lukreciana 2,769 Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Дам,много добре му се получават, но в интерес на истинтата и мои наблюдения, в другите танци ( не оня с чупките в кръста), има какво да учи, нещо липсва,някак е разпилян, бе не знам точно ,но има какво да се желае. 1 Quote Link to post Share on other sites
bond 3,582 Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Аз не харесвам кой знае колко танците му. Според мен са предназначени за тийнейджърска публика. Той вече мина едно ниво нагоре в света на звездите и е време да започне да съответства на статута си. Quote Link to post Share on other sites
bond 3,582 Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 Както Лавандула правилно предрече, започнаха да се появяват клипове с жени. Сега чакаме да му изберат и изгора на момчето, че никой да не си мисли неправилни работи за него. Quote Link to post Share on other sites
asha 3,973 Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 5 Quote Link to post Share on other sites
lady of the lake 433 Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Покрай една песен на Сяо Джан целият ми youtube профил се превърна в китайска музикална програма, та оттам попаднах и на заветната песен, за която гледам фен клуб за разучаване на танца е имало . Песничката много ме зариби и ей ме на и мен тука на клона. Много приятно съм изненадана, че за един ден вече си намерих 3-4 негови песни, които не ми излизат от главата. Голяма мания пак се заформя с тоз хайван 1 1 Quote Link to post Share on other sites
В. Лятото 60 Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 2 Quote Link to post Share on other sites
skofiild 12,302 Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Yuehua Entertainment съобщи, че обсебен фен е инсталирал проследяващо устройство на колата на Wang Yibo. Те заявиха, че ще вземат правни действия и допълниха: "Не следвайте колата, не преследвайте колата, не преследвайте самолета! Не се тълпете на летища, хотели, снимачни локации и други публични места. Не издавайте местополжения, които не са публично достояние, и не разпространявайте заснети материали и съдържание!" Леле и тяхната не е лесна... на звездите имам предвид. 1 1 Quote Link to post Share on other sites
vivivan 1,340 Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Много харесвам мъже дето готвят За поредния епизод на предаването Day day up, И Бо приготви нудели за своя фенка .....Ей, някой са си родени с късмет 5 Quote Link to post Share on other sites
skofiild 12,302 Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 И Бо ще бъде ментор в Street Dance of China, заедно с Лей /ЕХО/ и Джаксън /Got7/. Off Topic Готинко е това, ама после след такива неща, що последствия се навъдиха... Off Topic 2 Quote Link to post Share on other sites
lady of the lake 433 Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 Ей, това фенщината граница не знае... 1 Quote Link to post Share on other sites
vivivan 1,340 Posted May 16, 2020 Share Posted May 16, 2020 И Бо е новият представител на бранда Miniso - сега ще чакаме и в техните магазини в България да вкарат рекламни материали с него Off Topic А след скейтборда, мотора, картинг количката... защо не и сърф = У Бо ще вземе участие в ново шоу за сърфисти - “Let's shaka!( iQiyi) Off Topic 5 1 Quote Link to post Share on other sites
vivivan 1,340 Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Първа сбирка на екипа на новия сериал на И Бо - Being a hero. И Бо ще си партнира с друг любимец - Chen Xiao, а темата ще е криминална - двамата ще са приятели, които следват в полицейската академия. Овличането на единия ги разделя за години, а когато се срещат двамата ще са от двете страни на закона. Chen Xiao ще е полицай, който ще се опитва да изчисти името на приятеля си. Няма да коментирам, че още от сега спретнаха "тематични" колажи на двамата, които в тоя случай хич не ми се нравят 2 Quote Link to post Share on other sites
bond 3,582 Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 На мен в никой случай не ми се нравят подобни колажи, но луди хора колкото щеш. Горкото дете. Но се радвам, че ще снима още един сериал. Quote Link to post Share on other sites
skofiild 12,302 Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 На корицата на 《Marie Claire》JUNE Off Topic 2 Quote Link to post Share on other sites
bond 3,582 Posted May 23, 2020 Share Posted May 23, 2020 Пола и воалетка ми идват малко в повече. 2 Quote Link to post Share on other sites
skofiild 12,302 Posted May 23, 2020 Share Posted May 23, 2020 Честно казано, то и на мен... Но явно висшата мода ние не я разбираме. Да си кажа. Радвам се аз, че ще участва в нов сериал, много го харесвам И Бо и ще се гледа определено. Обаче тия колажи хич не ме кефят. И то защото феновете ги измислят тия неща, после сами се филмират и скачат срещу нещо, което те са сътворили, а накрая си изпащат момчетата, дето нищо не са направили. Тъпа работа. 4 Quote Link to post Share on other sites
bond 3,582 Posted May 23, 2020 Share Posted May 23, 2020 Висшата мода винаги ме оставя безмълвен. Казват че това не е за обличане, а е мода за модата. Но все пак трябва да има някакви граници. Шотландец с пола на карета иди дойди, ама китаец с пола? Сега седим и чакаме да излъчат вече заснетия му сериал, а той през това време да се постарае с новия. Quote Link to post Share on other sites
skofiild 12,302 Posted May 25, 2020 Share Posted May 25, 2020 Като не съм гледала все още сериала, се радвам, че в туитър попадам на такива неща... Забавното е, че много го харесвам И Бо, но още не съм гледала нищо с него... И сега е момента да питам, кой е заснетият му сериал, който чакаме? Стана ми любопитно, това съм го изтървала явно. 1 Quote Link to post Share on other sites
vivivan 1,340 Posted May 25, 2020 Share Posted May 25, 2020 @skofiild, доколкото знам Private ShuShan College е заснет още 2017г., а не знам дали не приключиха и снимките на сериала му с Zhanilia Zhao. 1 Quote Link to post Share on other sites
В. Лятото 60 Posted May 25, 2020 Share Posted May 25, 2020 Преди 4 часа, skofiild написа: Като не съм гледала все още сериала, се радвам, че в туитър попадам на такива неща... Забавното е, че много го харесвам И Бо, но още не съм гледала нищо с него... И сега е момента да питам, кой е заснетият му сериал, който чакаме? Стана ми любопитно, това съм го изтървала явно. На Legend of Fei мисля, че приключиха снимките 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts