Jump to content

Xiao Zhan (Сяо Джан)

Recommended Posts

преди 20 минути, mrnkaloto написа:

Хаха, Гал, просто никой не й чете постовете в темата за любимеца й, вероятно и там са подобни, знам ли. :dunno:
А колко по-добре е да пийнем по едно джинче със спрайт в тая жега :beer:

Груб тон !!!!!!!!!!!!!! и обиди !!!!!!

• Haha 2

Не бих могла да го кажа по-добре от Bond. Вярвам и благодаря на @gal за труда и усилията да ни информира и държи в течение за всичко около СД.

Това е членуване по разни групи, ровене по сайтове и публикации, четене от различни източници, съпоставяне на информацията....

Да не говорим, че отнема от времето за личен живот, среща с приятели/роднини и т.н. Не разбирам, когато се проявява недоволство и/или агресия.

Не сме тук да се състезаваме кой колко знае, и кой пръв ще публикува нещо за любимеца си. Още по-неприятно ми е,

когато някой си е направил труда да сподели/напише/постне нещо за някоя звезда/филм/певец и друг да мине и

да му натрие сол на главата, че видиш ли информацията му не била пълна /незнайно по кой критерии/

и че нещо не било постнато, както трябва. Не виждам смисъл да се репликираме и заяждаме..... постни си твоя пост и със здраве.

Поне за мен форума е място за забавление, научаване и споделяне на новини за любимците ми и лаф с виртуални приятели.

Мрън, по-горе го написа перфектно – в тия жеги да пием по един джин със спрайт и да си гледаме кефа /това и жуля в момента/.

п.с. с поста си не целя да обидя никой конкретен потребител/ка, изказвам лично мое мнение, това е.

• Like 3

Сериалът The Longest Promise (Най-дългото обещание) официално завърши снимки. Пуснаха клипче от снимачния процес. Очакват ни приказни пейзажи, бойни изкуства, красиви, детайлни костюми и ... много страдание... и любов, де :lol: 

Дори режисьорът се разчувства по едно време...

E76erXJVcAAk7XJ?format=jpg&name=large

Още малко снимки: 

Off Topic

E77dqTbUYAEdmm5?format=jpg&name=large

E78hHCqVgAIOTRV?format=jpg&name=large

• Like 4
  • Upvote 1

Сяо Джан представител на платформа за продажби Jing Dong

И два кратки клипа на кафето Tasogare:

Off Topic

• Like 2
  • Upvote 1

Добре, добре. Слава богу вече няма нови за храни. Качва се нагоре по скалата за скъпо платени реклами. Стискам му палци.

• Like 2

Тая реклама за кафе е страхотна. Дори и човек да не пие кафе, заради СД ще пропие;)

Браво на стилистите на клипа, Сяо е повече от невероятен тук, наистина ги слага в малкия си джоб с външността си.

• Like 2

@gal, помагай. Имаш ли на идея кой е филма/сериала на СД от снимката по-долу?

Не мисля, че е колаж, обаче пък от друга страна не мога да се сетя за негови предстоящи „бойни“ проекти.

Знам и чакам костюмните драми, ама това ако не е колаж ми се струва, че ще е супер интересно за гледане.

Та реших да те питам, защото ако има човек, който да знае за СД, ще си ти:).

spacer.png

преди 50 минути, Ko_Erin написа:

@gal, помагай. Имаш ли на идея кой е филма/сериала на СД от снимката по-долу?

Не мисля, че е колаж, обаче пък от друга страна не мога да се сетя за негови предстоящи „бойни“ проекти.

Знам и чакам костюмните драми, ама това ако не е колаж ми се струва, че ще е супер интересно за гледане.

Та реших да те питам, защото ако има човек, който да знае за СД, ще си ти:).

spacer.png

Снимката е фотошоп. Появи се по някое време миналата година, когато започна да се говори за военния му сериал с Джонито Ace Troops. 

Вече има истински снимки от него и там си е доста мъжествен, тук са му фотошопирали доста нежно лице като за войник. :lol: 

Най-обща информация за сериалите, които чакаме: 

Клетва за любов - модерен, романтичен, дата 08 септември

Ace Troop - исторически, но не костюмен, военен. Уж тази година.

Най-дългото обещание - костюмен, исторически - другата година.

• Like 2
  • Thanks 1

Игра на пинг понг с маратонки Li-ning :lol: 

И да сложа и тук официалния клип на оста към сериала Клетва за любов:

Off Topic

• Like 3
  • Thanks 1

Вчера пуснаха оста на Клетвата в itunes и ето кой е на първо място в трендовете. Признавам изненадах се :lol: 

E9NnM_fXIAECEkF?format=jpg&name=small

Сяо Джан като представител на Mendale. Марка за спално бельо.

Нови снимки от Li-ning

Off Topic

E9Mr8bSVkAMToMY?format=jpg&name=large

E9Mr2teVIAUlTWZ?format=jpg&name=large

E9Mr6FlUYAQ4jfR?format=jpg&name=large

• Like 5
  • Upvote 2