Jump to content

Big Bang


Recommended Posts

Е няма как да е иновативна, бийта е все едно слушам 'MTBD' на CL, която е и по-яката песен от двете, можеше да се постараят повече. За клип, бих предпочела нещо по-изчистено, така да има разнообразие малко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

gdyb-good-boy_004.jpg

 

Минали са със строева крачка през иновативността ,та леко са я подминали и директно скочили в тренда ''старата песен а.к.а бийт на нов глас/бас''..

С първите  20 секунди започва и свършва обичта ми към това парче,за съжаление,Джи,Те...

Голяма претупвация е паднала и понатретване прозира от поредния ''swag-er'' - ски текст ,чието съдържание оставям без коментар..

Танц - миксщайн - с познати движения пък ни посреща от 4мин. цветна - неон -лента,която прилича на продължение на визии познати на двете '' good boy'' - чета..

За никого не са изненада нито Perfect - all - kill - постиженията на песновката по корейските чартове,нито навъртяните за по малко от 12 часа 1,000,000 гледания в тубата  ,но тази колаборация поне за мен ще остане по-назад в класацията на любими GD&YB юнит проекти..

Оставаме в очакване на лайфовете ,които със сигурност ще ни представят един по-различен поглед и прочит на парчето...или пък ще затвърдят досега натрупаните впечатления !? 

Времето и ''добрите момчета'' ще покажат..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Песента за мен е перфектна за клъб бенгър, но толкова. Просто хващаш Джейсън Деруло, МТБД, Ексо( бийта на Overdose, там където се плескат по бузките) и на ти тая песен. И все пак трябва да уважим 4 Non Blondes периода на GD :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямаше да пиша, но нещо ме е хванал хейта та така...  :i love this:

Дракона май е в творческо блато. За последните две години тъпче на едно място, а колаборациите му с Йнгбе не ги бива. Единствено ме кефят в "Stay With Me" в другите проекти гласовете им така се сливат, че ако не съм толкова навътре с фенщината няма да ги различа. И лично мнение е, че Теянг не може да рапира, някакси не му идва от вътре, а ми стои като наизустено. Въпреки, че първоначално е бил нарочен за рапър пеенето му е в пъти по-добро. Можеха да спестят клетката която така навява на плагиатство от летния хит " Adrenalina" Парчето си е клубно и ми е много интересно как ще звучи на живо, но май няма да имаме възможност да го чуем поне до МАМА...

И въпреки всичко казано не мога да си кривя душата, че музиката на YG направо ми влиза в кръвта, неизвестно защо :dunno:   

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пишете, пишете, дебре ни прочетат... :28558:  :28558:

 

За мен, песента, след толкова въртене, доста повече ми допада вече. Весела песен за сцена и клубно избухване. Основното което първо ме издразни бе, че папа и Джиди са забравили, какво е баш хип хоп, а беше анонсиран проекта за такъв. Или на мен ми се искаше...Но да сме честни песента е електронно денс и трап, отвсякъде. А трап си е част от хип хоп-а, от където и да го погледнем. Тук лириката не е силната, факт, ма си е Джиткова, бийта, макар и отчасти познат, е доста силен и хваща. Ако не веднага, то бързо. Предполагам, че с една яка хореография на лайв, макар и в пълния си блясък чак на МАМА 2014, много ще се хареса. Т.е пак ще си говорим...ака пишем тук.  :896767:

 

Да сложа няколко снимки и фенски клипчета от Bigbang Dome X Tour дето е продължил 4 дни и в Осака.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кофти е, че малко се пише, тази тема не е изключение, но мисля, че инфото, което се споделя във всяка се чете. Моя милост я нямаше и сега леко наваксвам, защото ми е приятно да преглеждам и форума, когато не мога да следя повечето харесвани от мен групи. 

Дали защото последните месеци е малко по-скучен кей поп кръгозора, поне при мен, именно заради по-слабата и донякъде еднообразна музикална продукция на всички групи и изпълнители, а "скандалите" преобладават, дали защото и по-старите фенове пораснахме и нямаме онази "жизнена" необходимост :896767:  да следим всичко около любимите ни звездички. Но утре следват награди, и МАМА 2014 се очаква от доста музикални критици по света, не само от милионите фенове, та очаквам раздвижване. Дано и мен посъбудят.The 2014 Mnet Asian Music Awards започват в 18:00 pm (kst).

 

Споменах МАМА, нашето дуо добри момчета, бяха приветствани като доста други звезди при пристигането на наградите МАМА 2014, в Хонг Конг.

Ето и първи кадър на “част от семейството“ в Хонг Конг, като Tencent•QQMusic x YG Entertainment вече провеждат прес конференция.

tumblr_nfy4b9rLSB1qb2yato1_1280.jpg

Без ред и последователност да продължа..

ДжиДи и Теянг са победители от неделното издание на Инкигайо с Добро-то момче. Младежите не присъстваха да приемат статуетката, но наградата си е награда, отбелязваме я и ние с честито.

B3qpIoCCMAM2pJB.jpg

В този ред да спомена, че "Good Boy" достигна 10 милиона гледания в youtube и след колаборацията на Сай със Снууп, е най-бързо достигналата кей поп песен за тази 2014г за толкова малко време.

Освен това, "Good Boy" дебютира под No. 1 в World Digital Songs в Billboard.

ВИП-овете за жадни за музика, това ясно, а тези които просто следят кей попа, в това число и всички кей поп групи, също следят каква продукция изкарват членовете на Бенгите.

 

Фантастик бейби-то пък е първия к поп клип на кей поп група с над 600 000 лайка. И то за малко повече от 2 г.

И продължава да се гледа и харесва тази песен... :896767:

Пу пу дано нямаме честа да я чуем и гледаме отново на МАМА 2014. 

l0YDeKa.png

 

 

Конкретно за групата, албумът на Бенгите  в Япония “The Best of Bigbang 2006-2014” за една седмица е продаден в почти 120 000 копия и оглавява седмичния чарт на Орикон.

credit

bigbang_1417469845_af_org.jpg

 

В соло графата, ЙонгБе започва и своя "световен" тур.

Повече подробности за държавите и концертите тук.

 

Албумът на Теянг, RISE е с номинация за албум на годината на 29th Golden Disk Awards. Тези награди ще се връчват в Пекин, на 14-15 януари.

B31AWKACIAAAjG6.jpg

 

Очакваме ЙонгБе в епизод на "Return of Superman", който ще се излъчи другата седмица. Най-накрая младежа има „среща“ с Хару... :28558:

B3rnnEaCUAEk1cB.jpg

 

Десонг ще участва в програмата “Sakigake! Music Ranking Eight”, която ще се излъчи на 3-ти декември.

Tae%252520Yang%252520-%252520Fuji%252520

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мила, на теб майтап ти се струва, но днес прочетох коментари, че Дракона е репетирал Good Boy и.... Fantastic Baby  :swoon:   :slap:  Дано е майтап на феновете. Иначе в случая много наситена година за YG. Лично аз нямам търпение за другите изпълнители от компанията  :wub: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм доста доволна от артистите на YGE на МАМА заради факта, че за пореден път показаха класа и различни сцени. Силни пърформънси от тях, горда и радостна аз. Те са събирателен образ на артистизъм и на качество както в музиката така и в живите изпълнения.
Конкретно Теянг беше блестящ соло. Отнесе три и една от най-големите награди на вечерта - Best Song of the Year. Best Male artist  и Best Male vocal пак заслужено. Нищо "подарено" или измислено. Да изкажа радостта си, че беше добър и толкова чаровно-нежно-чувствен на сцената с Eyes, Nose, Lips, а феновете (доста ВИП-чета) в залата ми пълнеха сърцето всеки път когато обявяваха номинация с името му, или виковете кой ще спечели. Честито за Десанг-а на Те за песен на Годината, защото песента е наистина песента на годината в Корея, по всички критерии (и то не фенски). Честито за солово му отличие и за вокал, защото има нужда да се подкрепят хората, артистите които растат гласово, пробват различни стилове през годините и показват винаги на живо таланта и възможностите си.

А, тази усмивка...усмихваше се почти през цялото време и няма как всички ние да не сме доволни. ДжиДи се усмихваше и той(макар и малко и то накрая) и видимо се гордееше с верния си приятел за отличията му.

2014120310272671467_1.jpg

mama30.jpg

 

Двамата с ДжиДи минаха доста скромно по червения килим. Толкова бохемски изглеждащи и някак земни, чак да не повярваш...

Джитката изглеждаше доста нормално, без крещящи цветове на главата и слаба, но типична помпозност. Честно, Зико ми мязаше повече на един "стар" GD, по начина по който изглеждаше, но истинският ДжиЙонг няма как да изневери на себе си и своята по-отличителна визия.

tumblr_ng055xe5ro1qb2yato2_r2_1280.jpg

Слагам общото лайв участие, но ще сменя с официалното видео, само да излезе.

B38ZlN2IgAAYP8X.jpg

Както и очаквах Good boy на живо е доста по-заразителна и караща да се затанцуващ. Солото на Джиди бе на ниво, далеч от назалните му равни тонове за рап. Хей такъв ми се иска повече да го чувам и когато е соло, или в петорка.

Фантастик бейбито беше кратко, повече саркастично (сигурно са ги принудили организаторите да го врътнат отново :28558: ), та го преживях. Но да, май е запазената марка на МАМА последните години... :896767:

 

С една дума доволна, съм, очароваха ме и някои други изпълнения, без да скачам от възторг от някои награди. Но хей МАМА, аз си ви знам...

Завършвам с една уникална фотка на част от момчетата на YG!

original.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, как мразя облеклото на GD на червения килим. Сам се е изгаврил със себе си. Теянг беше доста по-приличен. А какви хубавци бяха на QQ Music x YGE прес конференцията :wub:

 

qq8.jpg

qq14.jpg

 

 

Може би аз съм от малцинството, които харесаха Good Boy веднага. Ако, чаках този лайв, за да ме впечатли песента, вероятно това нямаше да се случи. Изпълнението на МАМА не беше лошо, но...  <_<  можеше и по-добре да е. Може би бяха изморени, може би не бяха репетирали достатъчно, може би операторът не си свърши добре работата, не знам просто не ме развълнува. Кефя се обаче на танцуващия Джиди много. Изпълнението на Eyes, Nose, Lips ми хареса. 

Честито на Те за наградите, вярвам че са заслужени. Аз и в трите категории гласувах за него.  :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано аз не чаках тяхното изпълнение на наградите. По ми бяха интересни другите от компанията и страшно ми харесаха всички, бяха страхотни, особено рап колаборацията  :wub:   Само Ю Ин На ми бе излишна, можеше да е всяко от другите момичета, но явно са били ангажирани на друго място. Обаче нашите хора са велики, много ми харесаха. Естествено баш на изпълнението на Теянг сигнала ми прекъсна и трябваше да го изпусна половината, но затова му се насладих подобаващо по-късно  :wub:  Какво да кажа за Дракона...ми прекрасен е. Този път нямаше извращения, показа как трябва да изглежда господин голямата работа на сцената  :wub:  Групата на Зико ми бе бледо подобие на времената GD & TOP.......

Похвалното слово за дрес кода на събитието черно-бяло-червено(нарочно или случайно) Всички бяха добре облечени :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Let me just put this here. Не знам защо, ама нито мамският, нито тоя пърформанс ме вдъхновяват много. В смисъл готини са, ама емоционално не ме изправят на крака, както обикновено. А Теянг с обувките на Мини Маус пак готин, бе.  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

L'officiel Hommes Korea (January 2015)

:inlove:   :inlove:   :inlove:

top-lofficiel-hommes-january2015-4.jpg

 

 

top-lofficiel-hommes-january2015-1.jpg

top-lofficiel-hommes-january2015-5.jpg

top-lofficiel-hommes-january2015-6.jpg

top-lofficiel-hommes-january2015-2.jpg

top-lofficiel-hommes-january2015-3.jpg

 

 

 

 

Знам, че не бива да се вълнувам твърде много, но все пак...  В очакване съм на нова музика. Не мисля, че промяната в цвета на косата е просто прищявка. Те също сменил цвета доколкото разбрах. Въпреки, че с тези шапки дето ги носи, не се разбира много. Може би просто крие русото под тях, знам ли.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май нашия човек стигна дъното :mad: Трудно мога да нарека песен, това американизирано, просташко произведение в стил Ники Минаж :slap:

http://vbox7.com/play:c91af86f05

Явно на господин голямата работа му е много скучно. Да вземе да го зареже Кико, че да му дойде вдъхновението и да седне да пише смислени текстове.

Ако се надяват, че така ще впечатлят много грешат. Аз съм средностатистически слушател и като такъв съм почти отвратена до къде могат да стигнат напъните на хората от света на изкуството. И не съм никак впечатлена....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То това е песен от албума на скрилекс и вече е на доста време. На мен лично ми харесва, макар че текстът е по каноните на американския рап. В крайна сметка песента си е правена за американска публика, така че не е неочаквана. А преводът малко лакатуши около оригиналния текст.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Песента е продуцирана от Скрилекс и Дипло. А за в написването и са участвали цели 6 човека (там някъде е бил и Дракона, но надали са му дали кой знае каква свобода). Клипът не са си го режисирали сами. Да не говорим, че както Сиера каза, таргетът е американската публика и това е прилична песен за тях. Не виждам СиЕл и ДжиДи каква друга вина имат освен че се занимават с тези (Скрилекс и Дипло)<_<

 

На фона на Only на Ники Минаж или пък 7/11 на Бионсе, Dirty Vibe е перфектна.   :D  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...