Jump to content

Recommended Posts

3 minutes ago, bond said:

Защо мрънка благоверния?

Е, ти пък Бонд. Как защо, защото неговия лик не стои на видно място като тапет на телефона, а вместо него се мъдри този на И Бо. Принципно и той е фен на The Untamed, ама мойта обсесия му идва леееекинко в повече. Но какво да се прави фенщина, ще мълчи и търпи, същински Лан Джан. Нещо смешно, запознавам се /още миналата година/ на един курс с едно момиче и си допадаме много. След курса почваме да разменяме номера и фейсбуци и тя надниква в телефона ми и възкликва - "ооооо, много хубаво момче, това ли ти е мъжа, а и азиатец, страхотен е, къде го намери:28558:". Аз почвам да се смея със сълзи и се опитвам да обясня за И Бо и точно в тоя момент цъфва благоверния и наперено започва да се представя на горкото момиче, което първо гледаше доста объркано, после стана доматено червено. И досега като се чуваме отвреме на време си припомняме случката и се смеем с глас.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аве в пет поредни поста сте употребили думата "мрън" и алгоритъмът ще се скъса да ми алармира, това ок, иначе, за едно сте прави - имената наистина не се помнят, колкото и да съм свикнала с китайските, аве можеха да ги поопростят и да звучат запомнящо се.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При съвременен сериал няма проблем вместо Лан Джан да го нарекат Лени или Джони, ама костюмна драма бе. Не иде някак, а и честно да си призная се губи много от колорита на историята. И още нещо: Защо ви е да запомняте имената? Всички запомниха Сяо Джан и Уан И Бо без никой да ги кара и без да се оплакват, макар че също са китайски имена, а не запомниха Лан Джан и Уей Ин. И за да е сигурно, че ще ям бой - много мрънкате. /шести или седми пост, не ги броих/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се надявам преди 2022г,, даже много по - скоро, да видим Being A Hero...... все пак официален трейлър му пуснаха, та се надявам тия месеци да е...:28558:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много се радвам за Ибо. За периода 26.04. - 09.05. той е номер 1. Другия наш човек е на почетното 3-то място този път. Много се радвам и за двамата, искам все така да ги виждам само и единствено по първите места.

 

spacer.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И Бо от днес на среща с фенове, организирана от Леново, чийто глобален посланник им е от миналата година.

И естествено сцената присветва в зелено, публиката и тя. И Бо си демонстрира рисувателните умения и нарисува

на таблета мотор /какво друго да очаква човек от него/. 

Беше с новата прическа, толкова късо ми е странно да го гледам, но той винаги си е страшно готин:wub:

 

 

Редактирано от Ko_Erin
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубавите новини не спират. И Бо е станал официален посланник на Chanel. Преди три дни е бил на частно парти в Шанхай, организирано от марката.

Снимките са оттам, с унисекс сако от новата колекция на марката е.

 

spacer.png

 

893862.jpg

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Списък с марките, на които И Бо е рекламно лице - часовници, храна, козметика, тежката артилерия - Леново, Ауди и сега Шанел.......

Какво да кажа, имат набито око маркетолозите и знаят, че нашето момче е магнит за всичко. 

 

spacer.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, и въпросната агенция на 17 юли ще проведе така наречен фамилен концерт за 12-та си годишнина.

Голяма част от звездите на Yuehua Entertainment ще вземат участие в него. Включително И Бо, също и Yixuan и Wenhan /тримата са китайската част от групата UNIQ/. Ще зарадват феновете. :wub:

/В този концерт изглежда ще участват само китайските изпълнители на агенцията, защото например EVERGLOW, която е тяхна група, но е южно корейска и си промотира там няма да вземе участие, както и Woodz, който също е от UNIQ, но също няма да вземе участие/.

 

#YHFAMILY 12th Anniversary Concert

2021.07.17  Live in Macao, China!

E1vm0-BGUYAEt-Ioo.jpg E3-G5-6-KVEAY0v-GK.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дръжте се, страхотна новина и за И Бо и за нас. Street Dance China season 4 - И Бо е първия обявен капитан на отбор. Официално е обявено и в Weibo акаунта на И Бо:panda-145:. Нямам търпение отново да го гледам как танцува, невероятен талант е. Тази година да му е на късмет и отбора му да победи и в отборното и в единичното.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко снимки от новата драма на Ибо - Faith makes great. Ибо отново ще го играе войник, по промото ще е възхвала на китайската ком партия и борбата на обикновените хора. Да видим, дано да не пресолят манджата и да го пуснат без забавяне. Това ще е поредния военен сериал за Ибо, явно напоследък е на милитъри вълна:28558:

 

spacer.pngspacer.png

 

spacer.pngspacer.png

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...