Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Off Topic

Pegasus-Market-Poster2.jpg

 

Cheap Cheonlima Mart/Pegasus Market (쌉니다 천리마마트)
Страна: Южна Корея
По уебтууна на Kim Kyu Sam „Cheap Cheonlima Mart“
Период на излъчване: 20 септември 2019 – 6 декември 2019
Време на излъчване: Петък 23:00
Жанр: Комедия, Драма
Канал: tvN
Епизоди: 12
Режисьор: Baek Seung Ryong (Surplus Princess, Ugly Young A)
Сценарист: Kim Sol Ji (Joseon Survival, Syndrome, No Limit)
Субтитри: Английски
           
Участват:
Lee Dong Hwi като Moon Suk Goo
Kim Byung Chul като Jung Bok Dong
Park Ho San като Kwon Young Goo
Lee Soon Jae като Kim Dae Ma
Jung Hye Sung като Jo Mi Ran
Jung Min Sung като Choi Il Nam
Kim Ho Young като Jo Min Dal
Kang Hong Suk като Oh In Bae
Yeon Woo (ex MOMOLAND) като Kwon Ji Na

 

Резюме: Мун Сок Ку е управител в супермаркет "Пегас", който принадлежи към "Дема груп". Магазинът е пред затваряне, тъй като не носи печалби. В същото време Чонг Бок Тонг, директор в "Дема груп", е понижен изненадващо до директор на "Пегас". Това дава надежда на Мун Сок Ку за светло бъдеще на магазина. Но Чонг Бок Тонг иска само да отмъсти на компанията майка, като унищожи магазина. Планът му обаче поема неочакван обрат, когато всяка негова идея привлича нови клиенти в супермаркета…

 

:essub:

 

:subs: Свали с български субтитри :click: :click:

:subs: Онлайн с български субтитри :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Свали с английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click: :click:    
Онлайн с руски субтитри :click:

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Чакам да се посъберат серии, че иначе изпускам нишката докато излезе нов епизод и понякога дори ми се отщява да го гледам от толкова чакане, а не защото не ми е харесала дадена драма. Така, че от мен мнение по- натам.

 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

И аз го следя, въпреки че още не съм намерила време да изгледам последния епизод. Отдавна не съм се смяла толкова много на корейски сериал.

То не бяха племена, еко врати, танци с арабски инвеститори и какви ли не още щуротии, които за жалост на нашия герой само облагодетелстват супермаркета.

Нямам проблем, че се излъчва веднъж в седмицата, но пък от 75 минути намалиха епизодите на няма и час като изключим интрото и повторенията :(

 

 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Епизод 8

 

Пускам си днес щастливо епизода, очаквайки седмичната ми свръхдоза хумор, но разкритието в този епизод ми дойде като гръм от ясно небе. Сърцето ми се сви, когато влязоха в празния апартамент и нямаше следи от присъствието на майката. Ах, Suk Goo води прекалено самотен и лишен от удоволствия живот. Надявам се това да се промени поне малко до края на сериала. Много сложна работа се оказаха обаче тези пилета чак Jung Bok Dong се обърка :D Искаше ми се изпълнението на Blood Sweat & Tears да е по-дълго. От миналите епизоди много ме зарадва пародията на The Man From Nowhere. В този епизод нямаше толкова хумор, но поне превюто за следващия е обещаващо.

 • Like 2
 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Свърши сериалчето. Нямаше изненади в последния епизод, но въпреки това ми хареса финала - приятен епизод с някоя друга смешка, който ни позволи да се сбогуваме с героите и със супермаркета. Сега остава само да чакаме да качат спинофчето в Youtube и да се надяваме да има субтитри за него.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@dqvol4e131 , много ти благодаря, че реши да го преведеш и на български за нас. :kiss2:
Още от първи епизод много смях пада. Май хироу като гангстер крал, отговорник за отдел "Обслужване на клиенти" :lol2: И не само той, всички наети са едни образи, "количките" особено ми направиха впечатление. На мойта работа на тая длъжност - да водиш клиентите до точния избор, че и да им го носиш на касата -  й викат "продавач-консултант", ама я няма частта с монетките.

Ако направим класация с "интересни песни" из сюжетните сериалски дебри, мисля, че тези тук обират точките отвсякъде. :28558::rofl:

Сериалче без "плочници", обаче пък си струва. Гледайте!

 • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Побърквам се от смях с този сериал. :ilovethis: Ама чуждестранните имена на племето (3 еп.) ме изкъртиха просто. Още не мога да си събера мислите от смях. :lol2:

 • Haha 2
 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

да се изкажа лаишки, ама има ли някакъв препоръчителен тайминг да се гледат тези spin-off серийки, накрая след целия сериал, или някой епизод от тях след някой от редовните?

Link to comment
Share on other sites

Гледах първа серия и съм без думи, защото изобщо не знам какво се случва в това нещо и се чудя колко и каква дрога са вземали сценаристът и режисьорът. Май съм до тук.

Link to comment
Share on other sites

След толкова положителни коментари ще се наложи да го гледам. В момента пак съм в сериална пауза, но този път се очертава по-дълга за жалост.... Ще си запиша името на сериала, въпреки, че не съм фен на комедийния жанр, може да се окаже някое скрито съкровище.

Link to comment
Share on other sites

Мани, мани, страшен е. Удава му се командоренето на клиентите и да ги кара да му се кланят. Искам у тоз магазин да работя - служителят е прав, клиентът трябва да се извини.

 • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
 • Create New...