lazeto Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Off Topic Melting Me Softly (날 녹여줘) Страна: Южна Корея Период на излъчване: 28 септември 2019 –17 ноември 2019 Време на излъчване: Събота – Неделя 21:00 Жанр: Романс, Мистерия, Фентъзи, Комедия Канал: tvN Епизоди: 16 Режисьор: Shin Woo Cheol (Where Stars Land, Gu Family Book, Secret Garden) Сценарист: Baek Mi Kyeong (Strong Woman Do Bong Soon) Субтитри: Английски Участват: Ji Chang Wook като Ma Dong Chan Won Jin A като Ko Mi Ran Yoon Se Ah като Na Ha Young Lim Won Hee като Son Hyun Ki Lee Hong Ki (F.T. Island) като младия Son Hyun Ki Kim Won Hae като Ma Dong Sik Jeon Su Kyeong като Ma Dong Joo Shim Hyung Tak като Hwang Byeong Sim Yoon Seok Hwa като Kim Won Jo Jung Hae Kyun като Kim Hong Seok Gil Hae Yeon като Mi Ran's mother Seo Jung Yeon като Oh Young Sun Seo Hyun Chul като Hwang Kap Soo Lee Moo Saeng като Jo Ki Beom Kim Soo Ro като Yu Ji Min L.Joe (ex Teen Pop) като variety show staff (1999) Резюме: Ма Донг Чан (Ji Chang Wook) и Го Ми Ран (Won Jin A) участват в проект, наречен “Frozen Human”, но нещата се объркват, когато вместо след 24 часа се събуждат 20 години по-късно. За да оцелеят, те трябва да поддържат средна телесна температура от 31,5° по Целзий. Ма Донг Чан (Ji Chang Wook) е продуцент на популярно шоу. Той и участниците в шоуто приемат офертата да участват в проекта за 24-часово замразяване. Но Донг Чан се събужда не 24 часа след замразяването, а 20 години по-късно. Външният му вид е същият, но родителите му, по-малкият му брат, приятелите и колегите от работата са вече възрастни. За капак на всичко той разбира, че На Ха Йонг (Yoon Se Ah), водеща и негова първа любов, с която са планирали да се оженят, се е превърнала в безмилостна материалистка, която се интересува само от успеха. В същото време Го Ми Ран (Won Jin A) е млада жена, която се включва в проекта, след като ѝ предлагат сумата от 5 милиона. Но всичко се обърква за нея, след като се събужда 20 години по-късно… Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с български и английски субтитри Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Свали с руски субтитри + OST Онлайн с руски субтитри 10 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrnkaloto Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Ау, толкова го харесвам Чанг Ук, пък и сюжетът ми допада, непременно ще се набирам тук 3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NyXe Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 И аз ще следя, само се чудя как в ежедневието ще поддържат тази температура Жалко, няма да го видим на плаж, потен от тренировка и т.н. хахахахахахах 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aria Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 И мен ме заинтригува описанието. Ще му хвърля един поглед, но като се натрупат епизодите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aretka Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 е, 20г замразяване стига.., в драмата ще се разгорещяват (и на това маце му върви да целува хубави младежи..) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrnkaloto Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 преди 29 минути, NyXe написа: И аз ще следя, само се чудя как в ежедневието ще поддържат тази температура Жалко, няма да го видим на плаж, потен от тренировка и т.н. хахахахахахах Не е сигурно, може често да се съблича, щото ще му е топло 3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaharchee Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 За да поддържат такава Т, ще трябва да ходят постоянно голи Освен ако не е зима, и да метнат по една бяла тениска Интересно резюме, Чанг Ук няма какво да коментираме... Мацката не съм я гледала в други сериали. Задължителен за гледане! Особено ме радва фактът, че каналът е tvN. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nig Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Абе,много фантасмагорично ми звучи сюжета...ама нали е с Чанк Уки..няма как не се гледа От кога го чакаме да се завърне... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitket Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Преди 10 часа, NyXe написа: И аз ще следя, само се чудя как в ежедневието ще поддържат тази температура Жалко, няма да го видим на плаж, потен от тренировка и т.н. хахахахахахах Е, плаж като няма, баня нали има? Я някоя тежка житейска дилема ще обмисля, опрян на плочките под душа, я нещо друго... или ще да го изкъпят поне, няма да го оставят да му се размине... 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrinali Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Преди да съм гледала филма, се сетих за книгата на Любен Дилов баща - Атомния човек. Велика книга за любителите на фентъзито. Само дето няма да схванат хумора, при добро желание днешната младеж може да помоли дядо и баба да четат заедно с тях. Ще гледам филма, за да видя колко са откраднали от Дилов. Все пак Дилов е автор на един от законите за фантастиката или нещо такова, не съм любител на жанра и за това моля да ме извините за неточностите. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 А, освен Уки, девойката ми е много интересна как ще се представи тук. Защото в първата и драма Just Between Lovers (2017-2018) беше страхотна! 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aretka Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 и аз ги харесвам и двамата и ще ми е интересно да видя и сюжета, обичам във филмите да има странни неща 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
excape Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Много се радвам, че актрисата получава все повече роли. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Оня като изпружи устни да я целува по едно време и си викам "тия ей ся ще се върнат 7 дена назад" Малко кат Съспишъс партнера почна, Уки и тука намери неква луда и й гледа сеира 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiddo Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 На 4.10.2019 г. at 6:05, seal_reinforce написа: Малко кат Съспишъс партнера почна, Уки и тука намери неква луда и й гледа сеира С по-луда досега не се е снимал Ще цитирам Фройд - тази е тотална шматка 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaya Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 Радвам се, че вече има коментари за сериала. Надявам се, че ви допада, защото аз искрено се забавлявам с всички персонажи. Освен с руската мафия. Ама трябва да им призная заслугите. Без тях, нямаше да има 16 епизода, нали? Между другото, мога ли да помоля към описанието да се включи “Комедия”? Поне дотук така изглежда. От първо лице мога да ви кажа, че и в трети, и в четвърти епизоди, все още е такава. За края не гарантирам. Ама, ако се налага и в името на каузата, ще уволня сценариста. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiddo Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Ами те са забавни, особено мацката Тя ми е много симпатична и смятам, че стои добре до Чани. Смятах, че Фройд ще ми липсва, ама като видях кой го играе като възрастен... Той е може да бъде голяма шматка също 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunny1 Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 И аз почнах да го следя, има много комични моменти, харесва ми и връзката между Ми Ран и брат й /не разбрах той някакво заболяване ли има? /, тази бившата на главния как се осмелява да стои срещу него след онова, което направи, не ги виждам като двойка. очаквам още изненадващи моменти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaharchee Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 На 4.10.2019 г. at 6:05, seal_reinforce написа: Оня като изпружи устни да я целува по едно време и си викам "тия ей ся ще се върнат 7 дена назад" Малко кат Съспишъс партнера почна, Уки и тука намери неква луда и й гледа сеира И той не е много читав Тамън са се намерили. Хилила съм се като идиот снощи. Един нормален няма в тоя сериал, барабар с професора. Припознах се с ММ в сцената с родителите на Уки по време на вечерята Само дето аз съм умната и красивата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Аз съм още в началото на 2ри. А бе, оная кола не се ли взриви? Или корейците имат по 16 живота и в тяхна чест броя на епизодите им 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts