Jump to content

Big Bang


Recommended Posts

LET'S NOT FALL IN LOVE - обувките  :) 

Традиционният корейски тоалетен хумор придобива други измерения  :rolleyes:  и любовта на Джи да виси в клиповете по тоалетните :slap: 

А да, знаем че мрази всички, някой да не помисли нещо друго. Мнооого символика, мноооого...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не се влюбваме е добра песен, прилича ми на други техни песни, но пък е зарибяваща, доста pop/r&b. След като 2AM се разпаднаха, тези останаха единствената мъжка група, която ми харесва. Аз пускам пак песента, и да не забравяте да не се влюбвате! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, те това вече ми е в категорията "еднорозите съществуват":

 

 

Скивайте Таби как се раздава, направо душата ми пълни. Почвам да се колебая дали това зад маската не е някой допелгенгер с танцов ентусиазъм  :).

 

На ви и мейкинга на видеото:

 

 

ТОП ако продължава така, ще намери в мое лице нова фенка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хилих се вчера, като ги видях еднорозите до припадък, а финалният щрих, направо кърти :28558: .Чакам с нетърпение, живото изпълнение на 8-ми т.м.в Inkigyjo, да видя, могат ли повтори този шедьовър на танцовото изкуство.

 

За статистиката- въпросната песен, чупи рекордите   на прослушвания за 24 часа в Melon.

Класацията нататък в  таблицата, след №1- 2,3,4,5,7,9,13, мисля,  няма нужда от коментар :282:

 

 

E8wB-if07Vo.jpg

ZKenYWTOZ44.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заради всичките тея клипове в тоалетни, като ги видя в гръб и само това си представям...

Иначе евала на Систар, че успели да се промъкнат измежду капките (не тия капки... :)).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-после, се пребориха със себе си :282: , цък  all kill

 

На записа на Inkigayo,в интервю за  STARNEWS  , на въпроса, как се чувствуват, като заемат толкова време първите места в класациите, те са благодарили на феновете, казвайки, че е неочаквано(хах-скромни ) :28558:  и че са съсредоточени да правят собствена музика, давайки най-доброто, на което са способни.Казали са ,че първият и вторият сингъл са излезли по план, но за третия, са се наложили изменения, че всички песни са имали своите особености и може би за това са се харесали и са на първите места.Благодарили са на всички, слушали тяхната музика и са казали, че албумът made , който ще излезе септември, също е ще е интересен.

 

2JC8dxJNyus.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Влизам бързайки да се израдвам писмено с Бенгското “E” вклюване, и да си начеша крастата с няколко реда.
На “гордата мама“ сладурите ми те..петимата!!! :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:

Да, доста съм доволна от двете нови месечни песни, толкова символика, както казва Дането, толкова арт MV-та, светлина, сетове, толкова музика и лирика, точно Бенг-ска...


Zzutter е по-хубава, на стил, отколкото я очаквах. Пу-пу, жестока! Макар, че не е нищо особено на бийт, е лесно смилаем хип-хоп и много зверско ДжиТоп присъствие, рап и класа. Страшно идеен клип ала гангста мууви, сякаш дело на Гай Ричи и Тарантино взети заедно. :896767: Танцът на ТОП е покъртителен, а играта на двамата великолепна(TOP може да поеме някоя роля на психопат :rolleyes: )-  чакам лайфа на песновката на Инкигайо, вече. Всички очакват зрелище. 

Интересно, жаждата за дабъл комбото е наистина голяма в Корея, щом песновката толкова пречеше на LNFIL да размаже чартовете  с CAK.

 

Алилуя, Леоне, по-добре късно късно отколкото никога да погледнеш Таби с други очи и изплезен език.  :i love this: 
В “Нека не се влюбваме“ всички са очарователни, много нежна и приятна песен. Направо ни карат да се влюбваме и ...влюбваме, и влюбваме, в тях. Във всеки един от тях. Харесвам инструментала, едно на ръка, двата гласа на Те и Топ са безкрайна наслада за ушите ми (би било чудно да намерят време един светъл ден за една тяхна дуетна песен), а Ри отново интересно пее своята част...Десонг ми е малко. Драгона, в клипа, е най-съблазнителен с този "мрежест" поглед, ярки коси, сиво поло и бледо..лице, G-sus, но Теянг е моето дъждовно вдъхновение в клипа.

 

За моя радост If You, също е разкошна лайв, виждам, че тя оглавява Gaon чарт класацията за месец юли. Та, в този ред - три месеца, три букви (M A D) от албума със супер различни песени, с първи места. Нивото на Биг Бенг е високо, високо..."E"-то, да видим колко конкуренция ще има..

 

BIGBANG’s only rival is BIGBANG: In the No.1 on chart for 3 months in a row


Ще обогатя статистиката с бройката roof-ве на Melon, с това завръщане. И само гордо ще спомена, защото много хора, бяха скептични с този начин на промотиране на сингли, преди албум. Да не говоря, че "доброжелатели" казваха, че след 2 песни, истерията по Биг Бенг в Корея ще отмине..Е, не познаха..

 

Песните от MADE хийтнаха руфа на Melon:
Loser – 47 
Bae Bae – 8
Bang Bang Bang – 27
We Like 2 Party – 6
If You – 31
Sober – 8
Let’s Not Fall In Love – 10 (до тук)
Zzutter - 9 (за сега)

 

CLx8QfjVAAA1Bik.png

 

Благодаря, остава да кажа, че темата е толкова жива!

Следя всичко с момчетата малко отдалече, по ред обясними причини, но е радост и кеф да вляза във форума. :thanks:

Имам големи очаквания и за музикалния фестивал “Infinite Challenge”, та август да е повече от горещ!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм УАУ от този Зутър. Очаквах да се взривявам с нещо като ''High", а то какво стана...Готин клип, нормален текст и тъпа музика...Другата песен с непълнолетните момиченца по - става. Предпочитах някакви резачки да бяха завъртели, пред таз детска градина, но тогава трябваше да се казва ''хайде да не правим кекс'' :28558:  И така и така стана въпрос, поздравявам ви с въпросното ми любимо парче.  Много яко  ''редят''...не ми писва и тва си е!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Гордата мама" липсваше осезаемо в темата, но с приятните неща които има да правиш ще ти простим този път  :kissx:

 

Относно танците на ТОП ние си имаме теория. Не, че не може, просто не иска  :28558:

А Десонг има подозрително малко части в албума, четох за някакви слухове, че гласа му е за операция. То си е очеизвадно по лайфовете, че има затруднения. 

Твърде натоварено е това турне, в стремежа да изкарат повече концерти за повече публика направо ги изтискват. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дането,  четох интервю, че докторът му е казал, че ще загуби гласа си, ако продължава да пее, но той казва, че прави всичко възможно да го пази и се грижи за него, но е намерил начин и се старае, същевременно,  да дава най-доброто от себе си.

Колкото до изстискването, бащицата казва, че по тази причина са намалени до минимум и живите изяви по програми и шоута.Коментира и изтичането на договора им с агенцията.

 

blacky80, липсваше осезаемо! :kissy: 

 

Ърбанче, на мен пък по ми харева от ''High", защото   си правят пълна гаргара с всички "доброжелатели", без да им пука и се кефят.

На 9-ти, ще видим записите на Inkigayo.

За сега само лоши фенкамери от концерта днес, но все пак първо живо изпълнение.

 

https://www.youtube.com/watch?t=18&v=M_31CDOvLiU

 

https://www.youtube.com/watch?v=Pj51UVOI-ls

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Топли, топли…

Прекрасни в червено... даже вече не ме дразни толкова цвета на косата на ТОП.

 

Не мислех, че някога ще пиша в музикалния раздел, още повече за едни от любимите ми диванета, но не мога да се спра да ги слушам напоследък... Отдавна не ми се беше случвало да "полудявам" толкова по цял албум :). Обикновено все ще се намери нещо, което да не ми допадне. Не че и в MADE харесах всичко от първо слушане... :).

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми харесва ТОП с бялата коса. Даже и като беше като чичко Тревичко пак ми харесваше. Сега е съвсем шик вече :). Аз пък явно съм се пренаситила и чак да лудна няма да стане, но пък си ги слушам и харесвам. Всяко чудо за 3 дни с танците на Таби, ама пък Джи беше готин като змиеукротител. 

 

Доживях да видя Джи с най-укротена коса от всички в "Да не се обичаме", Топ изглежда като голямото пиле, а Те и Де все едно, че са минали през пералня и малко през сушилня. Което не значи, че не са секси така (особено Те). Много ме забавлява Джи като каже "Yeah I'm kinda like soul chicken" :D знам, че е "солчики", което е честен на корейски, ама просто така си го чувам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

6 perfect all kill  днес тук, до този момент и щяха да са повече, ако "Zutter"-a не бъркаше :28558:  от време на време работата, вземайки първо място тук там.

 

Според някои просветени на корейската музикална индустрия, бенгите така са наплашили повечето изпълнители,че са ги принудили да си сменят графиците така, че да не се засичат с тях. 

 

R7H586Q2uBs.jpg

И  специален  поздрав за пишещите в темата  цък

 

Поуморени малко  сякаш на тия записи на Inkigayo, без присъщият им супер заряд, но ...пак завладяващи,  а двамата  червени- чар, чар...

 

На концерта в Nanging, не са разрешили да се пее " Zutter"( новите 2 песни не са били в програмата и не са минали одобрението на цензурата), но не са забранили на Топ, да го танцува  :28558:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ghanima, вярно е същото дете и най-важното,  майка му, едва ли се затруднява да го познае, за разлика от много други майки в Корея :28558: .

 

 

 

И отговорът на рожденика на всички поздравления.

 

1.Благодаря на всички.

2.88.08.18

 

UJfQnKVRa_Q.jpg-RrpQteEfpU.jpg

 

t0upncrw3Y0.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ghanima, вярно е същото дете и най-важното,  майка му, едва ли се затруднява да го познае, за разлика от много други майки в Корея :28558: .

Хахаха, това ме уби :rofl::28558::xaxa:

Честито на най-талантливото диване в кпопа (и в света бих казала, но съм пристрастена) :kissy:

Да си жив и здрав, Jiyongie!!!

 

11822301_493414887483276_698103174434166

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да отбележим днешният паметен ден, а именно дебюта на любимите ни момчета преди 9 години. 

Какви нахъсани бебета са били и в какви великолепни изпълнители се превърнаха  :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...