Ko_Erin Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 Дами и господа, представям ви И Бо Копърфийлд – актьор/певец/танцьор/мотоциклетист/скейтбордист/най-красивия мъж на света/МАГЬОСНИК. Сериозно, тоя човек вече ми докарва комплекс за малоценност. Как с каквото и да се захване го прави толкова добре, изумява ме всеки път все повече и повече. Много готин, забавен, чил епизод. Нямаше толкова битки този път, но пък беше един от най-интересните епизоди в шоуто изобщо. Комуникацията на китайско-английски-мимически ме накара да ми потекат сълзите от смях. Големи шматки са всички този път. Нямам танц фаворит, всички ми харесаха. Децата им скриха шапките в батълите. За уменията на И Бо няма какво повече да допълня освен едно – извънземен. Тук продължаваме да показваме умения, а Бобо Spoiler Тим Пантера в пълния си блясък, начело с капитана 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chenqing Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 (edited) Хмм, забелязах че Let's Chat spin-off/bonus епизодите към Street Dance of China S4 са фрий за гледане в Youtube канала на Youku. Не знам дали е някаква грешка, понеже все още пише пред заглавието [Members Only] на някои от тях. Така или иначе, за момента може да се гледат от всички. За който му е интересно -- общо взето 4тиримата капитана си хапват хот-пот и си дърдорят разни врели-некипели, понякога играят и различни забавни игри. В последния епизод бяха поканили някои от денсърите и епизодчето беше по-нестандартно и динамично. И да, преведени са на английски също. Edited September 26, 2021 by Chenqing 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 (edited) И Бо за корицата на списание Marie Claire. По точно за 5-те корици. Списанието ще бъде пуснато само в 50 000 копия. И петте му корици и фотосесии са уникални, много креативни и нестандартни. На мен много ми харесват, особено тая с русата коса, където И Бо си е чисто пънкарче, жалко че е сниман само в гръб. Spoiler Кратки реклами спотове с И Бо за списанието Edited September 27, 2021 by Ko_Erin 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loveless Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 21 hours ago, Ko_Erin said: И Бо за корицата на списание Marie Claire. По точно за 5-те корици. Списанието ще бъде пуснато само в 50 000 копия. И петте му корици и фотосесии са уникални, много креативни и нестандартни. На мен много ми харесват, особено тая с русата коса, където И Бо си е чисто пънкарче, жалко че е сниман само в гръб. Hide contents Кратки реклами спотове с И Бо за списанието Прекрасен както винаги ,щеше ми се и тук да пуснат списанието 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 Още една октомврийска корица за И Бо. Този път ще го видим за списание GQ. Редактора споделя, че корицата и снимките са вдъхновени от филмите на Тарантино. Да не забравяме, че И Бо е казвал че харесва Криминале и сценарият му много го е заинтересувал, даже би искал да се пробва да играе в подобен филм. Аз пък много бих се радвала да играе някаква шантава роля под режисурата на Тарантино. Тази му корица е уникална, страхотна снимка са избрали. Това е третата му корица за година и половина, припомням старите, ако сте забравили 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 (edited) Виж ти, И Бо пуснал нова песен.. "Starlight of Mountains and Rivers". П.П: Малко да си пооправя поста, че го пуснах така набързо от работа. Ама той пък ме изненада с тая песен, нямаше така предварително информация. Или поне аз не съм виждала. Доколкото разбрах, песента е за Националния им ден и И Бо е избран да изпее тази специална песен за събитието. "Mountains and Rivers and Stars" е почит към великата родина и демонстрира положителната енергия на младостта. Ето песента и в Уейбо. Видях, че песента се трендва и гледанията въвят добре, за който се интересува от тези неща, не и аз де. Класации и тем подобни глупости не ме интересуват въобще. Но песента наистина е хубава, мелодична, вярно е това което прочетох: "Топлата сърдечна песен се съчетава перфектно със сладкия вокал на И Бо." Но и видеоклипа е интересен, ами точно в тон с историята на песента, предполагам. Edited September 30, 2021 by skofiild 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loveless Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 16 minutes ago, skofiild said: Айде де, И Бо пуснал нова песен.. Прекрасен глас има <3 ,много нежна песен и показва много красиви кадри (чак ми залипсва Китай ) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 Ха-ха, чаках изненада от него тези дни и той както винаги не ме разочарова. Доста се говореше за този празник и че И Бо ще ни изненанада, но по-скоро очаквах танц. Ето, че получихме нещо също толкова добро. Песента е хубава, лирична и гласа му много добре се съчетава с мелодията. Красивите кадри от Китай са ни бонус, най-доброто от страната са го включили /включително и певеца/. Така като гледам се очератава и една доста ползотворна и изпълнена с ангажименти есен за малкия, а дано да е все така, всеки ден да го гледам няма да ми омръзне. Да не забравяме, че традиционно ще имаме в събота пореден епизод на SDC4 Отборите вече се оформиха, затова качвам малко снимков материал на нашата любима група. Започвам с една много готина снимка от Weibo-то на Keven. Всички заедно начело с капитана, снимани за спомен от бекстейджа. Вече официалните снимки на тайфата И промо на очертаващия се пореден много силен епизод За финал искам да споделя и едно от любимите ми реклами на И Бо. За Head & Shoulders е, и е супер яка като идея да не говорим за физиономиите на И Бо и перчема му /това момче има по-хубава коса от бая жени по света/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted October 2, 2021 Share Posted October 2, 2021 Enjoy, втора част след малко Много ме радва, че има интерес и към Let's Chat, аз много си го харесвам и си го гледам и него. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted October 2, 2021 Share Posted October 2, 2021 Заповядайте и втора част, първа беше мега лудата и яката, да видим тази 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loveless Posted October 2, 2021 Share Posted October 2, 2021 Този епизод беше много интесен. Отбора на И Бо се справи страхотно, и той показа страхотни умения в различни стиловеНа някой друг дали песента от втората част (50 мин някъде) на която танцуваха C lin и Kevin да им звучи все една има български мотиви Не много по темата за И бо ,ни сали може да ми кажете в какъв стил танцува Борис ако знаете ,от миналия сезон се чудя ,изглежда като waacking? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 11 hours ago, loveless said: Този епизод беше много интесен. Отбора на И Бо се справи страхотно, и той показа страхотни умения в различни стиловеНа някой друг дали песента от втората част (50 мин някъде) на която танцуваха C lin и Kevin да им звучи все една има български мотиви Не много по темата за И бо ,ни сали може да ми кажете в какъв стил танцува Борис ако знаете ,от миналия сезон се чудя ,изглежда като waacking? Да, епизода беше много добър, батълите на ниво. Относно музиката, прозвучала ти е така защото наистина си има балкански ритми. Песента е Mahalageasca и е от саундтрака на Борат, Горан Брегович и прави ремикс, а това което пуснаха в епизода беше re-edit-а на Burrini & Carasco Spoiler 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 Don't panic отбор BOOM завзе върха, където очаквам да останат до края. Всеки епизод става все по-добър, надграждат всички, и е голямо удоволствие да ги гледаш как танцуват. И Бо се доказа като истински лидер и капитан. Като видя, че става напечено лично запретнА крачоли и помогна на отбора да спечели батълите. Разбиха ги останалите с толкова победи накуп /гледайте епизода няма да издавам повече/. Жалко само за Spoiler Нелсън. Това е втори французин напускащ играта и Китай, уж отново по лични причини. Дано всичко да е наред и да уреди въпроса с попечителстовото на детето си. Отбора със сигурност ще страда от тази липса. Нелсън беше основен коз на И Бо в битката за крайна победа, но както и Нелсън написа в weibo-то си, нямам съмнение кой отбор, с кой капитан начело ще е крайния победител. Интересно ще е да видим как ще се прегрупират след тази загуба на основен играч. Кофти ми е и за отбора на Хенри. Рошка се раздаде до края, самия Хенри милия се опитваше да ги окуражава, но нещо определено му липсва на този отбор. Хенри сякаш няма авторитета и силата да се наложи като капитан и лидер, иначе след И Бо той ми е любимец в шоуто. Голяма е душица и изглежда много готин като човек просто ей така да си лафиш с него, докато малкия си е серт като поведение определено. Лей ги разби на кръмп, там той няма равен! Пускам любимия си батъл Това е новия еппизод на Let's chat с анг. субки 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoJolina Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Хубав епизод, показа колко къмпетитив натура е БоБо За мен в този епизод, обаче женските половинки (xD) блеснаха повече от всичко! Момо и Ибуки <3 Но да, много много жалко за другата къмпетитив натура Spoiler Нелсън. Малко ми е странно как така все на французите се случват разни неща, ама... ще видим. Дано не е някак нагласено, че ще ми паднат китайците доста в очите :с Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Бубу учи Бобо на трикове в танците. Наистина е като попивателна, всичко, което му показа го изпълни, да не говорим че е и супер работоспособен. Сигурно има хиляди ангажименти на главата, но съвестно си изпълнява капитанската роля Това пък е супер забавна и смешна компилация на инеракта между Хенри и И Бо. Хенри как ли не се стара, какво ли не прави, обаче нашия не поддава и поддава 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 (edited) Хайде честито, И Бо ни поднесе и втората си изненада. Още една песен, гласът му отново е много мелодичен и красив. Песента си е чиста пропаганда, но пак показва най-добро от Китай, така че си струва гледането. Напомням днес е премиерата на песента/клипа, утре е поредния епизод на SDC4 и излизането на списание GQ. Ще имаме възможност да видим цялата корица, заедно със снимките от списанието. В неделя традиционно са епизодите на Hotpot и DDU. Edited October 8, 2021 by Ko_Erin 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 (edited) Най-накрая дойде деня за GQ. За тази му фотосесися имам само една дума - съвършенство. Концепция, снимки, идея, да не говорим какъв външен вид извади И Бо. Това ми става любимата негова фотосесия. Spoiler И клипчето за фотосесията баш по Тарантиновски направено Edited October 9, 2021 by Ko_Erin 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 Първа част на епизод 9 с анг. субчета п.с. прегледах си горния пост и установих, че съм забравила да постна основната корица на списанието. Извинявам се и веднага се реванширам Някой /да ме извини забравих кой/ беше писал, че иска да види И Бо в "лоша" роля. Ето за момента списанието изпълни искането му. В тази фотосесия, И Бо е в ролята на лошо момче. Фотографа споделя, че снимките са правени при вече студено и лошо време и го е било страх да не би И Бо да настине сериозно след толкова мръзнене и пръскане със студена вода. Още един интересен факт. И Бо и Кристен Стюарт носят едно и също яке на Шанел. И Бо за фотосесията за GQ, Кристен има фотосесия със същото, даже има много забавна снимка как И Бо и гледа снимката за събитие на Шанел с якето от 1-ви юни и явно много го е харесал защото няколко месеца след това носи същото 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chenqing Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 Туй ще да съм азе, хихих - за лошото момче, имам предвид. *$mirk* Изпълниха ми желанието, йес! и малко early birthday подаръче даже получих (типично по китайски). Честно, и на мен това ми стана любимата му фотосесия. Дано някой го претвори тоя образ и на малкия / големия екран. Баобао заслужава да го видим в нещо нестандартно. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 Заповядайте, част 2 Това пък е много готино клипче, как Бубу учи И Бо на някъв танц. Да ви кажа бая сложно ми се вижда, чак на Бобо му се поопъна. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts