Jump to content

Recommended Posts

Адмирации за превода, но колкото и да е добър, като не можах да дотътря до края даже първи епизод дни наред, предвид действието, дето грам ме не хвана, не е моят сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До 8-ми епизод съм, сериалът си е супер :> Няма какво да мрънкотя за него...

Главно искам да благодаря на @Kaya.

Преводът е страхотен. Смея се на глас с остроумията, лафовете, обръщенията и прочее. Наистина много добра работа :)

 

Адмирации! :kissx:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах сериалчето, че го и привърших. Първо да благодаря на хората работещи по Melting me softly. :thanks:

 

Истината е, че вече доста рядко си харесвам нещо за гледане от корейските сериали. Участието на Чи Чанг Ук, като един от любимите ми актьори ме провокира и реших да го видя. Вероятно и заради заряда и необяснимото (приятно и тайнствено) чувство, което предлага корейското (и японско) кино. Както и да е, след изглеждането на всичките епизоди бих казал, че съм доволен от показаното и от цялостната развръзка. Няма да изпадат в дълбоки и ненужни разсъждение "ама защо така са го направили даден момент" или "защо така стана".  Допада ми идеята да представят главния фокус - романса с друг закачлив елемент, а именно експеримента със замразяването. (Затова и общо взето го гледах:rolleyes:) Актьорите са добри, малко в повечко ми дойде в първите епизоди комедията, която също е от водещите жанрове, но пак се свиква като се запознаеш с героите и после дори ми беше наистина забавно с тези физиономии и ситуации. Спокойно могат да направят едно продължение с други искащи да се замразят, защото видяхме такива желаещи..... шегувам се разбира се.... няма нужда от втори сезон...... щеше да има ако беше Хамериканска продукция :lol:

 

 

  • Отворен съм за идеи за наистина интересен корейски/японски сериал (поне според вас), където имаме приятен романс, но без излишни лигавщини. (че трудно си харесвам) Пишете на лични, благодаря.
  • Ето какво съм гледал - https://mydramalist.com/dramalist/Krish

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 12 часа, Krish написа:

 

  • Отворен съм за идеи за наистина интересен корейски/японски сериал (поне според вас), където имаме приятен романс, но без излишни лигавщини. (че трудно си харесвам) Пишете на лични, благодаря.
  • Ето какво съм гледал - https://mydramalist.com/dramalist/Krish

 

Има си специално място за това, прочети тази тема, там има отговори за почти всяко предпочитание. Или тази тема

 

Хора, защо намерих две еднакви теми "Препоръчайте ми филм/сериал...", пък не е пояснено...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Негативните коментари ми помогнаха като снижиха очакванията ми и така възприятието стана по-нормално. Макар че главната винаги нещо лекичко ме отблъсква, а всъщност е красива и може да играе, но тази мрачна обреченост, която излъчва лицето ѝ... или просто много силно ми е въздействал сериалът им с Джуно. Както и да е, получих дозата наслада, както и от всичко описано дотук /съгласна съм в различна степен с повечето + и - коментари/.  Но както и да го натоварим, сериала си носи прекрасното усещане за романтика и Уки. О, и двамата идиоти - шефовете, преувеличени и преекспонирани, но тия ме скъсаха от смях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Навиха ме да го почна този сериал, че изобщо не бях въодушевена от коментарите тук.

На Уки един сериал не съм му изгледала целия с изключение на Хилъра. Трудничко ми тръгна този, но нещо ме накара да му дам шанс и като цяло с превъртане тук и там го изгледах. Ми Ран ми допадна като героиня. Супер мацка - няма лигавщини и тръшкания и 100 реда сълзи и сополи. Ей такава мадама му трябваше в К2, не онази ревла Юна. Момичето беше здраво стъпило на земята предвид обстоятелствата и на никой не се даваше. Работеше го Донг Чанши като 2 и 2 четири, но и си ходеха двамата, странни по своему и необикновени. Семейството на Донг Чан бяха страшни образи, имаше забавни моменти. Братчето на Ми Ран - страхотно изпълнение на актьора. Младокът, който се влюби в Ми Ранши, беше симпатяга и приятна гледка. Баща му - неиството луд, много добре актьорът се върза с по-младата си версия. 

Относно химия между Главната и Уки и аз не я усетих много, но иначе бяха хубава двойка. Минка няма кой да я измести, с изключение на Мадам (Сонг Юна) от К2, където още ме е яд, че нямаше нещо по-така между нея и Уки, щото съм сигурна, че Минка щеше да й диша прахта. 

Та този сериал ме накара да се върна и да подпукам първите серии на К2, където Уки е убийствено секси и разбира се да си припомня прословутата сцена в банята. :wub: 

Ех, мислех си, че и тук ще покаже теракота я в банята, я другаде. Поне във фризера имаше мегдан за разни есктри, но не би. :28558:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе, ясно ми е, че моите любимци не могат да участват само в хипер-мега-ултра яките сериали,

aма от екипа можеха да разгърнат малко тая сносна идея с горещината - сигурна съм, че щяха да имат повече успех :D

Не стига, че ходеха навлечени, ами се къпеха и с дрехите!

Само това разочарование ще споделя с вас :P

Драмата си е читава, благодаря за чудесния превод :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Племенницата беше много сладко хлапе.  Главните ми харесаха като визия, но нещо химията между тях не се получи. Вярно е, че нямаше сълзи и драми, стегнато се решаваха проблемите, но на мен не ми достигнаха емоции и чувства. Можеше да се постараят повече. За мен този сериал отива в графа - "Можеше и без него". С голямо превъртане го изгледах до края, но не ме грабна с нищо.  Обаче, то напоследък, май нищо не ме грабва :( .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Останаха ми 4 серии за доглеждане.., но минаха сигурно месеци откак гледах до 12-та.., сега се насилих да го доизгледам, че не ми е баш негледаем като *Ирландия* или When Time Stops. За мен сценария и сглобяването на сериала са ми точно идентични със забавните предавания вътре в сериала.., на ръба да са смешки тип тъпизми.., а уж има някаква трагична нишка, дето се прокрадва.., ама някак все едно си прочел за нея, без да си я видял..

Даже и от Хилъра не съм много запленена, че има едни негови физиономии, дето вървят докато те снимат за реклама на нещо си и трябва да изглеждаш сластен.., но на мен ми харесва неговата лъчезарност, или неговата изразителност на сериозност.., но не и увисване на долната устна, щото така си мислят, че им се харесва на фенките.., даже не знам дали това е негова мимика или режисьорите държат да го прави..(малее, колко дълго го обясних, явно яко ме дразни това :lol:).. НО като полумазохист пак заради главните ще го догледам(все пак ги харесвам:P), че по принцип ме е яд да зарязвам нелоши продукции..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, gig911 написа:

Тук издържах епизод и половина, даже не ги и размразих. Ще ги оставя във фризера завинаги. 

 

Нема нужда, доста преди теб се погрижих още на първия.:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...