Jump to content

Big Bang


Recommended Posts

Аз да сложа победителят от Inkigayo, днес - ауър бой Ти ту дъ Ей ту дъ Ии ту дъъ Уай то дъ ЕйЕнДжи! Честита му статуетка, въпреки, че тази тройка победители е разкошна! :es:

BZ0ejyhCYAAtMVp.jpg

Другото ни момче, ТОП,  без дори да промотира, днес се "оказал" втори...с една дума, честита победа и на всички от Биг Бенг! :896767:

tumblr_mwr6d8Dzh81qb2yato1_1280.jpg

Стейджа на Те ми хареса, доста уверен, усмихнат и без плитки и без излишни аксесоари...много сладък!

 

Лично на мен ми беше малко Bigbang заедно на МАМА, затова чакам нов сингъл, нов клип...и всякакви тяхни скорошни закачки и препратки..

И тъй като гледам, че MAMA 2013 още доста ни държи..да спомена, че видях, че Десонг е бил зверски болен и имал висока температура онзи ден на наградите, и затова често ми липсваше когато камерата фокусираше върху момчетата, а навярно и затова не е имал соло стейдж...

Все пак, нашите момчета продължават да си пишат "историята" и "статистиката", след тези Mnet Asian Music Awards, и е нужно да споменем, че най-високата минута рейтинг по време на цялото шоу е била по време на изпълнението на Big Bang. Да допълня статиската, след таз годишната МАМА:

В категорията Best Male Solo Artist, за 15-те години раздаване на тези награди, GD е единствения мъж който два пъти е печелил отличието, а BIGBANG е единствената група, двама члена от която имат това отличие. Теянг печели Best Male Solo Artist, през 2010 г., за подсказка.

Пак солово, G-Dragon е единственият с 8 отличия(до тук) през годините на МАМА, а BigBang са единствената група, спечелила два пъти Artist of The Year (2008 г и 2012 г.). Аз остава да кажа, че има категории, в които нашите солово и като група още не са печелили, та им го пожелавам..скоро (догодина..примерно) :896767:.

credit

Нещо, също интересно - най-продаваните песни на айдоли, за периода 2007-2012

FhvNEGJ.jpg

 

След МАМА наградите, всички без ДжиДи се прибират в Корея, а нашето момче е бил спешъл гост на боен турнир "Clash in Cotai" в Макао, а Парис Хилтън не спряла да се снима и хвали момчето ни в социалните мрежи. Дай му на Джитката снимки с известни мацки... :896767:

AmmIPnL.jpg

 

 

ЖиДи е тук с гаджето на Парис..

BZ0XGH9CMAAyF3I.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще се включа отново, защото утре излиза японския релийз на албума на GD, и вече имаме "Black" на японски, и то с гласеца на Боми.

Джи, не ми звучи много добре на японски..хайде да кажа странно, но пък Пак Бом компенсира доста добре. Направо съм очарована..досега най-добре се получава, според мен, тяхната колаборация на тази песен...

http://www.youtube.com/watch?v=kS9buEAQLBk

 

Споделям и очарователните кадри от BSX на момчето.Тази кампания представя Джитката в някаква "детска" светлина..а аз днес, заради снега и студа, искам всички дебели дрехи, шапки и качулки..за мен си, така че всяка визия ми е още по-топла на сърце.. :28558:

BZ-h7KECcAEOKQV.jpg

 

 

BZ-iDkwCEAARG4P.jpg

BZ-pDfxCcAASWQ0.jpg

BZ-iMuaCYAEzpIf.jpg

BZ-iIDVCcAEkMfo.jpg

 

 

BZ-iBEdCYAARmbc.jpg

 

 

Казвам визия и говоря за G-Dragon, та трябва да отбележа, че пак той е сред десетимата, най-добре облечени мъже на седмицата, според познавачите по стил от мъжкото онлайн списание GQ, и то не корейското издание...И без да се замислям съм горда от факта, че момчето го оценяват, освен, че го следят под лупа..всички медии. 

В случая младежът е хванал окото на професионалистите от прес конференцията на Mnet Asia Music Awards 2013, в Хонг Конг. 

cr:

1385168806720_10-Best-Dressed-11.25.13-G

От kpopstarz, и те да не останат назад, оценяват целият фит на GD, та дори го четкосват, че е най-добре облеченият от BIGBANG на червения килим, на МАМА 2013. Силно да ме извинят..но от тройката Десонг, СънгРи и ТОП да бяха предпочели някой, защото определено имаха малко по-класическа и завършена визия. Нищо лично против дългия фрак и лъскащи гащаци на модната ни икона, ма косата и прическата му бяха покъртително..сполучливи за..хапване. :28558:  Поне се забавлявах яката всеки път когато поклащаше главето си..и се усмихваше широко. Добре, че беше предпочел тази "промяна" само за сцената и шоуто в Хонг Конг. Отново е нормално рус..до следваща закачка..

mamabigbang-jpeg.jpg?w=600

Много снимки от МАМА 2013 - тук.

 

Пожелавам успех на Теянг на концерта му днес за musicexperiment, в San Francisco. ЙонгБе е такъв сладур, когато се касае фенове и отношение към тях..Разбира се, че ще има Live stream от лайва на Те..ако ли не успеете да го засечете, предполагам, че бързо ще качат изпълненията му в официалния канал. 

 

В графата предстоящи прояви: Нашите петима този уикенд, от петък до неделя, имат 3 концерта в Kyocera Dome, в Япония..

BigBang - Japan Dоme Tour coverage 11.25.13

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кеф, навън вали..аз на работа и гледах стрийма от Сан Франциско, с главно действащо лице Теянг..

Сега по същество, имаме нова песен от момчето, която на първо и на 6-то слушане..все толкова много ми харесва...освен това ЙонгБе и на вид изглеждаше добре за сцената на musicezperiment (изключвам момента 'га сложи плитките). Benballer, и самият Те, споделят..радостта си..от/за феновете..

d41549f6572611e3a40a1243f09ad621_8-550x5

 

I AM за първи път звучи днес, а..аз чакам дата за соло албума на Те...или поне дата за този сингъл, ако ще е сингъл..

Между другото много сладко говореше на английски и се закачаше с фенове, я че нямат трака на Wedding Dress, я в момента в който се мъчеше да свали тениската си.. :28558: А, да..забравил бе и малко текстовете на някои свои стари песни...Допадна ми, също, че камерата улавяше много момчета в публиката, и това е поредното доказателство, че сред феновете на Биг Бенг, има доста момчета, освен всички..други женоря, на различни възрасти и професии..

Бързо гледайте, докато YGE не свалят всичко..ахаха. Жалко, че само акапелата накрая не успях да чуя..все пак съм на работа.

Ако ви се гледат, за сега с това качество, първите изпълнения вече споделени от концерта на Теянг..леле, честно искам скоро световен тур от Биг Бенг..

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямаме няколко важни неща, чисто информативно..и преди концертите на Big Bang в Осака, първият от които днес (одеве) е стартирал..

1. Биг Бенг ще има 2 концерта в Сеул, на 25 и 26-ти януари, на Олимпийският стадион. "2014 BIGBANG + @ IN SEOUL" е първата им спирка в Корея, след закриването на световния им ALIVE тур, в началото на 2013г. Ужасът с билетите и тази година ще го има, през G-Market стартират продажбите на 10-ти и 11-ти декември (8 pm). Почти сигурно е, че @ са младоците от Winner.

big-bang-2014-tour.jpg

2. Doom Dada излиза на отделен сингъл на 13 декември. С мейкинг и фотокнига..

Много са лоши от YG E, обирджии :28558: , искам този спешъл едишън (кой ще ми го донесе? :896767: )

BaOgoeZCUAEeQ3s.jpg

 

 

mainbnr_131129.jpg

top_doomdada_se_500.jpg

top_doomdada_se_01.jpg

 

 

3. Излезе видео към мейкинга на сесията на Теянг за Dazed. Monster..ама монстър..

http://www.youtube.com/watch?v=CwBk20YwbxM

Иначе ЙонгБе е бил удостоен със специална грамота на Music EXPERIMENT. 

welcome-550x733.jpg

4. За желаещите, AKA за нас, има BTS (зад кадър) от мобилната драма на Малчо...и целивка има.. :P

19062790-550x309.jpg

 

 

5. Японската версия на албума на GD (то това е множество от албуми, де) е много добре приета в страната на изгряващото слънце.

Момчето за два дни "бе продало" 61,243 бройки, и окупира номер 2 позицията в Орикон чарта.

cr:yg blog

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Признавам, че Теянг ми най-неинтересен от петимата. Много ме дразни когато. не пее, а се фръцка като велик танцьор. Не ме кефи с танците си, но....напоследък ми е странно любим  :dunno:  Много ми е приятно да го гледам, слушам :wub: .... От интервютата които прочетох, лайфовете на които отново не пее кой знае колко, участията му където и да било, дори при спасяването на пеперудата :896767: ....ми много ми е любим. 

Хубаво е как ги преоткривам по различно време, по различен повод, но ме вълнуват и забавляват, а това е важното.

Инкигайо днес

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хи хи, обичам да чета "признания"...и се радвам, Дане, че ги "преоткриваш"..Аз си обичам, и Теянг барабар с другите убавци, дразни ме когато самоизтрещява, когато само диша на мик-а..а не пее, когато го мързи да пее..или се върти като луд, и нищо друго не прави. :896767: Но е особено мил човек, според всичко дето съм изчела за/от него, доста прям, усмихнат и сериозен, с позиция, и много музика в главата. И адски добър танцьор, който не спира да се развива. Пълен е с енергия когато е на сцената, което харесвам, а и феновете го обичат именно защото не забравя да ги забавлява...освен себе си. Е, нисък ми е, колкото и да се стремят да са (изглеждат) по-височки (не е само той в кюпа :896767: ), но съм го преживяла..ахаха.

Дори когато става пълна кука покрай ДжиДи, и тогава ми е мил на сърцето..Ей го на с Джитката от днес, по детски щури..

ty_ig011213_1-550x550.jpg

Знаем, че петимата завършиха тридневният си маратон концерти в Осака. И основното е, без да се хващаме отраз, че Те е казал, че първо следва неговия албум, после ще е общото Бигбенгско включване..Иначе енергия, добри изпълнения и незабравими моменти, на кило..и от Осака.

bb_domeosaka6-550x368.jpg

bb_domeosaka5.jpg

 

Фен фотки от последния, трети ден..

 

 

BaYwKbqCQAEbwTp.jpg

1.jpg

6.jpg

2.jpg

10.jpg

18.jpg

12.jpg

44.jpg

 

 

 

 

В графа преоткриване не знам дали имаме участието на ДжиДи в училищен мюзикъл, доста преди да дебютира..и после защо това момче не спира с талантите..

 

На Инки, днес, ми направи и друго впечатление, че ТОП е втори отново, без дори да промотира песента си...Няма как да не сме щастливи! Бенг Бенг! :896767:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, мнооооогоооо добри са тези сладурчета. Страхотни. От сърце искам да благодаря на всички, които информират за случващото се около сладурчетата... :kissx::wub::kiss2: БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъжна е съдбата на виповете по нашите територии  :cry: Не стига, че най-близката до нас точка на която са се появявали е Англия, но като отидат в Япония и почти напълно ни лишават от удоволствието поне на фен камери. Но понякога се случват и чудеса  :icon_sunny: Някой са в близък план и с добро качество на звука :up:

http://www.youtube.com/channel/UCOmHf6VL467WLZYkstYjsAQ?feature=watch

 

Любимия глас   :wub:

http://www.youtube.com/watch?v=gkgsnwi-lnw

 

Прекалено ли ще е да си помечтая за чисто японски албум....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

FENIKS, добре дошла в най-посещаваната тема във форума, отбивай се по-често и пиши, и ти. :)

 

Дане, мерси за клипчетата, тепърва излизат с по-хубаво качество от концертите в Япония, но нещо този път бая се забавиха...jvips. Любовта на Бенгите и феновете в Япония е взаимна и благодатна, знаем си. :896767: За феновете там се измислят концерти, срещи, фен сървиси и всякакви гуудс по концертите, момчетата се раздават на сцената, а феновете ненаситни. Japanese VIPs are the luckiest! го казват дори kvips... :28558:

За мен е изумително как без нова обща песен, а със соло проекти Биг Бенг тръгнаха на Dome Tour, и как медии и фенове приемат младежите от Корея, като звезди, не просто като кей поп айдоли.

Моя милост, пък, като чуе и види по-стари лайв песни да изпълняват, ала ЛА ЛА ЛА..всичко в мен настръхва...връщам времето назад колко отдавна харесвам тези петимата и колко много, ама наистина много, техни песни харесвам.. :lol2: Минаха години, но тези пет момчета продължават да заковават вниманието ми, заедно и поотделно, продължават да следват своя път в музиката, като вин аги пробват нещо ново за тях или западно, и не спират да са си същите изумителни диванета..


За G Market, снимките и мини рекламките не са само на ДжиДи. Редно е да имаме на всички...то е ясно, че ако не заедно то поотделно, някой от тези петимата е в Коледния wish list. Хихих. Търпеливо се надявам да са снимали и заедно една за най-големия онлайн маркет в Корея, ако ще да е на изпроводяк за тази календарна, или за началото на 2014 г.

tumblr_mxa1u99rDJ1qfhe8do1_500.jpg

tumblr_mx9tfo02an1qfgsubo1_500.jpg

tumblr_mx9tfo02an1qfgsubo2_500.jpg

tumblr_mx9tfo02an1qfgsubo3_500.jpg

tumblr_mx9tfo02an1qfgsubo4_500.jpg

tumblr_mx9tfo02an1qfgsubo5_500.jpg

Отделните сегменти (CF) с тях:

,
,
,
,
.

 

ДжиДи, освен тази фен среща в Япония, има още две дати за ивенти с фенове, на 16 и 17-ти декември. Пълният, дебютен албум на GD в Япония, е втори в седмичния чарт за албуми на Орикон, за статистиката. А, вчера момчето се е прибрало в Корея, след тримата хубавци (Dae, Tae, TOP), които първи са се завърнали. Трябва да отбележа, че костюмарскияТ стил, предпочел ЖиДи за фен срещата е страхотен, да не кажа стил-мечта за очите ми, както момчето е мъж-мечта за последователи, фенове, момиченца..и известни... :lol2:

Споделям участието на Джитката на Weekly idol шоуто, което вчера излъчи първата среща и "любовта" на тази кукава "двойка". "Либов" ли бе..да я опишеш?! :896767:

Предаването, скоро с превод, за нетърпеливите - пълния епизод. Превюто за следващия - тук. :xaxa:

 

 

tumblr_mxa1ieCMOs1sgnnmro1_500.jpg

 

 

От своя страна Ri вчера е представил своята мобилна драма заедно с "колегите" си актьори, в Япония,

.

Нашето момче обича да се закача и забавлява, с феновете..и този път не е пропуснал...

 

 

BaoyLu9CIAAd_YT.jpg

BaoFXScCEAAJ5Dy.jpg

 

 

Първият епизод на Kimini Okuru Message с V.I, ако искате през субки още, но да си тествате японския, примерно.. :896767:

cr:UULAch@YT

 

Преди това, нашето макне беше гост на модно парти в Токио, и успя да се щракне с един от "обущарите номер 1" на звездите по света - Christian Louboutin, и да се похвали в социална мрежа!

c4c88eda5c1311e39c9b0e29b2d17a82_6.jpg

За завършек..един денс кавър вариант на Ringa Linga, който си за заслужава всяка секунда:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази денс версия е невероятна.Много са се постарали и усилията им са дали страхотен резултат.Елементите от тайкуон-до се съчетават с ритъма перфектно!!! :icon_sunny:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Официални снимки от Fukuoka и концертите там.

1395214_637831926273809_1876649545_n.jpg

 

 

1457536_637831572940511_2070166413_n.jpg

1426454_637831736273828_904789135_n.jpg

883556_637831786273823_1462067263_o.jpg

1475956_637832032940465_664723170_n.jpg

1455052_637831882940480_55456849_n.jpg

1011661_637831799607155_1444371192_n.jpg

1475842_637832016273800_999789751_n.jpg

1459947_637831956273806_1090580291_n.jpg

1453492_637832049607130_775985996_n.jpg

995262_637832066273795_1253940320_n.jpg

 

 

СънгРи няма как да не е трогнат от 40 000-те фенове, оказали му честа да го поздравят лайв, малко по-рано, за рождения му ден. Най-малкият член на Биг Бенг има личен празник на 12 декември. 

1497780_637831909607144_1148390405_n.jpg

Закачките с публика и между петимата не са спирали и двата концертни дни. Ain't no party like a Big Bang party!!! :slap:

BB burger-a е бил с разместен слой...но издръжлив за секунди и отново колоритен.... :28558: 

http://www.youtube.com/watch?v=l1D3UKNSM0Q

Тримата мускетари YB, GD, TOP са се завърнали веднага след концертите в Япония.

 

ВИП-четата от миналата година мънкаха за календари, но от края на тази ни казват, че календари за японските, китайските и корейските фенове за предстоящата година ще има.  За всяка страна по 10000 лимитид бройки.

BIGBANG 2014 SEASON'S GREETINGS CALENDAR ще включва сетове от снимки, 2 календара, графикник, и подарък за феновете, всеки от който BB са участвали в дизайна..Честито! За Корея и Китай, поръчката на календари стартира на 10-ти декември, а излизат официално на 31-ви. За Япония поръчката може да се направи на 9-ти, и разбира се за там са подготвени повече подаръци и снимки..

 

За пълен кеф на сетивата, не знам за портфейлите на феновете които купуват доста от нещата които тези петима докосват, има нови соло-секундни реклами за G Market. Ха, дано продължението е с обща..

1920_00.jpg

За гледане:[CF] Gmarket 'Christmas Special Wish List' : 

,
,
,
,

 

В графа отново за гледане преведената част на Weekly idol, с нашето GD.

[ENG SUBS] GD - MBC's Weekly Idol (12.04.13) - part 1 и part 2

 

Като съм на тема G-Dragon да впиша заслугата му за модния нюх на Complex и тяхната класация за The Most Stylish Celebrities of 2013!

4-то място е за G-Dragon!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бърза емисия с днешна дата!
Нашето Теянг-че е записал участието си на МUST, шоуто на Yoon Do Hyun, а самото предаване ще бъде излъчено на 18-ти декември, по MNET. За радост моя и наша, I AM отново е изпълнена от ЙонгБе и чакам от събирателния щаб на парите, веселието и тъпата гордост YG E, да кажат кога аджеба ще чуем за соло албума на Те, като декември половината се изтърколи. Поне за мен е сигурно, че "I am" е новия сингъл на Теянг.
Добре че са неуморните ВИП-чета да покажат малко от записите на споменатото шоу на Теянг, който ни черпи и с кавър на "This Christmas". Ух, дано наистина е спешъл тази Коледа..Другите песни изпълнени от Теянг са: Superstar, Break Down, I Need a Girl, Fantastic Baby, Bad Boy.



Втората част на Weekly idol с GD е излъчена днес.Още e без превод, но обезателно e за смях..Теянг сега ще разбере, че е на второ място в сърцето на Джитката. То е ясно, че "най - добрата двойка" на MBC за годината е Дон-Джи! 
tumblr_inline_mxdj1d0raN1rerxq5.jpg

Като тази година ги караме соло, три бенгски кадъра с песните и клиповете си са в "TOP 10 K-Pop 2013" на Dazed Digital Online.
10. BAP- "Hurricane"
9. CRAYON POP-";Bar, Bar, Bar"
8. CL (of 2NE1) - "Baddest Female"
7. TROUBLE MAKER - "There Is No Tomorrow (Now)"
6. f (x) - "Rum Pum Pum Pum"
5. TAEYANG - ";Ringa Linga"
4. INFINITE - "Destiny"
3. G-DRAGON - "Coup d'Etat"
2. EXO - "Growl" (Korean version)
1. TOP - "Doom Dada"

В благотворителните инициативи, GD е винаги активен. Момчето се разделило с едни от най-актуалните си и забележителни, свръх скъпарски чепици за "NCREW Благотворителен базар", който ще се проведе на 14 декември.

BbIsP5JCQAIparm-550x545.jpg


Не знам какъв срив има в системата, но първата част билети пуснати в продажба за концертите на Биг Бенг в началото на 2014г. са се продали за секунди.2 секунди твърдят по запознати....Мъка ми е като чета че големи фен клубове на две от момчетата не са се добрали още до билети..Корея е жадна за Big Bang?! И ние от "изостаналия свят" сме....Дано успеят много випчета при второто завъртане..a "войната" за билети в Корея продължава да е убийствена! Файтинг!


За обирджийството, не с любов..Това на YG E е в сила и ще стигне онова на SM E..

Виждайки хубавия календар Big Bang - 2014 Season's Greeting (Limited Edition) (Korea Version) ми пресъхна устата от псувни към папа и компанията... Петимата, обаче заедно са повече от находка, календара, като таблица с числа, не мисля толкова :28558:  ! Теянг изглежда висок колкото ТОП, примерно, чепика на Джи е габаритен за двуметров и двайсет баскетболист, а разкрача на Таби можеше да се състезава за полуТОПшпагат на годината ..  :lol2: 

Да се върна на календара, момчетата са проектирали и написали числата в своите рождени месеци. Примерно G-Dragon е проектирал август, Ри декември, ТОП ноември...
tumblr_mxn0kjdfMG1qb2yato1_1280.jpg


BbMBQlcCMAAMieC.jpg
BbLrUGPCEAAQeL_.jpg
BbLtBduCAAAbnZe.jpg
DlmQrzx.png


За истинските фенове на ЖиДи болката от изпразването на портфейлите и кредитните карти е още по-голяма. :896767:

G-Dragon Collection II 'COUP D'ETAT' (Korea Version) е просто прелестна на фотоси и съдържание..

За това, че нашите и въобще артистите на YG няма да уважат MBC и KBS, в края на годината и новогодишните им фестивали не ми се почва...само аман, ще кажа! Какво делят толкоз и папа к'во е измислил? Дано ги пусне нашите петима поне да починат някъде заедно..Остава надеждата за 2013 SBS Gayo Daejun, на 29 декември..

 

Младите и креативни графични дизайнери в YG E, също заслужават ред и добра дума, при нас.Вижте част от хората направили дизайна на Coup d'etat, Doom Dada, OOAK албумите. А, от Фемилито търсят следващия YG CREATOR..тук, повече.
BbMiewKCMAARukJ.jpg
Ето и победителите от конкурса за денс кавър на Ringa Linga. Голямо честито!


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя път корейците избиха рибата. Не се учудвам, че тези две групи взеха наградите, макар че и тези мацки от Сингапур много ми харесаха:

 

http://www.youtube.com/watch?v=Wfrt04tIiX4

 

Танцът им не е едно към едно с оригинала, но са страхотни като енергия и е много добре заснето. Имаше и още добри кавъри, направо се разбих да ги гледам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малкият Ри днес е рожденик и заслужава честитки! Моите задълже - той е най-очарователната панда-човек на 23 години, той е най-лудото макне дето обича и почита групата и членовете й! Затова нека е здрав, все толкова сладък, луд и добричък. Ах..да, кралят на фен сървиса в Биг Бенг, заслужава цялата фенска и биг бенска лИбов и нови песни, с които да ни радва (т)! Happy Panda day, Seungriaah! :panda-145:  :wub: 

tumblr_mgy1z5TC251s3uwoao1_500.gif

993487_422835947839110_120648051_n.jpg

 

 

hb-seungri-550x375.jpg

 

 

В очите на своите "колеги" взривчета, ей така изглежда малчо.. :896767: Милият, черните му кръгове само Де му ги е спестил! :lol2: Dae+Ri = maknae power! :yes: 

BbSF0vtCAAAH2dr.jpg

Coca Cola Китай също са поздравили момчето (след рождения ден на GD, SR е следващия отбелязан в техния календар). А, той обича да се трогва..до сълзи и хилеж! Знаем си! Верните му поддръжници и приятели, също!  :lol:

BbRNALuCEAAwzZz.jpg

 

 

 

Както винаги неговият френд от FT Island, JongHoon, е един от първите с поздрав за ден дена на СънгРи, заедно са и празнували..то се знае...

BbNwCM-CcAEso71.png

Ей така се прави - сбирка и наздраве, V.I.!

BbSDMDoCIAAQjSP.jpg

 

 

 

За музикален финал,

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, че има снимки когато ги няма а ни липсват...нови фотки към "BIGBANG 2014 SEASON'S GREETINGS". Да живее фотошопа! :28558: 

BbXHv8WCMAADDqm.jpg

 

 

 

 

 

 

tumblr_mxqtosXZ291qb2yato6_500.png

tumblr_mxqtosXZ291qb2yato5_500.png

tumblr_mxqtosXZ291qb2yato4_500.png

tumblr_mxqtosXZ291qb2yato3_500.png

tumblr_mxqtosXZ291qb2yato2_500.png

 

 

В добавка и малко нови за G-Market. Mobile Wallpapers

BbWNFQiCYAAl3sp.jpg

 

 

bigbang_gmarket_mobile_02.jpg

bigbang_gmarket_mobile_05.jpg

bigbang_gmarket_mobile_01.jpg

bigbang_gmarket_mobile_03.jpg

bigbang_gmarket_mobile_04.jpg

 

 

 

Иначе, всеки от петимата последните дни е зает с личните проекти.

GD в Япония се представи на Music Japan (12.12.2013), и Crooked започна да ми харесва и на японски..от чудо..хайде и заради любимата ми ушанка. :28558: 

Драгона ще е корица на W Korea, януарският брой за 2014г., Поредна соло фотосесия за голямо списание. В три варианта...

gdragon_w_january_2014-800x1039.jpg

От MUST, пуснаха превю за участието на Теянг. Определено се е забавлявал Те.

Г-н ТиОуПи е бил за три дни в Ню Йорк,

и подобно се прибрал вече в Корея, изловен винаги от верните си фенки в Корея. Че има роднини там е едно на ръка, но повече VIP-четата се надяваме да е свързано с фотосесия....или нещо друго?!

SengRi+Dae+Tae са излетели за Нагоя, утре и в неделя Биг Бенг продължават с Dome турнето, и там. 

 

 

За финал вижте една повече от забавна фен камера..колко са кукави заедно и колко добре могат да се имитират.. :lol2:

http://www.youtube.com/watch?v=aunNcB0sx9s

Чиби варианти на солови им включвания са също за споделяне. Феновете нямат мира..

BbWopC5CEAAECsS.jpg

 

P.s..не знам колко от вас са забелязали гледайки Heirs, че на таблото с всякакви излияния и надписи чинно някой (мъж визирам) се е обяснил в любов на групата.. :lol2: "Big Bang, saranghae!" Хайде пускайте нещо заедно (ако щете и отделно), че на всички ни липсвате.... :wub:

BbSFNYUCUAAiTSh.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъй като съм на вълна "Infinite Challenge", да спомена че Десонг се появява в превюто за следващия епизод, който трябва да се излъчи на 21 декември, отново в концепцията на предаването - "Introduce my lonely friends". Не знам какво значи това, но за мен е надежда, че Де леко се завръща... на корейските екрани и малките момичета и аджумите, фенки на момчето, трудно ще заспиват..от вълнение :28558: . Ако това е лека подсказка, че Де ще участва и в бъдещия "юнит" от Big Bang, още по-развълнувано е сърцето ми...

BbcxYVzCcAAqO2L-550x550.jpg

 

Продължаваме с гордостта си когато зачитат труда на момчетата - в чарта на Billboard за "Top World Albums Artists of 2013", виждаме албума на GD, и на Shinee, след него. А, клипа на GD, "MiChigo" пък заема третото място в " 24 -те Най-добри клипа за 2013" на buzzfeed.com.

Ringa Linga и в денс изпълнение на И Джунг Ги на "JG Nigh At Home" - Asia tour, с днешна дата също предизвика интерес и аплодисменти.

Джун Ги преди е признавал, че е фен на Биг Бенг, но сега си спечели нови поддръжници сред становете на ЙонгБе. Изпълнението може да се гледа и тук. Аз лично съм доволна, доста добре се справя с движенията.

 

Ако желаете първи споделени фен камери от първия им концерт в Nagoya Dome, от днес, 14.12...Може да се стреснете колко са идиотчета..и петимата! :896767::lol2:

67c0be71gw1ebjotzk1sfg206y058kjo.gif

Както знаем, малчо е най-големия фен и съратник на Биг Бенг, и се грижи за нас :P .

 

 

 

Ха ха.за финал, GD ви пожелава GNITE...Нещо ми мирише на нова подсказка какво ни предстои..това ли е ще суб юнита? :28558:

gd_ig141213-550x550.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От G Market ни карат да поискаме да пишем на дядката за подаръци....ей  :896767: .

Ха ха...мисля, че Таби е по-добре една кофа сладолед да си заръча вместо сърф ..за Коледа.  :28558:

 

 

Не знам дали този робот не е за някой петгодишен Таби...но Джи си избирал него . :896767:

ЙонгБе, бих казала, че е очарователен с тази прическа..

А, тази усмивка на този човек е просто прелестна..

Ри е сякаш още по-мъжествен станал, въпреки, че винаги се забавлява...

 

 

 

Официални снимки от Нагоя. За двата дни там, от YG E съобщават за 81 000 присъстваща публика. Силно се надявам на това турне, закономерно след нов албум!

996763_641300482593620_1030195749_n.jpg

 

 

996762_641300439260291_1921205895_n.jpg

1472860_641300622593606_743754746_n.jpg

1507806_641300599260275_1983423502_n.jpg

1483104_641300699260265_659976105_n.jpg

994680_641300659260269_1872126952_n.jpg

1527115_641300559260279_280537435_n.jpg

560143_641300722593596_1944053576_n.jpg

1517571_641300735926928_1536074569_n.jpg

1461404_641300832593585_1811981861_n.jpg

 

 

1497603_641300702593598_271518302_n.jpg

 

Като съм на снимкова вълна..поне да се отчета правилно: Първите фотки на G-Dragon за W Korea/ януарския брой 2014

wFI6L3s.jpg

 

 

mV0mwfJ.jpg

TqtTHfs.jpg

 

 

GD, днес е имал нова фен среща със своите фенове, този път в Токио, и е адски благодарен за моментите сВИП-четата, там.

gd_ig161213_2-550x550.jpg

 

 

gd_ig161213-550x550.jpg

 

 

 

FORBES KOREA изброява 10-те кей поп банди с най-високи доходи за 2013г.

1. BIG BANG: 306 billion won

2. Super Junior: 277 billion won

3. DBSK: 244 billion won
4. 2pm: 207 billion won
5. CNBlue: 178 billion won
6. Shinee: 154 billion won
7. Beast: 122 billion won
8. Exo: 114 billion won
9. FT Island: 110 billion won
10. Infinite: 101 billion won

Source: Forbes Korea

 

Мобилната драма на SeungRi, е на първо място в сегмента мобилни тв драми. Статистиката е правена за гледане през мобилните телефони.

СънгРи доволен, че от екипа на Fuji TV и "Sakigake Ongaku Banzuke Eight" са празнували рождения му ден:

ri_twit161213_2.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много новини много нещо. Чаках черното момиче да публикува, че много добре систематизира информацията. И аз си мислех, колко не на място изглежда сноуборда в ръцете на господин прекрасен. Йонгбе е много як с новата прическа, кефи ме. А лидерчето ни много красив на кориците бе, направо кукла  :wub:

 

Нещо ми се губи....абе къде изчезна Казанова? Да не е преминала към друг фендъм  :nunchako:

И аз искам шапка като от горния подпис  :bee:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...