Jump to content

Big Bang


Recommended Posts

Оу маа газ (вместо гад, на чист бг)..както би изписал аутокоректа на kasanova!!! :lol2:

taeyang-poster-second.jpg


Честно, много съм доволна: ЙонгБееее, много горещо го раздаваш! И толкова семпло и естествено изглеждаш..чак неестествено за корейски айдол, и то от Bigbang, и то приятелче на фешъниста на кей попа. :896767:

Сериозно, усещанията ми се засилват с всеки тийзър, както и желанието този комбек да е суперски, какъвто Теянг иска, а ние заслужаваме.
Силно се надявам, чадо, че ще вкараш и покажаеш малко хип хоп и хоп хип, освен това, че всички и аз, чакаме и стария ти r&b саунд. Моя милост обещавада не е толкова критична, ти само се раздавай! И ха дано всичкото чакане си струваше....че то досега на всеки ваш групов хиатус, можеше по 1 да минете казармата.. :28558: :28558: :28558:


Тъй като поста ми е посветен на Теянг, ще сложа няколко песни за подгряване и с леко намигване, че няма се разсърдя на нови колаборации.

примерно с Winner, Team B, Lee Hi, без Джени Ким, моля...поне друга девойка да е...
Така де, нека..класическото обсебване да започне..поне за мен! :896767:

Очаквам и други включили се, знам си ни и VIP-ове ...тихо, тихо..и после ихУУУУ! :D

Започвам с

, на която още се надявам да чуя студио запис, и имам с хубаво качество.

Tablo - Tommorow ft Taeyang

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Редно е да се намеся,в този късен час,честта на аутокоректа да защитя аз и от блек листата на blacky80 да изляза с мръсна газ!

За "Слънцето" и неговите разгорещяващи закачки,засега съм пас,щото ми се иска да чуя първо глас..

Не че,тая сексаво лежерно картина не му прилага,липсва ми емоцията,вдъхновението и движението в този симпатяга,тъй че да не се услушва папа и гали само сетивата,а да се започва яко тийзър лудница със видеата!

Дотогава запазвам правото си на мълчание,а с намигване слагам точка на шантавото словоизлияние!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този пост ще да е снимков и вдъхновяващ..поради простата причина, че снимките ще изобилстват и сами ще говорят, т.е. или аз ще замълча..но развълнувано ще мълча или чат-пат ще добавям по нещичко.  :896767:

Нови снимки на цялото Bigbang за Lotte Hotel Busan. Да не забравяме, че Бенгите имат фен среща в Пусан, на 7-ми юни. 

tumblr_n68bfyAgFK1qb2yato1_1280.jpg

 

Милите ни те..сигурно са забравили кога са снимали заедно...но важно е, че силно се надявам скоро да влизат в студио заедно, и да записват общия албум. Сега ако се вгледате добре и Мин-хо ще видите на отделните снимки, но не той не е 6-я член на групата!  :896767:

tumblr_n68bfyAgFK1qb2yato2_1280.jpg

 

 

tumblr_n1lo3nQQi81qb2yato1_400.jpg

 

 

Naver представя Best снимки и от заснемането, както и малко от личността, на TOP From TOP изложбата. Хубави, мъжествени..и леко странни, напълно в духа на ТОП, визии.

tumblr_n67wytKjg61qb2yato1_1280.jpg

 

 

tumblr_n67wytKjg61qb2yato3_1280.jpg

tumblr_n67wxdMrku1qb2yato1_1280.jpg

tumblr_n67wxdMrku1qb2yato5_1280.jpg

tumblr_n67wxdMrku1qb2yato3_1280.jpg

tumblr_n67wytKjg61qb2yato2_1280.jpg

cr: naver

 

 

 

Преди час, продуцентското дуо PK & DEE.P в YG E, зарадваха подръжниците на ЙонгБе, че правят последни щтрихи по албума на ТеянгВсичко е добре, когато завършва добре...а ние, лудите VIP-ове, чакаме да и започне...добре!

Така, така...искам много талантливи и други продуценти, освен Теди, да са бачкали по албума на Те.

 

Супер добре си прекарва артистичното лидерче на Bigbang, като за пореден път показва, че човек е голям колкото са му големи мечтите. А, баш той, GD си знае колко е голям! Но по-важното е, както знаем феновете обикалят "света" да видят "идолите си", а в случая, абсолютният GD, който има хиляди фенове-последователи по света, и той е човек, и той фенска душа носи.  :896767:  Младежът, може винаги да е атракция по обичайния начин където и да е, но чест му прави че тръгна за Лондон и стигна Париж, за изложбата на Фарел "Girl" в галерия Перотин, и за близкия му контакт с редица известни артистични люде, именно там. Happy people, както се казва! Иначе изложбата е посветена на едноименния албум на Уилямс, GIRL, като изпълнителя е куратор на ескпозицията от 40 творби на известни и не толкова артисти. Освен, че благородно му се кефя на Джи, че най-накрая с Фарелчо и повечко думи ще разменят, в компанията на корейският супер модел Су-джу и XIN, нашият е обиколил някой и друг скъпарски магазин.

Който ходи до Париж, до 27 юни, може да се наслади и бъде по-хепи, разглеждайки изложбата. Да но, Джитката трябва да се прибира..

 

@pharrell it’s great to finally meet you capitol P congrats again man hope to see you soon #pharrells_girl_exhibition in #Paris#galerie_perrotin

tumblr_n67uyvaaLR1qb2yato5_1280.jpg

Поредицата е дълга и колоритна, затова в спойлер:

 

 

tumblr_n67uyvaaLR1qb2yato1_1280.jpg

#pharrells_girl_exhibition in #Paris #galerie_perrotin

tumblr_n67uyvaaLR1qb2yato2_1280.jpg

Always love your work @daniel_arsham can’t wait to work on something together

tumblr_n67uyvaaLR1qb2yato4_1280.jpg

It was a pleasure to meet you man great show tonight @woodkidmusic #pharrells_girl_exhibitionin #Paris #galerie_perrotin

tumblr_n67uyvaaLR1qb2yato3_1280.jpg

Itwassuchabeautifulnightinparis

 

Boo0sJsIYAAByCa.jpg

tumblr_n67vlk317x1qb2yato3_1280.jpg

10413850_683174625082728_985487539_n.jpg

juliehalina's photo @soojmooj + @xxxibgdrgn celebrating #Pharrell

NJlVtSj.jpg

credit photos instagram & twitter

 

 

tumblr_n67vlk317x1qb2yato1_1280.jpg

П.п. Разби ме за енти път, Драгониста, това яке Шанел става култово - явно много го люби щом толкова години го носи!  :896767:

 

Добре завърнала се, kasanova, в темата!  :kissy:

И хайде..повече пишете...всички!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пак съм аз..оле..мале, тийзър спота е жесток! Сякаш гледам..тийзър на филм.Теянг изглежда жесток, камерата, начина на заснемане, и цветово ми харесват, логото изглежда адско добро..Всички, замесени, ми се струва, че май са се постарали..за това завръщане. Пу пу..ЙонгБе имаш правото да ни изумяваш..и със звук, вече! Казах ли, че с всеки тийзър ми се завишават очакванията?! Чакам цялата концепция и стилистика, но всичко изглежда изпипано..

tumblr_n68nooXqxb1rm2032o1_500.gif

Rise, Taeyang!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди време видях новини, че YG пак отброяват нечие завръщане, но нещо се отплеснах и чак днес разбрах, че това ще е Теянг. Супер просто, много ми е любим и не очаквах да го видя толкова скоро с нов албум, страхотна изненада! Тийзъра изглежда много добре, той изглежда страхотно и всичко е прекрасно до тук. Чакам с нетърпение, а далаверата от това, че едва днес разбрах, е че ще чакам по-малко време хохо :i love this:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Koнцепцията доста генгста изглежда, все едно се готви за бягство от затвора. Секшихан е, обаче. И аз си чакам тихинко и ентусиазирано да ме зарадва на 2-ри. Двоен празник след първи :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да и на новия тийзър! Дано от YG E не ме разплачат..или разсмеят яката, утре, защото очакваме и рубриката FROM YG. А, знам к'ви папи ги говори т.е папа ще съобщава за албума, клипчета, навярно за частното събитие, свързано с албума..а като нищо и завръщания или дебют, или и двете на чакани артисти от фемили-то. Знаем, че Winner снимат клип в Щатско, Епик Хай са готови с албума, а Сай може и да е завършил всичко по албума си, също.

Да се върна на Йонгбе - разкошен тийзър. Отново семпъл и отново различен. Само тая шапкааа..ще ме уморят :28558:, вече си мисля, че всичките имат от най-идиотските, като класацията водят ТОП и Драгона. Но все пак, от ЙонгБе Роки..не искам да стигаме до Лудия шапкар Тейдеди.. :896767:

Виждам, че съвсем скоро и трак лист-а ще имаме с песните на момчето, защото в Корея е вече четвъртък.

Тъй..искам и звук да чуя, вече, музиката най-добре може да говори..какво ни чака.

TAEYANG_premiere_001.jpg

 

Последно..защо ВИП-овете са толкова гениално кукави..отговора всички го знаем? :lol2:

BouvrDRIUAAEW1I.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Траклист на албума "RISE" с нова снимка тийзър. 

T_tracklist.jpg

 

Първи видими за мен щрихи..

Доста имена на продуценти, които не работят за YG E, Джи Ди е/бе сигурен за колаборация, името му фигурира и в текст и в композиция, чуа. Теянг също е работил по свои парчета, виждам името му в няколко текста и композиране на песни, Табло също, като текстописец, участва. Радвам се, че Чойс, Теди, Пи джей, Ди Пи..намират място, отново.

Ако се чудите как се казва тайтъла на албума - Eyes, Nose, Lips, и ни засилват, че ще е R&B, отвсякъде.

Но доста са се чудили коя/кои песни да изберат за тайтъл, както явно момчето и дълго е подбирал песните за албума си, защото е имал 20 на разположение.

Ето бързия превод на заглавията...и отчасти на FROM YG

1. Intro
2. Eyes Nose Lips
3. 1AM
4. Stay with me
5. Beautiful BODY
6. Ringa Linga
7. It's not / Didn't mean it
8. Discarding
9. Love you to death
Translated by: @ShrimpLJY

 

Основното от FROMYG е: три клипа ще видим. За зла участ драмата около часа на излизането на дигиталния албум и клип на Eyes Nose Lips, пак ще има, както беше с дигиталния релийз на албума на 2ne1 и клипа им.

Папа казва, че самият ЙонгБе е искал да поработи по-здраво за качеството на песните, иначе още преди 4 г. папа му е разрешил да продуцира сам соло албум. Първоначално 08. "Discarding", 03. "1AM" и 05. "Beautiful" са предвидени за заглавни.

 

 

From YG)  MV release Eyes, Nose, Lips ☞ June 2nd at 12(night)

1AM ☞ June 10 at 1AM
Beautiful (BODY) ☞ will be filmed. release in June

I recommend TaeYang to produce his album by himself 4 years ago, and we decided to choose 08. "Discarding", 03. "1AM" and  05. "Beautiful" as title songs at the end of last year when about to finish working on the album, but TaeYang said he wants to work more for the album. So, YG started working hard/actively for it.

“Eyes, Nose, Lips” is pretty far from dance performances. it's R&B slow song that maximizes TaeYang's soulful voice's advantages.

20 songs were recorded for TaeYang 2nd album actually, but he wanted to choose for good quality than quantity, so 9 are selected.

Translated by: @ShrimpLJY

 

 

source:mwave

 

Относно другите сладури или последните им включвания, Драгона се прибра от разходката си в Европа. На летище Инчон, изглежда уморен и неспал, да навакса с почивка е нужно, че какво ли го чака...Няма да ви изненадам, ако не сте видели, че в Париж се е сдобил с нова идиотска шапка..

arr6.jpg

credit photos as tagged

Друга изцепка..от инстаграма му..

Anyone of you without sin, throw a stone at this boy.
(Original line from the Samaria/Samaritan Girl's movie poster:
Anyone of you without sin, throw a stone at this girl.)

gd_insta_samaria.jpg

 

 

T.O.P има няколко нови кадъра (излезли нови) от Millet каталога.

10307432_863640716983112_739078630478798

BoxX7PMCUAECU82.jpg

За такива души като мен, за които ТОП на снимки винаги са малко, споделям зад кадър на рекламата му за Reebok.

Разкопчаната риза и навитите ръкави за някои привърженици са основното тук, но определено цветово и на усещане, тази реклама ми харесва, освен както казах спортния и класически фит, защото адски му стоят на Таби. То на него почти всичко му ходи, и грозното..но това е за друг пост..

top_reebok_1-800x1200.jpg

top_reebok_4.jpg

sourse: Reebok Korea’s Facebook Page:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам големи очаквания за албума на Те, все пак 4 години си е бая време. Радвам се, че е взел активно участие в музиката на песните си. Като цяло, ако е издържан в якия му РНБ стил, ще съм доволна. Само от преизпипване да не си осере работата като клипа на Ринга Линга :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привържениците на Теянг още една песен не са чули от соло албума му "Rise", но да се готвят за соло турнето на момчето в Япония.

От YG EX потвърдиха дати, градовете и залите за соло тура. Японският вариант на соло албума му излиза на 13-ти август.

Това добре, мадежът заслужава, както Джитката искаше-направи соло тур след соло албума си, както Де ще направи нов в Япония, но ало..от организацията на обединените тролове ака YGE, какво значи това - няма да имаме летно Бигбенгс-ко завръщане?  Или ще ги гледаме на части т.е поотделно на всеки концерт на ЙонгБе в Япония? Пълно..мазало! Както Таби каза в едно споделено и тук интервю(само той праУ куме в очи говори) септември..или през октомври взрив от Бигбенг. :896767:  

Bo3bev1IAAECJMc.jpg

 

credit via brin

 

Поне като са започнали..със соло турове и албуми, да чуя, че и Десонг ще има корейски албум. Песните от японския му да ги прИведать вИднага.на корейски.  :896767:

Без повече мрънкане, Джи-дака да седне на д-то си вече, и твори. Ако пък искат да засекат Бигбенг завръщането и промотирането на филма на Таби, Tazza 2, през септември, аз няма да откажа..ще взема само хвана самолетьа... :lol2:

 

Камършалите на Драгон-а продължават, продължават и математическите му изцепки...дано смятат и G Market, и GD, добре, всички пари изкарани заедно . :D

Опит

, ако сте пропуснали.

За 

, реклама. Следвайте го...ако ли не той ще ви намери...защото отново снима "нещо ново", за което скоро ще разберем.

За J.estina GD има 2 нови, страхотни, фотоса също.

TlUxbeE.jpg

 

 

oMrdp7M.jpg

 

 

credit:topstarnews.net

 

Таби  и Сохи изглеждат супер добре в супер стилизираната фотосесия, EX-O-FIT AND FREESTYLE, за Reebok.

Двамата ми демонстрират как чепиците могат да се впишат супер добре и в моя гардероб? - Искам тези кецове! :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Inkigayo с днешна дата завъртяха тийзър за завръщането на Теянг, другата неделя.

https://www.youtube.com/watch?v=ukCAYm_Q6Zo

Гаданията в колко часа ще бъде пуснат албума Rise продължава, но предполагам както казах, че на 2 през нощта в 0:00, което си е трети за Корея, но още 2-ри за нас. От YG E винаги може да ни изненадат, разбира се. Важното е, че хиляди фенове по света няма да спят, чакайки..."слънцето да изгрее". :896767:

 

Докато YB становете броят часовете до официалния релийз, да споделя няколко фен снимки от последните часове на петимата...
Първо, на 31 май, триото GD, СънгРи и Теянг се разходиха до Китай, Гуанджоу, където бе поредната дата и фен среща с любющи фенове.
Интересното е, че един голям процент айдоли биха се радвали на подобен засилен фенски интерес и пълна зала за концерт, а нашите трима просто са провеждали фен среща.

Bo-ZJHsIEAE6GPV.jpg

Bo-ZINLIEAAgBMp.jpg

Тройката е забавлявала публика и себе си с игри и закачки, и малко музика.

tumblr_n6gmcrlFyv1sdz6s1o1_500.png

 

 

Забелязва се тенденция на разделената коса на път, защото Джитката явно пуска кичари, като Десонг.

На мен Драгона ми лъха на айдол от 90-те, а тази разкопчана риза и косата, разделена на път...са толкова ретро и секси.

Bo-dM-HIcAAFMHs.jpg

10390436_803932719630474_899098243913459

Шивачът от Сеул или най-бързият айдол вкарващ конец в игла, пред публика – GD

Bo-PyAbIYAA7eQP.jpg

Bo96k-VIAAAzKAj.jpg

tumblr_n6guk6UefJ1t08u95o3_500.jpg

tumblr_n6g1g6EyGJ1qbfg54o6_500.jpg

Малко.."мичи" да ни стане..

 

 

На летището тръгвайки да се прибират за Корея, тройката мъже отново е обект на интерес – медии, фенове, гардове и служители на летището. Разконспириха нова тату-ска на ръцете на GD, Малчо е очарователен като детенце, а ЙонгБе сериозен, навярно заради предстоящия му комбек.

 

 

guangzhou_airport_012.jpg

guangzhou_airport_032.jpg

guangzhou_airport_024.jpg

guangzhou_airport_013.jpg

guangzhou_airport_011.jpg

 

 

Излиянията на Йонгбе за албума и феновете...могат да ме разчувстват

 

 

BpCJ-2WIAAARdqW.jpg

 

BpCLUeAIcAIwe9h.jpg

превод: @ShrimpLJY

 

 

Нашето, ангелогласно момче, Десонг е хванат пък на път за Япония, на летище Кимпо.И той започва подготовката за соло изявите си, там..

 

 

j3.jpg

j1.jpg

 

 

Таби, завършва снимките по Tazza 2, а феновете не го изпускат от очи, дори на снимачната площадка..

 

 

Bo4uV8YIgAA3h0e.jpg-large-550x309.jpg

Bo4uWYDIYAAZydn.jpg-large-550x732.jpg

 

 

credit all photos as tagged

______________________

В добавка..от yg-life ни забавляват с "уж' NEW ALBUM “RISE” & M/V COUNTER

При мен излиза в момента...че след 3 часа "трябва" да видя клип. :28558::896767:

BpDZ9SxIcAAmGk4.jpg

Редактирано от blacky80
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не се радвам в аванс..има-няма 2 часа, още (аз така или иначе ще изтърва га излиза, пишете), но реших да сложа едно интересно и супер честно интервю на Теянг, за музиката, албума си, Биг Бенг  и кей попа.

TAEYANG TALKS RISE, BIG BANG, AND THE K-POP EXPLOSION

cr:noonchi

От премиер ивента, състоял се днес, Теянг споделя и малко за клипа на Eyes, Nose, Lips, който всички фенове очакват.

tumblr_n6jg502f731qb2yato3_500.jpg

tumblr_n6jg502f731qb2yato2_500.jpg

 

 

BpHgAaWIAAA9SPS.jpg

BpHhJUKIIAAjr_h.jpg

BpHkXNYIcAA1xao.jpg

Навярно по-спешъл албума за случая..или това е пакета-албум?

BpHfNA1IYAA5Avu.jpg

cr:naver via ShrimpLJY

 

 

 

Taeyang - Rise Promo Pictures (Naver Exclusive)!

tumblr_n6j25j357n1qzjb8ko2_500.jpg

 

 

tumblr_n6j25j357n1qzjb8ko3_500.jpg

tumblr_n6j25j357n1qzjb8ko1_500.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И клипа 

Доволна съм,  но.... Гол до кръста с панталон с твърде ниска талия го прави още по-нисък отколкото е. Във Full HD на голям екран грима на лицето е твърде силен и се забелязва, а и цвета е по-светъл от тена на тялото.

Други забележки нямам, очаквам изпълнение на живо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха, аз 50 процента от времето в началото гледах щръкналите зърна. Не е моята песен тая. Не, че е лоша, но не е от грабващите ме от първо слушане. Клипът и той не ме грабва. Въобще ми прави впечатление в албума, че по-скоро е залитнал към някакво mellow звучене, а не към rnb точно, което като цяло не ме вдига във въздуха, но има 2 песни, които на първо слушане харесах - Body, и пориго. Ще трябва да го послушам още малко, за да ме грабне явно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спазвам даденото обещание и нарушавам своето заветно lurker-ско мълчание,защото във вените ми тече випска,не тролска кръв,все пак..

За разлика от други предходни завръщания,признавам подходих към това с липса на каквито и да било очаквания,защото преди всичко исках да чуя,не толкова видя, а и усетя енергията,цветовете и нюансите на Те,без да ми се размиват с нечии чужди фичъринги и присъстия..(изключвам Джи,чието присъствие в соло проектите на останалите соло-изявяващите се членове на групата,под една или друга форма е повече от дежурно и традиция )..

И останах приятно изненадана и озадачена,същевременно..защото албума се оказа доста лек и ефирен,с леко меланхолично-романтичен привкус..

Заглавната му ''Eyes,nose,lips'',тъй вълшебна нежна и въздействаща балада, от първо слушане ме завладя приятно и остави трайни следи в съзнанието ми като мелодия и усещане.. Не по-малко пленителен и въздействащ е и клипа,към нея..детайлен,естетически издържан..голотата му далеч не е натрапчива,нито отвличаща внимание,напротив тя подсилва въздействието на емоционалните внушения,заложени в теста на песента и го кара да изглежда искрен и още по истински,променен,уязвим..

За изпълнител като него,който обожава движението,динамиката и ритъма е заложил на различни ''необичайни'' както той самия сподели парчета,по-спокойни,статични..дори..което лично на мен адски много ми допада !

Не липсват и по-бързите,закачливи и енергични тракове,но моето лирично-меланхолично и романтично аз отличава #This ain't it сред фаворитите ,наред с #Let it Go & #Stay with me..

Вярвам,че тепърва предстои да преоткриваме чара на парчетата на които той ще вдъхне живот на сцената с лайв изпълнения .. както и на самия албум,след всяко следващо слушане ! 

''Слънцето'' изгря,нека се насладим на топлите му,сгряващи лъчи,в очакване на всичко вълнуващо около него,което тепърва предстой !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей ме и мен, закъсняла, но завърнах се и добрах до пс-то..
Аз също съм доволна, даже изненадана ..от ЙонгБе и този му албум. Жалко за едно, искаше ми се да чуя малко рапиране от ЙонгБе,

не само в Ringa Linga, и не от ДжиДи-тска устица, но казах, че няма да съм критична. Много..

Да съм честна, ще кажа, че намирам Теянг за различен, или влюбен. Второто е по-сигурно :28558: , албума е чувствено оплетен с поп и r&b на стилове, и ЙонгБе пее. Aх, чакайте, симпъл, секси, сетивен..сексуален, също мога да добавя за албума, барабар с младежа...или видяното от първия клип.  :896767:  :wub: 

tumblr_n6j4vcnIJa1skwvu2o1_r2_500.gif

Първото което ми направи супер силно силно впечатление са инструменталите, после, че Теянг е работил много сериозно за начина на изпяването на всяка песен. "EYES, NOSE, LIPS" ми допада на музика, клип и послание, не е изкуство по начин на заснемане, но пък ме очарова колко е семпъл клипа, нашето момче изпъква и как загатва за продължение с "1am". "Love you to death" е най-различната от всичките песни за мен. Музика, текст и гласа на Те, дано я чуя лайв..но песента е добра. Усещам всяка емоция..а, аз това искам, чадо, браво! Stay With Me също ме радва, много, но ако рапираше Топ щеше да е бомба, щото назалното на Джи, тук, е слабичко. Можеше да се тества с рапа на Митра, младока Мино, примерно също. 1AM(жалко, че е променена малко на текст), но е супер песен.

Искам клип, чакам клип, обичам тази песен."This Ain't It" са следващите ми любими с Интро-то. Чойс си личи от километри. Body, още ми е мешана скара, но става. Let it Go е лесно слушаема. 

 

2 часа след излизането, албума достига real time  ALL-KILL. ENL пък за мен малко неочаквано и 2 руфа на тавана направи в Melon чарта. Младежът е отворил и weibo акаунт, закономерно за китайските си почитатели.

Хайде пиле, шарено, аз съм реди..сега като "изгря"..грей ми, грей ми.. :panda-145: 

Изненадите, вярвам, не свършват до тук..

tumblr_n6kz9seoeE1qb2yato1_1280.jpg

______________

След яко въртене последните 3 часа на албума, имам си по-любими песни от албума Rise.

Ако трябва да ги изброя... Stay with me, Love you to death, 1AM, Eyes Nose Lips, Let go, Ringa Linga, Intro, This ain't it

 

 

Може да свалите албума RISE, от itunes, разбира се.

 

Да кажа по две думи и сложа някоя друга снимка..

Таби е част от поредица известни лица облекли кожени якета ‘Leather Park’. В блога Pulp Fiction много слаботелесен изглежда...ауу

tumblr_n6lb6tbO7d1qb2yato1_1280.jpg

 

 

tumblr_n6lb6tbO7d1qb2yato2_1280.jpg

source

 

Десонг прави репетициите си за концертния си тур “DSLOVE”, виждаме и бандата на момчето с него в Япония.

tumblr_n6lbbxMVEU1qb2yato1_1280.jpg

 

Има обявена дата за YG Family концерт в Шанхай - 30-ти август.

BIGBANG, 2NE1, PSY, Epik High, Lee Hi, AKMU и Winner са гастролиращите там.

Редактирано от blacky80
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудесен албум е изкарал Теянг. Главната песен, лично на мен, страшно ми харесва. Радвам се, че този път не се е впуснал в някакви велики хореографии, а е заложил на нещо по семпло и чувствено. Клипа не е велик, но отговаря на настроението на песента. Панталоните му са наистина лош избор.

Другите песни от албума които харесвам са Love You To Death, 1AM и This Ain't It. Сигурна съм, че с още няколко слушания и Stay With Me също ще мине в списъка с любими. Относно мнението на Блеки, че с ТОП песента щеше да звучи по добре - то за фийчъринги с ТОП от всякакъв сорт кой ли не си мечтае  :28558: Само той може да разклати джитковските ми пристрастия.  :P  И в Body има нещо яко, нищо че е мешавица, a текста на моменти е озадачаващ:

 

 

..I got that body

You got that body

Now you and me let's make somebody..

 

Звучи ми все едно й е харесал гените и ще си правят бебе  :lol: Уникална е песента, ако не друго.

Чакам с нетърпение лайв в Инкито,а се надявам следващата седмица да огрее и MNET.

 

Между другото СиЕл ли чувам в Body и Lovе You To Death? 

 

 

Да си завърша аз краткия си пост с вечния ми фаворит. Опасно сладък в социалните мрежи.

UYFI3VB.jpgZIaC0pE.jpg

Видът му, жаргонно казано, кърти мивки...както винаги.

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да се присъединя и аз към приятно изненаданите от албума.
'Eyes, Nose, Lips' нежна и емоционална балада със семпъл клип, хареса ми. Докато я слушах и мен ме връхлетя усещането, че е влюбен. Те си пеят предимно за любов, но този път ми бе някак по-натрапчиво усещането, че слушам влюбен човек. Интрото беше доста приятно. '1AM' е ясна, нея си я харесвам много от преди. Със 'Stay with me'стигнах до песента на коята зациклих за едни приятни 10 слушания преди да й се наситя и продължа. 'Body', става, но след нея малко ми тръгнаха надолу песните (изключвам 'Ringa Linga'). В главата ми тъкмо се заформяше мнението, 'първата половина добра, втората, горе долу', когато ме връхлетя 'Love you to death' с различното си звучене и всичките там емоции на влюбеното момче(както вече реших :D), уникална песен! За мен най-доброто е запазил за финала, което е хитър ход, защото ти оставя едно позитивно цялостно усещане от албума.  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...