Jump to content

Big Bang


Recommended Posts

Пак греда за Диспач.Явно  свършиха любовниците в Корея, че пак емнаха вечните бенги, даже и в казармата . Голем смех, но така е - One of a kind .

Все пак не е лошо да шумят, лоша реклама няма.Тъкмо Сънсби ще се възползва за промоцията на албума и концертите.:D Той поне е цар на това.Ще прескочи до болницата да го щракнат край  Джитката, под предлог да покаже малката стая.:28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само дето го няма жълтия океан от светлини, но за това пък зад него за фон-  жълта нива  и куртката му пречи да се развихри, шот' в потник му е стихията..;)Добре му се отразява казармата явно- налял е мръвка.И бейбито вечно- химн на войската.:28558:

Поканил е и WINNER  на концерта и те веднага са се съгласили.Фемилито се държи здраво- нема лабаво.

 

Де също се изяви на сцена преди време.

 

Джитката продължава да е в новините  и не му е до фестивали, лежейки в болницата.

Дизайнерът Пак Юн Хо, негов приятел, е публикувал във фейсбук, че е ходил в поделението преди време по работа и питал командира за него.Той  разказал,  че войникът Квон Джи Йон, е отказал назначение  за музикален ръководите в армейска група, като казал, че иска да си е обикновен редови и че е горд, че има такъв войник.

 

Ричард слабее, разкрасява се, рекламира се и продължава с рамен тура, преди певческия. Пътувал е до Пусан 5 часа, само за една снимка  пред ресторанта- запазената марка.

yIUnymtkFgs.jpg0mASRtfyNtU.jpgOxUZKEGAP8Q.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още малко от истината се разкрива.

Директорът на военните човешки права е обяснил в интервю защо лекарите в болницата са се принудили да преместят Дракона в единична стая.

Първоначално той е бил настанен в общотото отделение, което обаче причинило хаос - всички войници настанени там искали да го видят и да вземат автограф, всички посетители на войниците искали да го видят и да вземат автограф, много хора влизали, за да могат да го видят. Подписал е стотици автографи. Нямало как лечението му да продължи по този начин. Затова се принудили да го сложат в единична стая. <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 И още един тийзър:

 

Главната песен  "셋 셀테니 (1,2,3!) / I will count to Three (1,2,3!)"

"Ще броя до три"

хмммм.... и после? :ilovethis:

 

Seungri_1530755740_seungriposter.jpg

 

 

 

А Теянг, милия, с нов мини концерт от вчера :lol:

Мисля, че противно на нашите очаквания, не само Seungri ще има турне тази година :lol:

Страхотен глас, такова удоволствие е да го слушаш и гледаш .

 

 

 

Off Topic

 

И едно по-цяло видео

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заглавната не е `чак толкова ау, колкото  я превъзнасяха сякаш.Малко ала Джон Траволта от "Брилянтин".B)

 

Ей го на хитът,  поне за мен

 

 

Зареждащи са песните, пълни с енергия,  като изпълнителя им. И тая ме кефи с айконето.

 

 

Абе,   кефят ме, няма "умрели". Постарал се е.Карат те да станеш и да се разкършиш .

Сменям си музиката за сутрешния фитнес.:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

 

 

Като фен на BIG BANG, няма да мълча! Той си е готин и с удоволствие всички следим работата му, но когато BIG BANG се завърне всички ще изригнем на максимум.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди години и аз бях излезнала със заключението, че Миното опитва да пробие копирайки Дракона, но тогава не го знаех толкова добре. После като изгледах предаванията, в които е участвал и опознавайки го по - добре разбрах, че цялото нещо е от стилистите и екипа на YG. Много често го обличат по участия и техни клипове, като Дракона. Иначе горкият без разрешение не може дори да си подстриже косата. Дразни ме това в YG, че от години търси "следващия" GD. Като ще си спомните във WIN B.I, го представи, за може би наследника на Дракончето ама такова нещо не видяхме. Момчето е много талантливо, но заради некадърността на останалата част от групата си не може да изпъкне достатъчно. Сега има един друг малък, който го подготвят за дебют и той им е надеждата на YG. Или може би YG не търси следващия GD, а търси следващата златна кокошка. Иначе и за на малките групи не се учудвам на някои жестове, танци и мимики, защото така ги обучават. Като са трейнита първо научават танците и песните на батковците и нон стоп ги натякват за пример и че трябва да станат, като тях. Едва след, като станат успешни могат лека по лека да се показват какви са всъщност. Даже и Бенговете първите им песни, начина на обличане толкова много приличаше на 1TYM. 

d6c7473cdcf2dc09286d9757b53aa7d54f8a961f2405048355_1.png

бтв да не здравим, че и Биг Бенг щяха първо да са 4-ма. Тия артистите на YG са като някакъв план, програма нещо успешно се опитват да го приложат върху следващите. Което се случи  с 2NE1 и BP.  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мино си е супер и много го харесвам, но в тая песен е направо копи-пейст на Дракона и няма как да е случайно. Що- само те си знаят.Не ме издразни толкова, колкото макнето, дето се прави на  Джон Траволта.

Разправяше в едно интервю, че когато решават за групата, не го бръснат много за концепцията на клиповете и спорят с часове, а сега за минути е взел решение.Е, разбрах що не се съобразяват с него. Клипът е супер банален.Ретро, ретро, ама направо преписвач.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"The Great Seungri" стигна #1 на itunes в 20 страни, включително България /ние се присъединихме на 21.07/

 

Seungri участва в  The king of masked singer и спечели първия рунд

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ме впечатли с нищо тая песен на Сънгри. Тази с Мино е по-добре, наистина, но той определено е все по копи-пейст на Джитката в това си амплоа.

 

Иначе за 'некадърността' на IKON може да поспорим - Боби е по-добър рапър от B.I, а Junhoe е доста талантлив. Останалите момчета са добри вокали също така. Все пак на ББ им трябваха 10-ина години, за да стигнат статуса си в момента. 

 

Както във всички поп неща в Корея - щом са открили 'правилната' формула, ще я ползват до безкрай - видно е и в драмите им, и в музиката им.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...