Jump to content

Song Seung Heon (Сонг Сънг Хон)


Recommended Posts

Искам да го гледаааам! Сънг Хон ми липсва, скоро нищо не съм гледала с него :(

Как му отива да страда ;) ! Ако и тук въздиша като в На изток от рая, ве не знам... :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оппа, ще ме умориш!!! :lol:

Докато чакаме букви на "A Better Tomorrow ", докопах първи трейлър на "My Prinsess", и чупя ли ръчички и гласче от кеффф!

http://www.youtube.com/watch?v=SedsNjrusq8

То освен, че Те-хи е хубавица, ами и той, нашият, не й отстъпва по нищо...

10a.jpg

Дано не го събличат много..че ще....Всъщност, защото е голям студ! :lol:

Снимките протичат при голям студ и снежец навън, но явно има смях и настроение на снимачната площадка, освен романтика и любов.

Доста фенове дебнат любимеца си в малките часове на нощта и споделят любопитни неща...те в Корея феновете, не обичат да спят :P .

 

Така и така, споделям..я да сложа една снимка от поредната сватбена церемония, уважили с присъствие дуото Джи-Соп - Сънг-Хон.

Просто ако единят липсва или е зает, някой техен приятел или познат, сигурно отлага сватбата, за да дойдат заедно...хаха!

5260558171795c6b2902b.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като гледам тейлъра на "My Prinsess", ще има доста забавни моменти.Вярно,че много му отива да страда,поне в тоя сериал да не страда толкова много.Много ми се иска да го вида в роля която не страда толкова много.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога, тази реклама е разкошна, не мога да не я споделя..освен бира, на човек му се гледа и филма с тез сладури, дано субтитрите не се бавят още много :P

 

Съвсем малко остана и до 05.01, когато стартира и сериала My Princess, още се чудя(след последните кадри, Te Хи е ужасна в тази рокля), защо тя да е принцеса,

като той има повече шансове за принц, поне нашият принц, с този вид и усмивка?

201012271293416701151499001.jpg

sshg04.jpg

 

Нищо, осатава ни да почакаме и да разберем, много надежди имам за този каст и хора, стоящи зад проекта.

Съвсем закономерно чакаме и новите реклами (дай боже и песен) на Lotte Duty Free.

47648527.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Блеки, душко, имай милост! Не пускай такива клипчета, че ще умра /как беше?/ "на екс" :tongue: !

Добре поне, че е само някакви си 30 секундички, че иначе е пагубно за здравето /поне за моето.../.

Изчака ми се чакането за този филм вече... Искам гоооооо! /филма/... :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дълго време се чудех дали да пиша в тази прекрасна тема, но накрая се престраших. Благодаря за хубавите снимки и клипчета, а последните материали и коментари на Блеки направо ме размазаха.

Това е първата ми и единствена любов от пръв поглед (само да не ме чуе мъжът ми). За първи път го гледах в "Рая" и още в първата сцена ме впечатли, та едвам дочаках да дойде неговия ред. Разкошен и като визия и като изпъления. Изгледала съм всичко с него, освен първия му сериал и съм изключително пристрастна, стане ли въпрос за него :) .

Освен с добрите си изпълнения обаче Сънг Хон се прочу преди време и с един скандал. Та на нашето момче не му се ходело в казармата, още повече че точно тогава е трябвало да се снима в "Sad Love Story" (ауу колко ме беше яд, че не се е снимал там) и показвал някакви медицински, уж че има диабет. Обаче го хванали и станал толкова голям скандал, че почитателите му даже искали да бъде махната фигурата му от алеята на славата. След казармата баткото се прегърбва от извинения и прави грандиозно завръщане с Fate. ( щом ще прави такива завръщания, му са разрешени колкото си иска скандали :D )

 

А връзката му с Джи Соп е доста тясна. Не само по свадби ходят заедно, но и Джи Соп никога не участвал в тв шоута и първото му участие било само заради Сънг Хон B). Ето как са се срещнали и станали приятели на кастинг за модели през далечната 1995г.

Интервю с Джи Соп и Сънг Хон

Джи Соп: Имаше 5 човека, но видях Сънг Сон. Той беше единственият, на когото се задържа погледа ми. Имаше толкова хубаво лице и тяло, че бях сигурен, че ще изберат него (хмх).

Сънг Хон: Чакай, хората ще си помислят, че само 5 човека са дошли на кастинга. Бяха дошли хиляди, накрая останаха само 5 и избраха мен и Джи Соп.

Джи Соп: Бях поразен, когато го видях. Помислих си, как може човек да изглежда толкова добре. Той виждал ли се е в огледалото. (хмх хмх)

Сънг Хон: След кастинга отидох в офиса и там заварих Джи Соп. Помислих си, че за да се запозная с него, трябва да разбера на колко е години. Затова го попитах, кога е роден. Джи Соп ме погледна и отговори "през 77ма". Изглеждаше недоволен, явно си помисли, че съм по-млад от него.

Джи Соп: Какво съм казал? Не го помня това.

Водещ: Вие сте родени и двамата през 76, нали?

Сънг Хон: Да, затова си помислих, че по-добре да не се бях запознавал с него. И така, направихме снимките за рекламата в Япония и се върнахме в Сеул. На партито по случай края на снимките той изобщо не говореше, само пиеше самичък. Отидох в тоалетната и той тихо ме последва (аууу работата е сериозна). Стоеше зад мен и изведнъж ме тупна по рамото и извика: Хьонг, сега ще започнем да се издигаме (има предвид в кариерата) :lol::lol::lol:

 

 

Има силна връзка и с Куон Санг У, ама за нея някой друг път

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси, Люси!

Аз това интервю съм го гледала и на клипче. Много са смешни двамата, Джи Соп се черви като моме.

Обаче водещият бърка. Сънг Хон е роден през 76-та, а Джито - 77 г. Не е фатално де. Важното е, че са си дружки. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и аз да съм объркала. Понеже превеждах от руски и се зачудих дали му говори на вие или има предвид и двамата и като ме домързя да проверявам Джи Соп кога е роден :blush: Ама сега като го каза, май и аз имам смътен спомен, че съм го гледала на клипче в темата за Джи Соп.

 

Между другото излъгах, че съм гледала всичко. Освен първия сериал, не съм гледала и двата филма от 2010, както и My Princes. A God of Study този, който успях да намеря не беше с него. Така че ако има и друг сериал с такова име, в който той да участва, и него не съм го гледала. Sorry

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо ме е хванала лигнята, но всеки път като го видя на съвместна снимка с приятеля му Со Жи Соб/май така се произнасяше/ започвам да се чудя-що няма толкова снимки с жени-то бива, бива да прави поведение...

Има такива снимки и с жени, ама са доста скъпички ;) Ето каква информация открих вчера:

Агенцията на Сонг Сънг Хон съобщава, че делото срещу изнудвачите му е приключило. Трима са осъдени на по 2 години затвор. През януари и февруари (2010) лица са заплашвали Сънг Хон, че ако не заплати 100 млн уона, ще разпространят снимки, на които актьорът е насаме с жена. От полицията било решено да заплатят парите и в момента на тяхното предаване, престъпниците били заловени.

инфо: dana/bntnews.co.kr

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Що за перверзник? <_<

Красив, здрав, 35-годишен мъж е бил насаме с жена.

Някой ще ми обясни ли какъв е проблемът!

Той е женен?

Тя е омъжена?

Тя е проститутка?

Тя всъщност е той?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди време прочетох при руснаците, че баткото като участвал в предаването "Sweet Night", казал, че идеалът му за жена е като Han Ga In. Причината, поради която казал нейното име, е, че тя е омъжена за Yeon Jung Hoon. След предаването обаче Yeon Jung Hoon му се обадил и не бил много доволен, че смята жена му за идеална. Препратката към въпросната дама си е чиста спекулация от моя страна. Ама защо все се забърква в скандалчета този човек.

 

Сабрина, наскоро гледах пак "Шогун" и там има добро обяснение на въпросите ти. Аз обаче си мисля, че снимките са били нещо такова :lol2::lol2:

 

fb114133a6e7.gif

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Луси, и такива да са били снимките... пак не виждам какъв е проблемът!

Свободен 35-годишен мъж може да си прави каквото си иска!

Този пич явно обича да е в центъра на скандала. ;) Щом и сам си създава емоции.

"Шогун" съм го гледала толкова отдавна, че нищо не си спомням! :unsure:

П.П. Мацкова, това сме старозагорската група на лов! :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз, бях го гледала като дете, но наскоро пак го гледах- много добър, макар да не е правен от японци.

 

Старозагорската група, мойте извинения, ама това сме бургаската група. Нали гледате, че е бургаският плаж, а снимката е от семейния ми албум :P:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да де, Люси, бургазлийки искате да му отмъкнете шортите на момчето :lol: , а пък ние заралии не даваме. Много сте напористи, къш!! :lol: :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, от старозагорки и бургазлийки човек не може да се вреди бре! :lol:

Аз пък да ви кажа, ако бях на мястото на онази женица незнайна, сама щях да снимам и да пусна снимките безплатно в интернет пространството. Ей тъй, за да се хваля! :P

И тогава да ги видим кого ще заплашват!

А наборът според мен не ги предизвиква нарочно скандалчетата около себе си. Просто отвътре му идва и му се получават някак си нещата. :D Ама той какво е виновен, че е готин пич и всички погледи са съсредоточени върху него. И само дебнат гадовете за нещо пикантно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъй тъй, Златце, нищо не е виновен. Ама и ний какво сме виновни, че искаме нещо по-пикантно :tongue:

Имаше в стария форум една темичка за лиготийки и за изпускане на парата, ама тук я няма, нали сме вече примерни :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...