Jump to content

A.C.E


skofiild

Recommended Posts

Jun е с положителен тест за Ковид19. Останалите членове на групата и служители на компанията също са се тествали и очакват резултатите. Jun е в самоизолация, докато чака допълнителни указания от здравния орган.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Chan стана вторият член на групата, който е дал положителен тест за COVID-19.

По-рано тази седмица Jun беше диагностициран с COVID-19, след като показа леки симптоми. Въпреки че по това време неговите съотборници Chan и Kim Byeongkwan  дадоха отрицателен тест за вируса, и двамата влязоха в карантина като предпазна мярка.

На 8 октомври агенцията BEAT Interactive на A.C.E обяви, че докато е в самоизолация, Chan е започвал да проявява леки симптоми на вируса и след като е преминал повторно тестване, сега е диагностициран и с COVID-19.

Пълното изявление на агенцията е следното:

Здравейте, това е BEAT Interactive.

Сутринта в петък, 8 октомври, резултатите от теста за член на A.C.E Chan за COVID-19 също се оказаха отрицателни.

След като на 4 октомври членът на A.C.E Jun бе уведомен, че е дал положителен тест, Chan влезе в самоизолация в съответствие с указанията на здравните власти.

По време на самокарантината той започна да проявява леки симптоми (леки мускулни болки), които изглежда бяха симптоми на COVID-19, така че той веднага се подложи на повторно PCR тестване и резултатите от повторния му тест се оказаха положителни тази сутрин.

В съответствие с инструкциите на здравните власти, Chan ще се премести в карантинно заведение за лечение.

Причината за диагнозата COVID-19 на Jun беше контакт със семейството му в сряда, 29 септември, и той продължи да практикува с другите членове на A.C.E от сряда, 29 септември до петък, 1 октомври.

Въпреки че здравните власти не са се свързали с него, на 1 октомври Jun е лично информиран, че един от членовете на семейството, с които се е срещнал на 29 септември, е бил диагностициран с COVID-19, така че той незабавно е бил подложен на изследване и по това време резултатите от тестовете му се върна отрицателен.

Въпреки това, докато беше в карантина, Jun започна да проявява леки симптоми, започвайки от неделя, 3 октомври, така че той беше подложен на повторно тестване в понеделник, 4 октомври, след което резултатите от тестовете му бяха положителни.

От 29 септември до 1 октомври Chan практикуваше и живееше в общежитие заедно с Jun, и въпреки че след това влезе в самоизолация, ние вярваме, че той вече се е заразил COVID-19 от предишния им контакт.

Въпреки че Kim Byeongkwan не живееше в общежитието поради факта, че ACE в момента не е в разгара на промоции, той тренира заедно с Jun от 29 септември до 1 октомври, когато Jun все още не знае, че е бил в контакт с пациент с COVID-19. След като резултатите от неговия PCR тест за COVID-19 се оказаха отрицателни на 4 октомври, той беше в самокарантина в семейния си дом, а Kim Byeongkwan също ще следи усърдно състоянието му от тук нататък.

След диагнозата на Jun, всички членове на A.C.E и персоналът на BEAT Interactive бяха подложени на PCR тест за COVID-19, а всички членове на персонала, чиито пътища се пресичаха с Jun, преминаха в самокарантина и в момента работят от дома като предпазна мярка.

Нашата агенция ще се придържа внимателно към инструкциите и указанията на здравните власти и ние ще вземем решение за връщане на A.C.E към дейности на по-късна дата.

Ще направим всичко възможно, за да осигурим бързото възстановяване и безопасност на Jun и Chan.

Благодарим ви.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много лоша новина.Пожелавам им бързо възтановяване.Надявам се само да не се усложнят симптомите и лечението им да премине леко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Соло изпълнителя/член на g.o.d Son Ho Young, К-Pop момчешка група A.C.E и основателите на кросоувър жанра Forestella, които са част от Beat Interactive се събраха заедно за ярко и весело празнично парти с уникално сътрудничество!

На 24 декември те издадоха специален празничен сингъл, озаглавен "Christmas Time"  изпращайки радостни празнични поздравления на всички музикални фенове.

 

(A.C.E), 손호영(SHY), 포레스텔라(Forestella) 'Christmas Time' MV

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Jun ще се запише за задължителната си военна служба.

На 27 януари агенцията на A.C.E BEAT Interactive потвърди, че Jun ще се запише в армията следващия месец.

Изявлението им гласи:

"Здравейте, това е BEAT Interactive.

Това е съобщение относно задължителната военна служба на члена на A.C.E. Jun.

Jun получи известието си да се запише като активен войник в понеделник, 7 февруари. Той ще бъде зачислен за една година и шест месеца.

Мястото и часът на записването му ще бъдат частни и той планира да се запише тихо, без да присъстват фенове. Това решение е взето за здравето и безопасността на всички, така че молим за вашето сътрудничество.

Jun ще завърши службата си добре и ще се върне здрав, така че молим за топла любов и подкрепа на феновете дотогава.

Благодарим ви."

 

Джун е третият член на A.C.E, който се записва в армията, след като Wow и Donghun го направиха през септември 2021 г.

Изт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакаме новата драма на Chanie през април, дали ще е преди влизането на BK в KATUSA на 11.04 или по-късно - още и Chanie не се знае със сигурност, както сподели днес в Bubble

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...