Jump to content

Big Bang


Recommended Posts

Лондон.Концерта беше хубав. Залата беше пълна , свободни места имаше само на терена зад GC. В моя сектор почти нямаше други хора освен азиатци от всякаква възраст и пол. Имаше много мъже и семейства с деца. Публиката пя и скача и вика и изобщо атмосферата беше уникална. Гледах да снимам по старите неща, за да не развалям удоволствието на хората които ще гледат в други градове. Аз лично малко се шашнах в началото от това, че пееше по малко и плейбека беше твърде мощен, но имаше толкова танци и визуални ефекти, че всичко това те  увлича много и изключваш. Мина като мигване :). Края беше много емоционален и изобщо беше страхотно като цяло преживяване. Снимки и клипове съм сложила в FB си. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Концерта в Париж... ах Париж:wub:  Когато разбрах, че ще има концерт в Европа знаех, че ще отидем. С мъжа ми се каним откакто сме в Германия да отидам да поразгледаме и сега бе момента. Малко бе трудна организацията, защото дъщеря ми трябваше да дойде от България и да се върне много бързо, но това са бели кахъри :D

Натоварихме се на колата и замихаме. Бях резервирала хотел в района на залата, за да стигнем най-лесно, но така или иначе ни закараха и прибраха с кола та не бе чак толкова трудно въпреки задръстването.

Обичам всички от групата и страшно се разочаровах миналата година когато не направиха концерт в Европа, но сега си казах, че това може да е единственият ми шанс да се озова във випското море, и го направих. Тръгнах с мисълта, че няма да ми хареса чак толкова, защото всички знаем, че Дракона не е впечатляваш вокал. Обаче, предните дни бях чела, за концерта в Амстердам, че е пял повечето време на живо и очаквах да видя дали ще е така и при нас. Като изключим хартбрейкъра с която започна и която е много танцувална, човека бе на живо почти през цялото време. Със съвсем леки неточности допустими предвид факта, че не спря да танцува и да се движи по сцената. Добър е, много е добър, заслужава си феновете навсякъде по света. Тълпата не бе чак толкова голяма колкото очаквахме, спокойно влязохме в залата за около 15-20 минути. Феновете бяха на всички възрасти, нямаше много азиатци, което ме учуди. Имаше и доста момчета. Канцерта започна с половин час закъснение, явно очакваха да се напълни залата. Можеше и повече, но предвид цените на билетите и факта, че ще има и много хора от чужбина, можеха и да са една идея по-евтини и залата да е пълна. 

Много се вълнувах, още с първите акорди седналата публика скочи на крака и така до края. Концета си бе изповед, лиричен и много личен. И много, много червен B). Всички костюми, микрофона, косата дори лака на ноктите :D (шегувахме се, че сигурно и гащите му са червени). Излезе много нахилен и си личеше, че се радва да е на тази сцена. Беше усмихнат през цялото време, на него много му личи как се чувства. Има страхотен контакт с публиката и тя го обича. Единственият минус бе, че нямаше гост за поне един дует, според мен колаборациите са силната му страна. Накрая май не му се тръгваше, но и на нас така...

Доволни и преситени с емоции сме, че можахме да видим това на живо.

Малко клипчета, телефона се движи, че сърце випско не трае :P

https://www.youtube.com/watch?v=UutCK3mkgPs&feature=youtu.be

този добре до 0,50, нещо се скапа при прехвърлянето, но пак се добива представа.

https://www.youtube.com/watch?v=w1NX3hAdkCQ&feature=youtu.be

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

БЕРЛИН

 

9193420q.jpg

9193421u.jpg

Мерцедес  Бенц арена вън и вътре( личен архив;)).На плакатите  ни е написано ,че ще обичаме Джитката и в следващия ни живот.:D

Накратко- разни хора, разни идеали, от любов към Гошо се събрали.

 

Това представляваше и групата ни  от седем  души за Берлин.Пътуване-приключение  на колела, съпътствано от съответна музика , разходки в Берлин и околностите  и нарастващо вълнение с приближаването и  настъпването на Денят.

След контенето се изсипахме пред арената и градусът се покачи.Голямо чакане падна  и супер контрол от германците.През един единствен вход,  след щателна проверка преминаха хилядите почитатели, продаваха билети до последно и концертът закъсня с близо час, но залата беше пълна.Неочаквано много мъже имаше и всякакви възрасти и народности( това установихме при  повече от двучасовото ни висене на опашката, за да влезем) Много щастлив народ, много нещо! Направо океан  от щастливци си беше. Хич друго да нямаше,  едно такова нещо е супер  -  да си сред него.

Усещането и изживяването бяха прекрасни, с думи трудно за описване, нещо толкова чакано и мечтано да си част от него .Пя си Джитката на живо и не беше  хич фалшиво.Тропахме, пяхме , викахме , скандирахме и направо двата часа ни се видяха малко.Дането го е описала , да не повтарям, най-кратко-  магнетично.Уникален, усмихнат, без грам проява  на умора, завладяващ всички наоколо с присъствието си, зашеметяващ Квон Джийон. И ние съжалявахме, че нямаше гост, но пък два часа само Гошо!

След концерта беше по-кофти. Сбъдната мечта и празнота, която се постарахме да запълним с мероприятие - к-поп парти в берлинско бомбоубежище, барабар с още българи, които срещнахме там. Веселиха се ония ми ти германци и ние с тях.

Рапорт даден!

Един хубав запис на речта от Берлин, който ми попадна- моят е по-кофти.

 

Дането,  каква стана тя- пожеланията от миналата година  почти  се сбъднаха!Дано имаме и друг шанс да ги сбъднем напълно и видим цялата група!:kissy:

 

И малко хубост от Париж, където се върна след Берлин, за представянето на Шанел.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам какво повече да добавя към поста на Lawandula ;). Не съм имала толкова забавно и лудо групово пътуване като това до Берлин.

Концертът беше фантастичен! :wub::wub::wub:  И Джийони също! :wub::wub::wub: 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Взела съм на ентусиастите малко фенски лепенки на ББ. На следващата среща ще подарявам на first come - first serve basis ;). Няма да е тая седмица обаче, че още се възстановявам от Кореята ;).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дането ,  :kissy:подсети ме да пусна нещо, което се канех от няколко дни.Може би доста хора са го видяли вече.Не го намирам на друго място, освен при руснаците.

Едно трогателно видео пак на  "If You" , в изпълнение на италианска поклонница на групата, прикована в инвалидна количка,  чиито родители разказват  как бори болестта си благодарение на  бенгите  и к-попа - цък

Цялата история,  няколко видеа и как попадат водещите на шоуто на KBS у тях- тук

Естествено лицето на ТОП е размито по видеата, които са показали в епизода, но майката казва , че той точно е изкарал детето и от летаргията. Интересни са и коментарите на нетизените , но мненията не са вече само негативни и  песента отново напред в класациите след въпросния епизод.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бащицата, както винаги без да му пука и с присъщата за него "скромност и тактичност", разкри в интервю, по повод новото шоу на компанията, започнало на 29 т.м.- "MIXNINE"( 400 стажанти, събрани от над 70 агенции, ще се борят да дебютират в група от 9 човека),  защо не гледа музикалните формати  и защо бенгите и другите му питомци почти не участвуват в такива.А именно, защото айдълите навсякъде били супер  еднакви  и еднотипни всичките,   a   бенгите  направо му казали, че по тая причина   им е неловко да участвуват .:282:Те на това му се вика реклама!:28558:

Zion T, който наскоро пусна албум, също нямало да обикаля по шоутата.

 

А  ето и неуморимата Панда, която не спира да митка, отново в действие, като   специален гост  на последния концерт от световното  турне  на Теянг - Тайван. Голям екшън-  цък

 

Десонг усилено готви втори японски тур, а Джитката от нямане кво да прави се снима в кревата с мустаци и пуска клипове в инстаграм- цък

 

FtA8-SI0BvQ.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 1.11.2017 г. at 19:27, daneto написа:

Песента за олимпийските игри в Пьончан. Нещо не съм впечатлена, чакам официалния клип.

Грам не ми хареса и на мен, хем три пъти и се напъвах на три различни записа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Когато липсва  петата част от пъзела и има    нов

Off Topic

пианист 

  Толкова да фалшивят, като на днешния концерт във Фукуока - Япония, отдавна не ги бях чувала.Пускам само сбогуването;). Джитката я запя песента едва от трети опит и се самопохвали, а макнето, заливайки се от смях   се бъзика  с него и моли феновете да не снимат. Десонг реши да не остане назад от лидера:28558:.

В края на песента- на екрана се появява Топ на фона на випското море с неговата партия (фрагмент от концерт, посветен на десетата годишнина) и после Теянг уверява виповете, че и Топ ги обича(в началото на второто видео).

Идилия с една дума и обещания за групово завръщане някога.

 

Off Topic

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...