Jump to content

SuperM


skofiild

Recommended Posts

Снимките на Лукас :wub:
Изображение
 

Off Topic


Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

 

Редактирано от bealonenomore
Видимите снимки трябва да са оразмерени :)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@skofiild, специално за теб. :D

Здравейте! Аз съм Марк от SuperM.
... и продължава в спойлера.
 

Off Topic


Здравейте! Аз съм Марк от SuperM.
С излизането на
Tiger Inside, вторият сингъл от предстоящия ни първи пълен албум Super One, ние разкриваме още интересно съдържание. Не знам дали сте го видели. Това е илюстрация на нас - членовете на SuperM с тигри, нарисувана от Ким Джонг-ги. Да, видео на художника Ким Джонг-ги, придружено от версия на Tiger Inside в инструментал от традиционна корейска музика, беше качен в YouTube канала на SuperM. И понеже вие много го харесахте, аз съм тук, за да обясня детайлите още веднъж. Мащабът на произведението е доста голям, така че ще го обяснявам на отделни части.
Ким Джонг-ги е добре познат в Корея и чужбина със своите 
Live Drawings” („Картини на живо“), в които рисува и разгръща произведенията си в бързо темпо, без никакви предварителни скици. Лично за мен беше голяма чест да видя себе си пресъздаден на платно. От това, която чух, той (художникът) не ни е знаел преди тази колаборация. Като се замисля… Трябва да е било трудно да нарисува лицата на всичките седем души без да ни познава добре. Той също каза, че му е било трудно да рисува лицата, защото не е имал много възможности да рисува толкова красиви хора. Хаха, добре. Благодаря! Когато започвал проекта е осъществил редица срещи, за да обмисли идеите си. По време на тях, той се е вдъхновил от сингъла ни „100“ и от там се е родила идеята да нарисува сто тигъра заедно със SuperM. Той е развил тази първоначална идея и сега гледам една от скиците му. Никога не съм виждал такова нещо, толкова много тигри в една рисунка. След споделяне на множество скици, накрая започнал да работи по финалната работа, която била вдъхновена от звучащите типично по корейски ритми и текстът на Tiger Inside, а също и от уникалните танцови движения на всеки един от членовете на групата.
Рисунката започва в горния ляв ъгъл на платното. Там е нарисуван Тен. Ким Джонг-ги казва, че се е вдъхновил от израза „Bit by the law of the jungle“ („Парченце от закона на джунглата“) – Гора, в която има постоянна битка, законът на джунглата. За да загрее, той започва с рисунката на тигрите – първо тигър преследващ заек. Следват два мъжки тигъра състезаващи се един с друг и накрая е Тен, по средата на този див свят. Започва да рисува първо косата му. Рисува без никакви предварителни скици и каза, че е бил много нервен, защото ако направи грешка е невъзможно да се коригира. Каза, че се е притеснявал заради реакцията на феновете, ако не свърши добра работа. Надявал се е, че ще му простят дори да сгреши. Но както казах преди, ние не очаквахме да ни нарисува така. Благодарни сме му.
Дрехите, които носим в картината са сценичните костюми от клипа на
Tiger Inside, които много харесваме. И Тен носи такъв костюм. Позата в която е… Вдъхновена е от движение в хореографията, където Тен е в центъра и движението му олицетворява погледа на тигър тръгнал на лов. За да пресъздаде по-естествена, пълна картина Ким Джонг-ги чувствал, че е много важно да запълни пространството между членовете на групата, свързвайки ги. Дори докато рисувал, чувствал, че елементът на свързване и уплътняването на мястото, а също и илюстрирането на позите на хората и енергията било най-мъчителната, но също така и най-приятната част. И аз мога да го почувствам, когато погледна картината.
Под Тен е Бекхьон. В
Tiger Inside Бекхьон наистина показва вокалните си умения, затова го рисува как пее, в близост до разнообразни животни. После добавя (сякаш) ръмжене на тигър, което действие отговаря на дълбокия му, вътрешен звук. Уау, не знаех, че рисува с такива детайли. Ако се вгледате ще видите, че жеравът държи микрофон. Деца играят sogo и свирят на инструменти.
До Бекхьон е Лукас. Неговата част изобразява Лукас танцуващ, което олицетворява текста на песента: „I bring out my teeth when you get on my nerves
“ („Показвам си зъбите, когато ме вбесиш“) и изобразява с онова движение - как показва крака си след като е провокиран. Има такова в танца, веднага след частта на Лукас: „Bring it on, bring it on!” („Дай ми го! Дай ми го!“). Вие знаете за какво говоря, нали? Като онази част… И уау, има дори онзи детайл дрехите му, трептящ от вятъра докато изпълнява танца. В близост до Лукас е нарисувал тигър, който изпълнява подобни движения, сякаш Лукас се е превърнал в тигър. Около него виждате оцветена в сиво джунгла със заден фон, преминаващ от миналото в настоящето. И в него виждате все повече и повече хора да следват SuperM, един по един. Има момче от настоящето, със слушалки. Изглежда, че наистина (артистът) има огромно въображение.
Над Лукас има многофункционален тигър. Художникът е нарисувал такива детайли около всеки един от групата. Този тигър… мисля, че е наполовина. За него по принцип каза, че е искал да започне с младите хора, които са вдъхновени от създаването и креативността, което в последствие води до страст, надежда, съзидание и понякога дори гняв в сърцето на някои, (чувства) които са свободно пуснати и се разпространяват из града. Мисля, че тази интерпретация описва
Tiger Inside на SuperM доста точно.
Оу, Темин. Тази рисунка на Темин по средата на всичко това определено изразява нещо в сърцето му, символизирано чрез тигъра, изпращащ послание до всички. Може би Темин представя вокалите си?
Под Темин има кола и тигри движещи се по пътя, в посока на Тейонг. Аз лично мисля, че да видя Тейонг на мотор беше много готино. Ким Джонг-ги казва, че е вдъхновен от израза: „Wake up, wake up, hurry up, wake up
“ („Събуди се, събуди се, побързай, събуди се“). Нарисувал е мотора малко като тигър, а Тейонг сякаш ускорява: „Run for the wild nature, vroom, vroom“ („Тичай към дивото, бръм бръм (?). Във видеото сякаш също кара мотор. И навсякъде около Тейонг има хора, които бягат към останалия свят, а тигрите съвсем естествено се движат с тях.
Над всичко това се придвижваме към Кай, което ни води до послание от бъдещето. Досега, ако се вгледате в картината, тя описва хода на времето, започвайки от миналото и движещо се към настоящето. Движението от Тейонг към Кай е частта от илюстрацията където се прехвърляме в бъдещето. В средата е Кай с харизматичното си присъствие. Точно като изречението: „Run over me so the world can shake“ („Премини през мен, за да може света да се разклати“ (?) това наистина не го разбирам), Джонг-ги искал да обрисува изображението на децата, които в бъдеще ще разклатят следващото поколение. Най-детайлната и готина част е, че тигрите са изобразени като машини. Сякаш децата правят тези механични тигри. Или ги поправят? Приличат на деца, запознати с технологиите.
И накрая след Кай съм аз, Марк. Това също е и последната част на илюстрацията на Tiger Inside. За  тази последна сцена той избира темата „денят в който тигъра се ожени“. Ако погледнете отблизо, има паланкин, който на корейски се нарича „gama‘, мисля, че тигърът в него носи ханбок. Съвсем в края на процесията е нарисувал много тигри, които трябва да пресъздават освобождаването на вътрешните тигри на SuperM, които ще разклатят целия свят, не само Корея. Той (художникът) също казва: „Марк, който е в средата на всичко това е всички нас – нашето собствено аз“. А аз вярвам, че феновете ни вече знаят, че това е и последната част от хореографията.
Уау! Сега просто се разходих през колаборацията на
SuperM и Ким Джонг-ги за Tiger Inside. Как ви се стори? Не сме имали много възможности да видим своята музика и изпълнения представени чрез други артистични форми и като артист, който прави музика, за мен беше много значимо да ги видя по този начин и толкова отблизо. Каква чест.
Опитах се да ви покажа всяка част в детайли , но когато Ким Джонг-ги ни представя частите от картината си, той наблегна на това, че всеки може да чуе музиката или да види и наблюдава тази творба с различни емоции.“ И аз съм напълно съгласен с него. Дали слушате музиката ни или гледате изпълненията ни, мисля, че е от значение да можете да ги интерпретирате свободно. И най-важното, което той каза: „Получих много енергия от тяхната музика и добавих малко от своята, за да я покажа и представя на всички ви.“
Така че, когато и да гледате наше изпълнение се надяваме да получите сила, за да преодолеете всяка трудност с енергията на нашата
Tiger Inside, а ние ще дадем всичко от себе си. Моля, продължавайте да ни показвате любов и подкрепа.
Благодаря ви!
Благодаря, Ким Джонг-Ги!
Това беше Марк от
SuperM
 



А с ТОВА се хиля от вчера.
Бекхьон спойлва кратък откъс от песента One и Марк започва да... крещи, за да покрие звука. 
Сядат и Бек му казва, да чака малко и пак пуска музиката. Марк е в шок.
Сладурче. Не знае той, че е в група редом до един от най-големите "спойлери" на SM и трябва да очаква неочакваното. :D
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аууу, тия фотоси на Лукас съвсем вече изниват рибата! Тоя път SM надминаха и себе си даже концептуално. Нямам думи, шапка им свалям как ги измислят!  То не е новост да ме смайват, ама... :wub::wub::wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бекхьон и неговите тийзърни снимки. 

51363f0fb6dda148.jpg

 

Off Topic

 

712096111ec07ffd.jpg

 

bc9ea3e1b362337f.jpg

 

c64974d7c197dd49.jpg

 

 

Премиера на ONE ще утре, в шоуто на Елън Де Дженерис, 1 pm KST. 

 

А излизането на официалното видео ще е съпроводено с игри и закачки, както предните, но и с ънбоксинг на албума. 

Излъчването започва на 25.09, 12:10 pm KST. 

Туитър

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ъ? 

Тайтъл тракът One (Monster & Infinity) 

SupermM Twitter 

 

YouTube Music

Spotify

 

Не знам доколко е оригинално, но е интересно решението на компанията да пусне аудиото дни преди премиерата на видеото и самият албум. 

Off Topic

 

Моите лични разсъждения по темата "Защо?" 

Предполагам причините са две, дори три - четири. 

1. Имат участие в тв шоу за което са се уговорили с условието за премиера и щат не щат ще пеят. Затова рискуват, но пускат сами музиката, че... имиджът си е имидж. 

2. Уверени са в качеството. 

3. Поддържат интереса не просто към една песен, а устойчиво. 

4. Рискуват - всичко или нищо, свързано с т.1 по-горе.  

 

На мен причина 2 и 4 най-много ми харесват. 

Ще ми е интересно да чуя и вашето мнение, ако имате такова. 

(нямам си друга работа и се забавлявам) 

 

 

Какво мислите за песента? 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

SuperM постави първото изпълнение на новото си заглавно парче в “The Ellen Degeneres Show”!

Епизодът на американското дневно токшоу от 23 септември включва групата, изпълняваща „One (Monster & Infinity)“. Песента е заглавната песен към първия им пълен албум "Super One", който излиза на 25 септември, и представлява комбинация от две други песни в албума.

 

Тук може да видите изпълнението, пък ако се появи в ютуб, ще се допълва..

:click:

 

Ein41if-Xs-AIRz-Qg.jpg

 

Появи се видео, качвам го...

SuperM - One (Monster & Infinity) (Live From The Ellen DeGeneres Show / 2020)

 

Допълвам..

Кратко видео от MTopia.

 

Редактирано от skofiild
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излезе видеото на ONE.
Объркана съм. Все още не знам дали ми харесва и какво точно ми харесва в нея.

 

Интервю за USA Today

 

И мерч колаборация с Marver. 

a6add4a3eb1d6a7b.jpg

 

 

Страхотен е. Много съм горда с момчетата. :wub:

АЛБУМЪТ в YOUTUBE

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко красотички от Spotify, както и АЛБУМЪТ в Spotify, освен песните може да чуете кратки послания от момчетата.
Изображение 

Изображение
 

Off Topic


Изображение

Изображение

Изображение
 


Послания от две от момчетата на английски в спойлера.

Off Topic


Кай:

Изображение
Тейонг:
Изображение

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 13 часа, kandala написа:

Излезе видеото на ONE.
Объркана съм. Все още не знам дали ми харесва и какво точно ми харесва в нея.

 

Е как какво? В поста над мен си ги качила, 7, 7, повтарям 7 готини... оф...:blink:

Шегата настрана, аз още не съм слушала песента, нито гледала клипа, затова няма да коментирам, но ще се поправя, да знаете...

Но наистина снимките над мен са страхотни. Ама лидерчо защо липсва?

 

Сега, гледам пуснали първи епизод на SuperM's As We Wish

[#텐 풀버전] "평생 함께하자" #SuperM 텐의 갤러리 프로포즈 #원하는대로 | SuperM's As We Wish EP.1

 

Много части са, сега ще ги кача...

Тъпото е, че не знам кое е начало, кое край така като е на части, затова ще ги наредя по начина както са качени в ютуб канала, предполагам те са ги качили в последователност.

 

Off Topic

 

[#하이라이트#] 로맨스 장인 카이(KAI) & 백현(BAEKHYUN)의 눈물줄줄 ♥찌통로맨스♥ 모음ZIP #원하는대로 | SuperM's As We Wish EP.1

 

[#루카스 풀버전] "널 처음 본 순간부터 사랑했어" #SuperM 킬러가 된 루카스의 치명적인 사랑 #원하는대로 | SuperM's As We Wish EP.1

 

[#하이라이트#] 부모님 러브스토리였어ㅇ_ㅇ? 로맨스 장인 마크(MARK)가 보여주는 로맨스의 정석♥ #원하는대로 | SuperM's As We Wish EP.1

 

[#태용 풀버전] "보고 싶었소.." #SuperM 태용의 400년간 이어진 사랑 #원하는대로 | SuperM's As We Wish EP.1

 

[#마크 풀버전] "너도 평생 자랑해주면 안 돼?" #SuperM 마크의 사랑을 담은 세레나데 #원하는대로 | SuperM's As We Wish EP.1

 

[#태민 풀버전] "우리 친구말고 연애할까? #SuperM 태민의 748'1'일의 사랑 #원하는대로 | SuperM's As We Wish EP.1

 

[#백현 풀버전] "너를 사랑하고 있어" #SuperM 백현의 영원히 이어질 사랑 #원하는대로 | SuperM's As We Wish EP.1

 

[#카이 풀버전] "너 나랑 같이 행복할래?" #SuperM 카이의 직진 고백법 #원하는대로 | SuperM's As We Wish EP.1

 

 

Готово...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Better Days :emote_kiss3: 
ТУК на живо
Това е песен-прегръдка. За мен е някак коледна, дори... госпъл?
Не знам, но ме стоплиха. Особено Кай и Тен.
(не е пълен превод, просто няколко думи, за да могат хората, да добият представа от песента)

"... Бяхме деца, тичахме наоколо, пълни с надежда.
Невежеството беше благословия.
Малки глупаци, живеещи безгрижно...

Събудихме се в лош сън, в свят пълен със съмнения. 
...Дръж се! Да, знам, че боли, но слънцето ще изгрее.
Ще дойдат по-добри дни, по-добри дни, по-добри дни.

Казвам ти, наистина скоро ще дойдат по-добри дни.
Позволи да бъда твоята пътеводна светлина.
В нов свят с нови проблеми, дръж се здраво!
Защото никоя буря не трае вечно...
... Знам, че изглежда сякаш света се сгромолясва
и сякаш няма да се справиш.
Ще дойдат по-добри дни, по-добри дни, по-добри дни.
... Не мога да излекувам сърцето ти, но мога да те чуя.
Нямам отговори, но имам кърпички.
Облегни се на мен, облегни се на мен, избърши очите си.
Казвам ти, знам, че ще дойдат по-добри дни, по-добри дни..."

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...