gal Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Сяо Джан, в костюма на Shi Ying, си седи в караваната и съсредоточено рисува арта, който качи снощи за фестивала Dragon Boat. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Баш за това е учило момчето. Ама като го влече да е актьор и певец, а де. Интересно какво ли е станало с дизайнерската му фирма. Дали някой работи за него или се е простил завинаги с професията си? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Току-що, bond написа: Баш за това е учило момчето. Ама като го влече да е актьор и певец, а де. Интересно какво ли е станало с дизайнерската му фирма. Дали някой работи за него или се е простил завинаги с професията си? Доколкото знам, дизайнерската му фирма не е активна в момента. Но той активно рисува и всичките му дизайни (за песента Made to Love, за благотворителността, за рекламите и всички други) са патентовани от него. 2 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 И нова спирка за пиесата в ChengDu. Марките, които се комбинират за стената от червени рози стават все повече. Имаме стена от цветя във формата на Т от Tod's и нова стена от Bubly на Pepsi. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Всички обичат Магистъра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 Сяо Джан световен представетел на марката кафе Tasogare. Това е бутикова марка кафе, създадено в Япония от китайска двойка. Логото им представлява двойка, споделяща чаша кафе. Подготвят се за разрастване на пазара и ще бъдат официален спонсор на Азиатските игри другата година. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 (edited) А билбордове с рекламата ще бъдат поставени в Spoiler Xiao Zhan x TASOGARE Coffee will be promoted on big screens globally! Finally XiaoZhan is Billboard to coming American.. 6/23 New York City: Times Square (Reuters Building) 6/23: London: Westfield London 6/24 Bangkok: MBK Mall 6/25 Tokyo: Shinjuku (Yunika Building) Edited June 22, 2021 by bond 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Нощна разходка на Сяо Джан из ChengDu. 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Влог за храната в ChengDu 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Не разбрах какво означава "влог за храната". Може ли малко повече информация. Ако имаш време, разбира се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Преди 1 час, bond написа: Не разбрах какво означава "влог за храната". Може ли малко повече информация. Ако имаш време, разбира се. Във всяка спирка на пиесата правят видео за храната в региона. Отиват и му купуват от най-известните храни и му дават да ги опита и снимат реакциите му, които са си тотални мемета Последното видео и на руски Цък 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Благодаря. Голям мерак да го хранят. Ако е възможно сигурно по 24 часа ще го снимат и показват. Няма да можем да го оженим така. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Нова реклама на Budweiser Нови снимки на линията Badfive на Li-Ning: Off Topic Нов ъпдейт на студиото зад кулисите на пиесата (затова е по пижама). Сяо Джан отправя предизвикателството към трима мъже от екипа си за правене на лицеви опори и казва, че ще направи повече от тях общо. И успява: 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Да му се ненадяваш. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 (edited) Явно е тренирало момчето, пък и във форма трябва да е. Li-Ning все пак рекламира...... Тия лицеви опори в пижама ще станат и те култови, като ония от Mysterious love Edited July 9, 2021 by Ko_Erin 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Преди 1 час, bond написа: Да му се ненадяваш. Обича да тренира, изглежда слаб сега, защото снима исторически сериал, но под дрехите са си само мускули Много се кефеше когато за снимките на Ace можа спокойно да понатрупа мускули. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Сяо Джан световен представител на марката луксозни швейцарски часовници Zenith. Цяла сутрин гледам как часовници за над 20 000 евро се разпродават като топъл хляб Направо ме разбиха. Покупателната способност на феновете му е изумителна. Ние тук в България просто ще си замълчим 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Еййй тоя човек ме разбива. Ще го прекръстя на алхимика. До каквото се докосне злато става. Как да не поискаш веднага да си купиш часовник, гледайки тези снимки. Разбирам ги феновете му оттатък земното кълбо. И аз да ги имам парите и аз веднага ще си купя каквото ми рекламира, като магнит е 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoJolina Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Мен това с часовниците много ме разсмя. Целият ми таймлайн в туитър беше снимки на часовници 'Зенит'. Фенките и феновете са му луди калинки, какви тагове бяха спретнали, какво нещо. Не ми трябва на мен часовник, ама познавам фен на марката, който сигурно ще се накефи. Само не знам к'ъв заем ще трябва да взима, че 20к (че и нагоре), хич не са малко. Ениуей, разпродадени са. Вече само с преордър Поне малко снимки за eye-candy. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 От кога ги чакам аз тези часовници. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts