Jump to content

Recommended Posts

220px-Marrying_the_Mafia.jpg


IMDB
 

ОБВЪРЗАНИ С МАФИЯТА

 

Година:2002
Жанр: Комедия
Актьори:
Чонг Чун Хо (정준호)
Ким Чон Ън (김정은)
Ю Тонг Гън (유동근)
Сонг Чи Ру (성지루)
Пак Санг Ук (박상욱)
Пак Кън Хьонг (박근형)
И Со Йон (이서연)
Ю Хе Джонг (유혜정)
Чин Хи Гьонг (진희경)
Ън Уон Дже (은원재)

Ким Хе Сук (김해숙)
.....................
Режисьор: Чонг Хънг Сун (정흥순)
Държава: Южна Корея
Език: корейски
Продължителност: 113 мин.

Инфо: Чанг Чин Гьонг е дъщеря на гангстера 3Ч, чието семейство няма друго освен добри маниери и добро образование. Един ден тя се сблъсква с Пак Те Со, момче, което не е срещала преди, и прекарва нощта с него. След като братята на Чин Гьонг научават за това, те решават да потърсят отмъщение за изгубената чест. Този план е изоставен, когато научават, че Те Со произлиза от  тъй нареченото "висше общество". Сега те променят стратегията си, като се опитват да ги съберат колкото се може по-бързо, за да издигнат статуса на семейството си, но Те Со иска да избегне годежа с гангстерската дъщеря.

 

С български субтитри

С английски субтитри

Онлайн с руско озвучаване

 

Свързани теми:

Marrying the Mafia 2 (2005)

Marrying the Mafia 3 (2006)

Marrying the Mafia 4 (2011)

 

Off Topic

 

Link to post
Share on other sites

Също много добър филм, явно поредицата женя се за мафията е доста интересна. Този филм е от типа събудих се до непознат. Отново много смешни моменти. Тримата братя големи сладури, архитекти на сватбата на сестра си. От началото до края.

Off Topic

Как братята го провесиха от балкона и го караха да се ожени за сестра им. И как в обяснението го караха да пише, че го е направил със сестра им от 3 до 5 пъти. Много заприлича на изнудване в един момент.  Щото той реално не я беше докоснал сестра им. Като го набиха и той се оплаква -Тия синини няма да минат за 4 седмици,  и тя - Явно братята ми са били уморени, обикновено като бият някого синините му не минава за по малко от 8-12 седмици. Сестрата и тя една. Като ходиха да обясняват на баща и че лекари са я прегледали и тя е недокосната. Майтап след майтап. Нещата с обяснението не се получиха и баща и му дава 4-5 пачки с пари за да можел да я извежда на срещи и да я забавлява и да уреди и сватбата. Брат и му подава пачките , младежа бута сестрата по рамото да вземе парите, тя се дърпа, младежа ги взема и ги плъзга по пода към сестрата, тя се прави на засрамена и му ги плъзга обратно по пода.  Срещата между семействата. Родителите му се противяха срещу сватбата , а след като видяха гангстерите , на връщане в колата му казват да се ожени за нея само и само за да останат живи. 

Много добро настроение. Ще се хареса на всеки. 

Клик

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...