Jump to content

SuperM


skofiild

Recommended Posts

Все по-усилено се говори за комбек. Очакваме с нетърпение. 

 

А това е едно кратко видео bts за концерта Beyond The Future SuperM, първият от поредицата онлайн концерти, които ВСЕ ОЩЕ ОЧАКВАМЕ да качат във VLIVE. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В новото предаване I - LAND     част от момчетата са направили кавър на  Jopping  :panda-145:

I-LAND [EP.1] I-LAND 입장 테스트 ′니콜라스 & 니키 & 한빈′ ♬Jopping_SuperM 200626 EP.1

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скромно подаръче - снимка и от SuperM. 

(да ви призная, като видя техни автографи все се сещам за Кай, който при дебюта им се подписа като Kai от Sperm :lol2:

01_SuperM_750x1334.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчетата ни снимат (са снимали тия дни ) нещо в някакъв кът със забавления ( It's like a leisure complex – such water ski, climbing, etc )

Ето линк със снимка на Бек, като на тераса с лозови листа, но е от затворена фейсбук група и няма как да се види без членуване в нея... 

Сигурно е същото, за което Бек пусна преди два дни спойлер на туитъра си (по-дол) :) 

И още от поста:  

// But they ate (eel restaurant) and played claw machine game. OP's friend said they are freakin' cute and there were noises/screams coming from their room :lol:

SUPERM babiesㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ everyone is saying it's reality show :panda-145:

Spoiler

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

SuperM се размърдаха.
Една по една качиха снимки в социалните си мрежи с текст: Too Good To Be Kept: SuperM и хаштаг #ThrowBackToSuperMtheBeginning
(не качвам всички снимки, че са големички, а и старички. най-хубаво е обаче, че има живот, има дейност и ни се иска да вярваме, че скоро предстои нещо хубаво)
114806372_711600496084288_19183619247883
 

Off Topic

 

 

Снимка на SuperM_smtown.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Групата пусна видеоклип към "With You". 

Това MV показа членовете, които се занимават с ежедневни дейности у дома, като се започне от тренировки, учене, до готвене. В тази изцяло английска песен SuperM пее за създаването на щастливи моменти един с друг и как тези моменти могат да заличат мрака в живота им.

Тази песен беше изпълнена като част от концертното турне "SuperM: We Are The Future Live" и на събитието на живо в "One World: Together At Home", организирано от Global Citizen и Лейди Гага в подкрепа на здравните работници и СЗО.

 

SuperM - With You

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Официално момчетата се завръщат :panda-145:

 

На 14 август ще издадат първият си сингъл  -  "100";

На 1 септември очаквайте вторият им сингъл - Tiger Inside

А в края на септември на 25 ще пуснат първият си пълен албум - Super One

898f449502ea42c9.jpeg

 

8324e548449ebefb.jpeg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изтрещяха днес.. какви снимки пуснаха.:28558:

 

Обаче това: :click:

Темин..:ilovethis:

 

Аз ги отписвам вече от каръците. Там ги бях вкарала, че милите цяла група направиха да промотират в Америка, те от тая пандемия не могат и да стъпят там...Но щом се възвърнаха, значи нещата вървят на добре...:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

JoyNews24 са споделили информация, че момчетата ще имат  реалити предаване "M토피아 (M Topia)" следващият месец ( ще започне на 23 септември), което ще е   продуцирано от SM C&C. Самото предаване ще иима възможност да се гледа wavve и YouTube.

Източник:

 

:panda-145:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле, колко се радвам, че са запазили китайския на Лукас. Представете си Тен да говори на тайски? А Марк на английски? Дали пък това не е концепцията им - Super ONE - като обединение? Не знам, но ми е SuperMготино за Лукас.:es:
Обаче с това реалити ме изненадаха леко неприятно. Малко в повече ми идват всички тези зад, пред, под сцена, колко сме уникални... (е, колко пък да сте уникални? те всичките твърдят, че са - то пърформанси, то предавания, малките все някакви серии в Тубата публикуват, колегите пък даже и филми ще пускат). Та не го знам това "предаване" как ще е изобщо, дано излезе нещо прилично и да не е повече от 2-3 епизода.
 

Off Topic


Другото, което не ми харесва е помията, която отново се излива по адрес на групата и (очаквано) най-много е от страна на някои посестрими EXO-L. Хора влизат в Туитър единствено, за да сипят гадости, създават се акаунти с нарочна цел. Абе тия хора нямат ли си работа? Особено ми е тъжно когато видя познати да говорят простотии по техен (а и друг) адрес. Болно ми е.
И си мисля, че ако случайно наистина номинират SuperM за Грами най-големи противници ще са не други, а именно тези самообявили се EXO-защитници, които не си дават сметка колко вредят на момчетата. Момчета... Те са мъже с глави на раменете си и достатъчно навътре в нещата, за да знаят какво се случва и да могат да вземат решения за кариерата си. Не са онези неизвестни, безгласни трейните, които не зная даже дали ще дебютират. Ама много ги подценяват антитата ми се струва.


Да внеса и аз малко позитивизъм.
Заредиха някаква игра - supermunlocked, която работи...
Не знам всъщност как работи, макар че се включих и ми се отвори картата. Като поразуча пак ще пиша. :D

Играта е на supermunlocked.com, влиза се и със Спотифай, което за мен е страхотна маркетингова идея

f9c87a00f756c029.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тен. Не говори на тайски. :( 

"Бъди себе си, бъди истински. Бъди който си. Никой не може да те промени. Танцувам, за да изразя себе си. С безброй цветове, които се движат в ритъм. Рисувам своя собствена картина чрез танца." 

Off Topic

 

 

 

Тейонг на красив корейски. 

"Когато започвах да се уча да танцувам нямаше и едно единствено движение, което да изпълнявам правилно. Затова се упражнявах всеки ден, докато земята започваше да се люлее. Репетирах стотици пъти, за да стана този, който съм сега. Благодарен съм." 

 

И Кай

"Танцът е първият ми спомен и съдба. Причината да го правя е, защото е забавно. В момента в който ми стане скучно веднага ще спра. Но не мисля, че някога ще се случи. Намерете нещо, което да ви е толкова забавно, че да го правите с ентусиазъм. Ако не е забавно значи няма смисъл."

А аз умрях. :swoon:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, а на мен мед ми капе на сърето като чуя накрая това леко кънтящото SuperM – SUPER ONE ! 
И добре, че не влизам в туитър за друго освен да погледна официалните профили за новости :) 

С тая кола и мото... концептуално са на върха вече, нзпук на хейтърите ;) 

Понякога си мисля защо много хора полагат труд и усилия за нещо, но все пак единици се открояват. Трудът е много важна част, както споменава Тейонг, но харизмата е определяща, предполагам. Духът отвътре, страстта, както казва пък Каи  - удоволствието да правиш нещото, а не просто да се трудиш, за да успееш. Успял си вътре в себе си вече, докато се занимаваш. И с енергията, която излъчваш, невидимо светиш :)) Иначе си има и похвати за успех, но половината от тях са кухи или деградивни. И т.н.

Я как се вдъхнових от новите трейлърчета, а :D 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излязоха и последните два тийзъра.
Бекхьон споделя:
"Нямаше почти нищо в което да съм добър от началото. Плачех много, упражнявах се сам от късно (вечер) до рано сутрин. Беше толкова трудно. Но ми харесваше. Това са думите, кото ме движеха: "Ако има нещо, което харесваш и се упражняваш всеки ден, докато (продължаваш да) си смел, но скромен, ще дойде ден в който изведнъж ще го овладееш." И тази тръпка, това е което ме радва."

Накрая говори Марк
"Няма повече да движа с пълна газ. Вместо това ще вървя бавно, наслаждавайки се на всяка стъпка от пътуването. Със свое собствено темпо, следвайки собствения си ритъм."

Да споделим какво ни казаха и първите двама?
Лукас: "Докато се превърна в "светлина" на сцената. Докато получа аплодисментите на публиката, които ме трогнаха до дъното на сърцето ми. Докато страховете и нервите се превърнаха в радост и вълнение. Времето което отне това. Ден - 1, ден - 2, ден - 3, ден - 4, ...7, 8, 9, 10, 11, 12, 13... 20, ден - 200, ден - 2000"

Темин: "От първия момент в който пожелах да стана певец имаше неща за които мислех и копнеех всеки ден. Въпреки че трябваше да преодолея много препятствия, научих колко е важно да вярваме в себе си. Силната вяра в себе си беше движещата ми сила и енергия. Това как работех за своята мечта ме направи това, което съм сега. Ще работя упорито и с вяра за дори още по-големи цели."

 

Да добавя само, че групата вече има и TikTok акаунт - @superm_smtown

Уау
Този комбек вече толкова ми харесва. Очакванията ми са високи, дано се оправдаят. Дано! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Групата пуска 30 сек. част от песента си (как се нарича? снип?) в TikTok и предлага на феновете да се включат в #SuperM100Challenge като създадат своя хореография върху парчето. Момчетата обещават да ре-постнат някои от публикуваните неща като специално съдържание.

Инстаграм

Ето и привюто на 100

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...