Jump to content

Ling Long: Incarnation (2019-2021)


lazeto

Recommended Posts

3ced58bb2088dbf6c5f553cb689271990a7d77e11e433441.jpg

 

INCARNATION (灵笼)
Страна: Китай
Също така известен като: Spirit Cage: Incarnation
Период на излъчване: 2019 – Юли – 13 до 2019
Жанр: Екшън, Sci-Fi, Хорър, Демони
Епизоди: 15
Времетраене: 30 минути на епизод
Студио: bilibili, YHKT Entertainment
Режисьор: Wangwang Dong
Субтитри: Английски

 

 

Резюме: В близко бъдеще човешкият свят отдавна е пренаселен, затова човечеството е насочило очите си към звездите в търсене на нов дом. В същото време изместване на Луната от орбитата предизвиква силни земетресения по целият свят, продължили няколко десетилетия. Човечеството е унищожено. Когато земята най-накрая се възстановява всички се изправят пред странен нов, но все още познат свят. Ще остане ли човечеството на върха на новия свят или ще бъде победено от друг вид?
 

 

Свали с английски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много е добро чакам му втория сезон;) Малко е объркващо/дразнещо, че епизодите с всяка цифричка стават все по-кратки (ако се не лъжа, към края ги нашляпаха по 13 мин., от които 5 интро и надписи), но като цяло е яко "анимето", има атмосфера и силни образи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1630288299727.jpg

 

Страна: Китай
Епизоди: 16
Година: 2019-2021

Варианти на заглавието: Ling Long: Incarnation, Ling Cage: Incarnation, Spirit Cage: Incarnation

MAL
Продуцирано от: bilibili
Студио: YHKT Entertainment
Жанр: екшън, драма, хорър, НФ, съспенс

 

В недотам далечното бъдеще планетата отдавна вече е била пренаселена. Човечеството е поело към звездите в търсене на нов дом, но в същото време вилянието на Луната предизвикало силни земетресения в цял свят, продължили няколко десетилетия. Човешкият род бил унищожен почти напълно. Когато земята най-сетне се успокоила, хората се върнали, за да попаднат в един много странен, но и някак познат свят. Оцелелите пребивават на Маяка, където е установена строга социална структура, религията е закон, а любовта е под забрана.

 

Онлайн с руски дублаж: ТУК

Онлайн с английски субтитри: ТУК

Ling Long 2 спешъл в youtube: ТУК

Торент за първи сезон с англ. субси: ТУК

 

* Малко пояснения - първо, това е една от най-най-най-добрите 3D-анимации, които съм гледала изобщо. Не само като качество на самата анимация, но и като сюжет, сценарий и обща епичност, затова го препоръчвам горещо;) Второ - до ден днешен не ми е съвсем ясно колко са епизодите :lol: В imdb пише 16, по руски източници виждам 25, по английски - 15, в торента 1 сезон е 12 епа. Поначало го гледах, още докато излизаше, и тогава епизодите прогресивно се скъсяваха с всеки следващ, като в даден момент съдържанието на 1 епизод се сведе до 13 мин. без "шапката" :D Възможно е по-късно да са ги компилирали или допълнили. Като цяло е доста трудно да се намери читаво инфо за сериала, което да не е на китайски, вероятно bilibili си пазят твърде ревностно правата, защото "Spirit cage" определено заслужава къде по-голям интерес. Ииии трето - приятно гледане;)

 

Opening:

 

 

Трейлър на 2 сезон/спешъла:

 

 

 

ling long1.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сливам новата тема с по-старата оооще от 2019-та, която си стои в каталога и, разбира се, какво от това. xD Пък после ми казвайте, че хората гледат каталози и се сърдете, че нЪ вярвам xD

Иначе - сериите се водят официално 16, излизали са в различно време в периода 2019-2021. В едно от двете мнения добавих линк към MAL, който често е по-полезен от роднината си IMDB във връзка с аниме и сродните му - препоръчвам търсенето на заглавията там. Обогатяват каталога си от китайски и корейски заглавия, но има какво да се намери. Ето и линк към AniDB.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, все пак има и насоки в "Публикуване на теми", където пише за ONA, амааа... То и това не съществува, що пък :lol2: Пък относно чакането за смяна на име на раздела, вече други отговарят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...