Lawandula Posted February 3 Share Posted February 3 Рускините коментират. Пак мътели някаква история папараците.Твърдяли, че има връзка с топ актриса, но не са любовници. Въпросната дама била вътрешно силна и много нежна външно. Фенклубът му призовавал феновете да се състредоточат върху филма, а не върху сплетните. Има коментари за Анджела Бейби, но нищо сигурно. Най смешен ми беше един коментар под съобщението. "Браво, браво, ако има такива отношения, значи не е гей и не е импотентен". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted February 4 Share Posted February 4 Изумяват ме понякога някои от феновете му. То току мине се не мине и слухове за връзките му постоянно вървят. Чела съм такива небивалици, че чак не мога да повярвам, че наистина го мислят. Естествено е, че си има и то от бая време някоя до него. То пък оставаше баш на тази възраст в разцвета на силите си да седи на сухо. Поне от седмица го ръфат, че бил направо обсебен от приятелката си и много и се възхищавал. Даже има и призиви да го оставят на спокойствие да си има гадже. Искам даже да го видя под ръка, официално с гаджето, макар че има опасност китайките направо да я разкъсат. Тях и корейките съм ги признала за номер 1 в тези неща. Вярно има и бая хора с разбити фантазии, че не гребе на отсрещната страна, но при него е толкова ясно изразено по кой пол си пада, че няма накъде повече. Явно се надяват лично да им направи това, онова, за да спрат с писанията, ама нъцки. Момчето подбира и ако е тази, за която показаха снимка, то е голяма красавица, но то и друго не се очаква де. Всичките му предполагаеми гаджета досега са много симпатични. Да си пишат, така още повече му вдигат акциите, за нас нормалните фенове е напълно ясно от доста отдавна, че не е сам и си има любима да му топли нощем краката да не измръзнат. Помежду другото, филма му удари вече 700 милиона юана в бокс офиса и сега набира скорост за следващата цел - 800. Право в целта, дет се вика. Иначе те и рекламите му си вървят. Много се впечатлих от последната за Анта, какъв шпагат е направил. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted February 23 Share Posted February 23 Излезе трейлър на филма му дето го чакаме през лятото - One and only. Като гледам И Бо направо си играе кандидат-танцьор от Уличните танци . И още една хубава новина късометражния филм Wo de peng you /All Tomorrow's parties/ е включен в селекцията на Берлинале 2023 и ще се състезава в няколко категории: - Златна мечка за най-добър късометражен филм - Сребърна мечка за най-добър късометражен филм награда на журито - Европейска филмова награда Ето го и трейлъра за Берлинале 2023 Стискам палци за филма и И Бо, ако филма спечели дори една награда това ще е страхотно признание и за него и ще направо добро име в тези среди. Всъщност много бих се радвала да се насочи точно към такъв тип филми и да избягва масовката. Вярно, тя му носи пари и слава, но ако иска да бъде сериозен актьор това е попрището над което да работи и да се развива. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted Sunday at 02:33 PM Share Posted Sunday at 02:33 PM Излезе инфо, че Фемили концерта на Yuehua тази година ще е в Макао на 22 юли /ако нещо пак не се промени заради вируса/. Поканени са и някои корейски изпълнители, но още не е сигурно дали ще вземат участие. Има големи надежди, че въпреки натоварения си график И Бо ще успее да присъства на концерта. Спомням си, че когато той присъства, от Фемили стана негов концерт с гост изпълнители от компанията му, така че се надявам да го видим. Да припомня едно негово култово участие. От всички азиатски звезди само на него и на Дракона толкова много им отива да носят Шанел, родени са направо за лица на марката . 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D1D1 Posted Sunday at 03:46 PM Share Posted Sunday at 03:46 PM (edited) Наистина култово изпълнение. Гледах цялата зала в зелено и си мислех как ли са се чувствали другите изпълнители от това тотално надмощие на Ибо и неговите фенове. (Така ми се иска някой ден и аз да съм на негов концерт). Но като се има предвид, че той генерира почти 60% от приходите на Yue Hua, те хората заради него ходят на такива мероприятия. Добре, че поне стана акционер, след като я пуснаха на борсата. Както се казва утре - вдругиден и шефче може да стане. Нищо чудно, има заложби, момчето. Edited Monday at 05:58 PM by D1D1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts