Jump to content

Big Bang


Recommended Posts

С преводче.

 

http://vbox7.com/play:39908c853a

 

"Никой да не мърда!" ха -ха -ха

Как да мръдне някой- изпозастреляха всички направо. :282:

Вчера, безкрайно ядосана от  магистрално пътуване с автобус, пукащ гуми ,часове висене на магистралата под слънцето и за капак тапата,насред разкопаното Цариградско шосе, удари 12-тия час и като видях клипа и чух песента на почти изпушилия ми вече телефон, ми мина яда.Ами голям  кеф. Различни, луди, по-луди, най-луди, уникални.Ярките коси намериха обяснение във взривоопасния клип, дори и кичурите на другите, защото всички са вапсани.

 

И бележката на преводача под клипа- браво на него!

*превежда се като БУМ, БУМ, но реших, че така е по-добре, затова го оставих така.
**В скандинавската митология, Valhalla е величествена, огромна зала, която се намира в Асгард, управлявана от бог Один.
***get low е фраза за танц, който се танцува почти до земята, на дансинга

 

Valhalla е синоним на термина -бойно или по друг начин( това го прочетох в уйкипедия)

 

На 3,О5 минута, руснаците са го превли"момчетата на върха(най-горе, отгоре), момичетата много малко(чуть) по-ниско( това get low)"- може и да са прави, да нямам много много за мислене  :28558: .

 

Втората, без клип и на фона на лудостта на другата,като за сефте ми прозвуча  направо успокояваща :28558: .Очаквайки ,обаче морски клип и след като видях  днес превода,  ще да е секси- няма хъката- мъката, купон докрай.

Що ли направих асоциация с филма "Коса"?

 

Ето я и нея с превод

http://vbox7.com/play:82c9b15e0c

 

H3LsUST1EAA.jpg

 

И жълтинка

 

Теянг, дето се жалваше, че е самотен, с гадже-актрисата Мин Хьорин от 2 години :28558: ( тая, дето беше в клипа му -'Eyes, Nose Lips' и

), официално потвърдено от бащицата на групата.Душица, връзва и маратонката. :)

 

AdkzwTWFRIs.jpg

CGe8s9tVAAA5GHo.jpgCGe8s-OUkAAp7ll.jpg

 

 

 

 

За край- статистиката за май, на руски-няма нужда от превод.Разбиваща!

И какъв сайт са спретнали само руските ВИП-ове

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Умирам си от кеф като слушам, а и като гледам новите парчета. Още повече се зарадвах преди малко като видях как изглеждат изпълненията на 2-те нови песни на живо. Споделям с вас тук:

 

We like 2 party - тук наистина изглежда сякаш е паднала голяма забава по време и на снимките, и на изпълнението :)

https://youtu.be/rOrsLNwK8Kc

 

Bang Bang Bang

https://youtu.be/bLHEdf8c__g

 

И като за край един интересн микс, който фен е направил. Хореографията на последния хит на Kara + Bang Bang Bang удивиетелно добре си пасват. Аз лично гледах клипвето няколко пъти, докато накарам мозъка си да проумее, че момичетата НЕ танцуват на парчето на BB

 

 

 

Редактирано от bealonenomore
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма такова недоразумение за мен като WL2P - все едно слушам песен на Джъстин Бийбър. Хубаво, че искат да навлязат в американския мейнстрийм, ама не виждам защо трябва да си жертват стила в процеса... Просто потръпвам при такива егьо истории от тях. Bang Bang Bang вече ми е по-поносима, макар че и тя няма да ми се нареди сред любимите, макар че обичам бърз бийт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Толкова се усмихвах днес заради тях  :wub: страхотни лайфове както обикновенно. Толкова нахилени и щастливи не ги бях виждала скоро. Пръскаха очарование от сцената, че дори да бяха пели "Baby" на JB пак щеше да им се получи. Младежите преди тях, пяха, пяха, потанцуваха и накрая излязоха динозаврите ББ и им показаха как се прави  :896767: Точно затова ще са кралете на кпопа, заради невероятното си присъствие на сцена. Знаех, че БББ ще ми хареса още повече на живо, страхотни са, дори имаха невероятен синхрон въпреки, че накрая Таби каталяса да се старае толкова и подкара както си знае  :i love this:

 

 
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аууу, клипа на Чежду е всичко което сърцето и очите желаят..да видят :wub:  :wub:  :wub: .

За чуване ясно, обясних, че могат да тръгнат на (баш) световно турне с 1D, ахаха, или последните да подгряват Бенгите в БГ..ако искат. :896767:

Сериозно, толкова позитивно настроение, чар, чил, усмивки, пиянство и приятелство бликат от този WL2P клип, въпреки, че посланието (визуално) е сякаш уи лив то парти ей, ей, ей.... :lol2: Но ние/аз знаем, че момчетата нямат време да се позабавляват често заедно, да си почиват заедно, да пътуват заедно (не турове, снимки, фотосесии и работа, работа..) та затова MV-то е супер сладко, мисля за всеки VIP. А, и с песента се свиква, днес цял ден я припявам, без да се усетя..пак се намърда в главата ми.  :D Чудна е и за караоке.

Лично аз съм доста изненадана и доволна от двете песни в “ A " серията, защото силата и енергията на наш'те е запазена и в двете парчета, а стиловете са супер разнолики. И колкото да са пораснали вече, мъже, могат да бъдат и деца, малки крейзи 15-сет годишни, които обичат да прекарват времето си заедно и да мислят за фенове, въпреки петте си индивидуалности. Освен това ме радва факта, че никога не избират лесното, очакваното и приетото (дори за жанр като кей попа) – винаги са на ръба на хорското одобрение и на любовта на фенове и антита. 

В този контекст много ме забавляват всички коментари на VIP-чета и не такива -  след Loser, четях, че песента е някак позната и стара за Бенгския стил, Bae Bae била глупавия и пълен траш на стил и клип, сега BBB била по-зле трап парче и от Фантастик Бейби-то, а WL2P е корейско недоразумение на новата песен на 1D.

И въпреки това песните се хвалят, оплюват, но слушат..BangX3 е с 23 roof hit, видях  :lol2:

WEBF98L.png?1

Усещам, че BBB е новата песновка за закриване и разпускане на опърничевите на всички музикални шоута и закриващи награди, тази, защо не и следващата година! :896767: Особено като гледах лайв сцената....на M!C

CGesdj0UcAEqx4D.jpg

 

На M COUNTDOWN бяха шеметно добри, трудно някой може да им стъпи на сценично ниво и изпълнение, те са артисти в този необятен смисъл, дето ти пълни сърцето и ти оправя деня, щом ги гледаш. В дънковите одежди са ми изключително близки на усещане и адски ме кефят. :inlove:

А хореото на Bang Bang Bang много ме радва, даже и ТОП се раздава, както казва Дането.

Вижте и денс практиката:

 

Tаби, по принцип, може всички да ги "заличи" с танцовите си движения. Ха ха..

 

Очаквам новите им шоу участия, да излизат RM и Sketchbook. На последното пак са се закачали, както подобава, дано няма много рез..

BIGBANG%20KBS%20Sketchbook%20Press%20pho

 

tumblr_npgx4r7IPt1qb2yato2_1280.jpg

 

Последно, следват концерти от MADE световния тур в Пекин. Първият концерт вече е започнал, дано и до нас достигне хубаво качество клипчета.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе, то е ясно, че сме стигнали до момента, че какъвто и шит да извадят да им поблагодарим. BangX3 вече почна да ме кефи, ама другата песен просто не мога.

 

Bang Bang Bang, баня, баня, баня :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

 

И не само- и с певческите си умения.

 

 

 

 

На шоуто в KBS, водещият го е помолил да пее и той се е  смутил, но другите са го подкрепили.

 

 

А  за вчера, Дането е права.Като се появиха на сцената с новите песньовки, другите просто избледняха моментално, такова ярко сценично присъствие и заряд.Дори изгледах и записите ,където камерата следи всеки поотделно- голям кеф.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе на мен много ми харесва завръщането  :dunno:  В началото имах съмнения, но до сега каквото са предложили все ме кефи. В първия момент се чудя дали ми харесва или не, но като си ги пусна отново и като ги чуя на живо и се влюбвам отново. Мноу са добри на живо  :wub:  Имам някакви съмнения, че ако не дай си боже, ако попадна на техен концерт и може да се разочаровам  :rolleyes: дано не.

 

Също нервно усещане имах преди да чуя Така, но боже мой това бе неземно  :wub: 

 

От днешния "Sketchbook" какви са бебета били  :wub:

https://www.youtube.com/watch?v=u_GHFQyGeIg

И в какви ИКЕ(изключителни корейски екземпляри :)  ) са се превърнали  :kissx:

Красота, колкото повече ги пеят тези песни, толкова по добре звучат  :yes:

https://www.youtube.com/watch?v=X3Do7O6HLik

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лошо качество, но все пак излезе:

 

https://www.youtube.com/watch?v=nk3VDYtQdtE

 

 

Заповядайте и новия Running Man  : ЦЪК

 

Качеството тоя път е добро, но пък има реклами, но това е животът. Поне ще се насладите на Теянг без  панталони и на яка гонка с коли накрая.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аре, ще си отговоря сама на себе си :), че нещо сте неактивни - ето ги наш'те момчета - цветя танцуват на Кара в ответ. Не е толкова добро като оригиналното откритие, но има попадения :):

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Активни сме бе, ние и без това не пишем много хора тук.

"Running men" с тяхно участие. Фен съм на предаването отдавна и това бе един от най-добрите им епизоди. Момента със сваленото бельо е епичен, заболяха ме коремните мускули от смях  :896767:  Спартакук си намери достоен отбор  :)  Много активен Таби, изненадва ме направо напоследък, страхотен Теянг, Де си го знаем каква е шматка в такива предавания. Учудващо бе пасивното участие на Сънгри, до сега винаги е бил много активен в такива игри, но явно тук не му бе ден. А и Дракона напоследък ми се струва, че има проблеми с гласа. Съдейки от няколкото фен-камери които видях от концертите. 

 

Нанагорно ще им излезе промоцията на този албум. 

 

Фенските войни са изключетелно неприятни. Оспамиха де що има видеа на двете групи  :mad2: почти не можеше да се прочете свестен коментар. СМ направи голяма грешка с това мерене на нещо си... Вярно, че в касичките им се трупат ли трупат банкноти, но жънат и доста негативи. Не се научиха, че когато ББ промотират никой друг няма шанс  :i love this:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дане, направо не се научиха, че дори ...найсе, не е повече от пет :28558: . Все пак да отбележим победата на «M! Countdown» , не знам коя вече подред, загубих им бройката, след толкова помия, дето си изляха феновете, а колко акаунти са създадени и какви денонощни гласувания бяха..., пълно изтрещяване с опасност за живота на тийновете в тая борба,сякаш на живот и смърт.

 

Сиерка,  да пуснем и обратното

 

 

Да отбележим и изявата на GD(луд умора нема :) ) )с експозицията   PEACEMINUSONE- в Сеулския музей на изкуствата, подготвяна от него , съвместно с много хора на изкуството в и извън Корея, цяла година.

 

S9PtDCAJg94.jpg

 

hyYvVq1a9Js.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си мислех, че Кара-та вече ги има по-нагоре, затова не съм ги пускала. Абе, грозна работа това фенските войни, хубавото тука е, че сме над нещата :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И футболистчето, от благотворителния мач, на звездите в отбора с капитан Джунсу от JYJ

 

pSeWaQIyrws.jpg

 

 

 

 

А за заспиване танци, поклони и ... мляко с шоколад

 

rcDMzfToOJ0.jpg

 

-zbGwf67mpg.jpg

bXXN0bvjp4c.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хах, това с ТОП е много показателно просто, мисля че е най-неподвижният момък в кпоп група, който съм виждала. Чак като се мятка там по РМ се изумих колко много се движи. Да не е без хич, ето и ББ за културни :):

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...