Jump to content

Xiao Zhan (Сяо Джан)


Recommended Posts

преди 30 минути, bond написа:

Лично аз чакам каквото и да е. Да работи момчето, да си запази позициите на звезда и да развива таланта си. Друго какво му трябва на човек. А, и повечко драми, че няма какво да гледам.

Да, да, още драми, моля :D 

Аз се запънах и от яд на ситуацията казах "никакви драми, докато не излязат неговите" :rofl:  вече 7ми месец така :cry::lol2: 

Между другото авторката на Douluo в края на последната си книга пише да чакаме драмата в края на годината, вероятно декември, та да видим дали ще е тогава. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разкри се и една вътрешна история за новата драма. Снимането й вероятно е било към април/май/юни (в центъра на дивотията) и участието на Сяо Джан се е пазело в строга тайна, името му дори не присъствало на официалните документи, за да не изтече информация. Въпреки това информация изтича и антита се втурват да заплашват всички с техните глупост (брей бая трябва да им  плащат на тез). Сяо Джан непрекъснато се е извинявал на продуцента за причинените неприятности. Екипът на продукцията бил страхотен, продуцентът твърдо застанал зад него, казал, че държи да работи с него и не се поддал на натиск. Историята е споделена официално (не е слух), аз само преразказвам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 20 септември в 18:23 ще се появи по CCTV 8, в какво ще участва скоро ще разберем. А епизодите с него ще се излъчат същия ден от 20:00ч

А пък за визията му.....нямам думи B)

EiNLAQYU4AE5leo?format=jpg&name=large EiNLAQZUMAEPauH?format=jpg&name=large

 

Цялото превю:

Цък

Edit: ще бъде в Star Recommendation, 5 минутно предаване, което представлява интервю с известна личност, която препоръчва интересни драми по CCTV.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нов трейлър на Oath of Love, със сигурност ще се излъчва по телевизията (Hunan TV), не само онлайн. Дата още не се знае.

 

Ново видео на Luckin tea, двамата с таз котка са убийствена комбинация :lol:

 

Многобройни трендове в последните дни, включително и международно в над 10 страни за драмата с вируса, днес #1 в weibo с новия си пост, където шеговито е направил меме от собствената си снимка от новия трейлър: Цък

 

Off Topic

Участието му в Star recommendation, където разказва за ролята на Cai Ding

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знае ли някой какъв е рейтингът на неговите епизоди? По-висок, по-нисък в сравнение с останалите? Някой бойкотирал ли е появата му по ТВ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, bond написа:

Знае ли някой какъв е рейтингът на неговите епизоди? По-висок, по-нисък в сравнение с останалите? Някой бойкотирал ли е появата му по ТВ?

Частта с негово участие, точно минутите с него, има най-висок рейтинг от всички епизоди на драмата досега. Никакъв бойкот не е успял. Имаше супер активност на антитата като се разбра, че ще участва в драмата, дори заплахи към телевизията, но CCTV безцеремонно ги отсвири, а обикновените хора почват да им се подиграват. Последните дни излязоха наяве всички ходове и стратегии за очерняне на платените антита, които са използвани и спрямо Сяо Джан, и спрямо други звезди. Хората наистина започнаха да разбират истината за цялата платена кампания срещу него (май трябва да седна и да напиша всичко, което знам от март насам)

Ааа, единственото, което направиха, е да слагат нисък рейтинг на драмата в douban. След официално оплакване, рейтингът е замразен, защото не е реален (така прочетох, наистина не съм проверявала дали наистина е замразен) Дубан наистина трябва да поработят по платформата си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще се опитам да си систематизирам мислите по въпроса :lol: Ако някой види нещо грешно или може да допълва инфото, включвайте се. 

Уточнение - ще говоря за феновете като цяло, с пълното съзнание, че има във всеки фендъм си има гнили ябълки.

Ох, дори не знам как да започна. На първо място, ако си мислите, че инцидента 227, както го наричат, е причинен от феновете на СД, забравете за това :lol: Атаката срещу Сяо Джан е внимателно планирана предварително, още от края на януари е имало индикации, а една от супер темите в уейбо, която после се използва в атаките, се оказва създадена на 16.02 (брей, как са знаели, че ще има репортване) И така, скандалът избухва, уж фенове репортват порно фик, представящ СД като проститутка, прелъстяваща малолетен, властите спират ао3, бам започва супер хейт. Започвам с изяснения по въпроса, които започват да се появяват след първата седмица, а някои се появиха и наскоро.  

  • Партията майка/властите са пуснали предупреждение още януари месец (лично мое мнение, че още тогава това "репортване" е било замислено), че този и още редица сайтове ще подлежат на по-голям контрол, който ще започне от март.
  • Авторката на проблемния фик го качва в уейбо! Защо бе, умнице, така? Всички знаят, че уейбо се контролира яко, странно, а? Ако си беше стояла на ао3, нищо нямаше толкова да се случи. След качването на фика там, за много кратко време се акумулира огромен трафик на любопитните към ао3, това задейства редица механизми и влиза в полезрението на властите, което води до спирането на платформата.
  • Никой няма доказателства, че репортване на фенове /или репортване на антита/ е довело до това, дори и да е имало такова. Репортването е често срещано и много използвано от антитата
  • 3 седмици по-късно ао3 става отново достъпен от друг url и по още няколко други начини, оказва се и че работите на създателите са си още там, нищо не е изтрито, но интересно как никой не говори открито за това, защото всички са вече във вихъра на хейта и да не им се спира кефа, а?! По това време постепенно протестите на истинските потребители на сайта спряха, всичко, което остана да бълва злоба след това бяха предимно платените /професионални/ антита.
  • Какво става следващите месеци всички знаят: наистина яростна кибер атака. Интересното обаче е, че колкото повече време минава, толкова повече истини започват да излизат наяве и хората почват да се усещат. Просто преминаващи зрители се превръщат в негови фенове, все повече хора открито застават на негова страна, популярността му става дори още по-голяма от преди. Не успяха да намерят нищо мръсно за него, затова направо се чудеха какво да изфабрикуват. Студиото обори всичките има лъжи и въпреки това трябваше да се извиняват. И той трябваше да се извинява за нещо, което изобщо не е виновен, но извинения да има. Феновете определено помъдряха, в смисъл спряха да се хващат на стратегиите, които антитата прилагаха, за да ги очернят. Започнаха и да следват всичко, което студиото и СД им казват. 6 месеца той беше на върха на всички класации, докато се водеше жестока кибер атака срещу него, гласуването и благотворителността бяха единствените неща, с които феновете чувстваха, че могат да помогнат. За пръв път станах свидетел как артист казва на феновете да спрат да гласуват, да спрат да го правят №1, защото за половин година никой друг не стана №1. С големи усилия и след като изрично им се скара, феновете спряха да гласуват и класациите се пораздвижиха. В една статия, която наскоро четох авторът каза, че за вече 7 месеца от тогава, през времето, когато той не се появяваше никъде, каквато беше и целта на конкурентите му, никой не успя да заеме неговото място и да излезе напред (не включвам И Бо в това, той зае първото място, защото двамата със СД си вървяха комплект от миналата година, говоря за други звезди)
  • Кой стои зад атаката? Аааааа, всички искаме да знаем това. Но засега са само догадки. Повечето казват, че няколко конкурентни агенции са обединили усилия, за да го изхвърлят от бизнеса, завиждащи на неговия главоломен прогрес и искащи да изтикат техните хора напред. Някои споменават, че има компания за очерняне, която е искала с този инцидент да си направи име и да управлява индустрията. Наскоро един известен актьор призна, че е трябвало да плати, за да не изнесат лъжливи новини за него. Той е знаел, че са лъжи, но също така е знаел, че докато го докаже, с кариерата му ще е свършено. Това не се прави за първи път.
  • Наскоро излезе наяве списък с похвати, стратегии и методики на антитата за очерняне и атаки, много подробен. И връщайки се назад, хората видяха, че всичките техники бяха използвани срещу СД, като по учебник. Има точни методи как да подведат феновете да кажат нещо, да направят скрийншот извън контекста и да почнат обвиняват феновете, че били еди какви си. Още по-зле, има методики за промиване мисленето на младежите, за да ги направят част от хейтърите. 80% от антитата на СД са между 15 и 20 годишни. Направо си е тъжно.

Това вече си е само слух, прочетох статия по въпроса, не много добре преведена и с много въпросителни, но ще споделя. ако някой е срещал тази статия и има повече яснота, да каже.

И докато трае тази кампания започват вътрешни борби за придобиване на компании и за СД. Всички драми минават предварителен преглед, за да се прецени потенциала, къде и как да се излъчи и т.н Очаква си всички драми на СД да са хитови. Освен с агенцията си, СД има договор и със XinLi, които дължат пари на Тенсент. Ако не се издължат до края на годината, Тенсент ще ги придобият. Untamed и Jade Dynasty правят миналата година по 400  милиона всеки. Само с 1 излъчена драма на СД XinLi ще се стабилизират. Казват, че затова драмите му се бавят. Ако се изчака до другата година, Тенсент ще вземат СД и драмите му и ще получат всичките приходи от тях. Това го четох преди 2-3 седмици и си казах: ха, няма как поне една драма да не пуснат до края на годината. Сега вече се чудя. Е, ако пуснат драма, значи тази статия е просто слух. Ако нямаме драма до края на годината, значи е истина.

Спирам до тук, 100% съм изпуснала доста неща, ама ми дойде в повече писането :lol:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря много, страхотен разбор направи. Техниките за дезинформация, нито са нещо ново, нито ще се приложат за пръв и последен път. Целият ни така наречен преход беше на основата на подобни техники. А при СЗ цялата тази патардия беше съшита с бели конци или другояче казано понамирисваше. Нормално е хората все пак да се усетят. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вероятно ще пуснат една драма преди края на годината, но е възможно да започне тази година и да завърши в началото на следващата. Така  няма да е толкова очебиещо, а приходите ще отидат там, където ги чакат. Със сигурност Тенсент ще придобият СинЛи. Поне така мисля. Благодаря ти и ще се радвам, ако продължиш да ни осведомяваш по този въпрос. Радвам се за момчето, че устоя на всички атаки без да се налага да ходи на психиатър. Това показва, че има сърце и душа на истинска звезда. Успех Сяо Джан!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Spoiler

With the continuous appearance of Xiao Zhan in public welfare activities and CCTV anti-pandemic series, Hunan Satellite TV recently announced the broadcast list of some of the main series for next year, "The Oath of Love" is also impressively listed.

Май познахте,  че няма да е тази година. Само дразнят хората.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, bond написа:

Май познахте,  че няма да е тази година. Само дразнят хората.

Аз миналия ден даже тръгнах да си редактирам предния пост да напиша, че говорят, че ще е за началото на другата година, но се отказах по няколко причини. Прочетох на няколко места, че това, че е в списъка за 2021, не значи точно календарната година и, че все още може да се излъчи края на тази година. Още повече, че на няколко места Oath of Love и Douluo са записани за 4то тримесечие. Затова чакаме, да видим. Имам малка надежда да стане поне за едната драма, защото Oath of love е продукция на  Тенсент, а и вече се раздвижиха нещата по рекламирането й. Докато Вълкът и Douluo са с участие на Синли и, ако статията, която визирах в предния ми пост, се окаже вярна, може да ги оставят за началото на другата година. Но това са си наши разсъждения, разбира се. Засега нищо не се знае. Но наистина ми се иска поне 1 драма на пуснат. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честита му 4та годишнина от дебюта!

Ei7m90JU4AIHhpc?format=jpg&name=900x900

 

Неговият ъпдейт в Douyin:  Цък

Не се стряскайте, чувството му за хумор и самоирония се проявява с пълна сила :lol2:

И ъпдейт на студиото в Douyin:  Цък 2

Близкият план на бицепса му шокира феновете :lol2:  и породи това:

Ei-uCnGXkAAL-TP?format=jpg&name=medium

 

И няколко часа по-късно бицепса му е #5 в горещите трендове на уейбо :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Влизам сега в туитър и първото, което ми излиза:

Честит 29-ти рожден ден на XiaoZhan. Не съм го гледала още никъде, но ми е симпатичен и следя какво става с него, чета какво се пише и тук.

Благодаря за информацията. Ами, жив и здрав да е, по-малко проблеми, по-малко изчанчени фенове с луди мисли около него.

Красотата, известността и таланта вече ги има.

А, и дано скоро пуснат сериалите му, че да ги изгледаме.

Аз съм си избрала един-два...

#HappyXiaoZhanDay :wub:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит Рожден ден, Сяо Джан! Бъди здрав, продължавай да се бориш за мечтите си и за всичко, в което вярваш.

И както някой беше казал: Нека усмивката ти промени света, а не позволявай на светът да промени усмивката ти.

В лично отношение благодаря за вдъхновението, вдъхновение да творя, да се усмихвам, да гледам позитивно на нещата и в най-трудните моменти.

Благодаря, че ми върна поне малка част от доверието в хората.

 

И малко нови снимки от студиото:

 

Ejh9YfwXYAAzgzH?format=jpg&name=large  Ejh93tpXkAAoF3X?format=jpg&name=large

 

Ejh93tqXsAEwP1j?format=jpg&name=large  Ejh9YeNXcAAqkih?format=jpg&name=large

 

Off Topic

Ejh9YehX0AEdXlf?format=jpg&name=large

 

Ejh-pJsXkAAO-gP?format=jpg&name=large

Ejh-GjbWAAERn4i?format=jpg&name=large

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

18 hours ago, skofiild said:

Не съм го гледала още никъде, но ми е симпатичен и следя какво става с него, чета какво се пише и тук.

Как не си го гледала?! Че аз нали за теб преведох целия сериал. Бързо да се поправиш в чест на рождения ден на това талантливо момче.

Искам от сърце да му пожелая много успехи  и много здраве. За любовта си той сам да се погрижи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...