cucyta Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 Чудесно започна. Не усетих кога опатках 6 серии. Определено по-лесно влиза от сериала на И Бо, дето го изгледах с превъртане. Е, може би защото е приказка със специални ефекти, но пък Сяо Джан е толкова харизматичен. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 5 hours ago, cucyta said: но пък Сяо Джан е толкова харизматичен. Нали? Но си е приказка. На мен ми допадна, но ние мъжете вечно си оставаме деца. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 Ооо, аз все още си чета приказки, детското в мен е още видно. Та си го гледам с удоволствие! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grendely Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 (edited) Страхотна приказка се оказа! Изгледах я с голямо удоволствие и с нетърпение чакам втори сезон! Edited June 1, 2021 by grendely 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siska_5 Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 В момента гледам анимето Сяо Джан е перфектен за тан сан ,но някак актрисата която играе зайката не е толкова сладка колкото рисувания и вариан . Дано има нов сезон скоро . 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariela82 Posted September 18, 2021 Share Posted September 18, 2021 Страхотно филмче,изгледах го на един дъх.Седмината дяволи бяха прекрасни,и всеки мина през своя катаклизъм. Дано има втори сезон,защото завърши малко с отворен край.Много ми се иска да знам какво става с дяволите. Който харесва приказки и фантастични неща сериала ще му хареса.Аз съм от тези хора и на мен си ми хареса. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 Преди 15 часа, mariela82 написа: Страхотно филмче,изгледах го на един дъх.Седмината дяволи бяха прекрасни,и всеки мина през своя катаклизъм. Дано има втори сезон,защото завърши малко с отворен край.Много ми се иска да знам какво става с дяволите. Който харесва приказки и фантастични неща сериала ще му хареса.Аз съм от тези хора и на мен си ми хареса. Нормално е да е незавършено. Анимето все още продължава да излиза. Може и там да погледнеш. Арта е страхотен. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
331088 Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 (edited) Здравейте на всички фенове на филма, незнаех че са направили игрален, аз съм потънал изцяло в анимираният вариант, макар и на руски, ако някой се намери да го дублира или преведе ще е отлично. Отдавна не бях попадална нещо толкова смислено и добре направено. За всички рускоговорящи ето линк. Edited October 28, 2021 by bealonenomore Покрит линк. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 Заплювам си дублирането. Ама тук е темата на игралния сериал. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
331088 Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 (edited) Извинявам се, толкова се развълнувах че има игрален че не потърсих друга тема. Просто се регистрирах и направо писах . Ако някой от модернаторите сметне за нужно, моля да дублира поста в подходящата тема за да не спамя форума излишно. Качеството е 1080p, рекламата е изрязана на 99%, изключение правят едва няколко епизода, дублажа до 27 епизод е едногласов, след това от двама души Edited October 28, 2021 by 331088 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazeto Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 Мда анимацията има тема тук дори бг. превод... Ето 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
десс58 Posted October 22, 2022 Share Posted October 22, 2022 изгледана втора фантастична приказка .... дано по бързо направят втори сезон .обаче Off Topic мисля че учителя откъсна страницата за да прикрие че Водачката е замесена някак със смърта на майката на Тан Сан Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowmoon Posted September 18 Share Posted September 18 Още няколко плейлисти: , , и 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts