хал със същите нарушения, укриване данъци по всички фронтове, корумпирани и престъпни политици и бизнесмени, но не! Крал Сънчо- великият наркоман,наркопласьор, воаьор, сексманиак, сводник и не знам кво още- най- великият престъпник на Корея с най-великата афера- абе Съни гейт. Чак смешни станаха корейците и олекнаха много.

 

През това време.

Гущерът дълбоко окопан в окопите.

Двамата щастливковци раздават с пълна сила автографи

drHVX0Nhizg.jpg

 

А Топ, отговорникът по чистотата в музея, всеки ден го снимат изхвърляйки боклука, да не отвиква от камерите.

Те на това не му ли се вика престъпление, без твоето съгласие да те дебнат и снимат всеки ден, 365 дни в годината и да се публикуват в социалните мрежи видеата .За затъжилите се, за пръв и последен път-   цък

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето пример за това , как изглежда една и съща статия след часове( за въпросната снимка), с махнатите обяснения на Сънгри и адвката,че снимката не е снимана тайно и той я е получил от друг.

В различните медии и деня на публикацията на снимката в чата е различен от юни, та  до декември 2016:896767:

joongangpng.jpg

 

Публикувам,като доказателство,  че нямаме реално никаква точна информация по Съни гейт, а само раздувките на медиите.

За това, макар,че по принцип, дим без огън няма,  е добре да се въздържаме от изцепки, до края на аферата, когато и да е той.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 A ето  и публикация  от днес  02/04 2019  на най-голямата медия  ,която всекидневно изкарва  компромати срещу Сънчо:

:tongue:"Българската принцеса  се среща с Лиза и  обича BLACKPINK

 

 IlbtdOHR9tIHvs-TBY3CA5mxfK8nhljtNIHXw7AN

 

The Princess Of Bulgaria Met Lisa, And Now Loves BLACKPINK:282:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Off Topic

Ами всъщност Мафалда, принцеса на България, е дъщеря на принц Кирил, внучка на цар Симеон. На български трябва да е Мафалда Българска или нещо подобно.  Инфо

Да, не сме монархия, но някои хора си имат титли освен имена. 

А може би аз не съм разбрала акцента на коментара по-горе. Може би иронията е по повод "обича Блекпинк"? Наистина понякога заглавията са пресилени, но нали затова сме мислещи същества - да избираме какво да прочетем, как да го възприемем и дали да го разпространявяме. 

 

 

А каква е връзката на статията с Биг Бенг и скандала? Да покажем колко е "зле" някой, като правим същото като него? Намирам поста за неуместен. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4 часа, kandala написа:

 

А каква е връзката на статията с Биг Бенг и скандала? Да покажем колко е "зле" някой, като правим същото като него? Намирам поста за неуместен. 

 

 Аз не съм фен на Blackpink ,но определено ги смятам за най-добрата женска К ПОП група и очаквам новите им песни,

но   Девойката  от статията нито е българка, нито българска княгиня,след като баща и не е бил цар  на България./виж кои са българските княгини/

 

Статията на съответната медия  е  - Гръмко заглавие, но  дезинформация, също  както вчерашните ТРИ НОВИНИ ОЧЕРНЯЩИ Сънчо  :

 

Само не се смейте:

1.Сънчо е доказано присвоил пари :tongue: за престъпна дейност в клуб ММ-

                   ,но остава само  да се докаже  ,че ги е похарчил за проституция,за да е подсъдно и обявено за  престъпление ,

                   а не административно нарушение

2.Сънчо е доказано наел проститутки:tongue: за рождения си ден :има свидетел и закупени  билети за 4-5 жени

                   , но трябва да се докаже само ,че те са правили секс с  човек инвестирал в бизнес на Сънчо ,плюс това,че   той

                    им е заповядал конкретно да  правят  секс с инвеститора и след това да се обяви ,че  е извършено престъпление 

3.Сънчо е подкупил полицията:tongue: с 3 билета за концерт на ВВ,

                   ,но трябва да се докаже каква е цената на билета и какво конкретно престъпление на Сънчо е прикрил "подкупения" полицай ......

Адвокатът на Сънчо е заявил,че обвиненията са неоснователни

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Полицията, понеже е яко в кашата, всеки ден се мъчи да прикачи още някакво обвинение, та да трупа точки пред стадото. Явно са решили, че трябва на всяка цена да заличат Сънгри и се стараят ,като за последно. Днес е обвинен в присвояване средства от Monkey Museum, заедно с Ю Ин Сок.Иде реч за десетки хиляди долари. Направо стана вече гротескно с техните напъни. И докато замазват очите на стадото и го занимават с него, всички политици, корумпирани  и прочее чеболи и бизнесмени , собственици и в съдружие в останалите клубове, къде по-яки и значими, ще заметат всякакви следи от проституция, наркотици ,корупция, укриване на доходи и всичко останало, което е и целта на занятието- да метнат на жертвената клада, не кой да е, а някой супер известен, да обере той народното недоволство и омраза, подхранвайки ги всеки ден и ескалирайки напрежението, а власт и пари имащите  тихичко да се покрият.

Бащицата Ян и той обвинен за незаконно строителство.

Въобще YG също на прицел.Отдавна му точеха ножа и скандалът на Сънгри им дойде душеш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам за клуба какво става, нямам много време напоследък да следя, но видях, че по другия чат - на Пьонтето - доста неща се разкриха и де кой що е участвал е яко загазил! Има и други, които са пускали видеота там, който е участвал, в това число Сънчо, не му е чиста работата. Не става въпрос за единично случайно видео, много сериозен е въпросът.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен едно нещо ми е най-интересно от толкова години следим всички скандали с които прикриват корупция, чеболи и политици но сега си мисля, че Корейците яко се прецакаха с това. Първо чистят всички стари идоли май но новите за само копи пейс с някои изключения и второ следя коментари и мнения по чатове и  постепенно започва отлив на фенове и доста хора започва да не им харесва Корея, тъй че най доходоносния бизнес като музика и кино ще има лек отлив, който ще ги удари в парите със сигурност...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последните новини  04/04/2019:es:

 Крайният резултат е, че днес подозренията към Сънчо относно незаконното присвояване и прането на пари НЕ бяха потвърдени.

Полицията на пресконференция официално  обвини  главния мениджър на клуб Burning Sun и Munho и Yi Sonhyun и г-н Anu и Мадам Лин.

 Полицията не каза нищо за Сънчо и затова името му НЕ е  сред обвинените в този случай.

 

 По отношение на чата:
Според изявленията  има между 16 и 23 различни чата.

 Junyon  е изпращал снимки или видео материали, съдържащи незаконно съдържание. 
 Нищо не сочи участието на Сънчо в  молка чатове!

 Той не е участвал в кореспонденцията, която медиите тиражират и не е бил призован като свидетел в делото на Junyon 
Сега в медиите има все повече и повече нови имена на знаменитости.........

 

Специално за Сънчо е известно със сигурност, че е участвал  само в бизнес чат. 

Именно там  е изпратил  снимката, заради която полицията започна разследване срещу него за разпространение на незаконни материали

,но няма нова информация........Адвокатът на Сънчо беше обявил ,че голото момиче на снимката  е снимано /не от Сънчо и/ с нейно съгласие

 

 

Сънчо  е свидетелствал по делото на Чой  ,а всички фенове забелязаха,че Джи  е изпратил бодигарда си да охранява Сънчо
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 7 часа, lazeto написа:

На мен едно нещо ми е най-интересно от толкова години следим всички скандали с които прикриват корупция, чеболи и политици но сега си мисля, че Корейците яко се прецакаха с това. 

Съгласна, супер прецакване. :no:Ама можеше да се предвиди. Започне някакъв тренд, всички го следват, няма значение от последствията. Когато е чанти и кофти прическа, преживява се. Но при #Metoo се получи като генерална репетиция какво да се очаква - сочене с пръст, някой пада, публиката се надъхва, следващия, долу и той... Вълната се надига - омешват и невинни, а виновният, ако вземе че се самоубие, викат Уууу, страхливец! Ако пък някой се защитава в съда, му спретват петиция и свикват женските организации. Същите тия женски организации, дето не им чухме гласа в защита на жените-жертви в клуба или по снимките....

 

Сега в този блокбъстер един седи в пандиза и чете комикси - публиката не е доволна. Друг има супер адвокат и не е арестуван - полицията е корумпирана! А в това време наляво и надясно пейзажът се о....калва все повече, валят имена, армията се напълни с бивши айдъли, като не остана сериал, където някой ОСТ да не се пее от член на таен секс чат. Наченаха и актьорите, ако не сте чули.

Когато всичко премине и остане лошия вкус в устата, отрезвяването ще се изчисли в няколко милиарда долара пазарна стойност на шоубизнес-компаниите и загубено доверие на цяло поколение фенове.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като теглим чертата, всички набутаха в играта.

Off Topic

 

Губещи и печеливши, кой крив, кой прав,

несъмнено ще остане отпечатък.... 

върху човешкият им нрав.

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@alexssandra Сънгри Е участвал в чата на Пьонтето, това не го е отричал изобщо. Дали е поствал той самият или не за мен е без значение, всеки участвал в подобен чат, не е случайно там и е далеч от невинен.

Хайде почнаха и актьорите! :slap: цък

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

On 3/31/2019 at 5:56 PM, Lawandula said:

 

А Топ, отговорникът по чистотата в музея, всеки ден го снимат изхвърляйки боклука, да не отвиква от камерите.

Те на това не му ли се вика престъпление, без твоето съгласие да те дебнат и снимат всеки ден, 365 дни в годината и да се публикуват в социалните мрежи видеата .

 

Лав, да те светна, че е съвсем законно, щом си публична фигура. Само за частни лица е незаконно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чингу, това се знае, но все пак е на задължителна служба.

За удобство на виповете от фенсайта на макнето  GottaTalk2V1212, схемата на бизнеса на Сънсби.

 

n9rqAnUIwHo.jpg

 

И за да не е денят загубен за старателната полиция, нов разпит и подозрения, зер  другите изпушиха- тоя път за унищожаване на улики.:282:

Сънчо не помнел какво са си писали с другите 2015, та за по-сигурно ги посъветвал да си сменят телефоните.Та, видите ли само нови телефони били представени в полицията, с изключение на един.:28558: Само, дето било трудно за доказване.;)
 

Off Topic

И една публикация в подкрепа на Сънгри от фотографа Акира- "Не губете нито една от петте звезди. Чакайте тяхното завръщане."

80_uyrW1JL8.jpg

Реално, както има такива, които го заклеймиха предварително, има и такива, които открито го поддържат с  публикации в социалните мрежи.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...