Jump to content

Big Bang


Recommended Posts

Как да не се радваме VIP-четата, че са заедно в Сингапур, и се забавляват истински. Примерно, о

, като се видяха...до
.. :28558: 
.. и

 

Изглежда, че Биг Бенг ще направят ала пълен концерт на Formula 1, ивента. Като гледам колко песни ще изпълнят....я к о!

Поле за размисли и страсти поне една седмица, докато от YG решат да изкарат първи тийзър снимки за завръщането на Теянг.

Честно, очаквам в понеделник като се събудя да има..новини! Искам да видя Те в пълния си блясък, ака косица, прическа, грим, искам и звук...искам колаборациите, които очаквам! YG E, дано влезе в график, че пищака е зареден... :28558:

 

Изглежда Драгона ще изпълни  "Who you", на Инкигайо, тази неделя. cr: @maloneone

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я какви интересни работи се случват в Сингапур. Радвам се, че отново са заедно на сцена. Изглежда и те си се радват  :D Топ трябва по-често да изчезва от сцената та като се завърне да кипи от енергия и да показва на какво е способен  :D  Не можел да танцува ли??? Дори го избива на еротични танци когато е на кеф, а очевидно в Сингапур е бил. Моля насладете се 

Особено интересно става от 1.20  :lol2:

 

И за протокола да кажа, че трябва да им забранят подвиквания които ги няма в песента(така наречените импровизации), особено на Йонгбе и на Десонг(напоследък), дори на Топ  :lol2: Обичам да се лигавят, но понякога леко прекаляват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пълни откачалки са петимата кат се съберат, Дане, знаем си го. Но обичат да ни го показват и доказват всеки път. :lol2:

Забавлението, за пореден път, е било на макс. СънгРи е забавлявал отново със Сънгриш-а си, царя на въртележката Теянг е в цял блясък, с добър английски, Десонг който е съвсем възмъжал (оу сексии тяло, здравей), и задобрял с английският, също, зверският по пауър и кютнес ДжиДи, и най-секси пещерняк евър -ТиОуПи, който е бил заредил извънземните си батерии и е допринесъл за пълния кеф на присъстващите, най-вече от женски пол. :lol2: Амин!

Закономерно Таби, след толкова работа далече от другите четирима, и дълго време в пещерата си затворен, на концерта е малко кат отвързан. Голямо чекнене, шоу и флирт си дръпнали всички, обаче. Ми те са Биг Бенг! :896767:

tumblr_mtg5fq9nin1qm5u6go1_500.gif

Снимки и малко фен камери в спойлер на мини Alive Tour-a, в Сингапур. :P

 

 

 

За желаещите, Сънг-чанг, цяло повествование е дръпнал в дневника, си, втори сезон. :896767:This is Singapore.

А, журналистите се надпреварват със статии за Big Bang, и защо са толкова Биг..когато са заедно и на сцена: BIGBANG’s Winning Formula

 

За желаещите и следящите WIN шоуто на YG, за новата бой група, сблъсъка на Фамилията с участниците от двата тима бе супер сладурска. :lol2:

И без превод всичко се разбира как се представят под вещото сръчкване на CEO Сънгри! Ха ха ха..А, Таби е иконата на любовта и мира.. :lol2:

tumblr_mtfx7tXer21r32s4jo2_500.gif

tumblr_mtfx7tXer21r32s4jo1_500.gif

В спойлер отделни сегменти, касаещи двамата ментори на тим А и B, и момчетата на концерта на ДжиДи. Целият епизод, с превод, ще сложа в темата на WIN.

http://www.youtube.com/watch?v=3prmUrP9pdY

 

 

 

В графа очаквайте, Теянг ще скокне до Сан Франциско на 5 октомври. Ще вземе участие в проект, наречен Music Experiment, на MTV и INTEL, нещо като undergrоund концерт за фенове. Звучи и навярно ще е много интересно, защото чрез социалните мрежи се разбира мястото за съответен концерт и госта на него. За мен по-големият въпросителен е защо сега ще участва, като всички чакаме албум, от него. Но навярно съвсем скоро ще разберем подробностите, аз си казах, че очаквам тийзъри за завръщането на ЙонгБе и навярно този концерт в Щатско ще е"проводник" и за новите му песни в Америка.Все пак октомври, съвсем в началото, трябва да имаме солов албум, YG E, молим те.

 

Сега съм в очакване на Инкигайооо :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

tumblr_mtipwy3dF01qb2yato2_500.jpg

 

След поредна музикална схватка  GD vs GD за първото място,за  трета по ред седмица ,победа за G-Dragon,този път с ''Crooked'' и пленителен, закачлив и невероятнo сладък

special stage на '' Who you'' @ Inkigayo ★::

 

Тази победа прави GD първия изпълнител @ Inkigayo , завоювал челното място три поредни пъти с три различни песни (Black,Coup D'e tat,Crooked) от един и същи албум !!!#OneofaKind действително

 

 

Насладете му се от сърце и с усмивка на лице,защото си заслужава да видите G в по-различна cute светлина,отвъд swag-a и coup d'e tat-ските превъплащения..

 

За желаещите да притежават изпълението в HD формат а заповядат - torrent -  файл за сваляне !!!

 

tumblr_mtbot749EK1s6qlg2o3_250.gif tumblr_mtbot749EK1s6qlg2o4_250.gif

 

В графата ' задълже ' за гледане : G-Dragon's ASK IN A BOX {SUBBED} 

 

Финални щрихи с нещо fanmade-ско и адски забавно  за четене и споделяне '' A beginner's guide to new in the fandom VIP's ''   :panda-145:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Showcase събитие на NIKE, с днешна дата, в Корея, събра доста айдоли и актьори на едно място. Блясък и трясък!

Теянг и ДжиДи са представителите на Big Bang, минали по килимчето. Големи сладури, в много сполучливи аутфитчета,  изключвам "австонавт ботушките" на крачетата и златните им "зъбки" в устетата.  :28558: 

2013092401002081700157851.jpg

201309241822382810_1.jpg

20130924003265_0.jpg

201309241821422810_1.jpg

20130924003247_0.jpg

BU6twEZCEAEb_vD.jpg

Nike Tec Pack Event

 

За статистиката, албума на GD- CDT е първи в GAON седмичният чарт, песните се задържат добре, въпреки странните продадени бройки копия на албума в Хантео. Нещо, за пореден път системата им се бъгясва. Не че от YG сами не са си виновни за по-късния релийз на албума, и всички празници, след него...

Тази година, всичко във Фемилито може да е пипнато като продукция и да ме радва, ма ред и дати за промоции или няма, или се сгъстяват ала на куп....Чакам да видя как ще омотаят сега и албума на Теянг... и най-вече как ще измъдрят датите за новата/ новите песни на Big Bang... :mad2: 

Дали пък няма да използват промоциите на филма на ТОП, и тогава да се завърнат..т.е началото на ноември? Гадая..с цел дебре ме четат.. :896767:

Интересно как в Сингапур има дата (28 ноември) на филма на Таби, Commitment, а в Корея още няма такава...

 

Най-малкият взрив, СънгРи, е в Япония и вече се подготвя за масовите си включвания - и от тв екрана, и пред фенове.

YGEX стафа публикуват вече снимки от първите срещи на Ри с фенове в Осака и във Фукуока, а днес по-хубавата новина е, че нашето макне е избран за ко-водещ в японско тв предаване - "Popular Girl 100". Повече подробности тук. Ама много се радвам, Пандата да го оценяват в Япония, защото яко бачка там.

1234572_692057190824029_1014480204_n.png

 

За желаещи

. :896767:

Аз се точа за Infinite Challenge и звездната им вечер, щом касае GD..Ма MBC ме подготвят лекичко..със снимки.

g-dragon_infinite.jpg

g-dragon_infinite_001.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Информационен блок. Дати и действие..толкоз..

Теянг е оставен за средата на октомври (ето знаех си, че ще има отлагане)..кога и защо не казват от YG E.

 

via:starnews

Хм..октомври ще е многоо наситен на завръащния, първо, а второ ..значи Busker Busker изчакаха тактично GD, а сега ЙонгБе ще върне жеста...от YGE си мислят че минават с тези игрички?!  :mad: И BB, ако изкарат песен за Корея, ще е буквално или с или след соло-то на Те? Какъв е този тайминг тази година .и кои графици гледат папа и компания? А, 2NE1, къде ги забравиха? Да продължавам нямам смисъл...но от YG E прекаляват..или наистина все по-трудно се оправят с повечето на брой артисти?

Едно е сигурно, солов албум на Теянг ще имаме. Някога през октовмри, дата няма. Две тайтъл песни, само. Клип, един има заснет, очаква се втори като започнат промоциите.  Само искам Теянг да се е постарал, след това "правене" на този толкова дългоочакван албум...и да ни "размаже" образно.

 

За ДжиДи и бройките албуми виждам - че от DVDheaven се сетили, че не са добавили едно малко над  30 000 бройки, в Hanteo отчитането.И се извиняват..моята бройка дали е отчетена, сега се чудя? Да се посмея..какво ми остана?  :28558: ​ Ще изчакам да калкулират и ще сложа за статистиката...

Пак за статистиката, Who You e победител песен на Music Bank, но заради празника Чусок, не е излъчвано предаването. Така, Дракона кове историята с бройка различни песни и спечелени първи места. Бла бла..бла.

GD, днес, явно снима за IC, защото "слага" снимки с Чонг Хьонг Дон. И е хепи, и е сладък..като 10-шен тийнейджър. Дано направят нещо запомнящо се, двамата.

BU_vJAKCEAARalZ.jpg

 

За ТОП, и филма, Commitment, ако не сте прочели и видели в отделната му тема, има първи трейлър. Ще имаме честа да видим три трейлъра, като всеки има отделно отношение към основните аспекти в историята, а дано и дата на релийз видим.....

Но пък се съобщава, че ще излезе по кината в Hong Kong, Thailand, Malaysia, Brunei, Taiwan, Singapore, Cambodia, Europe (разпространител Splendid Films) и North America (Well Go USA Entertainment), освен в Корея, разбира се.

На първи пас пак виждам малко аматьорско заснемане, но Таби е сърцат когато играе и се вижда пламъка в очите му, така, че не се съмнявам в положителните критики към играта му. А, и този тип драма аз харесвам, вярвам и в другите, избрани, актьори. Все пак Сънг Хьон, заради видимоия си напредък пред камера и лична обаятелност, е от малкото айдоли, чиято "игра" се следи от повече хора. Наградите му за първата му роля, въобще не ги включвам. Дано и тази му роля донесе опит и успех.

 

За Десонг, нищо не знам. Какво и къде е..не вярвам просто да си почива. Ри, поне е сигурен в Япония и сладко "съобщава" какви ги върши там..

"... Seungri treats staffs for meals. Then Ri said “I use G-Dragon’s card since he has many" LOL! cr: @marthapido

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Победа, поредна, с Croocked!  Този път от сцената на M!Countdown.

Добро шоу направи, нацелува статуетката (милият, няма ли кой да целува дълго и продължително )..и си замина! Поздравления!

tumblr_mtqddzHpXy1r20fzqo1_500.png

 

Тoзи потник-..тениска, Све..този потник.. :wub: 

Знаем вече, че и на Music Bank, утре, GD ще се яви (след 4-ри години) ..и ще видим отново Crooked.

За VIP-чета и Blackjack-чета, обаче неделя е деня..на истината! Ха ха ха..не се връзвайте, моля, просто CL ще се качи до GD, и ще ни впрегнат за Ride or Die изпълнение! Оле леее! Феновете от сега откачиха..Идейно е, Джитката да се представя с толкова много песни и различни стейджове, от албума си, а и с различни женски, още по-добре. Дано СиЕл не се дере, и засили очакванията ми. Пък и напоследък тя сякаш по-добре пее, отколкото рапира, но знам, че момичето може, а и заради ДжиДи ще се раздаде.. Чак сега разбрах, защо от миналата неделя "загряват" народа..за Inkigayo hot stage  :896767:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Японската версия на Come to My е много добра. Песента е адски готина, СънгРи я изпълнява с толкова емоции.

Май на Ри му се отдава най-добре (произношението) японският, включвам и Десонг, на който му се отдават много неща...

 

За JVIP-s, и японската версия на албума на Ри. Чува се и малка част от новата, изцяло японска песен за албума LTAL

 

Пълна кукувица е малкият...понякога или не само понякога :28558:

 

Ако ви лиспва Де, като на мен, позабавлявайте се с интервюто му за VIVI.

 

Да се точа за MB, мисля вече, но Джитката гледам е бая посърнал. Той от край време има някакви пречки, щом е на сцената на с Music Bank.

tumblr_mts0n54y6V1qzjb8ko1_500.jpg

Днес мернах, че е бил в особено настроение, след като рано са го събудили за записва участието си, а всъщност като отишъл нищо не било подготвено за запис. Разни неволи, дано не са съсипали изпълнението му, като знаем какъв е професионалист, горкият..

Аха, всъщност има по-явна причина GD  да изглежда уморен и недоволен, днес. Журналист е докопал адреса на новия му апартамент и сега хардкор фенките му ще засилят атаките си, отново..тц..тц. Да не си "известен" в Корея, айдол още по-малко, напоследък "скандалните разкрития за Корея" на база личен живот на звездите е ужасен...А и фенове, гледам, навсякъде, вече не само в Корея прекаляват :mad:.

 

Изглежда, че живота на Таби, покрай филма и датата (урааа) на излизане ще се раздвижи...

Мечтая за нова фотосесия, може и няколко, интервюта и нагледни фешън уроци...от Сънг Хьон!

BVGfxSSCEAAPx1t.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не само на теб  :wub:  :wub:

 

И на мен в това число. Си Ел е страхотна с това черно, а пък Джи Ди я гледа много мъжки, чак мога да си ги представя като двойка :). Разцепиха, добри вокали на Си Ел, макар че Лидия ми е малко по-женствена в изпълнението, но пък тук и двамата бяха бедес. Джитката как е толкова по-висок, мислех, че е кинта и двайсет? :)

 

Пък и танц поднесе, страхотно се накефих.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какъв завършек на изпълнението? GD+CL(лидерите) срещу света (другите танцьори)?! :28558:

Хареса ми.  Много.  Дано има и друг стейдж тази песен. Опредлено СиЕл до Джи ту дъ Ди се размазва, и е винаги на ниво. Двамата имат завидна химия, CL-ският глас е по-хъски от на Лидия, и тук звучи добре за вокал, но и аз съм съгласна, че втората звучи по-женско и меко. Но надали щяхме да видим "искрите" ... С една дума, чуден стейдж заформиха двамата лидери, а танца на Джитката беше допълнителен бонус, сега остава да изкара още поне една песен от албума си, лайв..Shake the World, примерно с яко денс-денс..Фантастик..Честито и за поредната наградка, да не забравя, къде ли ги складира(т) айдолите, все се чудя?

 

В частта на аутфитчетата, Джитка ела чадо, по-убави забрадки да ти дам..за другият път. Дай една и на B.I. от мен.. :896767:

tumblr_mtvkr2wvjz1r5ty88o1_500.gif

 

Да спомена, че ДжиДи утре лети за нов концерт, предстои големият благотворителен на звездите, организиран от Джеки Чан.

 

СънгРи е голям сладур на червения килим по повод "Girls Awards 2013", и до Мей Джей, също.

Момчето всичко си "споделя', дори, че костюмът е Том Форд..ахаха. Аз му пожелавам успех на шоуто в Япония и нека стилистите му пооправят прическата, моля...

seungri_mayj.jpg

 

 

 

Diary update:

Wearing Tom Ford at the red carpet.

Today is the “2013 Girls Award”. This is probably an important day for female models. I think it's this year's biggest event.

It's amazing to be invited to this cool event and also to perform last! I want to satisfy everyone's anticipation! Let's have the best performance! Cheer up!

Before the the show, I met May J and Verbal!

As a man, I want to be appealing to everyone today wwwww Fighting!

seungri_girls_awards_001.jpg

 

girls_award_seungri_t_002.jpg

 

verbal_backstage.jpg

 

 

 

"Атаката" за филма на Таби, Alumni, започва, ако ви се чете мини статия от Koreanfilm: A Lonely Boy Meets a Lonely Girl in COMMITMENT

BVGSE_0CIAE-P8Y.jpg

 

 

 

Теянг, ти си..на ход! :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джитката как е толкова по-висок, мислех, че е кинта и двайсет? :)

Някъде беше казал, че е 5.8 инча.

Google calculates the answer as:

5.8 feet = 176.78400 centimeters

 

Edit:

6611069X.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Официални снимки на GD от благотворителният концерт на Джеки Чан, 30.09.

1381869_525590494187623_954733131_n.jpg

 

 

1381993_525590487520957_226565482_n.jpg

1378069_525590484187624_1492020664_n.jpg

 

 

Много добри отзиви за събитието, навярно нови фенове на актуалната корейска супер звезда, въпреки преобладаващата над тийн възраст, присъстващи. Самият Джеки се е погрижил ДжиДи да е специален и да се забавлява. Момчето все пак е допринесъл една голяма част билети да бъдат изкупени, а с изпълненията си е вдигнал, градуса на парти емоцията, не само хората от местата си..

BVdxaxnCcAARQcn.jpg

Джеки е поръчал частен джет Legacy 500, за да откара лидера на BigBang до Шанхай. Дай му на Джитката да показва доволната си мутричка и чехлите му..където отиват..още тук:D

Иначе GD е безспорният номер 1 с Coup D'etat, в Хантео чарт за албуми, за трета поредна седмица.

Интересно какво е намислил да ни изненада през октомври..! Виждам, че е кавър стори-то на F.OUNDBVeh-NgCcAA3psX.jpg

 

Но това, което повечето фенове искаха и очакваха, е нов клип за "Who You". Най-интересно е, че GD ще го раздава "директора"..датата е 5-ти октомври, а 1000 фена да се готвят. Да страдаме, че Сеул е толкова далечко..не е нужно... :896767: 

BVdsqyWCMAArIYo.jpg

 

*В графата, че октомври ще е прекрасен за ВИП-четата, слагам и потвърждението че Таби ще присъства на откриването, червен килим и приветствие на 18-ят международен кинофестивал в Пусан, който се провежда от 05 до 08 октомври!

Аз, лично за това страдам, не за самото ТОП-ско присъствие, а защото Пусан и фестивалът искам да видя и усетя. Прелестен Пусан го видях, но по време на фестивала искам, и след Сеул го препоръчвам да се види и обиколи, по възможност..

Значи преди Теянг, загряваме яко с ТОП..хихих, а после всичко по реда си....както са ни го подготвили..

*Видях и обложката на DVD-то на D'cover Tour-а на D-LITE, и каква красота блика от нея? 

*За статистиката, касаеща Bigbang и нещо весело: Книжлето "Shout out To The World", е бест селър книгата, написана от известни личности в Корея, продадена в 550 000 копия. А, дори не автобиографична..ахаха. Вижте тройката, по продажби, нашите петима са първи!

 

Като съм на Биг Бенг вълна, споделям новия header от официалната японска BB страница.

И после що козметичната индустрия в Азия..е толкова развита?! :896767: 

BVeLm08CAAAhs6E.jpg

BVeKCQ2CAAAo0F4.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още не мога да схвана каква музикална програма е споменатата V3 и кога ще излезе тази нова песен за нея, но инфото от офиц. японска страница на BB е толкоз малко, че гадаем? Навярно новата песен ще е open song-а, и затова ще излезе в Корея и Япония, едновременно?

Мм да, въпреки, че Бенгите се грижат да пълнят хазната в YG E, трябва от време да излизат и на бял свят.. :lol2: 

tumblr_mtux7pxn9v1qmtacdo1_500.gif

tumblr_inline_mu0wnl4p4h1qcpnwj.gif

 

В графата, частно и солово:

1. YG, за Теянг кога ще имаме тийзър или трак лист? Добре, че момчето се мерна скоро в win да го видя, че се поти, че изглежда добре..Даже много ме изкефи, само полата да ми я прати..токчетата, задържи... :28558: 

tumblr_mtzhvvmyFq1rlnqhto1_500.jpg

Последно датата за Music experiment е сменена на 26 ноември..Време не остана, октомври е вече, календара наYG е сбъркан, пак.. :896767: 

 

2. Касаещо GD. Лимитид едишън албума на GD, в 8888 бройки, се продал преди да излезе..

Нашето лидер номиниран, заедно с още куп готини хорица, за 2013 OnStyle Style Icon Awards. От фемилито виждам PSY и CL. Ако ви се гласува - тукМеждувременно в Шанхай.. :ph34r:  :D 

Ето и звездното му ключване на благотворителния концерт на Джеки Чан. Вади произношение..ахаха.

 

3. За ТОП - имаме вече 2-ри, 

. Оле лее, Таби е прекрасен..и когато сякаш е на модно ревю! :896767:  Но не знам тези изражения  колко ще паснат на екшън сцените..

tumblr_mu0wwvg6AX1qij8rvo1_400.gif tumblr_mu0wfzyenT1qij8rvo1_250.gif

tumblr_mu0xntf7Wj1qh3hzmo1_500.gif

 

4. Ри е невероятен. И работохолик до безобразие, и в Япония.. Пише в дневник, снима за списания, в случая японско "Rola", забавлява се..

131001 Seungri’s Instagram Update:

 

JAPAN Music on TV ‘男の バル 飯 2 ’ - Coming soon - #SR #男のバル飯”

tumblr_mtz3cyx2AG1qbfg54o1_500.png

5. DVD-то D'cover Tour 2013, на Де, излиза на 30 октомври. В няколко версии, не е малко на пари, но няма как да не ти се прииска да го имаш?

daesung_d-live.jpg

 

 

daesung_d-live_DVD.jpg

daesung_d-live_DVD_2.jpg

VERSIONS:
1. 2DVD + 2CD Deluxe Edition (Preorder »)
2. 2Bluray + 2CD Deluxe Edition (Preorder »)
3. 2DVD (Preorder »)
4. 2Bluray (Preorder »)

Track List:

DVD DISC 1 (141 Minutes)
1. Singer’s Ballad
2. Love
- MC1 -
3. Sunny Hill
4. Powerful Boy
5. Wings
- MC 2 -
6. Like Overflowing with Kindness
7. Missing You Now
- MC 3 -
8. The Flower Bud Of My Dream
9. Try Smiling
- MC 4 -
10. Miraiyosozu Ⅱ
- Band Interlude -
11. Konayuki
12. Baby Don't Cry
- MC 5 -
13. Joyful
14. Sobakasu
15. Hello
- Encore -
16. Big Hit + Look At Me, Gwisoon
- MC 6 -
17. Wings
- MC 7 -
18. Joyful
- Curtain Call -
- Encore 2 -
19. Look At Me, Gwisoon

DVD DISC 2 (125 Minutes)
1. Documentary of “D-LIVE” D'scover Tour
2. Special Features
- “Joyful” Call & Response Digest
- Introduction of D'Staff Digest
- Tour MC Digest
- タハー !! (Taha!!) Digest
- D-Live Goods Interlude Movie
3. Collection of Best Moments
- Singer's Ballad (Close-up Edit Version)
- Missing You Now (Close-up Edit Version)
- Baby Don't Cry (Close-up Edit Version)
4. Special Bonus
- I Love You @ A-Nation Island Tour Festival

CD DISC 1
1. Singer's Ballad
2. Love
3. Sunny Hill
4. Powerful Boy
5. Wings
6. Like Overflowing with Kindness
7. Missing You Now
8. The Flower Bud Of My Dream
9. Try Smiling
10. Miraiyosozu Ⅱ

CD DISC 2
1. Konayuki
2. Baby Don't Cry
3. Joyful
4. Sobakasu
5. Hello
6. Big Hit/Look At Me Gwisoon

 

 

Жалко, че изтриха видеото с GD, YB и SR, на концерта, подкрепяйки Де. А, ТОП е винаги в сърцето му.. :asian:

tumblr_mtzm9ozYwG1qij8rvo1_400.gif tumblr_mtzmtmFBB01qij8rvo2_250.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докато един крачи по червените килимчета, други двама се размазват с лайв изпълнения на поредния

, организиран от G Market. ТОП на PIFF 2013, както заслужава като актьор, който ще представи най-накрая филма си "Commitment", а Джи+Ри на другата сцена, музикалната. За Таби, ясно, натрупал е малко сили и почивка, но за ДжиДи и Ри, вече почвам да се притеснявам. Те кога спят и почиват..в бързите самолетни полети ли?

tumblr_mu3appxbUG1qij8rvo7_250.giftumblr_mu3appxbUG1qij8rvo8_250.gif

 

 

20131003_1380797512..jpg

 

 

 

tumblr_mu3c7sRXg01qb2yato3_500.jpg

 

 

131003_524d53fb18d80.jpg

tumblr_mu3bei8PDK1qb2yato7_r1_500.jpg

tumblr_mu3bei8PDK1qb2yato1_500.jpg

tumblr_mu3afzq1Bd1qb2yato3_500.jpg

tumblr_mu3afzq1Bd1qb2yato2_500.jpg

tumblr_mu3afzq1Bd1qb2yato9_r1_500.jpg

 

 

 

Да сложа и само-фотка на Драгона на втори октомври, и от Shanghai West Bund Music Festival. Така се обикаля една Азия..за три дни!

tumblr_mu2pni5BdX1qb2yato1_500.jpg

 

В графата, гледайте, няма да съжалявате, а напротив, много ще се забавлявате: Лудото макне в действие..  :28558: 

[sHOW] 130907 Seungri on Saturday Night Live Korea (eng. subs)

 

В оная графа, как YG E изкарват и изкарват още пари от BB и Alive Galaxy Tour-a: ще бъдат пуснати на 23 октомври календар и специална фото

книга с непубликувани снимки от световния тур (2012-2013).

BVpHhoWCYAAnWf0.jpg

 

Дане, ако не до ден-дена ти до Коледа, с това темпо, ще можеш нещо друго да си избереш от тях, петимата, за подарък .... :28558: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...