Jump to content

A Tale Of Legendary Libido (2008)


Recommended Posts

420px-Ataleoflegendarylibido.jpg

A Tale Of Legendary Libido

 

Жанр: Комедия
Произход: Южна Корея
Година: 2008
Режисьор: Син Хан Сул

:imdb:


Участват:

Bong Tae Gyu

Kim Sin Ah

Oh Dal Soo

Yoon Yeo Jeong

Song Jae Ho

Jeon Soo Kyeong

Сюжет:

Носът на древен идол, представляващ фалически символ, е откъртен от пантофа на недoволна (разбирай незадоволена) пияна жрица, от което произтича нарушаване на равновесието между женското и мъжкото начало в природата (Ин и Ян) и превес на женското такова. В частност последствията са за младия, комплексиран от размера на "пакета" си продавач на оризови сладкиши, който придобива силите на символа и...

 


Филмът съдържа много еротични сцени и не се препоръчва за лица под 18 години!

 

Голям смях на моменти е този филм, но предупреждавам, че има червена точка с надпис "18". Понеже едва ли някой ще му превежда субтитрите, ще пусна спойлер на сюжета, който не е особено заплетен:

 

Младо момче бива прикоткано да се прости с девствеността си в банята на попрезряла селска госпожа. На другия ден вече цялото село знае за оскъдната "надареност" на младежа и той става обект на всеобщи подигравки. Момчето и неговият брат (който се радва на мъжкарска популярност) живеят в село, наказано от онзи идол с отчупения нос да съществува под женски диктат. Братята срещат красива девойка, в която се влюбват и двамата. Големият се гласи да се жени за нея, когато избухва война и той отива доброволно в армията на мястото на малкия си брат. Междувременно младокът успява да спаси стар мъдрец, който му разкрива тайната на отчупения нос на идола. Момчето изпива магическото вино, в което е киснал въпросният атрибут, но се полакомява и вместо една глътка, изпива всичко. Последствията са една свръхнадареност, от която се възползват сите селски девойки. Дотук добре, но в един момент снаха му получава някаква треска, от която спасението е едно - оня метод на преспиване с ближния, чието корейско име не запомних. Нататък следват развръзките, които са ясни и без субтитри...biggrin.gif

 

:essub:


С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ: ТУК и ТУК

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ ДУБЛАЖ

ОНЛАЙН С РУСКИ ПРЕВОД

Редактирано от bealonenomore
Добавен линк за онлайн гледане с български субтитри.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aaaa, не- погледнах трейлъра, после изгледах още едно клипче и се убедих, че това ще е голяма простотия. Дори си мисля, че Sex is Zero ще изглежда като драма пред този тук. Просто си плаче за превод. Айде бе, няма ли феминистки в този форум?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако все още се колебаете за отговора на въпроса за значението на размера гледайте филма . И преди да го пуснете забравете представата си за корейките като за свенливи и невинни създания, които при споменване на думата целувка порозовяват . Аз все пак предпочитам другия тип корейски комедии като My sassy girl, 100 days with Mr.Arrogant(дори и с превода, с който съм го гледала).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох снощи го гледах този филми, да, доста по-различен от типичните корейски филми, но все пак не ме впечатли особено. Имаше тук-таме забавни моменти, но като цяло не ми хареса особено

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмът е преведен. Разбрала съм се и с редактор. Така че, скоро ще може да се гледа с български субтитри.

На мен лично ми беше много забавен. Имаше много забавни моменти, а и всеки път щом се сетя за самата история ми става смешно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това беше най-странния филм, който някога съм гледала.

По-голямата чест от времето се чудех защо са са вложили толкова усилия и средства, за да го направят и в същото време се хилех на глас. Имаше и няколко затрогващи момента като песента на жените, която на мен специално много ми въздейства.

Като цяло съм доволна, че го гледах. Остави ме усмихната.

 

п.п. Специални благодарности на тези, които качват преведените филми и сериали онлайн. Напоследък нямам възможност да свалям от сайтовете и онлайн опцията е единствената ми възможност за гледане. Благодаря!:bow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...