k1227 6 Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 ПОТОМЦИТЕ НА ХОНГ ГИЛ ДОНГ Времетраене: 117 мин. Режисьор: Чонг Йонгги (정용기) Сценарист: Пак Чонгу (박정우) В главните роли: И Помсу (이범수) Ким Суро (김수로) Сонг Тонгил (성동일) И Шийонг (이시영) Пак Инхуан (박인환) Ким Чаок (김자옥) Сюжет: Семейство Хонг, потомците на Хонг Гил Донг и Чосонското кралство (1392-1910) продължават семейната традиция да се въплъщават като Робин Худ. Крадат от богатите, за да дават на бедни. Изправят се срещу корумпирания бизнес бос И Чонг Мин. Но семейната тайна се превръща в проблем, когато Хонг Му Хьок решава да се ожени за приятелката си. С български субтитри: С английски субтитри: С руски субтитри: Quote Link to post Share on other sites
Koizora 113 Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Започнах го с предубеждение, но филма се оказа много добър. Страхотен!!! Quote Link to post Share on other sites
endorian 4 Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Приятно филмче! От всичко по малко има. И актьорите си ги бива. Определено си струва гледането. п.п. В Bgshare-а също го има, (нямам идея какъв релийз е) но там вторият диск се разминава със субтитрите в този линк. Битрейта е ок, но са с 10-тина секунди напред. п.п.п. А и браво за превода. Quote Link to post Share on other sites
Kimi Lee 4 Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Най-напред искам да благодаря за субките! Филмът е страхотен... екшън и с нотки на комедия - най-много ги обичам такива! Актьорите бяха много добри. Да си призная гледах го заради участието на Lee Si Young. И тук ролята й беше малко на "чалнато" момиче - явно й подхождат такива роли Нямам търпение за следващото й превъплащение! Quote Link to post Share on other sites
Jane Smith 0 Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Страхотно филмче.Много се смях с героинята на Lee Si Young.Страшна сладурана.Браво за субките Quote Link to post Share on other sites
tuci8710 35 Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 И аз да похваля филмчето. Това е лека и непретенциозна комедия. Нула екшън обаче, защото и него са омаскарили по най забавния начин. Харесаха ми специалните ефекти и якия саунд. От актьорите познати са ми майката,таткото и прокурора. Lee Si Young отново блестеше с истеричността си. Най-много ме изкефи сцената когато братът взриви сейфа, появи се и каза едно протяжно хьоооонг В общи линии филма заслужава по едно око. Не е върха на филмовото изкуство, но в никакъв случай няма да ви разочарова П.С Благодаря на Десжер и Фокуска за удоволствието да се насладя на филма с такъв страхотен превод. Евала!!! Quote Link to post Share on other sites
ivana93 7 Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Аре и аз де не се цепя от колектива Изключително забавен и увлекателен филм, през по-голямата чест от него си умирах от смях, най-вече заради Му Хьок, който с един спрей си пръскаше в устата и гласът му звучеше като на МАЛКО джудже Приятно гледане! Quote Link to post Share on other sites
Ammie 0 Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 А, не - тоя филм направо ме разтърси! Смях се много с него, особено на момента, когато ония танцуваха и охраната зад тях - не, няма такива движения просто! Сщо много ми хареса онова шептящо "баткооо" :д Мацката си я биваше - имена не помня, но помня, че играеше в Целувката - ролята й ме разби.. В заключение - страхотен филм! Quote Link to post Share on other sites
Ianakin 4 Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Много приятно филмче изгледах го доста отдавна ,но темата нещо май не съм я видял да си кажа мнението. Страшна комедия смях, смях и пак смях и да тук съм съгласен със ivana93 точно като джудже пък и сцените когато пие вода/ бира и тем подобни други течности избиват рибата :lol: Страхотни субтитри , Благодаря ^ ^ Quote Link to post Share on other sites
danko6 0 Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Интересен филм.Имаше омента на който се спуках от смях най-вече на вечерята.Там направо бях туш Филма найстина си заслужава гледането Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts