Jump to content

Recommended Posts

Чудесно започна. Не усетих кога опатках 6 серии. Определено по-лесно влиза от сериала на И Бо, дето го изгледах с превъртане. Е, може би защото е приказка със специални ефекти, но пък Сяо Джан е толкова харизматичен. 

• Like 3
  • Upvote 1

5 hours ago, cucyta said:

но пък Сяо Джан е толкова харизматичен. 

Нали? Но си е приказка. На мен ми допадна, но ние мъжете вечно си оставаме деца.

• Like 4

Страхотна приказка се оказа! Изгледах я с голямо удоволствие и с нетърпение чакам втори сезон!

Edited by grendely
  • Like 2
  • Upvote 2

В момента гледам анимето Сяо Джан е перфектен за тан сан ,но някак актрисата която играе зайката не е толкова сладка  колкото рисувания и вариан .  Дано има нов сезон скоро .  

• Like 3
  • Upvote 1

Страхотно филмче,изгледах го на един дъх.Седмината дяволи бяха прекрасни,и всеки мина през своя катаклизъм.

Дано има втори сезон,защото завърши малко с отворен край.Много ми се иска да знам какво става с дяволите.

Който харесва приказки и фантастични неща сериала ще му хареса.Аз съм от тези хора и на мен си ми хареса.

• Like 3
  • Upvote 1

Преди 15 часа, mariela82 написа:

Страхотно филмче,изгледах го на един дъх.Седмината дяволи бяха прекрасни,и всеки мина през своя катаклизъм.

Дано има втори сезон,защото завърши малко с отворен край.Много ми се иска да знам какво става с дяволите.

Който харесва приказки и фантастични неща сериала ще му хареса.Аз съм от тези хора и на мен си ми хареса.

Нормално е да е незавършено. Анимето все още продължава да излиза. Може и там да погледнеш. Арта е страхотен.

• Like 3

Здравейте на всички фенове на филма,

незнаех че са направили игрален, аз съм потънал изцяло в анимираният вариант, макар и на руски, ако някой се намери да го дублира или преведе ще е отлично. Отдавна не бях попадална нещо толкова смислено и добре направено.

За всички рускоговорящи ето линк.

Edited by bealonenomore
Покрит линк.
  • Like 3

Извинявам се, толкова се развълнувах че има игрален че не потърсих друга тема. Просто се регистрирах и направо писах :D. Ако някой от модернаторите сметне за нужно, моля да дублира поста в подходящата тема за да не спамя форума излишно. Качеството е 1080p, рекламата е изрязана на 99%, изключение правят едва няколко епизода, дублажа до 27 епизод е едногласов, след това от двама души

Edited by 331088
  • Like 2

изгледана втора фантастична приказка .... дано по бързо направят втори  сезон  .обаче

Off Topic

мисля че учителя откъсна страницата за да прикрие че Водачката е  замесена някак със смърта на майката на Тан Сан

<_<