Jump to content

Big Bang


Recommended Posts

Както си казах, изненадите..се сипят..падат..

YGEX съобщават за нов сингъл на Десонг, Rainy, Rainy. Дигитално излиза на 11 юни. Нашето Де участва в написването на текста на заглавната. А в сингъла виждаме 2 нови и 2 стари, но адски любими, песновки. Остава от YG E да пуснат поне една комбо песен на Десонг с някой от групата, за Корея, та да се накефя..екстра-та.. :es:

tumblr_n6mtx5RhZQ1qb2yato1_1280.jpg

01.Rainy Rainy
02.醒めて、眠れ ('Awake and Asleep'?)
03.ウソボンダ (Try Smiling)
04.ナルバキスン (Look at me, Gwisun)

Билетите за турнето на Де в Япония, също са симпатични, както и гуди-тата за феновете.

credit: @YGEXStaff

 

Instiz сертифицира all-kill на песента "Eyes, Nose, Lips", а гордостта в мен напира, нали съм и V.I.P - да си призная, лягам и се събуждам с тази песен..много любовно ми действа  :lol2:  :yes: 

1t9bly.jpg

Ма беше време от Фемили-то да схванат, да не пускат по 4 тайтъл песни които сами да се "убиват" по чартовете...

Да се върна на кефа си, че песента е страхотна, а Теянг заслужава да се порадва на успеха, ВИП-четата също са зажаднели за музика и отличия. ЙонгБе е работил за този албум адски много време, освен, че е пораснал на "вокали"...дано и лайв да ни го покаже.

Идеята на този албум е да има бавни песни, именно които да покажат, че Теянг е вокал, не само един от най-добрите танцьори. Което съвсем не означава, че няма да видим жестоките му движения на хореографиите на сцена..

 

Албумът се представя супер добре и в чарта за албуми на itunes, в световен мащаб.

 

 

RISE.jpg

 

 

 

П.с И аз мисля, че CL дава гласа си за Body, 100%, мисля, че и в другата е тя, освен ако не е някоя мацка от предстоящата гърл група..Конкретно за Body, още си мисля, че е мешана скара песента, яки подправки овкусяват текста, който сякаш е предназначен за друг наш познайник от групата (дето иска дечица).... :28558:  Очаквам зрелищен клип, баш за Body-то, те тогава навярно песента много ще ми харесва.

 

Ъпдейтвам, че се прозълзих от умиление и има нови неща за споделяне...

TOP : "BIGBANG е повече като едно семейство, отколкото бизнес отношения"

Днес стартира "FROM TOP" изложбата и Таби е почетен гост на прес конференцията, и съвсем в този ред е запитан за групата, за музиката, албума на Теянг, негов солов албум, Tazza 2..и сие.

Няма как да си фен на тази откачена, извънземно-талантлива и разнолика, група(заедно и поотделно)..и да останеш безучастно към всичко казано. Баш от ТОП, който е толкова откровен, че чак му вярвам...

BpRK5i3CIAEdygN.jpg

tumblr_n6mukx6qUu1qb2yato1_500.jpg

BpRKmEFCIAARRo7.jpg

BpRSNZlCcAE8_oL.jpg

BpRDV8FCUAEUaOe.jpg

BpRFrNuCEAABTjF.jpg

BpRIT6kCIAAKRtF.jpg

BpRM8OYCEAAUDnx.jpg

BpRQabhCcAETNAx.jpg

Хаха..питаш ли нас за билетите до Корея? :896767:

 

BpRXeGnCUAAJUep.jpg

credit: @ShrimpLJY

 

GD забегна за модното шоу на Шанел в Япония. На Инчон..сякаш не спят, само чакат знаменитости да кацнат или излетят.. :896767: 

Аз не мога да си скривя душата колко добре изглежда..та даже на факта, че има подобни на моите гащи ..

tumblr_n6mu9nvNhf1qb2yato1_r1_500.jpg

tumblr_n6mu9nvNhf1qb2yato4_r1_500.jpg

tumblr_n6mu9nvNhf1qb2yato5_r1_500.jpg

ДжиДи има поредно продължение на рекламата за LG+, с нова прическа и яко грим..следвайте тенденциите в грима, мацки, само ще кажа!  :896767: 

tumblr_n6mw4hb4aA1qb2yato1_1280.jpg

Редактирано от blacky80
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пак си оставам със същите фаворити сред песните, както в началото. Пориго определено ми стана любима, завъртам и 1 часа. Хубу, че вокал бил, ама аз искам да ми се вихри с туй бади, нали затуй го има (освен да прави самбадита :)). Обичам фънк звученето, обичам танци-манци, та това си е. Да, и аз смятам, че е СиЕл в Love You To Death.

 

В последствие и "Очи, нос, гърло" ми хареса, де, няма да си кривя душата. Клипът още не ме е грабнал, нямам афинитет към пори, така че тоя клоусъп в началото не ме грабва. Stay With Me ми харесва и с Житката, ама аз не трепна по ТОП като другите каки тука :). Където и да ми пуснат ЖиДи-то, там ще го лапна кат топъл хляб. Като цяло песента обаче не ми е нещо особено.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Теянг се завръща на Инкигайо-то, тази неделя 8-ми юни, с "Eyes, Nose, Lips" и "Stay With Me".

taeyang_rise_2-550x382.jpg

source:daum

Да се точим за две супер различни сцени и за радостното включване на ДжиДи, също. 

Ако другата седмица, на M!C, ЙонгБе реши и лайв да ни представи на LYDT ще се радвам като малко дете на играчка с дистанционно...пък после да чуем и Body, защо не?

ENL е още номер #1 на Melon чарта, въпреки силните включвания от някои добри корейски изпълнители и падането за часове, и аз само се радвам, защото е стабилна в класациите, дори и да не задържи дълго лидерството.

Оказа се, също, че Теянг е дебютирал под #11 на Worldwide TOP 100 Itunes Album Chart!

 

Конкретно моя милост не мери любовта си дали касае Джи или ТОП :rolleyes:  :896767:  :P , за Стей Уит Ми и така си ми харесва, песновката, но казах, че щеше да е още по-открояваща се с по-силен глас за рапа. Нищо към ДжиДи и гласеца му, аз си го любя всякакъв и съм му свикнала, защото знам възможностите му, но съм казвала и преди, че двамата(GDYB) в гласово комбо са по-слабо драматични за ушите ми. За очите ми ник'ви забележки..един дол дренки са на ръст.. :lol2:

 

DVD-то на ТОП е дебютирало под #1 на Oricon, пък

И ей така да се ухилим, рано-рано, Таби е "майстор" на молиФа и самопортрета.. :lol2:

Ето как се "рисува"..

BpRvroGCcAAgwRv.jpg

Иначе, и този път пред публика, Таби е показал срамежливост, респект..и номерата си..

tumblr_n6n4q0kdy01qb2yato1_1280.jpg

cr:1theK (@1thek): “#NOW1theK Hey guys~ I’m T.O.P! #FromTOP#exhibition #Newyork #twentyseven “Suggest words for him using ‘#+keyword’!!”

 

 

Вижте няколко непубликувани и разкошни фотоса от TOP FROM TOP изложбата..

tumblr_n6n5u7zN8p1qb2yato2_1280.jpg

tumblr_n6n5u7zN8p1qb2yato1_1280.jpg

На откриването на изложбата, майката на Сънг-хьон е била там, сигурно се е раздрал..от чувства..нашия..

BpVv94WCEAAkIU9.jpg

cr:loveMeLoveMyGD@weibo : @pookiegoz, becky

 

Казах ви, вчера, че фешън музата и обаянието на Драгон-а го отведе в Япония на шоу-ревю на Шанел, "Raris-Dallas" шоу, и ако съдя по снимките и поканените звезди на събитието, и сам война е войн, е бил. По-простата причина че са присъствали предимно жени и той нашия е бил своевременно атракция... :D

gd_instagram_chanel.jpg

GD е дори "начело" на новинарската секция на Chanel News.. :yes:

https://www.youtube.com/watch?v=CceMyJNe5pg

 

 

BpScAaPCIAA_fS_.jpg

10449117_420179391457168_412512528_n.jpg

10362059_299109516925004_862148196_n.jpg

 

 

Джи ди е вече в Корея..

 

Да се размажем от кеф с нова реклама на LG U+, този път освен Джи, виждам и друг мой любимец - Пак Джи-сонг.

GD x LG U+ HDTV CF

Не вярвам да ви е малко от GD, но споделям и 

.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спазвам даденото обещание и нарушавам своето заветно lurker-ско мълчание,защото във вените ми тече випска,не тролска кръв,все пак..

За разлика от други предходни завръщания,признавам подходих към това с липса на каквито и да било очаквания,защото преди всичко исках да чуя,не толкова видя, а и усетя енергията,цветовете и нюансите на Те,без да ми се размиват с нечии чужди фичъринги и присъстия..(изключвам Джи,чието присъствие в соло проектите на останалите соло-изявяващите се членове на групата,под една или друга форма е повече от дежурно и традиция )..

И останах приятно изненадана и озадачена,същевременно..защото албума се оказа доста лек и ефирен,с леко меланхолично-романтичен привкус..

Заглавната му ''Eyes,nose,lips'',тъй вълшебна нежна и въздействаща балада, от първо слушане ме завладя приятно и остави трайни следи в съзнанието ми като мелодия и усещане.. Не по-малко пленителен и въздействащ е и клипа,към нея..детайлен,естетически издържан..голотата му далеч не е натрапчива,нито отвличаща внимание,напротив тя подсилва въздействието на емоционалните внушения,заложени в теста на песента и го кара да изглежда искрен и още по истински,променен,уязвим..

За изпълнител като него,който обожава движението,динамиката и ритъма е заложил на различни ''необичайни'' както той самия сподели парчета,по-спокойни,статични..дори..което лично на мен адски много ми допада !

Не липсват и по-бързите,закачливи и енергични тракове,но моето лирично-меланхолично и романтично аз отличава #This ain't it сред фаворитите ,наред с #Let it Go & #Stay with me..

Вярвам,че тепърва предстои да преоткриваме чара на парчетата на които той ще вдъхне живот на сцената с лайв изпълнения .. както и на самия албум,след всяко следващо слушане ! 

''Слънцето'' изгря,нека се насладим на топлите му,сгряващи лъчи,в очакване на всичко вълнуващо около него,което тепърва предстой !!!

Съгласна с две ръце :up: И мерси за албума, златна си :thanks:

 

GD at Kusama Yayoi's “A Dream I Dreamed” Exhibition at the Seoul Arts Center

 

10342837_308288909329209_211048081440001

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хепи и доволна от първото завръщане на Инки, въпреки, че гледах чак днес сутринта, сега превъртам и не мога да работя...заради всички емоции, които ми доставиха, и двамата, но най-вече Те на ENL. Защото ЙонгБе ми показа своята емоция завладяващо, чак ме разнежи, да, имаше леки пропуски в пеенето, но пък перфектно показа личната си "връзка" с песента и евала за това. Ето ви MR removed версията. Сцената също бе страхотна, самата песен е просто страхотна! И виждам, че отново му е помогнала, вчера след изпълнението на шоуто, да закове първото място на Melon-a. Радвам се, че и към края Crush е задържал ЙонгБе-то за една обща снимка (и фенски акаунти) и да се раздумат, жалко, че толкова други са искали да поздравят Теянг, а не са успeли.. :28558: 

taeyang_crush.jpg

Една седмица, след излизането си, ENL има сериозна "равносметка" по чартовете. Браво, това също е важно..

Knipsel.png

 

Силно очаквам 1AM, вече, и се точа и слюнча за супер як и чувствен клип... :896767:

Bpq0ixrCcAAL43b.jpg

Дано се оправдаят фенските очаквания да видим YB на Sketchbook, и всички чуем лайв повечето песни от албума. За гадост, обаче, видях, че за тази седмица YG са отменили следващата сцена на Теянг на Инкигайо, има само участие на M!C, предполагам и с нови песни...Скоро ще разберем.

 

Ако сте пропуснали малко снимки от присъстващи привърженици на BIGBANG на Lotte Busan Fan Meeting-а:

tumblr_n6qzd1LIs31qb2yato1_500.jpg

diamonster1104.jpg

tumblr_n6uv5f00rZ1qbfg54o4_500.jpg

tumblr_n6u6vilTxp1qbfg54o3_500.jpg

reojichan.jpg

tumblr_n6uv5f00rZ1qbfg54o1_500.jpg

xxmisuzu_.jpg

yumiko_818.jpg

seungri_fan.jpg

 

 

В Пусан, освен фен срещата, всички са намерили малко време за релакс и забавления 9плаж, яхта), предполагам заедно..

Обичайно Таби се "крие" от камерата или снима другите, та феновете да не страдат, че на доста иста и споделени туитър снимки, го няма..да не забравяме, че не обича..се съблича.. :896767:

daesung_gd_taeyang_001.jpg

 

 

daesung_gd_taeyang.jpg

top_harry_kim2.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аууууу как само ги умеят тези неща  :wub:  Този клип го чакам от половин година  :panda-145: Страхотен е с дългия гребен и бялото яке  :inlove: и пее друго на ключово място  :yes:  Невероятен за пореден път :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Песента, няма пак да казвам колко я харесвам, свикнах още от студио версията с новите промени в стих, клипа е на ред...

Малко под очакванията ми, но не защото не ми харесва, а заради факта, че Теянг го е снимал преди половин година, а моя милост ненавижда шапката с грозните плиткаци... Та, като изключа тях, стайлинът става, татусите му ходят, мътната глава, също..и сцената в леглото, ако не си я "спомня", дано има мейкинг..  :lol2:

ЙонгБе не е най-добрият "актьор" в Бигбенг, но тук се справи не лошо..личи притеснение, въпреки, че мацето Мин Хьо-рин е супер хот, нашето момче е готяно разсеяно и сцените заедно са горещи. Да, идеята за препратката към ENL клипа, я очаквах и харесах, сега се чудя в "Body" кой още ще го раздава секси освен Те, за който стискам устни..извинете палци :896767: , че ще изглежда по начина, по който сега се носи..Ако трябва да съм съвсем откровена ми се искаше по-дълъг клип на 1am, с историята, но още един клип ни чака, надеждата седи..и се.."облизва"  :lol2:

 

VIP -овете са такива каквито са - гениални тролове, дето всяко вълнуващо нещо, което очакват с "години" дори, усмиват веднага..

Ето няколко събрани фотоколажи за кеф и усмивки, засягащи "сцените в леглото и целувките на целувачите" :28558:

Все някога и пародии на клиповете, със стари, на наш'те чакам да пуснат..ахахахаха

BptM2SHCYAELjLW.jpg

 

 

10387055_517928971666077_324780642581359

 

 

 

Ако сте пропуснали варианта на Eyes, Nose, Lips..те ви да добиете представа, видна! LOL

Eyes, Nose, Lips отново се е върнала на първото място на MelOn, брависимо!

BpsjZ77CEAA2hBk.jpg

В спойлер ще сложа малко разкошни, скан, снимки от deluxe версията на албума на Те, Rise.

Много ни е хубаво момчето...лични пристрастия към тази му прическа и дължина коса, имам.

 

 

BpvmNBjCYAIQ5BD.jpg

BpvthUqCEAAx_5j.jpg

BpvtTB9CQAAzTWW.jpg

BpvtamcCMAAucj0.jpg

BpvtjP_CMAQPTLE.jpg

BpvtpljCQAQG01l.jpg

BpvtSXcCIAE3dRY.jpg

BpvtZxPCQAAvjJD.jpg

tumblr_n6xxgrKohc1qb2yato10_1280.jpg

 

 

 

Днес, Де, отново е щракнат на летището в посока Япония

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спешъл, дигиталният албум на Де, "Rainy, Rainy" може да се сваля, вече, 'щото както знаем трудно ще намерим японски релийзи на аудио или клип. Rainy, Rainy, е чудесна, чувствена и след като видях и текста ми харесва още повече..

Гласът на Де е истинска наслада, толкова съм зажадняла..за тях, че "попивам" кат суха ученичка гъбка, след цяла ваканция, дъската.. :28558: Дигиталният сингъл е 1 по продажби на iTunes в Japan, веднага след излизането си.

wi9k.jpg

Свали албума

cr: k2nblog

BpyUIrMCYAA00P0.jpg

 

 

Стискам палци на Де всичко по подготовката да е спокойно за предстоящия му японски тур.

 

Интервюто на странния и толкова откровения, чудак, ТОП по време на откриването на изложбата FROM T.O.P EXHIBITION:

 

Теянг ни облъчва с нова, цветна и сякаш диско концепция, с леки кадри от заснемането на клипа си, за песента "Body".

Мацето е известен модел, Seoni Hwang, и двамата на вид, после и всички дами заедно, от тези фотки изглеждат заразително сладки и изкушаващо щури..пък да видим колко body ще видим у клипа.. :28558:  Теянг, чадо, внимавай какво показваш, освен казваш, че гледам KBS са яхнали пак големия банциг и режат..режат..ударила са бан на твоето Intro, и на още няколко яки песновки, заради "думички" в текста..

Да се готвим за клип, все пак, снимките са свършили..

tumblr_n6zl6nabVs1qb2yato1_1280.jpg

 

 

BpzvPTMCYAA_lMo.jpg

 

 

 

Малчо, напоследък, само виждам от малкия екран в ролята му на Теди (но много изоставям със сериалите), но преди минути видях, че е потвърдено участието му на концерта на B.O.B на сцената на Asia Expo, на 2 август, в Хонг Конг.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

tumblr_n71zp4rZp41qb2yato3_1280.jpg

 

{!}Taeyang @ M!C - Comeback Stage(120614) 

 

''Слънцето'' изгря и озари  сцената на един от любимите музикални формати,с близо  8-минутен triple stage,в който емоцията се преливаше в движение и светлина..

Очарователен,пленителен и завладяващ бе Те и този път пред камерата ,предизвикащ  усмивки,вълнение и настроение по време на изпълненията..

 

 

 

tumblr_n71zp4rZp41qb2yato1_500.jpg

 

tumblr_n71zp4rZp41qb2yato6_1280.jpg

 

tumblr_n71zp4rZp41qb2yato8_1280.jpg

 

 

 

 

 
 

И заслужените аплодисенти и победа не закъсняха,овенчани с  не по-малко емоционална и достойна за победител на сцената и в живота благодарствена реч :

 

'' I have a solo promotion after a long time, thank you all for supporting & loving me so much. I thank CEO for making the sun shine. Thank you fans, thank my parents. I will work hard.''

 

 

 

 

tumblr_n7200pydBF1qb2yato6_1280.jpg

 

tumblr_n7200pydBF1qb2yato2_1280.jpg

tumblr_n7200pydBF1qb2yato5_1280.jpg

 

tumblr_n7200pydBF1qb2yato3_1280.jpg

 

tumblr_n7200pydBF1qb2yato4_1280.jpg

 

 

 

 

Благодарим и ние,от сърце за споделените красиви визуални музикални мигове..

Оставаме в очакване на следващи не по-малко вълнуващи такива..

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как да не му се радвам? Честито, Донг Йонг Бееее! :es:

Много добро завръщане на M!C, отнесе ни, отнесе ги..както се казва, а как се кефя че е подобрил синхрона между пеенето и танците, браво! Супер много обаче се радвам, че го виждам щастлив..сякаш милият се беше измъчил след всичкото чакане за соло албума си, подготовка, продукция..

tumblr_n7200pydBF1qb2yato1_r1_500.jpg

Заслужава уважение и похвали всеки артист, положил много усилия и лично време да види "труда си" харесан и оценен, а той да е "обожаван" от последователите си..

В този ред, Eyes, Nose, Lips вършее класациите и учудващо, дори за VIP-овете, за втора седмица е адски стабилна по чартове, удържа бума на всякакви песни и изпълнители.

Download chart

AcRPd.png

 

 

TA0MW.png

 

 

Digital chart

GMx6a.png

Да продължаваме ли с похвалните слова за Теянг? Вижте го..усърден, талантлив, разсъдлив..и работлив. А, да..папа да си седне на д-то сега и помълчи, ако е правил пречки за по-ранното излизане на албума..

 

Ако ви липсват двамата, Те и Джи, от седмицата на мъжката мода в Париж..и тизърите за DVD-то започват да се стичат..

 

 

 

Последните новини около Теянг са, че днес (буквално одове)е снимал и участието си в Guerilla date! Къде?  В Хонгде, разбира се! :P

Знаем, че това е едно от очарователните шоута..с "безумни" закачки на фенове и звезди. Но знаем колко много мъжки фенове ще присъстват...Бенгите си имат доста мъжки фенове, и то всеки от петимата..

tumblr_n723mm0PwB1qb2yato10_1280.jpg

Десонг, стартира вчера и концертния си тур "D'LOVE" в Йокохама Арена. Изглежда такава свежарка, много му се радвам, не само на музиката, усмивката, а и на заряда му..на сцена! :es: Няма как да не обичат, феновете, звездите които се раздават на сцената..

tumblr_n71pq5bVrG1qb2yato1_1280.jpg

В спойлер още малко (фен)снимки и камери

 

 

tumblr_n71igygEpK1qb2yato8_1280.jpg

tumblr_n71igygEpK1qb2yato4_1280.jpg

tumblr_n71pq5bVrG1qb2yato2_1280.jpg

 

 

 

 

В графата искам..бих се радвала като малко момиченце на този ключодържател..ах, ах..

Мда..може и да се закупят заедно и поотделно от вездесъщия yg-shop и от ebay  :lol2:

BIGBANG x KRUNK

$_12.JPG

 

 

keyring_yg_01.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо съм се повредила  :dunno:  Йонг Бе ми е най-безразличен от Бенгите, но напоследък не мога да му се нарадвам  :icon_sunny: Стилен, пеещ, танцуващ без да се  перчи, разчупен  :up: Обичам го тоя човек бе  :wub:

 

Подозирам, че ми липсват доста, петимата заедно и на една сцена :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко черно-бяла класика от ТОП за Reebok

TOP x Reebok Classic ‘EX-O-FIT’ HD

10456445_526853350754098_864748877828058

 

 

Таби има и много приятни снимки, от ивента по откриването на изложбата си, в официалния фейсбук на Bigbang:

top_bigbang_007.jpg

Днес, тримата сладури - GD, TY и SR, в индианска нишка са минали на летище Инчон в посока Китай. Отново имат VIP Gathering Fan Meeting

в Chengdu, този път.

 

 

400930043312.jpg

20140613_1402656693..jpg

tumblr_n73ustCjwU1qb2yato6_500.jpg

tumblr_n73ustCjwU1qb2yato4_1280.jpg

tumblr_n73ue8a7J01qb2yato2_1280.jpg

tumblr_n73ue8a7J01qb2yato1_1280.jpg

 

 

 

Де се е прибрал в Корея, след два първи два успешни концерта в Йокохама.

Постоянно излизат по-стари снимки на GD за снимачните му кампании, за LG U+, G-Market, The Saem.

Те е влязъл пък в американския "Billboard 200", с албума си. Пишат история..

 

За завършек днес фен арт..

Bp-G8ZKCIAAqVyF.jpg

 

П.п. Дане, всеки от тях си има чара...и носи харизмата, затова аз безразлични от тях..нямам.. :896767:

Хубаво правят солови проекти, та и солово да им се радваме и насищаме..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последните новини, снимки и изблици към някои от "великолепната петорка".


Първо, онзи ден Теянг е станал победител с Eyes, Nose, Lips на Show Music Core, без момчето да е присъствало. Песента се радва на особена любов в Корея и за интернационалните VIP-чета. Споменах, че оглави седмичният Gaon чарт, нали?

201406141648501135_11.jpg
В този ред да съобща, че сладурите от AkMu подготвят изненада, отново с/за тази песен – ще видим кавър видео от тях, съвсем скоро. Интересно защото и стилово и музикално са супер различни от ЙонгБе..Дали няма да видим и други кавъри от Фемилито, дали не е нещо умно от YG.. :896767:

COVERPROJECT_001_AKMU_0616_00001.jpg

Ето и как се движат продажбите на "RISE"

 

 

 

140609 1,689/01,690/24:00
140610 3,409/05,099/24:00
140611 6,694/11,793/24:00
140612 2,482/14,275/24:00
140613 3,713/17,988/24:00
140614 1,410/19,398/24:00
140615 0,344/19,742/24:00

 

 

Закономерно когато един или група кей поп изпълнители се завръщат са "под" медийна обсада, Теянг не е изключение и на страниците на юлският брой на Vogue Korea, също ще го видим.

 

KBS пуснаха и интервюто към guerilla date на момчето.

 

Както писах триото обикалящи Азия, GDYBTY, беше размазващо посрещнато и изпратено от Китай. Спирката им в Chengdu е била забележилна за фенове, медии, секюри ..не само на самия ивент, а пред/в хотел, увеселителен парк с Панди, ресторант..Последните две места предизвикаха безумен фенски интерес, защото касаят GD, който за кратково време е успял да посети. Луда...работа,  cvips се увеличават като пътните знаци и полицаи взети заедно към нашето море, по време на отпуските... :896767: 
Само вижте какво чудо е било пред хотела на тримата от Бигбенг.. :o

BqF6rNjCcAI5Lyo.jpg

Навярно някакъв кеф е бил за присъстващите и за тримата от групата ивента, ма дори и за охраната с телефоните ли?

o2h1ZQt.jpg

 

 

Забавлението на пълни обороти..както винаги!

vqLSgE9.jpg

tumblr_n77cryR9Q71qbfg54o6_1280.jpg

tumblr_n775h6dnHS1qbfg54o4_1280.jpg

tumblr_n776bulSMP1qb2yato2_1280.jpg

tumblr_n77p5iy7Ht1qdspreo1_1280.jpg

tumblr_n77jj04xuf1qb2yato4_1280.jpg

seungri_weibo21-700x466.jpg

seungri_instagram.jpg

 

 

 

За изблик избирам поведението на феновете по време и след посещението на GD в парк за пандички, и скъпарски ресторант...феновете в Китай, не само на Бигбенг, наистина прекаляват..

tumblr_n75r2kMME11qb2yato2_1280.jpg

 

За завършек, от поредните мързеливи танци - денс-мечта.. :28558:

tumblr_n779bjxVzF1qe7j1wo1_500.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЙонгБе е бил първи на Inkigayo, в неделя, 15-ти юни. Заради Dream Concert-а, SBS не излъчваха предаването, но победителя e ясен - Теянг.

cr:nate

 

Отново той се справя с голямата конкуренцията по чарт класациите, и вече 16 дни, въпреки, че за часове пада с място, две, надолу..се връща под номер 1, после, в Melon-a е особено силен, въпреки, че от сутринта Maroon 5 атакуват яката...

 

Едно интересно, и малко странно откъм инфо което ние знаем, интервю дава Теянг за звездната колонка в Naver. За музиката, приятелството му с Джи, момчетата от Бигбенг, трудностите, любовта, музикалното му развитие, дори и това на компанията

YG, сега:

[sTAR TIMELINE] “YOUNG BAE MUSIC”: TAEYANG DEVOTES HALF HIS LIFE TO MUSIC

 

Соло албумът на Теянг, Rise, дебютира и под #1 в JP iTunes, веднага след пускането му.

Ако сте пропуснали, споделям кавър версията на

 

Теянг, продължава да е от най-желаните изпълнители за снимка, по време на шоу участията по познатите ни музикални предавания.

TRANS "@ToppDoggHouse: We met senior #TaeYang ! We were so nervous to see him close. He is a senior we respect.

tumblr_n7cxqmlXII1rvaaxho1_500.jpg

 

За желаещи и фенове на GDYB и престоя им в френската столица, снимки на модните младежи..има бол, а сканове в нета..още повече.

G-DRAGON x TAEYANG IN PARIS 2014 (Naver Starcast)

tumblr_n790efncCz1qb2yato3_1280.jpg

 

 

tumblr_n790efncCz1qb2yato6_1280.jpg

tumblr_n790h0CuNy1qb2yato2_1280.jpg

tumblr_n790h0CuNy1qb2yato4_1280.jpg

tumblr_n790efncCz1qb2yato8_1280.jpg

 

 

Още снимки в Naver.

 

Обичайно, преди и по време на голямо футболно събитие с участие на Южна Корея, звездите рекламират и участват в всякакви активни кампании за подкрепа на отбора. Таби има Kakao talk включване с безплатни 45 дни стикери за French Cafe.

Може да се свалят оттук.

GD отново го интервюират за нещо..за което още не знаем, Десонг е отново на път за нова среща с фенове от тура си в Япония, а участието на СънгРи приключи в сериала "Angel Eyes".

 

Bigbang ще участват на A Nation фестивала тази година, на 29 август. Виждам, че на сцената и Winner, ще видят присъстващите, освен DBSK, EunHae и доста японски изпълнители.

 

BqXqudTCMAA8gUE.jpg

cr:YGEX

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Теянг победи на M!Countdown, въпреки, че звучеше уморено и малко изстрадало..навярно заради вчерашното лайв "мини концертче" на Wonder Live.

2014061929537_03.8801594.1.jpg

 

 

64442590.3.jpg

1403176718_717882.jpg

tumblr_n7exldskkZ1qb2yato3_1280.jpg

 

 

Изглеждаше супер прелестен :wub: , както напоследък си се носи, младежа, и аз съм хепи - първо, че тази му песен напълно отнесе представите на доста хора, че Йонгбе може толкова добре да властва из първите места на чартовете, и второ за пореден ден да закове №1 на Melon. Браво, казах ли?!

Bqez6UOCYAA3fei.jpg

Споменах, че вчера момчето направи участие на Wonder Live, сподели няколко неща, които не са изненада, след успеха на соло албума Rise. Теянг споделил, че клип на "Body" няма да има, а се работи по нова идея, и всички да очакват..Мда, очакваме рипекидж на албума с нови песни, и навярно клип за избрана от тях която ще промотира. Което за нас е повече от хубаво, защото за 4г. заслужаваме повече от 9 песни, нали? :896767: 

Обмисляли и соло концерт в Корея, да има, както и евентуално и да запише участие за Sketchbook.

На сцената на Wonder Те е изпълнил 1AM, ENL, Body, Stay With Me, Love You to Death, Ring Linga, I Need A Girl, Superstar.

На 25 юни, през сайта на Melon, ще бъде излъчено предаването.

BqadTBXCAAAeVfW-550x380.png

 

От YG E продължават с промоциите с албума “Rise”, защото е насрочен и Hug Event на 26 юни, в 9 вечерта, корейско време.

Мястото за всички онези, спечелили, в Сеул е Jade Hall, 12th Floor, U-Plex, Sinchon.

 

 

Taeyang's New Album “RISE” Hug Event
Date: June 26, 2014 (Thursday) @ 9PM
Place: Jade Hall @ 12th Floor, U-Plex, Sinchon (Only winners can enter)
How to Join:
1) Buy the album from M2U Records, Sinchon Branch
Period: June 20-23
Winners: 180
List of winners will be posted on the 24th on http://cafe.daum.net/m2urecord and http://blog.daum.net/m2urecords
2) For Official VIP Fan Club Members, info on how to join is posted on the fan club website. Winners: 20

 

 

За пълно обсебване с цветове и секси послание, от Vogue са направили една нова, леко ретро на цветове и олд скуул усещания сесия с героя ни на месеца..Хресва ми, че цветово е супер фешън и лятно издържана сесията, момичета са модели, горещи, а Йонгбе може и "да литне", но е супер секси и на ниво, до тях..Наистина е хот, хот..посланието, дано видим и малко зад кадър при заснемането..

tumblr_n7ejglwhOb1qb2yato7_1280.jpg

 

 

tumblr_n7ejglwhOb1qb2yato1_1280.jpg

tumblr_n7eay4jPiq1qzjb8ko1_1280.jpg

tumblr_n7eay4jPiq1qzjb8ko4_1280.jpg

tumblr_n7eay4jPiq1qzjb8ko2_1280.jpgtumblr_n7ejglwhOb1qb2yato3_1280.jpg

tumblr_n7ejglwhOb1qb2yato4_1280.jpg

tumblr_n7ejglwhOb1qb2yato5_1280.jpg

tumblr_n7ejglwhOb1qb2yato8_1280.jpg

 

 

От GQ да не изостават да покажат и те друго лице на Теянг, пуснаха кадър за новото юлско издание..Еми, няма как моето зажадняло око да не е доволно..

Bqe2nE1CQAAKJqg.jpg

 

Де има концерти в Кобе, но продължава да е толкова жизнерадостен и топъл с феновете си в Япония. YGEX staff сподели фотка с последователи от Йокохама.

daesung2.jpg

 

За моя радост и Таби не е забравен, в пещерата..Излезе и първи тийзър фотус за Tazza 2:Hand of God

Актьорският състав е направо веселяшки, и ако кажа, че не очаквам забавление и разчупеност в действието, ще да излъжа.. :896767:

По първи данни филмът трябва да излезе за Chuseok.

tumblr_n7ek7uGz1v1qb2yato1_1280.jpg

 

Cr:movie naver

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Победа и пак победа...ЙонгБе не пее на тази сцена, но днес е отново победител на Music Bank.

Както се казва и KBS не може да го спре.. :896767: Поздравления, това май му е 5 (обща) победа..ЙонгБе, чадо, толкова ли искаше?  :28558: 

Хайде още 2 от нас..да мине, а, няма да е зле ако прибере статуетките от MC и Inkigayo, защото си е го заслужил...ENL се представя повече от добре във всички чартове (дори риъл тайм-ските).

BqkUAJ_IUAA7PvV.jpg

 

Като съм на вълната на песента, YG E кани желаещи да се включат с кавър за "Eyes, Nose, Lips"

cover.jpg

Условия за "Cover Project"-а още няма, но пък сред айдоли желаещи да спретнат кавър има, и го показват:

Говоря за ToppDogg които дори са качили тяхната интерпретация в twitter като истински фен бой-чета..

Като говоря за момчета фенове, и от онези забавляващи се, Bangtan никога не са криели, че харесват Bigbang, и честичко го показват..

 

RISE е първи и на най-големия музикален японски сайт Recochoku

 

Теянг споделя в дълго интервю за Vogue Korea доста нещо, потвърди, че CL участва с гласа си в две песни в албума му- Body и LYTD, като е избрана точно тя защото мацето най-често седи и записва в студио на YG E. Ох..казва, че е най-щастлив с членовете на групата и подкосява краката и разтопява сърцата на VIP-четата...

 

 

BqkdUYmCUAA8Gmm.jpg

BqkV00OCMAEwXvW.jpg

BqkcagaCEAIiYWX.jpg

BqkLgmWCUAAY6it.jpg

BqkNLaiCQAAxpsG.jpg

 

 

 

Иска ми се да сложа с хубаво качество снимките от юлския брой на ВОГ, а то днес има и сканове от юлския брой на мъжкото GQ. За желаещите с хубаво качество сканирани от Vogue, първо тези, в спойлер от GQ.

 

 

tumblr_n7geswHEPy1qb2yato2_1280.jpg

tumblr_n7geswHEPy1qb2yato2_1280.jpg

tumblr_n7geswHEPy1qb2yato3_1280.jpg

tumblr_n7geswHEPy1qb2yato1_1280.jpg 

credit: Mgazine_O

 

 

 

Малко снимки на Де от Kobe концертите му:

 

 

tumblr_n7gd2sP98k1qb2yato3_1280.jpg

tumblr_n7gd2sP98k1qb2yato1_1280.jpg

kobe2.jpg

tumblr_n7gd2sP98k1qb2yato6_1280.jpg

tumblr_n7gd2sP98k1qb2yato4_1280.jpg

credit photos as tagged

 

 

 

TOP - 'The Commitment Special Photobook + Making Film DVD (Japan Version) също излиза.

 

 

tumblr_n7grw7YaDr1qb2yato1_1280.jpg

tumblr_n7grw7YaDr1qb2yato6_1280.jpg

tumblr_n7grw7YaDr1qb2yato8_1280.jpg

tumblr_n7grw7YaDr1qb2yato9_1280.jpg

tumblr_n7grw7YaDr1qb2yato4_1280.jpg

Credit: gilbakk75@ameblo

 

 

 

Ако Драгона ви липсва, пребройте зайчетата.. :lol2:

BqjnpoBCIAAsXT-.jpg

Друго е и като GD пожелава успех на корейския отбор по футбол, заедно с Пак Джи-сонг.

 

Ако си мислите, че Пандата почива...заблуждавате се - размазва се от партита..ахаха.

Ние си знаем, че клубовете са "отваряли" специално заради него и компания да се забавляват, само пу-пу..дано не е следващия

"скандалджия".. :28558:

BqkasOGCAAEcuGS.jpg-large-550x550.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...