Jump to content

Dancing Queen (2012)


Recommended Posts

spacer.png

 

Dancing Queen

Страна: Южна Корея

Жанр: комедия

Премиера: 12 януари 2012 г.

Продължителност: 124 мин.

Сценаристи: Lee Suk Hoon, Park Soo Jin, Yoon Je Kyun

Режисьор: Lee Suk Hoon

 

В ролите:

Hwang Jung Min

Uhm Jung Hwa

Jung Sung Hwa

Ra Mi Ran

Lee Han Wi

Oh Na Ra

Choi Woo Ri

Han Soo A

Lee Dae Yeon

Jeong Gyu Su

Park Jung Min

Lee Hyo Ri (гост)

Ma Dong Suk (гост)

 

Резюме:

Първата среща на Хуанг Джонг Мин и Ом Джонг Хуа е в началото училище и предизвиква взаимна омраза. За втори път двамата се срещат като студенти и скоро след това се женят. Години отнемат на Джонг Мин да вземе лиценз за адвокат, като през това време семейството се издържа от Джонг Хуа, която работи като инструктор по аеробика. По случайно стечение на обстоятелствата Хуанг Джонг Мин получава предложение да се кандидатира за кмет на Суел. В същото време съпругата му е на път да изпълни мечтата си - да стане певица. Как нейното решение ще повлияе върху предизборната кампания?

 

ТРЕЙЛЪР

 

БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2

СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ И АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

СВАЛИ С РУСКИ СУБТИТРИ И С РУСКО ОЗВУЧАВАНЕ

ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН С РУСКИ СУБТИТРИ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледаше ми се филм за разтоварване и този ми дойде точно на мястото. Актьорите бяха големи сладури, а героите им - обикновени хора, които се борят с ежедневието както могат, не бяха лустросани и идеализирани, а наистина средностатистически хора, със своите недостатъци и чепати характери. Допадна ми дори това, че героите бяха със същите имена като актьорите, това ме накара да ги чувствам още по-близки. Самата история беше нереална, но забавна, а под повърхността може човек и да открие и по-сериозни неща, върху които да се позамисли. В този ред на мисли беше страхотно участието на кандидат-кмета в телевизионния дебат - когато обсъждаха въпроса с раждаемостта, показа на останалите колко кухи са политическите им изказвания и как политиците мислят само за рейтинг и показност, а не за хората. 

 

Групата от аджуми беше страхотна - дори проверявах актрисите колко са годишни. Оказа се, че при снимането на филма само едната е била под 30-годишна, едната е на 35, а Ом Джонг Хуа - на 38. Слагат в малкия си джоб разните му там лолитки :D А, както се видя и след финалните надписи, можеше да се спретне и група от аджошита. Особено главният беше неземен "танцьор"!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филма е много хубав и много човешки. Добре бяха показани преживяванията на двамата, когато мъжа и разбра че е певица.

Off Topic

Той се беше почувствал предаден, че тя беше направила това зад гърба му, без да му каже. Може би това най много му натежа. Той възприе това като липса на доверие от нейна страна. И той каза, че  всеки трябва да поеме по своя път. За мен това звучеше като раздяла.  Той не беше против тя да е певица, просто беше унизително да го научи така. А на другия ден нещата още повече ескалираха и унижението беше дори по-голямо. И тогава те осъзнаха може би позаспалите си чувства един към друг. Тя също имаше своите причини да се чувства неоценена и недоволна от съпруга си. 

   Ом Джонг Хуа по време на филма е на 43 години. Препоръчам за гледане. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...