Jump to content

Song Seung Heon (Сонг Сънг Хон)


Recommended Posts

Тц тц, защо така сте забравили баткото? Миналата седмица раздаваше автографи, ето малко снимки ssh.jpgssh1-1.jpgssh2-1.jpg

 

 

Излишно е да казвам, как си умрях от яд, че за някакви си 5 дни се разминахме в Бусан :mad2:

 

 

 

Друго- има вече официална страница във фейсбук, където праща послания (уж е потвърдено от Сторм, че са от него) http://www.facebook.com/OfficialSSH

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нашият батко е потвърдил участието си в нова фантастично-историческа драма Time-Slip Dr. Jin заедно с Хиро. Проектът обаче има доста затруднения. Излъчването е планувано за май-юни, но е много вероятно да го отложат. Готово е и онлаин филмчето Jagakmong Lucid Dream, много скоро ще го пуснат цялото, засега само реклама :P

 

И едно интервю от 20.02.2012, което за съжаление намирам само в снимков вариант

BlacksmitheinexklusivesInterview20Februar2012S1.jpg

BlacksmitheinexklusivesInterview20Februar2012S2.jpg

BlacksmitheinexklusivesInterview20Februar2012S3.jpg

BlacksmitheinexklusivesInterview20Februar2012S4.jpg

BlacksmitheinexklusivesInterview20Februar2012S5.jpg

BlacksmitheinexklusivesInterview20Februar2012S6.jpg

BlacksmitheinexklusivesInterview20Februar2012S7.jpg

BlacksmitheinexklusivesInterview20Februar2012S8.jpg

кредит:soompi.com

 

Ако има желаещи да превеждат, мога да пусна още интересни интервюта :)

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Престраших се да преведа "накъсаното" му интервю от 20.02.2012, постнато от lussy.

Комплименти към нея :beer:

 

Song Seung Heon

 

“Не искам да съм собственик на лъскави витрини,

искам да давам гостоприемно обслужване, стремя се

да превърна това място в един от най-известните ресторанти”.

 

“Една звезда, която не е кулинарен експерт, за да бъде управител на ресторант”.

 

За популярността на ресторанта свидетелстват посещенията на фенове от Япония, Тайван и Китай, които идвайки в Сеул, са включили ресторанта в част от маршрута си. Иненадващото било, че всички посетители имали изключително точна информация за него.

 

Освен, че участва в корейски сериали и филми, Song Seung Heon се захваща с бизнес, с който цели да представи Корейската кухня на всички.

 

В менюто на ресторанта има спагети, пици и други италиански специалитети. “Black’Smith” е втория бранд на компанията “CaffeBеne”, която се занимава с управлението на кафетерии.

 

Името “Black’Smith” означава ковач, който придава форма на горещото желязо върху огъня. Причината ресторанта да носи това име е, че готвача “изковава” гозбата в духа на ковача – внимателно и съсредоточено. Интериора на ресторанта прилича на работилницата на ковача.

 

 

Ресторант “Black’Smith”, Song Seung Heon

 

В началото ресторантът се менажирал от “CaffeBеne”. Скоро обаче, Song Seung Heon, който участвал в реклами за “CaffeBеne” и “Black’Smith”, с позволението на “CaffeBеne”, започнал да управлява заведението.

След дебюта си, Song Seung Heon, който винаги е бил върховен идол, изглежда доволен от текущото си занимание. Той няма никакъв опит в кулинарния бизнес.

 

Каква е всъщност истинската причина, която е накарала Song Seung Heon да се захване с това?

 

“Когато бях малък, мечтаех да имам собствен ресторант. Споменавал съм това и при моя дебют на сцената. Когато бях дете, празнувахме рождения ден на баща ми в ресторант. Аз бях впечатлен от изобилието, а храната бе толкова невероятно вкусна. От тогава бях решен да отворя ресторант, който да предлага вкусни специалитети.”

“Би било чудесно, когато порасна, да съм собственик на ресторант. Всеки ден ще ям хубава храна. Само като си помислех за това, се чувствах сит.

Разбира се, сега искам да бъда просто актьорът, който хората харесват. Но сега мога да сбъдна една отдавнашна мечта и това много ме радва.”

 

От толкова много известни ресторанти, защо избра точно “Black’Smith”?

 

“Защото вярвам много на г-н Ким (собственика на“CaffeBеne”), в неговите познанията относно този бизнес. По време на работата ми като модел в рекламите за “CaffeBеne”, имах възможност да обменя възгледи относно кулинарния бизнес с г-н Ким. Доволен съм, защото управлявайки ресторанта успях да вникна в кулинарния свят и успявам да направя ресторанта по-търсен”.

 

След като сподели, че се захваща с кулинарен бизнес, Song Seung Heon получи подкрепата на всички хора около него. Агенцията му “StormS Company” го подкрепи и дори подпомогна ръководенето на ресторанта.

 

“От началото на дебюта ми, съм много горд с всяка една реклама, в която съм участвал, тъй като продуктът е наистина добър. Това не се е променило до ден днешен. Въпреки, че имам съвсем малко опит в този бизнес, съм сигурен, че мога да превърна “Black’Smith” в един от най-добрите ресторанти, не само заради думите: Song Seung Heon е собственика на това място”....(усмивка )

 

Основната му работа е актьорството. Ето защо, неговата агенция търси хора, които имат опит в управлението на ресторанти. Въпреки това обаче той предлага помощта си зад кулисите.

 

“Прекарвайки доста време с екипа и дискутирайки менюто, развитието, промоциите и други въпроси, може да ти хрумнат интересни идеи, например: на обяд да се предлага безплатно кафе; да се увеличи разнообразието от предлагани вина. Всичко това е наистина много интересно. Обикновено посещавам често ресторанта. Обичам да общувам със служителите. Чувствам ги като свое семейство. Като ученик работех в кафене, и когато се срещам със служителите усещам, че може да бъдем приятели.”

 

“Искам да дам на бездомните деца вкусна храна”

 

С него са и добрите му приятели – Shin Dong Ye, Han Ye Seul, Kim Jae Jong, Kim Min Jung и още много други.

 

Song Seung Heon разкрива, че освен актьори, ресторанта се посещава и от хора, занимаващи се с правенето на филми и сериали. “Ако имам късмет, мога да участвам в някой филм :)”. Тайно се говори, че именно това е целта.

 

“Обиновено сред нашите клиенти избираме г-н и г-жа “Black’Smith”, изработваме сувенир за спомен, след което аз, Kim Tae Hee и Park Yo Chun заснемаме рекламата.”

 

 

 

“ Lucid Dream”

 

Song Seung Heon не е приемал роля от началото на миналата година, след приключването на сериала “My Princess”. Много хора се притесняват, но истината е, че той няма да спре да снима. Миналата есен, известния продуцент MV, направи кратък филм със заглавието “ Lucid Dream”. Филмът трае 30 минути и разказва за “Необикновеният случай на Song Seung Heon”.

 

Този филм показва почти всичко за Song Seung Heon и е създаден специално за феновете му. ДВД-то ще излезе в средата на тази година и ще бъде пуснато едновременно в Корея, Япония, Китай, Тайван и други страни.

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето това се казва хубава изненада. Огромни благодарности блонде :kiss2: И понеже явно напоследък новините са повече около бизнеса му, отколкото около филмите, ще добавя, че ресторантът достигнал рекорден оборот от 16 млн уона за един ден. А сградата, която притежава, му носи към 50 000 § месечно. Ето така изглежда отвътре ресторантът

 

BlackSmith.jpg

 

Той също обича да вечеря там :)

20120207.jpg

 

И понеже става въпрос за децата, през януари беше във Виетнам на представянето на Принцесата. Но покрай него посети приют и нахрани децата там. Също така отиде и в университет и раздаде стипендии.

Малко снимки, извинявам се за лошото им качество

2012vietnam.jpg

SSHMnet20120202m2t.jpg

SSHMnet20120202m2ts014.jpg

2012vietnam1.jpg

2012vietnam3.jpg

103.jpg

 

Самият той казва, че отишъл да посети свой приятел в приюта и много мислел как да се държи с децата, но когато видял усмивките ми, едва ли не намерил себе си.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде още едно преводче :) Интересно интервю (от ноември мин.година) с малко захаросани въпроси, хихи...

Списанието е японско. Явно оппа е много популярен и там :P

 

Song Seung Heon за японското списание „anan no 1776”

 

Кой е готин?

 

Разговаряме с Song Seung Heon

 

„За несподелената тайна”

 

Той ще я „разкрие”

 

 

Song Seung Heon е известен корейски актьор, който е много популярен в Япония.

 

В края на 2003 година, той изгря на сцената на корейската филмова индустрия. И до днес поддържа имидж на една от най-известните филмови звезди в Корея. Това е нещо, което трудно се постига.

 

След 2 години отсъствие той се завърна към сериалите с роля в „My Princess”. В нея той играе надменен дипломат, който притежава всичко – външен вид и положение в обществото.

И ето, че отново очарова своите почитателки. Изненадващото е, че в действителност Song Seung Heon е доста срамежлив.

 

Какво мисли за работата си и за брака? Коя е тайната, която никога не е разкривал? Всичко това, той ще ни разкаже в следващото интервю:

 

- Нямаш опит в комедиините роли. Какво те накара да участваш в „My Princess”?

 

Преди всички ме смятаха за кротък и тих. Исках да променя това впечатление и започнах да избирам по-предизвикателни роли (като „East of Eden” и „ Invincible”), в които трябва да се покаже имидж на силен мъж, мачо. Хората ме оцениха добре, но подобни роли са много изтощаващи, както психически, така и физически. От тогава, независимо дали играех в образа на нежен мъж или грубиян, винаги преобладаваха тъжните моменти. Този път исках да играя весела роля. И така изведнъж се появи сценарият на „My Princess” и у мен се породи желание да приема тази роля.

 

- Kim Tae Hee е определяна за една от най-красивите актриси в Корея. По време на снимките, имахте ли интересни теми за разговор?

 

Kim Tae Hee бе в ролята на Lee Seol, която е много откровена и забавна личност. Всички ще харесат тази чаровна и привлекателна героиня. Тази роля бе ново амплоа за Kim Tae Hee, която също е свикнала да играе по-сериозни образи. Както и при мен, „My Princess” за нея бе ново предизвикателство, така че имахме доста теми за разговор. Вярвам, че филмът ще има успех.

- Чаровен мъж и красива жена, определяни сте като „много красива и привлекателна двойка” – какво мислиш за това?

 

Приемам го като похвала, много се радвам.

 

- В сериала има една любима на зрителите сцена, в която Hae Yong връзва косата на Lee Seol. Случвало ли ти се е да го правиш в личния живот?

 

Ха ха ха ха ха…Никога не ми е хрумвало да го направя и не съм мислил по този въпрос (смее се)

- Така ли?

 

Сега не бих направил подобно нещо. Ако някой ден имам приятелка, дали бих го направил?...Нека си помисля…Не мисля, че бих го направил. Ако имаш приятел, би ли искал той да направи подобно нещо?

 

- Разбира се (смях).

 

Очевидно желанията на жените и мъжете се различават...

 

- Много японските фенове на корейски драми са заслепени от твоята приветливост и галантност...

 

Всъщност аз съм пълна противоположност на Hae Yong. В действителност съм много необщителен. Дистанцирам се от хора, който не познавам добре. За съжаление не съм идеалният образ, за които всички ме смятат. Дори ако харесвам някого, не бих го показал открито. Аз съм човек, който ще скрие чувствата си. Възможно е баща ми да ми е повлиял, тъй като е отгледан в духа на Gyeongsang ( идеалистично място, където мъжете се грижат сами за себе си).

 

- Значи изразяваш любовта си към жена, подарявайки й цветя? Подготвял ли си някога парти изненада?

 

Когато приятелката ми има рожден ден, украсявам стаята с балони, правя торта. Правил съм го.

 

- Браво! А ако помоли да й вържеш косата, би ли го сторил?

 

Ако не може да се справи сама, трябва да бъде вързана. Обикновено корейските мъже не правят подобни неща. Вероятно се чувстват неудобно.

- За първи път в Корея, видях мъж, който бе поставил така ръцете си, че да предпази партньорката си от слънчевите лъчи.

 

Това трябва да е била двойка, която се среща от скоро... (смее се)…

 

- Тази нежност е само в началото ли?

 

С течение на времето мъжът и жената се променят. Тази черта е по-характерна за младото поколение. Нима японските мъже не са нежни и внимателни?

 

- Ако предпазва от слънцето с ръце. Аз лично не съм виждала да предпазват очите на партньорката си от слънцето.

 

Значи не са толкова внимателни. Корейският мъж обича да носи половинката си на гръб.

 

- Така ли? Имаш ли опит в това? И ти ли го правиш?

 

…Когато бях малък съм го правил (срамува се)…Само в училище.

 

- Съмнявам се!!!

Song Seung Heon е почти на възраст за сериозно обвързване. Кога възнамеряваш да го направиш?

 

Все още нямам планове (усмихва се срамежливо…)

 

- Очакваш ли с нетърпение този момент?

 

Имам две мечти. Първата е да стана добър актьор. Втората е да се оженя за някой, който обичам много. Искам да бъда добър съпруг и баща.

 

- Спомена, че обичаш спорта. Ти си известен с това,че имаш красиво тяло. В „My Princess” показваш перфектната си форма. Как се подготвяш обикновено?

 

Да, когато имам време тренирам. Харесва ми да тичам и го правя, когато имам възможност. Тренирам в нормални граници. Когато участвам в сериал/филм трябва да бъда в добра форма. Ето защо, 2,3 седмици преди снимките, започвам да тренирам по-усилено. Иначе, обикновено имам шкембенце (смее се)…

 

- Това е много неочаквано! Накрая, нека кажем няколко думи на феновете…Надявам се, че ще споделиш една своя тайна специално за читателите на списанието. Нещо, което не си разкривал пред никоя друга медия.

 

Тайна…(смях)…

 

- Да, каквото и да е. Дали събираш някакви странни предмети, или говориш на сън. Нещо такова.

 

Хм… спомних си. Когато бях ученик, бях на лагер, организиран от училище. Помня, че приятелите ми ме бяха снимали докато спя. Когато видях снимката се почувствах странно, защото бях с отворени очи, а наистина бях заспал.

 

- Спиш с отворени очи?

 

По това време разбрах, че мога да спя с отворени очи (смее се)…Наскоро агентът ми говорил нещо, докато съм спал…Сигурно е видял, че очите ми са отворени и не е подозирал, че спя. Това е тайна, която никога не съм споделял.

 

 

 

Благодарности и към lussy ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси, момичета, за интересното инфо, което споделяте!

Отскоро открих азиатските филми и съм наистина очарована. А този мъж е просто неустоим!!!(гледах го в Моята принцеса). Напоследък ми е завладял мислите на 99% :tongue: (все пак и за приятеля ми да остане нещо :lol: ) даже съм решила след време да се захвана да понауча малко корейски, че не се знае...някой ден може да се срещнем очи в очи :wub: как ми се иска да се бях родила една готина корейка и да му завъртя главата :lol2:

 

lussy792000, ти си една голяма късметлийка!!! Да знаеш колко ти завиждам, че изобщо е имало минимален шанс да го видиш на живо :896767: 5 дена....не е нищо, ще имаш и друга възможност :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво Блонди, супер си. Благодаря ти за превода :kiss2: Еха, нашият батко и торта можел да прави :lol: Голям романтик се оказа.

На 21 март прави нова сесия за Black Smith

 

20.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей момичета, как ме радвате с тези интервюта ако знаете :kissx: Люси наистина си е голямо щастие да си била някъде, където и той е бил, ама ти пожелавам следващия път да се блъсне в теб докато си там, а за извинение може и да ти направи торта :i love this: Виждам, че оппа ми е направил подарък за рожденния ден с тази фотосесиика (ще ми се ама карай,нека да си помечтая :P ) надявам се, че скоро ще ни радва и на екрана и което с нетърпение очаквам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Time Slip Dr. Jin

Forget me not-Song Seung Heon

 

Случайно да сте обсъждали тази новина?(поне за мен е нещо ново) Някакви подробности да знаете? :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Time Slip Dr. Jin

Forget me not-Song Seung Heon

 

Случайно да сте обсъждали тази новина?(поне за мен е нещо ново) Някакви подробности да знаете? :unsure:

 

 

Forget me not отказа отдавна ролята, даже го снимаха с друг артист и взе награда за 2011 :)

За Time Slip Dr. Jin подробности знам колкото искаш, просто защото всеки ден излиза нова информация за него :D Сигурно е, че ще участва. Обаче имат проблем с главната актриса и снимките трябваше да започнат април, за да го излъчат май-юни, но явно ще го оставят за есента :( Трябва да бъде фантастично-исторически сериал, в който Сънг Хон ще играе лекар, попаднал в миналото в династия Чосон и опитвайки се да го промени. Другото сигурно нещо е, че ще му партнира Хиро. Както казах, все още снимките не са почнали, затова има вероятност тази информация да се промени. Чакаме и се надяваме :P

 

Повече информация

Редактирано от lussy792000
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голямото мазало с дългообсъжданата драма „Time Slip Dr. Jin“ се разплита лекинко и вече приятно се "размазва" в моето въображение...

След избора на разкошните мъже Сонг Сънг Хон и Хиро (Ким Дже Джунг), вкараха И Бoм Су, 'дето не съм му много фенка, но пък везните натовариха с очарователната ми Пак Мин Йонг.

DrJinLB.jpglens17955017_1317531445photo43764.jpg

Ким Со Йон бе слух, че ще участва, но не даде официално ДА на проекта.

Така, дългата битка на историческата с привкус на медицина, уикенд, драма на MBC май изглежда към края си, защото датата за стартиране е обявена - 26 май.

 

Предстои и жестока битка за женско внимание* (знаем колко % женоря в Корея следи драмите) и рейтинг. Казах женско, защото другата бомбастична на мъжко присъствие драма "A Gentleman's Dignity" по SBS стартира също на 26 май.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сонг Сънг-Хон, вече си има и страница от българските фенове във facebook :es:

За повече инфо :click:

 

Снимките на Time Slip Dr.Jin са започнали :) Това е снимка от фен, който случайно е попаднал на снимачната площадка.

 

637834.jpg

 

credit: TSH

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С нетърпение чакам да го видя пак на екрана, както него така и интересния каст, които са събрали, най- накрая да го видя и него в нещо историческо или по скоро от частти. И от мен две снимки

a23fd5a5626d9bf2.jpg

d63b0a80c0e45a0a.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера пристигна в Япония за фен-срещата, на която освен всичко останало ще бъде промоцията на късометражния филм Lucid Dream. Голям сладур :)

 

 

Служителката не изпусна възможността да се възползва от ситуациата и да го опипа :lol:

 

7.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди два дни беше пресконференцията на новия му сериал "Др.Джин", ето малко информация:

Пресконференцията се състоя на 17.05.2012 в 13.30ч (корейско време) в "кристалната зала" Seoul Lotte Hotel.

Първи епизод на драмата ще бъде излъчен на 26.05. По същото време по KBS2 ще излъчат Gag Concert , а по SBS тръгва A Gentleman’s Dignity, първият сериал на Чанг Донг Гон. По този повод на пресконференцията Сънг Хон каза: "Донг Гон хьонгним участва за първи път в драма, но за съжаление двата сериала бяха създадени по едно и също време. Честно казано се надявам Др.Джин да има успех, но и двете драми са в съвсем разлижен жанр. Надявам се Донг Гон хьонгним да се справи добре, а нашата драма да се справи малко по-добре."

По повод на концерта заяви: "Аз съм фен на Gag Concert. Надявам се и трите да се справят добре, да направим прецедент с три успешни хита, излъчени по едно и също време."

По-нататък допълва: "Като артист избягвам исторически, романтични драми, защото са голямо предизвикателство за мен. Но когато прочетох скрипта на "Др.Джин" наистина ми се прииска да направя тази роля. Лекар от настоящето, който се връща в миналото, е като "Алиса в страната на чудесата". Да пресъздам такъв образ е забавно. Естествено известно ми е колко популярна беше японската адаптация. Но виждайки скрипта, написан в корейски дух, не можах да устоя на изкушението и веднага приех да участвам."

Сонг Сънг Хон играе Джин Хьок, най-добрия неврохирург в Корея. Той нарича себе си "ръката на Бог" и мечтае да живее щастливо с приятелката си Ми На (Пак Мин Йонг). Един ден обаче среща мистериозен пациент и тази среща преобръща тотално живота му.

 

Снимки

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На нашия батко му станало много горещо и вчера си направи първата баня :lol: Е, не е на Черно море, но пак не изглежда зле :P

 

2012060201000069400002031.jpg

2012060201000069400002032.jpg

drjin_twitter01062012.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момичета, искрено съм се забавлявала на всички коментари по-горе и съм се наслаждавала на снимките качени от вас. Много смях имаше с подялбата на банските в морето. Та и аз да споделя: Момчето много отдавна определено ми е в топ 5 от всички актьори и певци, които ежедневно бълват от корейската развлекателна индустрия. До скоро беше НОМЕР 1, но друг талантлив красавец го измести ( и този път стана от пръв поглед уви любов несподелена). В East of Eden си изигра ролята перфектно и от там ми стана фаворит. "Принцесата" я изгледах само заради неговото псисъствие, но не съжалявам. Сега го очакваме и като лекар и се сбъдва мечтата на Люси да го гледа в историческа дрaма. Небрежен като тук винаги ми е харесвал повече отколкото лъснат и в костюм. Това е неговия имидж. 0904262125d29a08ae25c96758.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер, много се радвам, че се престраши да пишеш :) О,да, определено ми сбъдна мечтата, затова и сега с голям интерес следя новия му сериал. И мога да кажа, че доста добре се справя. Айде друг път ще издам, какво е следващото ми желание ;) За небрежен си права, обаче на мен сега повече ми харесва новият му облик :P

 

21-1.jpgAvaIy14CIAE7IeD.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...