Jump to content

Stove League (2019-2020)


Recommended Posts

spacer.png

 

Off Topic

 

EKywv6-WsAIt5KB.jpg:large

 

Stove League (스토브리그)
Страна: Южна Корея
Също така известен като: Seutobeurigeu
Период на излъчване: 13 декември - 2019 – 14 февруари 2020 г.
Време на излъчване: Петък - Събота 22:00
Жанр: Спорт
Канал: SBS
Епизоди: 32
Режисьор: Jang Dong Yoon (Fates and Furies, Two Lives One Heart, Exit)
Сценарист: Lee Shin Hwa
Субтитри: Английски
           
Участват: 
Nam Goong Min като Baek Seung Soo
Park Eun Bin като Lee Se Young
Jo Byeong Gyu като Han Jae Hee
Park So Jin като Kim Young Chae

Chae Jong Hyop като Yoo Min Ho

Oh Jung Se

 

Резюме: “Stove League” разказва за подготовката на бейзболен отбор от Голямата лига. Драмата се фокусира върху губещ тим и пристигането на новия си генерален мениджър. Всеки епизод се фокусира върху проблемите, които имат, докато се подготвят да станат по-силен отбор…
Пек Сънг Су (Nam Goong Min) е новият генерален мениджър на професионалния бейзболен отбор „Dreams“, който има злощастна история с минали спортни отбори, които е управлявал. Дори когато печели, се оказва, че е в непопулярен спорт или отборът му е разпуснат, защото спонсорите му са твърде бедни.

И Се Йонг (Park Eun Bin) е мениджърът на отбора на „Dreams“. Тя е най-младата и единствена жена, управлявала екип от професионалисти. Заради дълбоката си любов към отбора, тя никога не се отказва от него, дори когато всички останали са му обърнали гръб.

Ще успеят ли двамата да направят един успешен отбор?

 

 

Свали с английски субтитри :click: :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click: :click:

 

Свали с руско озвучаване :click:

                         

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубав сериал. Нищо не разбирам от бейзбол и никога не ми е бил интересен като спорт. Но сериалът ме грабна още от първите епизоди. Ако, очаквате обаче да гледате много бейзбол ще се разочаровате. Играта присъства, но основното са човешките взаимоотношения. Сблъсък на характери, сблъсък на интереси и борба за оцеляване и израстване не само на един отбор, а и на хората свързани с него. Ако очаквате любов и романтика и това го няма. Има леки драматични нотки в историите на някои герои, но са поднесени съвсем човешки, без излишен драматизъм. Целият каст е превъзходен и няма нито един дразнител.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И след изгледан последен епизод, мога да потвърдя мнението си. Чудесен сериал. Корейците ми върнаха надеждата, че не са забравили как се правят хубави сериали. Че, дори и без романтика, без измислени драми, без клиширани семейни тайни и родители, които се месят навсякъде и за всичко, та дори и без лъскав идол за цвят, може да се получи хубава история, която да те накара да гледаш епизод след епизод без да ти доскучае. А, да не споменавам, че главният женски образ нямаше нищо общо с традиционната корейска героиня - вечната многострадална Геновева, изживяващата приказката за Пепеляшка. 

Веднага се заговори за втори сезон, макар че този си завърши съвсем логично. От телевизията обаче отговориха, че за момента такова нещо няма, но не отхвърлят идеята за в бъдеще.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напълно съм съгласна с мнението на Тара, страхотен сериал, страхотни актьори и се учудвам, че изобщо няма коментари за този толкова интересен и различен сериал.

Препоръчвам го, гледайте го и няма да съжалявате.Един чудесен Намгунг Мин, който изпълни своята роля по един невероятен начин, разбира се, както винаги. 10/10, поне за мен!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...