Jump to content

Recommended Posts

p0kwDf.jpg 

 

Off Topic
1q0Jdm.jpg
Z30w8m.jpg
0b0g7m.jpg
rbqZym.jpg
6oyN0m.jpg
p0ngEm.jpg
WNbWOm.jpg
kEkovm.jpg
dYwR0m.jpg
p0kwDm.jpg
kJggrm.jpg
ddPPWm.jpg
B2RR1m.jpg
ElEEpm.jpg
jXOO8m.jpg
Xwllwm.jpg
lJDPbm.jpg

 Nine Kilometers of Love | Jiu Qian Mi De Ai Qing

 

Държава: Китай

Епизоди: 24

Излъчено: 29 август 2019 г. - 2 октомври 2019 г.

Излъчва се в: четвъртък, петък

Мрежа: QQLive

Продължителност: 45 минути

Жанрове: драма, романтика

Режисьор: Yu Zhong Zhong

Субтитри: Английски

 

Участват:

Off Topic
RW2g6t.jpg

Riley Wang

Lin Shu

 

rY24yt.jpg

Li Ting Ting

Cheng Cheng

 

Avy04t.jpg

Xia Zhi Guang

Zhou Yu Hang

 

bKlWYt.jpg
 
WmyPXt.jpg

Liu Luo Xi

Chen Jing Yan

 

x2kzyt.jpg
Wu Yu Tong и др.

 

Описание:

Историята на шестима млади хора, открили призванието си в в авиацията,

 за любовта, приятелството и професионалното им израстване.

Главният герой Лин Шу е  роден в семейство на летец, от дете мечтае да стане пилот .

 

 

Свали :click:

 

С английски онлайн :click:

 

С руски онлайн :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Коментар:

Off Topic

 

В началото, историята така ме увлече, с обучението на момчетата като пилоти, симулациите които правиха и въобще всичко по тая тема, която е непозната чак дотолкова за мен, освен това и отношенията между момчетата, кои приятели, кои врагове, съперничество, караници, проблемите, които имаха, та в един момент се усетих, че и да продължат само така, без да има никакви любовни отношения /между мъж-жена/, в този сериал, хич няма да съжалявам. Още повече, че колкото готин и добър и впускащ се все да помага бе главния, толкова пък главната...Кво да кажа. При нея все бе на косъм, аха, тамън да я харесам и до там. Тя освен за себе си, за никой друг не мислеше. Не стига, че в началото бе една лигла, дето мислеше, че всички са й длъжни, после се правеше, че много знае на работното си място, дето я взеха заради един англ. език, и то се правеше на човек, който учи за пилот и има къде-къде повече знания от нея и накрая дето го направи това...Ми да си тръгва, прав й път. Хич няма да съжаля, ако решат да направят втори сезон без нея. Макар, че колкото й да не я харесвам, що за край пък беше това. Да правят романтична история и накрая да разделят главната двойка. Затова всички мислят, че може да има втори сезон. Аз втори сезон искам, ама тая не знам дали я искам

Но пък другите две двойки се представиха достойно. Особено фаворитите ми. Лошото момче-пилот и милата стюардеса, влюбена в главния в началото.

Той, И Мин още докато се обучаваха момчетата за пилоти, с главния герой Лин Шу станаха съперници в обучението, не се харесваха особено. Освен това всички го мислеха за лош, богатото хлапе, което има всичко и се държи гадно, но той всъщност не беше чак толкова лош. Помогна тайно на едно от другите момчета в затруднение и искаше всичко да остане тайна, хем тогава всички го нападнаха, че стои безучастен. А и в миналото му са се случили някои неща, които съвсем са го озлобили. Но готиното при него и женската му Мън Жан бе това, че той макар постоянно да излизаше на купони с приятелите си и с момичета, които са с него заради пари, когато хлътна, защото той си хлътна по нея, макар да не си го признаваше, се дразнеше, че тя е с него заради парите. Искаше тя да е друга. И всъщност Мън Жан си беше, но заради прекалено бедното й семейство и болен баща трябваше да търси богат спонсор. Та това го дразнеше. Излиза по принцип с такива момичета, но при нея искаше тя да е с е него, защото го харесва, не заради пари и затова се държеше грубо с нея и така. После му стана кофти, като разбра каква е истината. Абе, интересни ми бяха и то много. А и тя милата, по принцип бе една тиха и скромна и мила, все с проблеми на главата и това да ходи по някакви партита да си търси богат мъж и като се има в предвид те с какво самочувствие са, а и неговото държане...Добре, че главния герой винаги бе мил с нея и й помагаше. То и заради това между лошко и главния, тъй де И Мин и Лин Шу, имаше доста дразги също, но накрая заради нея, да й помогнат, си пооправиха отношенията. Оф, за тях двамата- И Мин и Мън Жан мога да говоря с часове. Как пък ме нацелиха, че харесвам точно такива отношения да гледам. Чак ми бяха недостатъчни...Искам още. :yes: :wub:

Сега, другата двойка. Той-хлапака, учещ за пилот / в последствие те всички станаха пилоти/ и каката-пилот.

Ю Хан беше доста забавен, жизнен, готино момче и веднага хлътна по пилотката, с няколко години по-голяма Дзин Йен. И те бяха интересни, в началото с това, че тя не искаше да има нещо общо с по-малък от нея, после като си имаха едни проблемите накрая. Но бяха готини. Той като някакво петле подскачаше около нея.:28558:

 

А иначе общо за сериала, да хареса ми и то много. Обучението за пилоти, ставането им на пилоти, пътувания, проблеми, любов. Имаше всичко. Постоянно се случваше нещо, то има и доста герои и няма как да ти дотъпее. А и цели три двойки. Пък и историята на Чън Чън /главната/ също донякъде биваше. Обаче за мен тя беше дразнещ герой. И не ми хареса това, че заради нещо, за което тя обвини бащата на Лин Шу, си изпати самия Лин Шу, като го напусна. А то реално тя дори нямаше правото да обвинява и бащата, той нищо не е направил човека. А Лин Шу, пак да кажа. Толкова добър човек, готов да помогне на всеки във всеки момент. Сякаш никога не мислеше за себе си, а все за другите.Чън Чън не го заслужаваше. О, щях да забравя. Баща му. За другото може да го смятам за невинен, обаче за държанието му в началото към сина му, не. Беше отвратително. Бивш пилот, обаче с нещо не подкрепяше сина си. Само му натякваше, държеше се грубо. Чак ми ставаше жал за сина му, той просто искаше неговото одобрение. Добре, че накрая така показа едно друго лице, един вид, просто си е такъв. Не го е правил нарочно или чак със злоба...

 

 

 

Част от случващото се с И Мин и Мън Жан: :wub:

Off Topic

 

【ENG SUB】Nine Kilometers of Love trailer EP11 Xiao Ran's parents are excessive!Only like money!

 

【ENG SUB】Nine Kilometers of Love trailer EP13 A child hurt his head which make JIang Yi Ming worried

 

【ENG SUB】Nine Kilometers of Love trailer EP17 Xiao Ran's mother complaint to Lin Shu

 

【ENG SUB】Nine Kilometers of Love trailer EP18Jiang Yi Ming misunderstand Meng Ran is a material girl

 

Nine Kilometers of Love trailer EP21Xiao Ran was shamed on plane and someone call her material girl

 

【ENG SUB】Nine Kilometers of Love trailer EP21Jiang Yi Ming 's Love hurt Meng Ran?

 

Nine Kilometers of Love trailer EP22 Jiang Yi Ming and Lin Shu have a drink competition with someone

 

【ENG SUB】Nine Kilometers of Love trailer EP24 Finally Jiang Yi Ming have chance of fall in love

 

 

И още клипчета с тях, но не са подредени по действие:

Off Topic

 

 

 

 

 

 

 

 

Едничко нещо и от Ю Хан и Дзин Йен. В последната серия:

Off Topic

 

 

 

Главната двойка:

Off Topic

 

 

 

 

И още сумати клипчета/трейлъри в ютуб: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересна тема, но актьорите са още младички и много дървени. А главната героиня е невероятно вбесяваща - отрицателен, безчувствен и инфантилен образ отвсякъде, не знам защо изобщо трябва да ми пука за нея. Жалко, няма да го догледам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...