Jump to content

Song Seung Heon (Сонг Сънг Хон)


Recommended Posts

Как момиче бе, кой му даде това право!!! Ами ние, верните фенки и фенове, къде сме ние? :mad2: Не, не го даваме на никоя!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А???? :blink: Какво момиче бре, Люси! Едното гардже ще влиза в казармата, това пък си е намерило дама. И сега? :( Я дай повече инфо, че за един ден много ми дойдоха тези "новини".

Мацкова, напълно те подкрепям във възмущението.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Коя е щастливката, знае ли се?Радвам се, че си е намерил момиче, време си му е, ама как може да се откаже от проекта, аз така чакам да направи нещо,че да му се радваме(точим лиги) пак по него, а той какви ги върши.Не се притеснявайте момичета, тя трябва да е наясно, че няма как да ни измести от неговото сърце, а и посмяла ли е да опита горко и, какво я чака само.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте ,момичета!!!

Искам да ви Благодаря,от мое "Ноес" име и предполагам от името и на други български Аджуми,който харесват и обичат Сонг Хон със същите чувсва и същите сърца като вас младите .

Благодаря за снимките и материалите, който качвате.

Дебрите на интернета са неизбродими и ние 46г. малко трудно се ориентираме в тях.Винаги ви чета ,но никога не съм сроделяла възхищението си от Сонг Хон и Со Жи Соб.

Аз имам син на 23г. и дъщеря на 25г.,баба на внук и внучка ,която също харесва корейските батковци от бабините сериали. Когато ги гледам в ъв филм или на снимка си задавам въпроса :_ кое ги прави толкова привлекателни

---чертите на лицето , фигурата,излъчването или те са от един друг свят по различен от нашият.

Истигам до извода,по различните им коси,както и да ги метнат все са хубави ,очите-това типично азиатско дръпване,-устните-нежни овала на лицето нежен.

Получава се нещо като наркотична зависимост.Да им видиш физиономийте ,да ги чуеш. В момент на съзерцание

изключваш всички битовизми,проблеми,изпълваш си душата и възприятията с нещо прекрастно.

На второ място -чувствителността им ,такава каквато не виждам тук на наша територия.

Ще се радвам ,ако мога да комунекирам с вас и по друг начин.

Радвам се че споделяме една и съща любов.Благодаря ви.Ще продължавамда ви чета.ФАЙТИНГ. :Елена :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей Ноес, добре дошла. Радвам се, че споделяш въодушевлението си с нас :)

 

Мацки, вие знаете ли въобще какво искате? Първо що няма момиче, сега що има :lol2:

Отказва вече втори проект с оправданието, че няма време да се подготви, а ролята му щеше да бъде на лекар. Като го гледам в момента нищо друго не снима, къде може да си го губи времето? Определено е влюбен. На въпроса коя е щастливката, батко Хон отговори:

skizuna10092.jpg

айде няма да казвам, че аз съм си по принцип щастливка, че ще има пак да се възмущавате :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ноес, добре дошла, всички тук отваряме като гледаме картинки с корейски красавци :lol:

И с`я та убих, Луси!!! Ти от кой отбор си? Знаеш ли каква ерес говориш. Няма щастие без опаааа!!! Аз със семейни не се занимавам :rolleyes:

Погледни какво направи:

eij8s9y4s_565f5_6885110.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде кажете коя е жената, че ще умра от любопитство. :lol: :lol: Аз нямам против актьорите и изпълнителите , които харесвам да си имат гаджета , пък и да се женят ако искат...... Само дано е избрал готина мадама. (ако не искате да казвате в темата пуснете ми едно лично, но ми кажете моляяяя)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет,Ноес!Ако знаеш само как ти се радвам !И не само защота Сонг Сънг /особено/ и останалите имат още една почитателка,а и че не съм единствената тук с дъщеря и син на годините на дооооста голяма част от потребителите!Но...важен е духът!

А към Сонг имам специално отношение и ще ми е мн интересно коя е тази,заради която е отказал проекти..хм?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви ,за топлото посрещане, и милите думи !!! Как е на корейски Камсаммида -това трябва да е благодаря .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле Мацко, така ли ще се заплашваме? Ти покрай тия самурай :lol: Пък няма да умре я, пак ще си е наш оппа :P . Освен това са само някакви мълви, даже и слухове не са. Някакво клипче фенско имало на рождения му ден бил с мадама, ама по-интимно. Официално нищо не се казва. То, нали знаете каква голяма новина ще бъде, ще се разбере веднага коя е. Само го вметнах, нищо не знам.

Здравче, извинявай, че те уплаших така :( Следва ерес

много се надявам да си остане умничък и да се занимава с някоя като Ким Те Хи, а не като оная лигла "опааа". Лично мен ме радва, че няма да играе лекар, защото от медицински филми бягам като от чума. Трябва да го гледаме в исторически или в нещо с Ха Джи Уон- ама това са само мои желания, да не скочите пак

 

 

И за да успокоя малко духовете, а и спийди милата да не се задъха пак

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а и спийди милата да не се задъха пак

 

То в тая тема като влезе човек, се задъхва по условие, ама тоя път какво имаш предвид? :lol:

 

Да е живо и здраво момчето, дано с порасването помъдрее още повече и да избира още по-хубави роли, а защо не и да спретне едно хууубаво, здраво семейство, та да го видим цъфтящ и доволен. Аз бих се радвала (Злате, предай му, ако обичаш, че ми се яде торта и ми се тропа хорце, кво се мотае още?).

 

Ноес, ти хич не бери грижа на колко си години. Като се замисля, фенклуба на Джун Ги примерно са ти набори масово. :lol: И определено не само те. :lol: :lol: :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

(Злате, предай му, ако обичаш, че ми се яде торта и ми се тропа хорце, кво се мотае още?).

 

Нямаш проблеми. На правото вече го научих, сега като усвои и Бяла роза и сме готови :282: Чакай покана и не обръщай внимание на слуховете. :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама като стане на въпрос за жена около него и за отрицателно време се разбира, че не е една ами сте всички вие, много бързо си признавате :P Нека си намери момчето жена ( съгласна съм с lussy да е като Ким Те Хи), ама стига, не искам да отказва проекти, ние как ще :inlove::tongue::wub: по него като не се снима, моля те оппа не ставай лош.Момичета моля ви не го дръжте само в къщи, за да му се любувате само вие, пуснете го да се снима в някое сериалче или поне филм.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То в тая тема като влезе човек, се задъхва по условие, ама тоя път какво имаш предвид? :lol:

 

Като всеки път, спийди. Нали гледаш как сме се събрали тук от фенка нагоре и все ще се намери за какво да "спорим" и да те задъхваме теб да ни цензурираш :D Току-виж толкова се задъхаш, че вземеш да му станеш и ти фенка, какво ще правим ние после :P

 

Иве, не се притеснявай, все ще снима нещо, има поне още 20 години кариера :lol: . Просто още не се е появил подходящият филм/сериал, с който да ни взриви B)

Злате, браво мацка, много добре го докарвате

 

И да се похваля, че най-накрая го гледах в "Дух" . В началото правеше яки мутри, вместо да говори на японски, ама повече ми харесва в не толкова романтичните му роли.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някакво клипче фенско имало на рождения му ден бил с мадама, ама по-интимно.

Луси вдигна пара и накрая нищо не показа.

Горката, значи и ти изгледа Дух :lol: Как няма да отказва момчето роли, в последно време само яки бози. Ще му отиде реномето на добър актьор, тц, тц, тц. И ако може без доктори (и аз като Здравчето, вече не ща да чуя за мед. сериали)

Ама пък какви грънци само...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Брей, много се ядоса мацкова. Добре, де, виновна, убийма ся ама да е ся, щото после може да размисля, поне жертвата ми ще си струва :samurai:

оппа, ще отнеса тайната ти в гроба, щом трябва

За другото, взе ми го от устата. От всичките си приятели, него най-много го прецаква агенцията му. Защо го карат все в риймейкове да участва и отказват всичко друго? Интервюто, което поствам, може да даде отговор на някои въпроси, пък може и да не даде.

 

SongSeungHeon8.jpg

 

 

 

Перефразирайки известна английска кралица, която също като мен не е умеела да се изказва мъдро като няма филми, да четат интервюта ;)

 

Интервю за Yonhap News, дадено след края на снимките на "Моята принцеса" (03.2011)

SongSeungHeon3.jpg

 

Р: Казахте, че снимките за „Моята принцеса“ са преминали за убийствено кратко време. Успяхте ли да се наспите?

ССХ: Последната серия я завършихме в 6ч. сутринта в деня на излъчването й и след това веднага беше партито по завършване на сериала. На път за вкъщи съм заспал в колата и менаджерът ми каза, че не е успял един час да ме събуди. През двата месеца, в които снимахме, съм спал много малко.

Р: Какво е чувството след приключване на снимките? Съжалявате ли за нещо?

ССХ: Наистина времето за снимки бе изключително натоварено. Но съм радостен, че го завършихме така бързо. Естествено, има неща, за които съжалявам. Но жанрът и характерът на героя ми бяха много весели. Мисля, че всеки нов събран опит ме прави това, което съм.

Р: Защо чак сега участвахте в романтична комедия?

ССХ: Драмата East of Eden и филмът Invincible бяха много тежки проекти. И все по-често чувах от хората, че се отдалечавам от фъни-образа си в Three Guys and Three Girls . И когато прочетох първите 4 епизода на този сериал, те бяха наистина весели. Защо не съм снимал романтична комедия по-рано? Когато бях по-млад , исках да изглеждам куул, затова си избирах проекти със серозна тематика.

Р: Много хора мислят, че такива роли много ви отиват

ССХ: Бях свикнал със сериозни роли, в които ми се налага да нося целия свят на раменете си, за да изглеждам куул. Но в тази роля изглеждах куул и без да нося света (смее се). Ако имам възможност, отново ще се пробвам в романтична комедия. (ама нека не е в близките 10 години)

Р: Досега сте нямали толкова любовни сцени като в този сериал. Възможно ли е, да сте се влюбил в Ким Те Хи?

ССХ: Щом ме питате, означава, че сме си изиграли ролята наистина добре (смее се). Героят ми е детински и по това много прилича на мен. Само че аз съм по-агресивен от него и неговият начин на изразяване на чувства много ме фрустрира . Park Hae-young не се решаваше да се ожени за Lee Seol. Ако аз бях на негово място, щях просто да й кажа „Хайде да избягаме“ ( момичета, не припадайте) :wub:

Р: Ролята ви пасна така добре, но не съжалявате ли, че не я изиграхте на 20, когато Сонг Сънг Хон е бил „по-красив“? Вече сте над 30те, чувствате ли се стар? (е няма такива тъпи въпроси)

ССХ: Честно казано не знам. Все още се чувствам като колежанин. Може би, защото още движа с приятелите си от онова време. Но начинът, по който съм играл тогава и сега, е един и същ (смее се) :i love this:

Р:Какво се е променило с възрастта у вас?

ССХ: Промени се нагласата ми към актьорството. И това стана след завръщането ми от армията. Все повече подхождам с чувсто за отговорност и открих радостта да изпробвам нови роли. Преди, когато получех сценария, просто се придържах към него като машина. Но сега много повече се замислям какво още мога да направя, за да допиша дадена сцена и как по-добре да предам замисъла й.

Научих значението на думата хармония. Научих, че не мога да върша всичко, воден от личните си амбиции. А че трябва да направя даден проект така, че феновете да могат да го съпреживеят и да му се наслаждават. Сега мисля не толкова за желанието си да изглеждам куул, колкото за това какво мога да направя за феновете си чрез даден проект.

Получих много писма от чуждестранни фенове, които ме познават и ми стана ясно значението на халю-вълната. Мисля, че преди не съм се замислял за тези неща. Мисля, че това ми създава отговорност към тях. Има още много какво да се направи за актьорските ми умения, но открих, че актьорската професия може да бъде много забавна и се уча да й се наслаждавам. (Мацко, ти писа ли му?)

Р: Имахте ли големи амбиции да станете артист?

ССХ: Когато бях млад, никога не съм мечтал да бъда артист. Бях обикновено момче и обикновен студент. И през 1995 на мястото, където работех почасове, дойде агент от модна агенция и ме попита дали не искам да участвам в конкурс за модели. И така изведнъж станах модел. Тогава най-известният модел беше Kim Sung-jae. Аз и Со Джи Суб тъкмо бяхме започнали, когато Kim Sung-jae неочаквано почина, така че ние двамата някакси се превърнахме в най-търсените модели.

След това ми предложиха участие в Three Guys and Three Girls, без никаква подготовка. Така просто си изкарвах прехраната с това, без да имам големи надежди. И трябва да кажа, че изтърпях много критика. Но сега е различно. Сега давам най-доброто от себе си и имам 10-годишна кариера зад гърба си. Когато бях на 20, мислех, че просто трябва да направя това, което правя. А сега вече мисля и за мнението на феновете и обществото за мен.

Р: Страхувате ли се, че може да загубите популярността си?

ССХ: Никога популярността не ми е била главна цел, затова не съм човек, който се притеснява за такива неща. Естествено, че е по-добре да си известен, но нямам този хъс като някоя новоизгряла звезда да остана завинаги популярен. По време на снимките с Lee Soon-jae (дядото от Моята принцеса) забелязах колко пламенно влиза в ролята си, даже на тази възраст, и ми се прийска да съм като него. В действителност, виждайки това, ме хвана срам. Отдал е младостта си да изучи в дълбочини професията си, а аз никога не съм го правил и сега съжалявам за това.

Р: Какво правите в свободното си време?

ССХ: Упражнявам някоя роля или ходя да играя с приятелите си. Играя голф. Сега като се замисля, животът ми е доста скучен. (еми айде стига си играй, а прочети малко какво ти пишем, че да не ти е толкова скучно)

Р:Имате ли планове за брак?

ССХ: Искам да създам семейство, но това не е толкова лесно. Нямам момиче. Но кой знае, един ден ще обикна някоя и тогава можем да говорим за брак.

 

Източник: dramabeans.com

 

интервюто е малко съкратено, всички грешки и неясноти са дело на преводача

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уууубичам та, Люси! Прощавам ти, обичам те!! :kiss2: :kiss2: Какъв сърцетуп получих, докато четях интервюто. Рейн, прости ми, знам, че ще ме разбереш :ph34r:

Чухте ли го като ми каза: „Хайде да избягаме“ :P Това, което си съкратила от превода е ... в България :lol:

Мерси, душко, много ми беше интересно. Какъв късметлия е само.

"Аз и Со Джи Суб тъкмо бяхме започнали, когато Kim Sung-jae неочаквано почина, така че ние двамата някакси се превърнахме в най-търсените модели."

Обаче при тъпия въпрос:

Ролята ви пасна така добре, но не съжалявате ли, че не я изиграхте на 20, когато Сонг Сънг Хон е бил „по-красив“? Вече сте над 30те, чувствате ли се стар?", за малко да метна патериците по монитора <_< Направо чух камбаните!!!

А иначе ССХ доста четка феновете, че знае какво може да му се случи :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей lussy направо да те :kissx: човек, какво хубаво начало на деня ми,за удоволствието да прочетем това интервю златна си :thanks: Мацкова, ама ти какво правиш още тук аз мислиш,че вече сте избягали, а ти ми седиш и пишеш,айде събирай куфара :P Като изключим двата малко смотани въпроса другите бяха добре, ама можеше да има още малко по така въпроси да зарадват феновете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много благодаря за удоволствието да прочета това интервю. :thanks: Истински се забавлявах с него.

И как посмя онзи хахо журналиста ( защото със сигурност не е била журналистка) да измъдри подобна тъпотия- на 30 бил стар и погрознял. То бива мъжка завист, ама по-добре да внимава какви ги дрънка, да не го докопат аджумите, че не мога да го мисля тогава. :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Со Джи Соп: "Притеснявам се за Сонг Сънг Хон"

 

Хубавото Хони дошъл на премиерата на новия филм на верният си приятел Джи Соп, а нашето момче се притеснявал за него.. :)

sshk.jpg

friendsgm.jpg

 

Всичко това казал Джи, в едно от последните си интервюта, на темата за брака и явно на въпрос за Сънг Хон, цитиран от TV Report.

"Искам да се оженя преди 40-та си година. И искам Сънг Хон да се ожени възможно най-скоро. Защото искам някой да се грижи за него. Но той няма подобно намерение. Още обича да работи уселено."

 

Двамата могат да ме "уморят", като леко се споменават един друг..как , пък и темата за женитба, намесиха..хахаах.

Спокойно момичета, ако има нещо..скоро ще се разбере!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...